kızlar gtimeyin nereye siz yazıyorsunuz bugün bende okuyorum napim klasik hergün evde olduğum için ne yazsam bilemedim herşey yasak siz bari gezip tozuyorsunuz anlatıyorsnz okuyorum bazen gitmiş kadar oluyorum mesela bugün burda pazar var ve çok büyük kapalı pazar yerinde eşim işte olduğu için gidemiyorum otobüsler çok hoplattığından burasıda olmasa ne yaparım bilmem
bende beylık pazarı abonesı oldum.hep ordayım
sen toparlandın çok şükürdoğum iznime çıkayım ayarlayıp görüşelim sohbet eder dertleşiriz
yooo sadece korkuyorum diye sürekli sorular soruyorum ondan diyor
hiç gezme şansım olmadı orayı ii diyorlar bu gün lafı geçti, ben beylik pazarı müdavimiyim
canım benım sağlıkla al kucağına az kaldı tatlım bunların hepsi geçecek
sen dogum ızınıne cıkana kadar ben dogurucam.ne zaman ızne ayrılcaan ?
Guzel azraa yooook disari cikmak hele ki sen hep dinlenmelisin evde,az kaldi dayan,biliyorum cok bunaldin...
bebisler gelsin sag salim oyle cikacagiz insallah gezmelere.
Bu arada Administratöre E-Mail gönderdin mi resimlerin kalkmasi icin?
İnşallahh canımmm sağ salım alalımda kucagımıza hayırlısı ıle saglıkla artık hepımız cok sabırsızız.....(oğlum da dahıl)
Beykent'deki pazarda bir hanimin tezgahi var,ihrac fazlasi gecelik-sabahlik-pijama takimlar satiyor.
Cok cici bir bayan,bazen kendisi olmuyor esi bakiyor yerine.Lohusa gecelikleri de var kendisinde.
yarın A101 de yastık alezi var kızlarr
ne zamandır istiyodum 3.95 bilginize...
yastıklarım çok ter oluyodu böyle daha iyi olur
almamış olaydım kaçırmaz bakardım ihraç fazlasıda baya baya uygundur... şu meşhur doğum iznime çıkayımgezicem orayıda yoksa bebekimle anca seneye yaza ayy pazara bebek arabası getirenlerede ne kızarım halbu ki
arkadaşlar uzun bi süreden snra herkese merhaba.... siz ve bebişler iyidir inşallah... bu arada bi haberim var benim 6 ay boyunca erkek dedikleri bebeğim kızmış girip bir trlü söyleyemedimmasumiyet eğer listede değiştirrirsen çok sevinirim... efem değil elanur hanım geliyormuş....
yarın A101 de yastık alezi var kızlarr
ne zamandır istiyodum 3.95 bilginize...
yastıklarım çok ter oluyodu böyle daha iyi olur
hahahha ya sorma bende cok gicik olurum su pazara bebek arabasi ile gelenlere.
Bazi arabalarin icinde bebek de olmaz sadece meyve-sebze olur
bende bebek arabası getirenlerden nefret ederdim ama bende öyle olucam belkidealmamış olaydım kaçırmaz bakardım ihraç fazlasıda baya baya uygundur... şu meşhur doğum iznime çıkayımgezicem orayıda yoksa bebekimle anca seneye yaza ayy pazara bebek arabası getirenlerede ne kızarım halbu ki
9 da açılıyo sanırım cnm..kaçta açılıyor a101 işe gelmeden bakayım akşam çıkışıma kalmayabilir.
ben annemlere aldım ama memnun kalmadılar çünkü içine geçirmediği için bu seferde su içinde uyuyormuşsunyoksa bende alacaktım...
Canım detaylı ultrasound a da girmiş miydin? Orada da erkek mi demişlerdi ??? Kız olduğunu nasıl kim söyledi? Açıkçası çok merak ettim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?