kız asude benim bebiş erkek ama bende oluşmadı kahverengi çizgi niyeki
Kizlar bebeğim dün cok az hareket etti bugün de erken kalkmama rağmen hiç kıpırdamadi 2 3 Gündurde midem bulaniyo ve midemle karnım yanma gibi desem diil böle değişik bı halde.sanki bütün kan orada toplanıyor gibi böle basınç gibi anlatamıyorum iste.cok korkuyorum yarın kontrolum vardı napmaliyim sizde oluyormu bole
Kizlar bebeğim dün cok az hareket etti bugün de erken kalkmama rağmen hiç kıpırdamadi 2 3 Gündurde midem bulaniyo ve midemle karnım yanma gibi desem diil böle değişik bı halde.sanki bütün kan orada toplanıyor gibi böle basınç gibi anlatamıyorum iste.cok korkuyorum yarın kontrolum vardı napmaliyim sizde oluyormu bole
şimdi oğlumla gidiyoruz mutfağa çookkk işimiz varpatlıcanlarım var közlenecek onları halletmem lazım
öpüyorum hepiniziçizgi ve çatlak sorununu sayfada olay çıkarmadan tatlıya bağlayın çizgililer sağa çizgisizler sola
Yurt dışındayim 3 saat fln daha kiirdamazsa hastaneye gitmeyi dusunuyorum korkuyorumda ya
kolay gelsin canımcım....
bende kalksam şu pc başından iyi olur yemek yapmam lazım....
cnm yok ya şükür kiloluyum demedim çok teşekkür ederim.giriş yapmadan okuyordum sizide dayanamadım BRCK canım sen şimdi kilolumu görünüyosun pardon da canım sen hamile kalmadan önce 15 kilomuydun :) yahu bu ne kızım hiçmi kilo almadın maşallah ben tosuncuk oldum bacaklarım öyle çatladıki eşime diyorum kendimden tiksiniyorum pufffff
Brck ve mercim hanimlar size cok fena cemkiriyorum,ben buralardan cekip gidiyorumm
Banyo yapip cimcimemi gormeye gidicem,dondugumde herkes catlamis ve cizgili olsun uleeeen,optum hepinizi
sana öyle geliyodur cnm her kadın güzeldirbenm kocişinde öyle kalın ve çok düzgünn bakalım oğlum kime çekcek benmki güzel değil yani bi çekiciliği yok ama kocişinki güzeldirrrrrr
Süt ictim hemde iki bardak tatlıda yedim yok yattım diniorum deminden beri yok allahım korusun meleğimi hepinize tsk
Canim ya bende hergun 40 dk. hamile egzersizleri yapiyorum suda. Suyun icinde cok guzel ama sonrasinda baya bir agrim oluyor. Kasilmalarim oluyor dogrusu. Ben doktoruma sormadim ne kadar sure suda kalmam gerektigini sen sordun mu acaba? Birde suyun derecesini dusurduk baya disarsi sicak diye acaba usutuyormuyum?? Neyse yediklerimi yakmak icin durmak yok yuzmeye devam:)
kızımın kapı süsünü aldımm kızlar sipariş ettim haftaya gelıcek bakalım begenıcekmısiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?