2012 Ekim Anneleri

ııııııııı brck filmlerde karnına yastık koyanlar gibisin hamile dediğin baktınmı her açıdan belli olmalı napak kızım yoksa çatlağınnn bizdede var bolca allah kocama bol para versinde bende gider gerdirtir düzelttiririm karnımı düzeltsem bacaklarım var heryerim çatlak zengin olur estetisyenn valla benm annem de çok çatlamışşş bende öyle 5 kilo aldım sadece kiloyada bakmıyo bu aşşalık çatlaklarrrbu arada pek güzelsin cicim maşallahhh bide dudakların dikkatimi çekti ne kadar düzgün :)))))))))))

Bende de çatlak yok ama linea nigra çizgim mevcut ve çok seviyorum onu gebelik sonrası geçmeyen tek şey çatlaklar umarım hiç çatlamayız ya kremler falan işe yaramıyo diye biliyorum deri yapısıyla alakalı bence ama ben yinede duş sonrası kayısı çekirdeği kremimi sürüyorum tüm vucuduma

kız çok hoşsun maaşallah
bende senin gibiyim 2 çocuk annesi olarak
şimdi asude ve coyete kızacaklar amma....

yok canım kızmayız tatlım bende bu ay dahil 8 kilo aldım hamilelik boyunca boyda uzun olunca kilo sorunu yaşamadım çok şükür hala hamilelik öncesinde ki bluzlarımı ,taytlarımı giyebiliyorum...ama çizgimm varrr annem diyor erkek bebekte olurmuş o çizgi...bana ve ablama hamileyken yokmuş ama erkek kardeşime hamileyken annemde de olmuş çizgi...birde göğüslerim kararmaya başladı

şaka yapıyorum cnm olsun çatlaklar bakalım ben doğurunca görücem varmı yokmu.bu aralar göbek deliğimin etrafı kaşınıyor ama kaşımıyorm bakalım çatlıcammı bende:26:
teşekkür ederim cnm dudaklarımı bende beğeniyorumbiraz kalın dudaklarım.oğluşumunda öyle görünüyodu:)

malatya her pastanede var o kurabiyelerden canım,ama ben hiç sevmem malatyalı olarak.
ekşili köfte anladım ben...
ramazanda annem pişirdi yedim ben bu arada kız kardeşim fasulye yaprağı getirecek sarıp haşlayıp buzluğa atacam kışın yeriz..

giriş yapmadan okuyordum sizide dayanamadım BRCK canım sen şimdi kilolumu görünüyosun pardon da canım sen hamile kalmadan önce 15 kilomuydun :) yahu bu ne kızım hiçmi kilo almadın maşallah ben tosuncuk oldum bacaklarım öyle çatladıki eşime diyorum kendimden tiksiniyorum pufffff

bende çizgi olmaması kız olduğu için demekki iki hamileliğimde kız çünkü,
ama bir fark var bu kızımda göğsüm kapkara oldu hamile kaldığımdan beri,ilk kızımda kararmamıştı bide burnum büyümüştü ilk hamileliğimde ellerim ayaklarım şişti bunda yok hiç şişlik falan çok fit bir hatunum

hehheee 3. de görüşürüz senle mercim erkek olsunda gör bakalım çizgiyi

Brck ve mercim hanimlar size cok fena cemkiriyorum,ben buralardan cekip gidiyorumm
Banyo yapip cimcimemi gormeye gidicem,dondugumde herkes catlamis ve cizgili olsun uleeeen,optum hepinizi

benm kocişinde öyle kalın ve çok düzgünn bakalım oğlum kime çekcek benmki güzel değil yani bi çekiciliği yok ama kocişinki güzeldirrrrrr

Ben hâlâ tatildeyim:)
Bu akşam dönüş yoluna çıkacağız kısmetse, dua edin, yollarda doğurmadan geleyim. Geçen okudum, adını unuttum bir arkadaş tatil dönüşü doğurmuş hemen, bir tırstım anlatamam. Hiç bi'şeyim hazır değil. Sağ salim eve varabilirsem direk bir hafta içinde herşeyi hazırlamak için planlar yapıyorum gece gündüz.

