2012 Ekim Anneleri

okudun mu şekerim:26:

Aynen sanırım detaylı da dediği doğrudur artık yani.. Bize de erkek dedi. Ama böyle şeyleri çok duyar oldum. Anam ne şaşırırım yahuuuuu

bende bebek arabası getirenlerden nefret ederdim ama bende öyle olucam belkide

9 da açılıyo sanırım cnm..

içine geçirmediği için derken?anlamadım cnm.bana iyidir gibi geldi aslında

şimdi normal yastıkta yatarken terden koku ve leke oluyor diye alez alıyoruz ya yastığa.. ama bu alezde o lekeyi işte kokuyu önlemek için yastığa hiç o teri geçirmiyor ve yastık ıslak oluyor... yani yatarken seni rahatsız ediyormuş... annemlerin yalancısıyım :)

Aynen sanırım detaylı da dediği doğrudur artık yani.. Bize de erkek dedi. Ama böyle şeyleri çok duyar oldum. Anam ne şaşırırım yahuuuuu

bize sağolsun kızım durmadan gösterdiği için hiç böyle stresimiz olmadı... hatat doktor geçen gün takıldı oğlumuz nasılmış diye... dedim valla benim için sıkıntı yok bizi kandırdıysa pembe etekleri, tütüleri giyer yatar artık :))

Birşey sorucam ben şimdi hastane çantası için emzirme sütyeni ve hamile kilotlarından falan aldım.. sadece emzirme atleti almadım siz aldınız mı? yani sütyen alıp üstüne gecelik ve pijamayıda emzirecek gibi alıp atleti normal almak mantıklı gelmiyor ama emzirme atletide pek yok ve pahalı açıkçası kullanışlımı olacak onuda bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

hay allahım yaa kızlar az önce sezeryan konusunda çok fena kanıma girildi.. o kadar ballandıra ballandıra anlattı ki komşum kafamı karıştırdı yani. neyse sadece en iyisi en hayırlısı neyse o olsun demek.

biz veterinerimizle görüştük bize lily'nin parazit aşılarını 2 ayda bire düşürmemizi söyledi. bize mantıklı geldi siz nasıl yapıcaksınız?

ben bitane aldım atlet canım. lohusa shoptan sipariş vermiştim. atlet südyen bi arada.

aynen kaderimize razı gelicez istediğimiz olmayabilir :18: normal diye can atıyorum ama sezeryan dersede çaresiz olcaz.

sezeryan yapan sezeryanı tavsiye ediyo normal olan normali öneriyo. bende çok kararsızım ama doktor ne derse o olucak artık

bende almadım gerek duymadım açıkçası blackspade in var emzirme atleti ykm de bakmıştım 39,95 tl di. ama geçen bi arkadaş çok gerekli olduğunu yazmış daha evvel doğum yapmış biriydi başka topikten. atlet giymeyince üşüyebiliyormuşuz vs.. gibi.

ben bitane aldım atlet canım. lohusa shoptan sipariş vermiştim. atlet südyen bi arada.

bende acaba onu almayıp onun yerine staplez beyaz badi falan var ya onlardanmı kullansam diyorum.. normalde ben yaz kış atlette giyemem aslında ama insan lohusayken çok üşüyormuş acaba ihtiyacım olur mu diye tereddüt ediyorum... yoksa üstümüzde yelek tarzı bişeyde alsak tutar herhalde ama... bilemedim yaa amannnn annennin hazırlanması bebekten daha zor valla yaa... bulmak zor... bulduğun zamandada uygun fiyata almak zor... çeşitte az... hepimize kolay gelsin sonuç olarak valla...

sezeryan yapan sezeryanı tavsiye ediyo normal olan normali öneriyo. bende çok kararsızım ama doktor ne derse o olucak artık

bence ikisindede aynı ağrı sızı olacak... normal doğumda ancak hiç dikiş yoksa rahat yoksa ondada 10-12 dikişi olanlar var ve hiçte kolay olmuyor... ben o yüzden diyorum ki bebek sağlıkla eli ayağı düzgün gelsinde anne nasılsa her türlü ağrıyı sızıyı çekecek... başka sıkıntılar olmasın ağrıyı max. 1 ay sonra unutacağız nasılsa...

doğru söylüyosun canım. bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterki. zaman bana geçmiyo bu aralar. biran evvel doğum zamanı gelsin istiyorummmmm.. bebişimi koklamak istiyorum bennnnnnnnnnnn

edammm, aazzrraa, Milona, artist, Oglusum12, will, esr_esr, cimeka, gLssHh, lotusdream, felisimfelis, st1984

kızlar bende pijamalarımı aldımmm üstümden çok büyük bir yük kalktı..

bebişini görmeye geliriz bizde koca göbişimizle 15 gün kaldı ortalama

Sende magazaciydin yanlis hatirlamiyorsam,37 de birakicakmisin devm edicekmisin yoksa???

Ah canim bunalmissin iyice kiyamam. Ne guzel iste anlamasi,arastirmasi,heyecan duymasi.
Duvar gibi esimin tarafi da ama hic umursamiyoruz.
Yavas yavas yapmaya calisiyoruz.Benim annem destek oldu sagolsun.

Ya bakin dusunuyorum dusunuyorum iyice sinir oluyorum,dun bi arkadasima gittim o bile 5-6takim kiyafet almis bebisime,kv bi tulum bile alip getirmedi,hayir hic mi rahatsiz olmuyo,utanmiyo anlamiyorum...dipnot:sanmayin ki dogumda getirecek,daha 3ay once siz cok aldiniz annenlerde aliyo ben kendimi tutuyorum almicam bisey dedi:))))

canım ben emzirme sütyeni aldım. ama sonra doğum ve emzirme dönemimiz sonbahara geldiği için üşürüm filan diye emzirme atleti aldım. onuda 20 tl ye aldım mahmutpaşadan. uyguna geldi:) ama bende alt çamaşır olarak ayrı bişi almadım?nasıl bişi aldınız siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…