2012 Ekim Anneleri

bende molfix kullanmayı düşünüyorum umarım memnun kalırım primayla neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var eee ilk zamanlar çok kullancağımızıda düşünürsek ben molfix alıcam memnun kalmazsam prima alırım mecburen

sen yere yatır onu ben şimdi üstüne çıkcamsaçları nerde bu hatunun

Her dakka cogaliyorlar durduramiyorum asuuuu:26:

hahaa boşuna içerlemişim çizgim yok çatlak ım yok diye bileydim en baştan tadını çıkartırdım kızlar beni yakalayamaz kii

çatlak yok ama çizgi bende var hemde boydan boya kahverengi çatlak biraz da genetik oluyormuş aslında Kaan Kocatepe nin bir videosunda izledim..annenizde varsa sizin de geleceğiniz aynı annenizin karnı gibidir diyordu çatlak annenizde olmuşsa şayet kesinlikle kaçınılmaz oluyor galiba :44:

ben de terlik almıcam,evden giyerim,hatta illaki ev terliği mi olmalı,sokakta giydiklerimle devam etsem olmaz mı ki?ben milupa still tee almıştım onu götürürüm termosta,malt içeceğini kullanan duymadım,ama sitelerde hep reklam olarak denk geliyorum..sen o önlükten koy yine de..
altına geçirir ama bu çocuklar yağlı yemiyor kiolsa olsa ıslanır,o da hemen tükürük salmaz bence doğar doğmaz..ben takım olarak götürcem işte..

başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun..
benim kasığımdan başlayan çizgi göğsümün arasına kadar çıkıyor.ama göbek deliğimin alt kısmı daha koyu.bir de benim göbek deliğim çok karardı.etrafı içi,bi değişik oldu.kir gibi
kızlar bebeğe ıslak mendil hangisini aldınız???????????
ben johnson s baby aldım ayrıca şampuan ve duş jelide aynısı

ben unibaby aldım,bir de nivealar var bol bol,ama onlarda kremli yazıyor,ilk etapta kullanmam sanırım

molfix güzel bir bez ben kızıma ilk zamanlar evybaby kullandım birkaç ay sonra prima kullandık uzun bir süre baktık başedemedik ek gıdalara geçiş falan masraf çok molfix denedim ama çokta memnun kaldım...hatta reklamı vardı o zaman molfixim benim yumuşacık bezim kızım onu duyunca odasından koşardı tv karşısında poposunu kıvıra kıvıra oynardı...oyyyy kuzum benim mavişim çok tatlıydı.

sen yere yatır onu ben şimdi üstüne çıkcamsaçları nerde bu hatunun

kimmişş o çatlaksız göbüşüyle övünen alırım elini paçanı aşağı hatuuuuuunnnnnnnnnn çıkın üstüne bende geliyommm 93lük hatunun altında kalmak nasılmış görsün o hanımmmm

çok acıkıyorum ben açlıktan uyuyamıyorum uykularım bölünüyo ya gecede kalkıp yemek istemiyorum sabah kahvaltımdan sonra uyuyorum tekrar var mı böyle iştahı çok açılann

14:00 de mesaim biticek bu gün ama 2 saatim var daha
sandalyede oturmak acıtıyor aşağımı eve gidip kıçımı devirip yatıcam.

sade çatlaksız olsa iyi çizgisi bile yokmuş coyote sıkıştırdı az ilerde yorulmuştur şimdi sende git bari kaldığı yerden devam edersin

sade çatlaksız olsa iyi çizgisi bile yokmuş coyote sıkıştırdı az ilerde yorulmuştur şimdi sende git bari kaldığı yerden devam edersin

ben çizgisiz göbekli hamişe hamiş dememmm dur gidimm bennn çökeyim üstüne onunnnn çatlak değilmişmiş bide çizgisi yokmuşmuşşş haaaaa yettim gari coyote çekil kenaraaaa

bendede çatlak yok kızlarr popoda yok arkadan bakan anlamaz
kıskanmayında yaneee maşallah haha:)
durun az önce çekindim hatta.bu kot eski kotlarımdan eskidende boldu ben onu hamile kotu yaptırdım anneme:)hala bol.
o yüzden kilolu duruyorummm
alıntı etmeyinnn resmimi silicem:)
karşınızda 36 haftalık ben..

Son düzenleme:
kızımın şorikleri geldi bi an gözümün önüne şu önlük altı muşamba vs...mevzusundan oyy onun şoriklerine kurban olsun annesi yaa çok sevimliii böyle ağzından akıcak bal gibi
allah'ım o duygulardan mahrum bırakma istiyen her kadına yaşattır

14:00 de mesaim biticek bu gün ama 2 saatim var daha
sandalyede oturmak acıtıyor aşağımı eve gidip kıçımı devirip yatıcam.

git devir kıçını kız hemşo
ben hep evdeyim deviriyorum,
market hariç bayramın 3.gününden beri evdeyim bende evde yatmaktan usandım yatmak istemiyorum zaten iş güç bitmiyor çocuklu olunca.bugün kız kardeşim gelicek bana hafta sonuna beraberiz yemek yapıcam daha ne yapsam bilmiyorum.malatya yemeklerinden yapayım diyorum..

ben çizgisiz göbekli hamişe hamiş dememmm dur gidimm bennn çökeyim üstüne onunnnn çatlak değilmişmiş bide çizgisi yokmuşmuşşş haaaaa yettim gari coyote çekil kenaraaaa

asuuudeee yine ne varsa sende var kurtar bizi
ben başedemem bu kızlarla

deviriyim vallahi çok ihtiyacım var
yap hemşocum annemler bayramı malatyada geçirdi arzum diye bi pastane var emeksiz caddesindeydi sanırım ordan kurabiye istedim malatya kurabiyesi buralarda yok öyle bide canım bi yemeği çekiyor ama o biraz kış yemeği bu havada gitmez. adını söylemiyim belki yine bilen çıkar geçen ki gibi ıspanakla yapılıyor desem belkim anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…