2012 Ekim Anneleri

offf arkadaşımı aradım nasıl ağlıyo yaa kıyamam ay iyice moralim bozuldu..yapamıcam diyor.kendini muayene ettirmiyomuş.

edammm, aazzrraa, Milona, artist, Oglusum12, will, esr_esr, cimeka, gLssHh, lotusdream, felisimfelis, st1984

kızlar bende pijamalarımı aldımmm üstümden çok büyük bir yük kalktı..
Ohh gule gule giy canim,kucaginda kuzunla

Denedinmi pijamalari ben denemeden yikadim koydum cantaya hastanede bi giyiyomusim girmiyomus popoya ne gulerim:)))))

offf arkadaşımı aradım nasıl ağlıyo yaa kıyamam ay iyice moralim bozuldu..yapamıcam diyor.kendini muayene ettirmiyomuş.

allahım arkadasına sabır versın cnm benım evde geldı suyum ve o felaket sancı hastaneye bı gıttım gelen alttan bakıyor gıden alttan bakıyor çokcan sıkıcı bı durum tez vakıtte kurtulur ınsallah bıde benım açıklıgım 7 cm den fazlaydı

Son düzenleme:
biz veterinerimizle görüştük bize lily'nin parazit aşılarını 2 ayda bire düşürmemizi söyledi. bize mantıklı geldi siz nasıl yapıcaksınız?

Canim ben hamile kaldigimdan beri ayda bir yaptiriyoruz parazitini. Hem kadin dogum dr.um hem de veterinerimiz ayni seyi soylemisti. Bebek 6 aylik olana kadar da her ay yatiracagiz. Birde ense damlasini da her ay yapar olduk. Tabi yaz diye. Kisin 2 ayda bir olacak. Bizim uzun zamandir bu sekide.

Son düzenleme:
Ohh gule gule giy canim,kucaginda kuzunla

Denedinmi pijamalari ben denemeden yikadim koydum cantaya hastanede bi giyiyomusim girmiyomus popoya ne gulerim:)))))

tşk ederim canımm..
sende güle güle giyersin inş bebişin kucağında

ben alırken denedim..eve geldim yıkadım..boyu uzun geldi terzide kısalttırıcam..
o yüzden tekrar denemek zorundayım..sende muhakkak dene belki çekmiştir az da olsa..

canım arkadaşının neyi var :26:
41.haftasında cnm kkdan arkadaşım doğurmaya niyeti yoktu işte alttan ilaç koymuşlar.ama açılması varmı yokmu baktıramıyo çok korkuyorum öyle böyle diil dio.oysaki çok alttan muayene olmuştu.ama bu farklı diyo.
amin cnmm inşallah seninde normaldi dimi

Evet zor tutuyodur napsin

Ya bi dk hic muayene olmamismi sancisi yokmuymus napiyormus yani???,

oldu hemde kaç kere olduda bu çok farklı diyo.elini sokuyo resmen diyo:18::18:
ay neyse bende korktum konuşupta sizide korkutmayım boşverin..
kızanlar olur şimdi aranızda:18::18:

ayyy canım yaa allah yardımcısı olsunn..
bende çok muayne oldum alttan ama abimin eşide çok zor birşey diyor..
sırf bu yüzden sezeryanı göze alıyorum :18:
inş nst de sancımız çıkmazda alttan muayne olmak zorunda kalmayız sezeryan olacaklar..
ebeye sordum sancın çıkarsa sezeryanda olsan alttan muayne etmek zorundayız dedi..

çınarefeninannesi maşallah senin baya kolay olmuştur doğumun
o sıfır açıklıkla girdi sabah 11 den beri.alttan ilaç vermişler açılma olsun diye:26:

yok cnm benım sezeryan oldu yıktım ortalıgı sezeryan ıstıyorum dıye sanırım kendımı sezeryana hazırladıgım ıçın oysakı bebek cıktı cıkacaktı

acaba bizde mi 1e düşürsek ayda 1e :44: en azından 6aylık olana kadar ayda bir yaptırsak parazit aşısını 6.ayından itibaren 2 ayda bire çıkarsak, fikir için sağol arkadaşım :13:

Ya bakin dusunuyorum dusunuyorum iyice sinir oluyorum,dun bi arkadasima gittim o bile 5-6takim kiyafet almis bebisime,kv bi tulum bile alip getirmedi,hayir hic mi rahatsiz olmuyo,utanmiyo anlamiyorum...dipnot:sanmayin ki dogumda getirecek,daha 3ay once siz cok aldiniz annenlerde aliyo ben kendimi tutuyorum almicam bisey dedi:))))[/QUOTE]

Rahatsiz olup utanmiyorlar canim,oglumuz calisiyor-kazaniyor alsin iste mantigindalar :)

inan benim hic umrumda degil,zaten getirdiklerini de begenmeyiz,cunku gonulsuz alinan sey iste negatiflik yuklu...

Dogumda bir sey getirmeyi birak,ben geleceklerinden de supheliyim bir masrafa girmesinler diye :)))))
masraftan kastim:yol masrafi :))))))))))))

evet öyleymiş bugün sezeryan olan birisi söyledi bana bunu:18::18::18:
çok şaşırdım bende:18:

ben almadim canim gerek duymadim acikcasi, emzirme sutyeni aldim onun ustune giyerim ip askili normal atlet.

acaba bizde mi 1e düşürsek ayda 1e :44: en azından 6aylık olana kadar ayda bir yaptırsak parazit aşısını 6.ayından itibaren 2 ayda bire çıkarsak, fikir için sağol arkadaşım :13:

Valla canım veteriner uzun uzun anlatmıştı da şimdi unuttum neden ayda bir yaptırdığımızı... Aşının koruma zamanı yok bilmem ne... Bazı parazitlere karşı koruyuculuğunu yitiriyormuş sanırım... Sen de bence ayda bir yaptır. Sonra dediğin gibi 2 ayda bire çıkarırsın daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…