2012 Ekim Anneleri

Evet artistcim yarin gitmisken almak istiyorum randevumu.ben de hep unuturum herseyi,o yuzden birbirimize hatirlatiriz sorulari...

canım benım sağlıkla al kucağına az kaldı tatlım bunların hepsi geçecek

pembe pembe giydiririz artık nevresiminden tut eldivenine kadar kız bebek için herşeyimiz neyseki o arkadaş şanslıymış alışveriş yapmamış öncesinde bende senin taktikle sorayım en iyisi

kızlar acil olarak yardımınıza ihtiyacım var..eşim pilot(subay) ve her dönem filoya yeni gelenler için hoş geldin gecesi yaparlar. 15 eylülde olacakmış(( ben ne giyecem şimdii..
gecede giyilebilecek şık hamile elbisesi nereden bulabilirim..malum balıkesirde hiç bişey yok..acilen bişeyler bulup sipariş vermem lazım. 15 inden önce gelmesi için..

İnternette gebe ve ebru maternity var bildigim canim...

Merhaba Kızlar bende Allah nasip ederse tahmini doğum tarihiyle 10 ekimde alacağım kızımı kucağıma İnşallah. Ama ben çok korkuyorum aslında ben normal doğum istiyorum epiduralle ama dokjtor sen bu heyecanla ancak sezeryan yaparsın normal yapamazsın normal doğumun kontrol aşaması sanırım açılma muayeneleri felan canını çok yakar diyor bu konuda bana önerisi olabilecekler varmı? Birde malum bir aydan bi kaç gün fazşla kaldı biz hastane çıkışı ana kucağı beşiği, ısı ölçer, küvet, bir kaçta tulum felan aldık ama yapmamız gereken veya almamız gereken başka şeyler var mıdır? Bir bölüm yöneticisi benide listeye ilave edebilirmi? Bunun için ne yapmalıyım bilemiyorum bu arada Ankarada yaşıyorum 30 yaşındayım. Hepimize Allah cesaret versin İnşallah...

canim ELBİSE | Modern Hamile ve Gebe Giyim Ürünleri | guzel seyler var

Allah Allah normal dogum icin neden heyecani sebep gosterip karsi cikiyor ki?sonucta herkeste heyecan olur,sen de ekstradan bisey mi gordubayildin falan mi,neden heyecani one suruyor anlamadim tatlim?

Canim simdi boyle cok ara bir beden olduk ne oldugumuz belli degil,beden ayni bile olsa goguslerimiz buyudu internetten aldigimiz bir elbise su an icin riskde olabilir.
Ya dar ya bol gelebilir,tadilat gerektirebilir,iadesiydi falan fazla zaman da kalmayabilir.
Ben bu durumlarda terziden yanayim,soyle sifon pufur pufur rahat bir yalin-elit elbise diktirirdim.

edammm, tugceserdar, esr_esr, plasebo, Coyote+, semiha0102, tayfunozge, frhnrfhn, yeniyeni, mountaineer, lotusdream, aycaca, Master, tanger

ya vallahi bende şaştım kaldım hiç böyle şeyler duymamıştım şimdi yaşamak ilginç neyse ki tek yaşayan ben değilmişim :)

kızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.
ben varım terliyoruz heralde yaa bide offf çok fenayım ben yaa burnum tıkandı nefes alamıyorum 1 saatede misafirlerim gelecek kafamı kaldıramıyorum

benimkide çıldırmış durumda canım. son 1 haftadan beri hiç rahat vermiyo benim kızımda. gece gündüz hoppidi hoppidi oynayıp duruyo :)

benimkide çoooook fena yaaa resmen uyuduğu zamanlar çok sınırlı ve çalışıyorum artık karnımdaki hareketleri görmeyen kalmadı çünkü nerdeyse ayaklarını ağzımdan çıkartacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…