Hehe hala da kusturuyo,yaramaz iste napiim sekerim,oysa ki ben ne kadar halimselim sakin bi insanimbu zmana kadar seni hep kusturdu bu kız şekerimşayet onca kusmaya çıkmadıysa şimdi hiç çıkmaz heralde
tersini dusunseler ayip ederler canim onlar ohhh hazir bebisi kucakarina alcakalr acisiz sancisiz.herseyi ceken anneler.bir kac catlagida mazur gorsunler artik:)herkeste cizgi olcak diye bisey yok bosver canim benim gobus bembeyaz kaymak gibi duruyor cizgisiz.catlaklari gozardi edersek tabi:):)
çizgililer sağa, çizgisizler sola geçsin
aynen bebeklerimize oyalı sarı tülbent şartBir oyali tulbentim yok benim annem soylicem bana da yapsin ya,oyali tulbent olmazsa doguramam
Hehe hala da kusturuyo,yaramaz iste napiim sekerim,oysa ki ben ne kadar halimselim sakin bi insanim
bugun randevun saat kaçta ? öteki randevunu 10 eylül e almayı unutma emi kuzum
Hehe hala da kusturuyo,yaramaz iste napiim sekerim,oysa ki ben ne kadar halimselim sakin bi insanim
Bak arecim surda uslu uslu oturmus sunger bob izliyorum,sakinsakin,sen se kaymak gibi gobusum var bembeyaz diyip beni delirtiyorsuuuuuunnnnOlamaz kaymak olamazzzz
canim catlaklarimi gozardi edersek dedim ama onlar cogunlukla yanlarda oldugum icin gobus hala kaymak saylir:):):)
benim göz ardı edilcek ne çizgim ne çatlağım varkaymakkkk kaymakkkkk
kızlar bebeğe ıslak mendil hangisini aldınız???????????
ben johnson s baby aldımayrıca şampuan ve duş jelide aynısı
kızlar bebeğe ıslak mendil hangisini aldınız???????????
ben johnson s baby aldımayrıca şampuan ve duş jelide aynısı
Piiiiiiiii...
Al sana al
Kaymakmis hiiih:84:
oyalı değil iğne oyası olmalı bence
oyalı değil iğne oyası olmalı bence
bende johnson baby aldım ıslak mendilde aynı ama duş jeli almadım henüz aklımdan çıkmış bezde huggies aldım inşallah memnun kalır narin kızımın narin popişihemşocum sen ilk kuzuna johnson baby mi kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?