Ohh gule gule giy canim,kucaginda kuzunlaedammm, aazzrraa, Milona, artist, Oglusum12, will, esr_esr, cimeka, gLssHh, lotusdream, felisimfelis, st1984
kızlar bende pijamalarımı aldımmmüstümden çok büyük bir yük kalktı..
offf arkadaşımı aradım nasıl ağlıyo yaa kıyamam ay iyice moralim bozuldu..yapamıcam diyor.kendini muayene ettirmiyomuş.
offf arkadaşımı aradım nasıl ağlıyo yaa kıyamam ay iyice moralim bozuldu..yapamıcam diyor.kendini muayene ettirmiyomuş.
oğluşum12 kendini tutuyomuymuş
biz veterinerimizle görüştük bize lily'nin parazit aşılarını 2 ayda bire düşürmemizi söyledi. bize mantıklı geldi siz nasıl yapıcaksınız?
Sende magazaciydin yanlis hatirlamiyorsam,37 de birakicakmisin devm edicekmisin yoksa???
yok aman amann 37de bırakıcamsen devam ediyor musun?
Ohh gule gule giy canim,kucaginda kuzunla
Denedinmi pijamalari ben denemeden yikadim koydum cantaya hastanede bi giyiyomusim girmiyomus popoya ne gulerim:)))))
41.haftasında cnm kkdan arkadaşım doğurmaya niyeti yoktu işte alttan ilaç koymuşlar.ama açılması varmı yokmu baktıramıyo çok korkuyorum öyle böyle diil dio.oysaki çok alttan muayene olmuştu.ama bu farklı diyo.canım arkadaşının neyi var :26:
amin cnmm inşallah seninde normaldi dimiallahım arkadasına sabır versın cnm benım evde geldı suyum ve o felaket sancı hastaneye bı gıttım gelen alttan bakıyor gıden alttan bakıyor çokcan sıkıcı bı durum tez vakıtte kurtulur ınsallah
Evet zor tutuyodur napsin
Ya bi dk hic muayene olmamismi sancisi yokmuymus napiyormus yani???,
41.haftasında cnm kkdan arkadaşım doğurmaya niyeti yoktu işte alttan ilaç koymuşlar.ama açılması varmı yokmu baktıramıyo çok korkuyorum öyle böyle diil dio.oysaki çok alttan muayene olmuştu.ama bu farklı diyo.
Canim ben hamile kaldigimdan beri ayda bir yaptiriyoruz parazitini. Hem kadin dogum dr.um hem de veterinerimiz ayni seyi soylemisti. Bebek 6 aylik olana kadar da her ay yatiracagiz. Birde ense damlasini da her ay yapar olduk. Tabi yaz diye. Kisin 2 ayda bir olacak. Bizim uzun zamandir bu sekide.
ayyy canım yaa allah yardımcısı olsunn..
bende çok muayne oldum alttan ama abimin eşide çok zor birşey diyor..
sırf bu yüzden sezeryanı göze alıyorum :18:
inş nst de sancımız çıkmazda alttan muayne olmak zorunda kalmayız sezeryan olacaklar..
ebeye sordum sancın çıkarsa sezeryanda olsan alttan muayne etmek zorundayız dedi..
ben almadim canim gerek duymadim acikcasi, emzirme sutyeni aldim onun ustune giyerim ip askili normal atlet.Birşey sorucam ben şimdi hastane çantası için emzirme sütyeni ve hamile kilotlarından falan aldım.. sadece emzirme atleti almadım siz aldınız mı? yani sütyen alıp üstüne gecelik ve pijamayıda emzirecek gibi alıp atleti normal almak mantıklı gelmiyor ama emzirme atletide pek yok ve pahalı açıkçası kullanışlımı olacak onuda bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
kedilere bayıldım yolladım canım umarım silerler
acaba bizde mi 1e düşürsek ayda 1e :44: en azından 6aylık olana kadar ayda bir yaptırsak parazit aşısını 6.ayından itibaren 2 ayda bire çıkarsak, fikir için sağol arkadaşım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?