- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
Hosgeldin canim
Gittin mi carsamba pazarina?
kızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.
kız al adasımızıda gel bende bekı 40 ında yapamayabılırım.
hoşgeldim tatlım bölleee sus pus duruyoruz bişi yaptığımız yok
Ben de hissediyorum ama ter ve akinti tahminimce,su geldigini hic sanmiyorum canim.kızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.
hoşgeldim tatlım bölleee sus pus duruyoruz bişi yaptığımız yok
yok gıttmedım canım kayınvalıdemdeyım avcılarda.kaynanama gıdelım dedım oda dedı gıdıp ıyısını alalım dedı.biraz cinsdir kendısı sankı pazardakı kalıtesız neyse sonuc kendı magzadan alıcakmıs hangısını ıstıyorsam
benim hep öyle canim normal akintindir o, ben hep gunluk pedle geziyorum.kızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.
Cifte mevlud yapariz belki
Daha esimle de konusmadim,esimin tarafi da baska sehirde simdi onlarda kuser mi acaba...Boffff ne zor isler yaaaa
yok gıttmedım canım kayınvalıdemdeyım avcılarda.kaynanama gıdelım dedım oda dedı gıdıp ıyısını alalım dedı.biraz cinsdir kendısı sankı pazardakı kalıtesız neyse sonuc kendı magzadan alıcakmıs hangısını ıstıyorsam
Benim oğlumda çıldırmıs gıbı bu aralar ozellıkle cok hareketlı hıc durmuyor desem yerıdır karnım bı saga bı sola savrulup duruyor ve artık agrılarım da basladı ara ara bazen gogsumun altına bı gırıyoe nefes alamıyorum kalıyorum oyle kemıklerı de batmaya basladı ara ara sızde de oluyor mu?
oh oh canim masallah aldir valla ne istiyorsan ucer,dorder,beser
biz goremedik oyle kayinvalide,Allah agzinizin tadini bozmasin insallah
kızlar altında hep ıslaklık nemililik hisseden varmı.doktoruma söyledim ama suyu normal şimdilik.
hep boyledır.takıntılı kalıtelı olucak ılla kı markası olucak.esımde oyleydıde sımdı bıraz degıstı ama kızın herseyını chıcco aldı.zorla bıberonunu avent aldık.
yanı halı pekde ıyı degıl zor takıntılı ınsanla ugrasmak.bellı baslı markaları arastırıp buluyolar sadece ondan alıyoruz.
Canim simdi boyle cok ara bir beden olduk ne oldugumuz belli degil,beden ayni bile olsa goguslerimiz buyudu internetten aldigimiz bir elbise su an icin riskde olabilir.
Ya dar ya bol gelebilir,tadilat gerektirebilir,iadesiydi falan fazla zaman da kalmayabilir.
Ben bu durumlarda terziden yanayim,soyle sifon pufur pufur rahat bir yalin-elit elbise diktirirdim.
hiç gezme şansım olmadı orayı ii diyorlar bu gün lafı geçti, ben beylik pazarı müdavimiyim
Allah Allah normal dogum icin neden heyecani sebep gosterip karsi cikiyor ki?sonucta herkeste heyecan olur,sen de ekstradan bisey mi gordubayildin falan mi,neden heyecani one suruyor anlamadim tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?