günaydın arkadaşlar,
gerçi bizim günümüz kara oldu.
Kayınpederimi bu sabah kaybettik eşimi çocuk gibi ağlarlen görünce bende mahvoldum, bende babasızım zaten içim kaldırmadı, bebeğim dedelerini hiç tanıyamayacak...Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Adı Ali idi..Bir fatiha okuyup bağışlarsanız ruhuna sizler hamile meleklerseniz umarım onunda yardımcısı olacak dualarınız...teşekkürler.
günaydın arkadaşlar,
Kayınpederimi bu sabah kaybettik eşimi çocuk gibi ağlarlen görünce bende mahvoldum, bende babasızım zaten içim kaldırmadı, bebeğim dedelerini hiç tanıyamayacak...Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Adı Ali idi..Bir fatiha okuyup bağışlarsanız ruhuna sizler hamile meleklerseniz umarım onunda yardımcısı olacak dualarınız...teşekkürler.
bu gece uyucam işallah ve rüyamda kızımı görücem çok eminim evet evet olucak
şimdilik haklısın gibi görünüyor ama tecrübeli annelerinde bi bildiği var galibademekki kök söktürcek bize kuzularımız yok yok biz başederiz kuzularımızı
günaydın arkadaşlar,
oğluşumda iyi napsın cnm dalgalanıyor yüzüyor sanırım senin oğluşuna kavuşmayı bekliyooo hihi
dalinin 12 limi?kaça aldın cnm?
ya 2 beşik seçeneğim var biri büyük park yatak diğeri çok minik yaşına kadar kullanır en fazla..
diyorum büyüğü açmıyım?küçük ordan oraya gider evin içinde hem yer kaplamaz?
ama küçüğede nevresim takımı lazım anneme dedim az bi kumaş alalım çarşafla yastık yap yeter..
bebeğe yorgan almıştık çok hafif bi yorgan ama oda büyük.yeni doğan bebek genelde battaniye kullanır dimi?
napsamki bi akıl verin kızlar...
cnm bende o çizgi var evet:)ama altta var üsttede varmış burda bazı arkadaşlarda üstte nasıl var anlamadım :26:
günaydın arkadaşlar,
acele etme şekerim gelince oğlun kendi kurar beşiğini
aaaa hiç olmaz o kahverengi çizgiden olması lazım bu senenin modası o çizgiinanmazsan brck e sor bak
bende henüz bişey yok çatlamadım diye seviniyordum meğer bu saatten sonrada çatlanıyormuş
bende kahve çizgidende yok :26:
asudeD nbr :111:
Cqnim Oldu mu:)))
tabi ya başederiz kuzularımızı hem bu durumları bile bile yapmadıkmı biz sanki dimi ama ,çocukta yaparım keyifte
canım kipadan aldım ben 10 lu paket 9.00 lira yanında birde dalin ıslak havlu paket hediyesi vardı...
evet canım yorgan ağır gelir zaten dediğin gibi yap önce küçüğü kullanırsın...
bende her ikisi de var o çizgilerin :26:
bende nie 2 çizgi yok yaaa benmi anormalim heee
iyiyim bebeğemmyine her zaman ki gibi göz döndürücüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?