2012 Ekim Anneleri

Guzel azraa yooook disari cikmak hele ki sen hep dinlenmelisin evde,az kaldi dayan,biliyorum cok bunaldin...
bebisler gelsin sag salim oyle cikacagiz insallah gezmelere.

Bu arada Administratöre E-Mail gönderdin mi resimlerin kalkmasi icin?

artist, mountaineer, aazzrraa, tugceserdar, tosun86, betuskubi, esr_esr, frhnrfhn, gamzeer35, Oglusum12, aycaca, leyla03, sevcanyk,felisimfelis,cimeka,asude,gadis, gulcan87, supremee, ege2011, st1984, Coyote+, leyli2212

hiç gezme şansım olmadı orayı ii diyorlar bu gün lafı geçti, ben beylik pazarı müdavimiyim

Beykent'deki pazarda bir hanimin tezgahi var,ihrac fazlasi gecelik-sabahlik-pijama takimlar satiyor.
Cok cici bir bayan,bazen kendisi olmuyor esi bakiyor yerine.Lohusa gecelikleri de var kendisinde.

yarın A101 de yastık alezi var kızlarr

ne zamandır istiyodum 3.95 bilginize...

yastıklarım çok ter oluyodu böyle daha iyi olur

Beykent'deki pazarda bir hanimin tezgahi var,ihrac fazlasi gecelik-sabahlik-pijama takimlar satiyor.
Cok cici bir bayan,bazen kendisi olmuyor esi bakiyor yerine.Lohusa gecelikleri de var kendisinde.

almamış olaydım kaçırmaz bakardım ihraç fazlasıda baya baya uygundur... şu meşhur doğum iznime çıkayım gezicem orayıda yoksa bebekimle anca seneye yaza ayy pazara bebek arabası getirenlerede ne kızarım halbu ki

hahahha ya sorma bende cok gicik olurum su pazara bebek arabasi ile gelenlere.
Bazi arabalarin icinde bebek de olmaz sadece meyve-sebze olur

Canım detaylı ultrasound a da girmiş miydin? Orada da erkek mi demişlerdi ??? Kız olduğunu nasıl kim söyledi? Açıkçası çok merak ettim ....

bende bebek arabası getirenlerden nefret ederdim ama bende öyle olucam belkide
kaçta açılıyor a101 işe gelmeden bakayım akşam çıkışıma kalmayabilir.
9 da açılıyo sanırım cnm..
ben annemlere aldım ama memnun kalmadılar çünkü içine geçirmediği için bu seferde su içinde uyuyormuşsun yoksa bende alacaktım...

içine geçirmediği için derken?anlamadım cnm.bana iyidir gibi geldi aslında

Canım detaylı ultrasound a da girmiş miydin? Orada da erkek mi demişlerdi ??? Kız olduğunu nasıl kim söyledi? Açıkçası çok merak ettim ....

detaylı ultrason kesindir değil mi kız dediyse kızdır. biraz içim ferahladı ben detaylıya girmiştim ve cinsiyeti biliyorsunuz değil mi demişti evet kız dedik dr.da onayladı. detaylıda çoğu aile bildiğinin aksini öğreniyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…