bende tam coyote randevunu 10 eylule alabılırsen dıye konuya girecektimsiz benden önce davrandınız alırsan süper olur bir taşla 2 kuş benım saat 10:00 da randevum bir mani çıkmazsa gidelim iyice bir soralım bakalım ben soruları not edecegım cunku unutuyorum dun unuttum bır sey soramadım dogru durust
Benim oğlumda çıldırmıs gıbı bu aralar ozellıkle cok hareketlı hıc durmuyor desem yerıdır karnım bı saga bı sola savrulup duruyor ve artık agrılarım da basladı ara ara bazen gogsumun altına bı gırıyoe nefes alamıyorum kalıyorum oyle kemıklerı de batmaya basladı ara ara sızde de oluyor mu?
aynı durumdayız desenebana da bir kere kız diyen olmadı bi kere deseler dişimi kırcam doktora 5 kere sordum cuma günü kontrolde artık ay benım kız napıyomuş falan derim anca o şekilde sormuş olabilirim:d ayy herşeyi pembe aldık valla yanarız
kızlar acil olarak yardımınıza ihtiyacım var..eşim pilot(subay) ve her dönem filoya yeni gelenler için hoş geldin gecesi yaparlar. 15 eylülde olacakmış(( ben ne giyecem şimdii..
gecede giyilebilecek şık hamile elbisesi nereden bulabilirim..malum balıkesirde hiç bişey yok..acilen bişeyler bulup sipariş vermem lazım. 15 inden önce gelmesi için..
kızlar acil olarak yardımınıza ihtiyacım var..eşim pilot(subay) ve her dönem filoya yeni gelenler için hoş geldin gecesi yaparlar. 15 eylülde olacakmış(( ben ne giyecem şimdii..
gecede giyilebilecek şık hamile elbisesi nereden bulabilirim..malum balıkesirde hiç bişey yok..acilen bişeyler bulup sipariş vermem lazım. 15 inden önce gelmesi için..
Merhaba Kızlar bende Allah nasip ederse tahmini doğum tarihiyle 10 ekimde alacağım kızımı kucağıma İnşallah. Ama ben çok korkuyorum aslında ben normal doğum istiyorum epiduralle ama dokjtor sen bu heyecanla ancak sezeryan yaparsın normal yapamazsın normal doğumun kontrol aşaması sanırım açılma muayeneleri felan canını çok yakar diyor bu konuda bana önerisi olabilecekler varmı? Birde malum bir aydan bi kaç gün fazşla kaldı biz hastane çıkışı ana kucağı beşiği, ısı ölçer, küvet, bir kaçta tulum felan aldık ama yapmamız gereken veya almamız gereken başka şeyler var mıdır? Bir bölüm yöneticisi benide listeye ilave edebilirmi? Bunun için ne yapmalıyım bilemiyorum bu arada Ankarada yaşıyorum 30 yaşındayım. Hepimize Allah cesaret versin İnşallah...
ben geldımmm kızlar napıyosunuz bakalım
hahahayy canim aynisi banada oluyor esime diyorum oglum pirtliyor icerde diye, bi kac kez o da kafasini koyup dinlerken farketmis guluyor aslanim pirtliyor yada suyunu köpurtuyor diyo benimkide bazen bi periyod oluyo cosuyo resmen canim aciyor, yumruk gibi hissediyorum resmen, inatlasiyo benle o vuruyor ben ittiriyorum ve tekrar vuruyor inatlasiyor annesiyle
ben geldımmm kızlar napıyosunuz bakalım
ben varım terliyoruz heralde yaa bide offf çok fenayım ben yaa burnum tıkandı nefes alamıyorum 1 saatede misafirlerim gelecek kafamı kaldıramıyorumkızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.
benimkide çıldırmış durumda canım. son 1 haftadan beri hiç rahat vermiyo benim kızımda. gece gündüz hoppidi hoppidi oynayıp duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?