2012 Ekim Anneleri

başınız sağolsun...Rabbim kabir rahatlığı versin..mekanı cennet olsun

Zafer bayraniniz kutlu olsun kizlar Keske ulkemde olsaydim da bayraklarimi assaydim Bu hamile halimle bagdat caddesinde yuruyuslere ailemle katilsaydim Neyse yapacak birsey yok. Tek derdim oglumada cocuklugumdaki gibi bayramlari gosterebilmek istiyorum. Bakalim burada onu nasil basarabileceksem Aman o bir dogsun tek derdim bu olsun Bugun temizlik gunu 13:00 de gelecekler ve 2 saatte hop bitirecekler ama ben ona bile useniyorum. Evde yabanci birilerini hic sevmiyorum Keske halim olsaydida kimse gelmek zorunda olmasaydi. Surekli ayni kiyafetleri giymektende sIkIldim, evimin isini yapamamaktan da ve birde ayak parmaklarimi ojeliyememekten sIkIldim Ayy amma yazdim basinizi sisirdim

gunaydın cnm başınız sağolsun
okudum fatihamı allah kabul etsin inşallah:2:

Günaydın will başınız sağolsun Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin...

canım kipadan aldım ben 10 lu paket 9.00 lira yanında birde dalin ıslak havlu paket hediyesi vardı...
evet canım yorgan ağır gelir zaten dediğin gibi yap önce küçüğü kullanırsın...
bende her ikisi de var o çizgilerin :26:

Son düzenleme:

Basiniz sagolsun Diyecek soz bulamiyorum Allah sabir versin.

acele etme şekerim gelince oğlun kendi kurar beşiğini

aaaa hiç olmaz o kahverengi çizgiden olması lazım bu senenin modası o çizgi inanmazsan brck e sor bak

kahverengi çizgisi olmayana hamiş demiyolar mı yoksa sahi niye yok ya amannn bişeyde tam olsun ne kustuk ne başımız döndü bi aşağıdaki kemik ağrısı var o da olsun artık yoksa ben hamileliğimdeki rahatlığı doğumdada mı yaşıcam

bende henüz bişey yok çatlamadım diye seviniyordum meğer bu saatten sonrada çatlanıyormuş
bende kahve çizgidende yok :26:

valla bende catlamiyorum diye seviniyordu ama son iki haftadir halimi gorseonce yanlardan basladi,gobek deligim etrafi dunden dustan ciktimki karnimin alt kismi ay cok cirkin yaama bebislerimiz iyi olsunda onlardan hatira esim uzuluyorum diye kizdi.sen her halinde guzelsin hayatim bebisimiz icin herseye deger diye:)bendede kahverengi cizgi cikmadi.

tabi ya başederiz kuzularımızı hem bu durumları bile bile yapmadıkmı biz sanki dimi ama ,çocukta yaparım keyifte

tabiii canııımmmmm ohooo biz daha neler neler yaparız
valla ben bile bile yapmadım hani sonradan sonraya öğrendim tecrübeli annelerden.
ama değer tabi allah'ım sana çok şükür :119:

bende nie 2 çizgi yok yaaa benmi anormalim heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…