2012 Ekim Anneleri

bu zmana kadar seni hep kusturdu bu kız şekerim şayet onca kusmaya çıkmadıysa şimdi hiç çıkmaz heralde
Hehe hala da kusturuyo,yaramaz iste napiim sekerim,oysa ki ben ne kadar halimselim sakin bi insanim

Bak arecim surda uslu uslu oturmus sunger bob izliyorum,sakinsakin,sen se kaymak gibi gobusum var bembeyaz diyip beni delirtiyorsuuuuuunnnnOlamaz kaymak olamazzzz

canim catlaklarimi gozardi edersek dedim ama onlar cogunlukla yanlarda oldugum icin gobus hala kaymak saylir:):):)

kızımın kapı süsünü aldımm kızlar sipariş ettim haftaya gelıcek bakalım begenıcekmısiniz

Eklentiler

• $melek-kanadi-kapi-susu-ebat-53-40cm__47626603_1.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 41
kızlar bebeğe ıslak mendil hangisini aldınız???????????
ben johnson s baby aldım ayrıca şampuan ve duş jelide aynısı

benim göz ardı edilcek ne çizgim ne çatlağım var kaymakkkk kaymakkkkk

çatlakta bende çzigide bende bolcaa hey maşallahhhhhh bide burnumun üstünde çıktı çizgii onu saymıyorum bilee yüzüm değişmedi hiç derken yavaşatan mutasyona uğruyorum bende

huggıes yeni doğan sulu havlu aldım canım...şampuan ve diğer bakım ürünlerini mustela aldım birde bübchen aldım ama ilk aylarda mustela kullanacağım

bende johnson baby aldım ıslak mendilde aynı ama duş jeli almadım henüz aklımdan çıkmış bezde huggies aldım inşallah memnun kalır narin kızımın narin popişi hemşocum sen ilk kuzuna johnson baby mi kullandın?

benim göz ardı edilcek ne çizgim ne çatlağım var kaymakkkk kaymakkkkk

aynen benimde yok ve hiç bişeyde sürmedim çokkkkkk mutluyum top gibi bir karnımdan başka bişeyim yok hiç bir yerim büyümedi popom bacaklarım olduğu gibi duruyor burnumda büyümedi ve yüzüm çok parlak ve pürüzsüz herkes bana hiç hamile gibi değilsin diyorlar kızı olanlar çirkinleşirmiş ben güzelleştim
bu kız güzellüiğini benden almıyorsa kimden alıyor???kime benziyecek acaba yoksa budamı baba kılıklı olacak ablası gibi
bana benzesin çok istiyorum sarışın yeşil gözlü olsun buda
büyük kızım sarışın mavi gözlü babası gibi.

GÜZEL,HAYIRLI, MUTLU GÜNLER ANA'Ç LAR.
ŞANLI BAYRAĞIM, VATANIM, CEDDİM SOYUM NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENLER ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
ALLAH KISMET EDERSE SENEYE BU GÜN OĞLUŞUMLA BAYRAMDA OLACAĞIM.ONA BAYRAK ALACAĞIM,BALON ALACAĞIM ÇOK AHDIM VAR

odamızı yerleştirdik kızlar Allah içini doldursun artık. kapısını açıp açıp bakıyorum
odamızı yerleştirirken süslenmiş peçelerimi buldum unutmuşum onları.hayırlı olsuna gelenlere ve mevlütte vereceğim.ekledim sizde yapın 1 saatte 100 peçete yaparsınız.Öpüldünüz

kız 6 sene öncesi bi düşüneyim..bezi evy baby di..ıslak mendili kutuda olanlardan sebametti sanırım.
bez olarak molfix alıcam bunada ama huggiesda kullandım oda güzeldi
aslında ben tüm bezleri kullanmıştım 3 yaşına kadar aldık ta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…