asude diiyelim ki patlıcan salatası yapıp buzluga atmak yerıne kavonoza sıcak sıcak koysam sonra kapağını kapatıp ters cevirsem aynı domatesleri yaptıgım gıbı öyle saklasam olur mu??buzlukta yer kalmadıgı zaman böyle yapim diyorum....yanı bırde dondurulmus gıdanın sankı lezzeti kaçıyor gibi ??bırde bunlar yarasa gıbı hep ters mı duracaksonradan duz bır şekılde balkona cam kenarına dızsem kısın orda dursa mutfak sıcak olur benım kışın,amma soru sordum ha
canım onu bende yapıyorum benimde hem buzdolabının dondurucu kısmı hemde derin dondurucum doluyor yeğ peynir falanda koyuyoruz memleketten gelince o yüzden full doluyor bu dediğini yer kalmayınca bende yapıyorum..şöyle oluyor canım patlıcanları közle sonra temizle biraz tuzla ve bütün bütün kavonoza doldur canım sonra üzerine saf zeytıinyağı dök tam üst kısmını kaplasın yeter iyice aşağılara kadar yağ olmasına gerel yok zaten kavonoz sıkı dolunca aşağı sızmıyor zeytinyağı...neden zeytinyağı dersen balım çnkü dolapta donuyor ya hemen kapağın altında hava almasını engelliyor uzun süre dayanıyor...
kızartma içinde yaptım bunu bir kez güzel oldu ama patlıcanları doğramadan bütün kızart karnıyarık yapacak gibi ortadan çiz kızartırken...
ters durma olayına gelince hayır şekerim hep ters durmayacak :) 1 gün öyle ters dursun tamamen soğusun sonra düzelt :)
kışın dediğin gibi bende mutfağım çok sıcak olduğu için balkona koyuyorum...bir boş kutu içine diz kavanozlarını koy bir kenara balım
detaylı ultrason kesindir değil mi kız dediyse kızdır. biraz içim ferahladıben detaylıya girmiştim ve cinsiyeti biliyorsunuz değil mi demişti evet kız dedik dr.da onayladı. detaylıda çoğu aile bildiğinin aksini öğreniyor demişti
bende bebek arabası getirenlerden nefret ederdim ama bende öyle olucam belkide
9 da açılıyo sanırım cnm..
içine geçirmediği için derken?anlamadım cnm.bana iyidir gibi geldi aslında
Aynen sanırım detaylı da dediği doğrudur artık yani.. Bize de erkek dedi. Ama böyle şeyleri çok duyar oldum. Anam ne şaşırırım yahuuuuu
Birşey sorucam ben şimdi hastane çantası için emzirme sütyeni ve hamile kilotlarından falan aldım.. sadece emzirme atleti almadım siz aldınız mı? yani sütyen alıp üstüne gecelik ve pijamayıda emzirecek gibi alıp atleti normal almak mantıklı gelmiyor ama emzirme atletide pek yok ve pahalı açıkçası kullanışlımı olacak onuda bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
hay allahım yaa kızlar az önce sezeryan konusunda çok fena kanıma girildi.. o kadar ballandıra ballandıra anlattı ki komşum kafamı karıştırdı yani. neyse sadece en iyisi en hayırlısı neyse o olsun demek.
hay allahım yaa kızlar az önce sezeryan konusunda çok fena kanıma girildi.. o kadar ballandıra ballandıra anlattı ki komşum kafamı karıştırdı yani. neyse sadece en iyisi en hayırlısı neyse o olsun demek.
Birşey sorucam ben şimdi hastane çantası için emzirme sütyeni ve hamile kilotlarından falan aldım.. sadece emzirme atleti almadım siz aldınız mı? yani sütyen alıp üstüne gecelik ve pijamayıda emzirecek gibi alıp atleti normal almak mantıklı gelmiyor ama emzirme atletide pek yok ve pahalı açıkçası kullanışlımı olacak onuda bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
ben bitane aldım atlet canım. lohusa shoptan sipariş vermiştim. atlet südyen bi arada.
sezeryan yapan sezeryanı tavsiye ediyo normal olan normali öneriyo. bende çok kararsızım ama doktor ne derse o olucak artık
bence ikisindede aynı ağrı sızı olacak... normal doğumda ancak hiç dikiş yoksa rahat yoksa ondada 10-12 dikişi olanlar var ve hiçte kolay olmuyor... ben o yüzden diyorum ki bebek sağlıkla eli ayağı düzgün gelsinde anne nasılsa her türlü ağrıyı sızıyı çekecek... başka sıkıntılar olmasın ağrıyı max. 1 ay sonra unutacağız nasılsa...
bebişini görmeye geliriz bizde koca göbişimizle15 gün kaldı ortalama
Ah canim bunalmissin iyice kiyamam. Ne guzel iste anlamasi,arastirmasi,heyecan duymasi.
Duvar gibi esimin tarafi daama hic umursamiyoruz.
Yavas yavas yapmaya calisiyoruz.Benim annem destek oldu sagolsun.
bende acaba onu almayıp onun yerine staplez beyaz badi falan var ya onlardanmı kullansam diyorum.. normalde ben yaz kış atlette giyemem aslında ama insan lohusayken çok üşüyormuş acaba ihtiyacım olur mu diye tereddüt ediyorum... yoksa üstümüzde yelek tarzı bişeyde alsak tutar herhalde ama... bilemedim yaa amannnn annennin hazırlanması bebekten daha zor valla yaa... bulmak zor... bulduğun zamandada uygun fiyata almak zor... çeşitte az... hepimize kolay gelsin sonuç olarak valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?