ya bennbende hiç yok sende gene biri var
valla bende catlamiyorum diye seviniyordu ama son iki haftadir halimi gorseonce yanlardan basladi,gobek deligim etrafi dunden dustan ciktimki karnimin alt kismi ay cok cirkin ya ama bebislerimiz iyi olsunda onlardan hatira esim uzuluyorum diye kizdi.sen her halinde guzelsin hayatim bebisimiz icin herseye deger diye:)bendede kahverengi cizgi cikmadi.
Valla bugun esim usudu gece ustune pike orttu hep,bense salona gectim camlari actim nasil esiyor ama bana o kadar iyi geliyor ki,usume nEydi ben onu unuttum resmennnn
canım allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah
rabbim sizede sabırlar versin...
başınız sağolsun...Rabbim kabir rahatlığı versin..mekanı cennet olsun
gunaydın cnm başınız sağolsun
okudum fatihamı allah kabul etsin inşallah:2:
Günaydın will başınız sağolsun Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin...
Basiniz sagolsunDiyecek soz bulamiyorum Allah sabir versin.
Willcim basiniz sagolsun,fatihami gonderdim tabii ki.Allah rahmet eylesin.
dönerım tabı şok oldum çünkü :111: bende kahverengı cızgı yok dıyordum meğer göbişim altını göremıyormusum aynayla baktım taaa aşağı kadar varmıs hemde,ne ki bu kahverengi çizgi
Kizim yukariyi zorluyooo,yukaridan agzimdan cikmak istiyo galiba,ayyy in kiz asagiya,innnnnn....
diğeri kader çizgisi2 çizgi ne ben kaçırmışım hadi birinci göbeğin üstündeki diğeri nerde oluyooo
ivet sarı tülbentsiz olmaz...Brck sari tulbent konmus cantaya
evet onlara göre öyleyiz yada teselli mi ediyorlar nedir
bu durumu araştırmam farz oldu neden çizgim yok diye
ve her an çatlamaya hazır olayım
diğeri kader çizgisi
bende göbeğin üstünde yok altında var
ivet sarı tülbentsiz olmaz...
anneme dedim anne ne gerek var kızdı bende bişi demedim kırılmasın diye
bide oyalı yani lütfen kıskanma
2 çizgi ne ben kaçırmışım hadi birinci göbeğin üstündeki diğeri nerde oluyooo
hee biri altında biri üstünde onu diyosunuzzz ohhoooo bende 3. çizgi bilem var şeyimin üstündee :))))))))))))))))
Ya bnede iki tane iste biri gogsumden gobek deligime,bir tane de gobekdeligimden kasiklarima iniyor,fazla mi cikmis noldu simdi
Günaydın tatlılar.. biz dün eksiklerimizi tamamladık şükür geriye babayla alınacak biberon, emzik, bez, ateş ölçer ve banyo malzemelerimiz kaldı.. bu kadar galiba herşeyimiz tamam, birisi bir liste yapsa da ona göre baksak.
Will başınız sağolsun...
asude ayıkla pirincin taşını ayaklandı kızlar
Bir oyali tulbentim yok benim annem soylicem bana da yapsin ya,oyali tulbent olmazsa doguramamdiğeri kader çizgisi
bende göbeğin üstünde yok altında var
ivet sarı tülbentsiz olmaz...
anneme dedim anne ne gerek var kızdı bende bişi demedim kırılmasın diye
bide oyalı yani lütfen kıskanma
Kizim yukariyi zorluyooo,yukaridan agzimdan cikmak istiyo galiba,ayyy in kiz asagiya,innnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?