Çatlaklardan bahsedilmiş, Allah'a şükür benimde yok göbeğimde. Bitkisel yağ sürüyorum. Annem çatlak dolu, ama kardeşimde de olmadı hiç. Bence su çok önemli. Gerçi burada hava epeyce serin olduğu için su pek içemedim. İnşallah çatlaksız devam ederim. Sadece cildimin kuruluğundan ötürü daha kilo almaya başlamadan önce baldırımda oldu minik minik azcık çatlak. Onlarıda büyütmemeye çalışıyorum. Kahverengi çizgi bende son bir haftada belli olmaya başladı. Ama daha çizgi sayılmaz, nokta nokta tüy kökleri kahverengi olmuş.

Haydi hepiniz sağlıcakla kalın,

Brck ve mercim hanimlar size cok fena cemkiriyorum,ben buralardan cekip gidiyorumm
Banyo yapip cimcimemi gormeye gidicem,dondugumde herkes catlamis ve cizgili olsun uleeeen,optum hepinizi

tamam coyete abla kızma kızma şimdi çatlıyorum ve çizgileniyorum sakin ol
hayırlı haberlerle dön canım....

Cok guzel canim gule gule giy.Ayakkabi ne yapacaksin? Ayaklar sis mi?

sağol canım teşekkür ederim.ayaklarım şiş değil ama yinede ben en az 4 aydır ortopedik bir sandalet almıştım bir numara büyük o nu giyiyordum. alıştı ayaklarım rahata. sanki bir numara büyüdü gibi geliyor.şimdi nasıl olacak bilmiyorum. evdekinilerden deneyeceğim olmazsa uygun bir şey bulursam bir numara büyük alacağım olmazsa..

hehheee 3. de görüşürüz senle mercim erkek olsunda gör bakalım çizgiyi

3.bir çocuk mu!!!!!!!!!!!kız sen beni ne sandın tavukmuyum ben öyle arka arkaya....
ama bir oğlum olacağını bilsem doğururum ama şimdi değil hele bir 30 olayımda düşünürüm o zaman....

kızz sevilmez mi o kurabiyelerr doymuş tabii sizin gözünüz biz açız hele o suyuu biraz garip olcak ama canım malatyanın suyunu çektii
bak nasıda bildi hemşocum yemeği, canım çektide elimden hiç gelmez bizim yörenin yemeklerini yapmak e burda doğ burda büyü haliyle öğrenemedik ama annem varr söyliyimde buralarda havalar serin bi kaç gündür, bana yapsın vitamin deposu valla bizim oranın yemekleri evet iyi düşünmüşsünüz bacı kardeş oturun sarın bizde 2 kızız birbirmize çok faydamız oluyor umarım senin kızlarda ilerde çok ii anlaşır :13:

tekrar merhaba kızlar.. sabah sabah baya çalıştım...evi toparladım bulaşıkları yıkadım kahvaltımı yaptım. kışlık domates soslarımı yaptım. doğum cantamı hazırladım..ufak tefek eksiklikler kaldı onlarıda alınca koyarım artık.. baya yorulmuşum...bi gelip size bakayım dedim..:)))

galiba doymuşuz o kurabiyelere.bir haylide ucuz zaten.aslında bende pek köfte işleriyle uğraşmam annem kayınvalidemden falan öğrendim işte.kız kardeş ALLAH herkese nasip etsin çok güzel bişey.inşallah canım benim kızlarda ilerde sarar yerler artık köfteleri

o kahverenginin kızla erkekle alakası yok canlarım,benim kızım olacak inşallah ve boydan boya o çizgi 4.aydan beri var bariz...yani asudeciğim annene selamlarımı ilet canım benim annemin abimde de bende de olmuş o çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…