sen yere yatır onu ben şimdi üstüne çıkcamsaçları nerde bu hatunun
kız 6 sene öncesi bi düşüneyim..bezi evy baby di..ıslak mendili kutuda olanlardan sebametti sanırım.
bez olarak molfix alıcam bunada ama huggiesda kullandım oda güzeldi
aslında ben tüm bezleri kullanmıştım 3 yaşına kadar aldık ta.
aynen benimde yok ve hiç bişeyde sürmedim çokkkkkk mutluyum top gibi bir karnımdan başka bişeyim yok hiç bir yerim büyümedi popom bacaklarım olduğu gibi duruyor burnumda büyümedi ve yüzüm çok parlak ve pürüzsüz herkes bana hiç hamile gibi değilsin diyorlar kızı olanlar çirkinleşirmiş ben güzelleştim
bu kız güzellüiğini benden almıyorsa kimden alıyor???kime benziyecek acaba yoksa budamı baba kılıklı olacak ablası gibi
bana benzesin çok istiyorum sarışın yeşil gözlü olsun buda
büyük kızım sarışın mavi gözlü babası gibi.
hahaa boşuna içerlemişim çizgim yok çatlak ım yok diye bileydim en baştan tadını çıkartırdım kızlar beni yakalayamaz kii
ben de terlik almıcam,evden giyerim,hatta illaki ev terliği mi olmalı,sokakta giydiklerimle devam etsem olmaz mı ki?ben milupa still tee almıştım onu götürürüm termosta,malt içeceğini kullanan duymadım,ama sitelerde hep reklam olarak denk geliyorum..sen o önlükten koy yine de..evet cnm önlüğü.
ya ağırlıktan değil yavrumda hani takılıyomuydu acaba unuttum ben.
mama ihtiyacı olursa kantinden alınabilir ya..
terlik almadım ben kızlar evde olanları koysam olmazmıki gerek yok yani bence:26:
bebek bezini bende hediye gelenlerden poşetli onlar kapalı hem öyle koydum ihtiyaç olursa evden gider alırlar dedim.
cnm ben süt arttırıcı falan hiç düşünmedim siz aldınızmı öyle şeyler:26:
biz hastane çantasını hiç netten falan bakmadık kafamıza göre koyduk öyle
altına geçirir ama bu çocuklar yağlı yemiyor kiyaa o önlükler bana hiç kullanışlı gelmedi sadece bez altlarında muşambası yok altına geçirir onlar herşeyi ben kullanmam diye 5 6 tane altı muşambalılardan aldım onlardan birini koycam çantaya şayet hazırlama girişiminde bulunursam çantayı
başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun..günaydın arkadaşlar,
gerçi bizim günümüz kara oldu.
Kayınpederimi bu sabah kaybettik eşimi çocuk gibi ağlarlen görünce bende mahvoldum, bende babasızım zaten içim kaldırmadı, bebeğim dedelerini hiç tanıyamayacak...Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Adı Ali idi..Bir fatiha okuyup bağışlarsanız ruhuna sizler hamile meleklerseniz umarım onunda yardımcısı olacak dualarınız...teşekkürler.
benim kasığımdan başlayan çizgi göğsümün arasına kadar çıkıyor.ama göbek deliğimin alt kısmı daha koyu.bir de benim göbek deliğim çok karardı.etrafı içi,bi değişik oldu.kir gibioğluşumda iyi napsın cnm dalgalanıyor yüzüyor sanırım senin oğluşuna kavuşmayı bekliyooo hihi
dalinin 12 limi?kaça aldın cnm?
züğürt tesellisi dimi
ya 2 beşik seçeneğim var biri büyük park yatak diğeri çok minik yaşına kadar kullanır en fazla..
diyorum büyüğü açmıyım?küçük ordan oraya gider evin içinde hem yer kaplamaz?
ama küçüğede nevresim takımı lazım anneme dedim az bi kumaş alalım çarşafla yastık yap yeter..
bebeğe yorgan almıştık çok hafif bi yorgan ama oda büyük.yeni doğan bebek genelde battaniye kullanır dimi?
napsamki bi akıl verin kızlar...
cnm bende o çizgi var evet:)ama altta var üsttede varmış burda bazı arkadaşlarda üstte nasıl var anlamadım :26:
kızlar bebeğe ıslak mendil hangisini aldınız???????????
ben johnson s baby aldımayrıca şampuan ve duş jelide aynısı
bende molfix kullanmayı düşünüyorum umarım memnun kalırım primayla neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var eee ilk zamanlar çok kullancağımızıda düşünürsek ben molfix alıcam memnun kalmazsam prima alırım mecburen
kimmişş o çatlaksız göbüşüyle övünen alırım elini paçanı aşağı hatuuuuuunnnnnnnnnn çıkın üstüne bende geliyommm 93lük hatunun altında kalmak nasılmış görsün o hanımmmm
sade çatlaksız olsa iyi çizgisi bile yokmuşcoyote sıkıştırdı az ilerde yorulmuştur şimdi sende git bari kaldığı yerden devam edersin
14:00 de mesaim biticek bu günama 2 saatim var daha
sandalyede oturmak acıtıyor aşağımı eve gidip kıçımı devirip yatıcam.
ben çizgisiz göbekli hamişe hamiş dememmm dur gidimm bennn çökeyim üstüne onunnnn çatlak değilmişmiş bide çizgisi yokmuşmuşşş haaaaa yettim gari coyote çekil kenaraaaa
Iyice sıkıldım...
kız çok hoşsun maaşallah
bende senin gibiyim 2 çocuk annesi olarak
şimdi asude ve coyete kızacaklar amma....
git devir kıçını kız hemşo
ben hep evdeyim deviriyorum,
market hariç bayramın 3.gününden beri evdeyim bende evde yatmaktan usandım yatmak istemiyorum zaten iş güç bitmiyor çocuklu olunca.bugün kız kardeşim gelicek bana hafta sonuna beraberiz yemek yapıcam daha ne yapsam bilmiyorum.malatya yemeklerinden yapayım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?