2012 Ekim Anneleri

Hosgeldin canim
Gittin mi carsamba pazarina?

yok gıttmedım canım kayınvalıdemdeyım avcılarda.kaynanama gıdelım dedım oda dedı gıdıp ıyısını alalım dedı.biraz cinsdir kendısı sankı pazardakı kalıtesız neyse sonuc kendı magzadan alıcakmıs hangısını ıstıyorsam

kızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.
Ben de hissediyorum ama ter ve akinti tahminimce,su geldigini hic sanmiyorum canim.
hoşgeldim tatlım bölleee sus pus duruyoruz bişi yaptığımız yok

herkes susuyo,bugun herkes okuyucu heralde,ben de giderim napiim

hangi çarşamba pazarı beykentteki mi?

oh oh canim masallah aldir valla ne istiyorsan ucer,dorder,beser
biz goremedik oyle kayinvalide,Allah agzinizin tadini bozmasin insallah

aynıları hatta arada değil genelde yaşadığım şeyler resmen göğüslerimin arasından poposunu yada ayaklarını çıkartmaya çalışıyor... ittiriyor... sanırım hiç sıkıntıya gelemeyecek... gece hıçkırık tuttu çok sinirlendi yine geçmeyince deli gibi çırpındı sonrada bende biraz sırt üstü yattım poposuyla birlikte sırtını bir sağ tarafıma attı bir sol tarafıma sığamıyor hiç bir yere... akşaam kadar öyle yer beğenmeye çalışıyor... sanırım ben 1-2 hafta içinde elini ayağını falan gözle görürüm diyorum çünkü vura vura iyice esnetti karnımı :)

oh oh canim masallah aldir valla ne istiyorsan ucer,dorder,beser
biz goremedik oyle kayinvalide,Allah agzinizin tadini bozmasin insallah

hep boyledır.takıntılı kalıtelı olucak ılla kı markası olucak.esımde oyleydıde sımdı bıraz degıstı ama kızın herseyını chıcco aldı.zorla bıberonunu avent aldık.
yanı halı pekde ıyı degıl zor takıntılı ınsanla ugrasmak.bellı baslı markaları arastırıp buluyolar sadece ondan alıyoruz.

kızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.

evet ilk günden beri... hatta ben ne güzel hamileyken insan adet olmuyor ne kadar rahatlık diye düşünürdüm hep demez olaydım bari o zaman max.1 hafta ped kullanıyorsun hamileyken hergün günlük ped :)

kızlar gtimeyin nereye siz yazıyorsunuz bugün bende okuyorum napim klasik hergün evde olduğum için ne yazsam bilemedim herşey yasak siz bari gezip tozuyorsunuz anlatıyorsnz okuyorum bazen gitmiş kadar oluyorum mesela bugün burda pazar var ve çok büyük kapalı pazar yerinde eşim işte olduğu için gidemiyorum otobüsler çok hoplattığından burasıda olmasa ne yaparım bilmem

Ah canim bunalmissin iyice kiyamam. Ne guzel iste anlamasi,arastirmasi,heyecan duymasi.
Duvar gibi esimin tarafi da ama hic umursamiyoruz.
Yavas yavas yapmaya calisiyoruz.Benim annem destek oldu sagolsun.

cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim..

canım terzi mantıklıda 15 gün içinde diker mi bakalım.. iş çıkışı bir sorayım..ama olmaz gibi geliyor. arkadaşların verdiği sitelerde güzel elbiseler var. ölçüyü nasıl alacağımızı yazmışlar. riske atıp alacağım olmazsa başka çarem yokk malesef(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…