2012 Ekim Anneleri

Kizlar bebeğim dün cok az hareket etti bugün de erken kalkmama rağmen hiç kıpırdamadi 2 3 Gündurde midem bulaniyo ve midemle karnım yanma gibi desem diil böle değişik bı halde.sanki bütün kan orada toplanıyor gibi böle basınç gibi anlatamıyorum iste.cok korkuyorum yarın kontrolum vardı napmaliyim sizde oluyormu bole

benimde dün akşam duruldu arada oluyo öyle güzel bi kahvaltı yaptım şimdi patır kütür daldı bana mide bulantısı bende hiç olmadığı halde şu 2 gündür mevcut ama hafif bana tavuk dokunuyo heralde ya ne zaman yesem bi haller oluyo

sağlık ocağına gidip kalbini dinlesen??

Merhaba arkadaslar Zafer Bayramimiz Kutlu Olsun

Will basiniz sag olsun canim bende fatihami yolladim Allah kabul etsin insaallah

Coyotecim insaallah guzel haberlerle donersin

şimdi oğlumla gidiyoruz mutfağa çookkk işimiz var patlıcanlarım var közlenecek onları halletmem lazım

öpüyorum hepinizi çizgi ve çatlak sorununu sayfada olay çıkarmadan tatlıya bağlayın çizgililer sağa çizgisizler sola

kolay gelsin canımcım....
bende kalksam şu pc başından iyi olur yemek yapmam lazım....

önce yapılması gerekenleri dene büük bi bardak süt iç ve sola yat eğer bunları yaptın ve hala tepkisizse bi sağlık kuruluşuna git sizin orda sağlık ocakları nasıl bilmiyorum ama kalbini dinleme şansın varsa en basitinden oraya git, içini rahatlat... allah'ın izniyle sadece uyuyordur içini ferah tut

pourgua canım tatlı bişeyler ye çikolata tatlı gibi süt iç ve uzan sola dön ve bekle 1 saatte 5 kez oynuyorsa normaldir.benimkide 2 gün önce öyle oldu beni çok korkuttu ama yine oynamazsa hastaneye mutlaka git.

Süt ictim hemde iki bardak tatlıda yedim yok yattım diniorum deminden beri yok allahım korusun meleğimi hepinize tsk

cnm yok ya şükür kiloluyum demedim çok teşekkür ederim.
6 kilo aldım cnm bebeğim 2.600 dü en son
Brck ve mercim hanimlar size cok fena cemkiriyorum,ben buralardan cekip gidiyorumm
Banyo yapip cimcimemi gormeye gidicem,dondugumde herkes catlamis ve cizgili olsun uleeeen,optum hepinizi

güle güle git cnm güzel haberlerle gel..
benm kocişinde öyle kalın ve çok düzgünn bakalım oğlum kime çekcek benmki güzel değil yani bi çekiciliği yok ama kocişinki güzeldirrrrrr
sana öyle geliyodur cnm her kadın güzeldir

Süt ictim hemde iki bardak tatlıda yedim yok yattım diniorum deminden beri yok allahım korusun meleğimi hepinize tsk

canım hemen evham yapma..belki uyuyordur. bekle biraz. bişeyler yer yemez hemen hareket edecek diye bir şey yok. akşam doktorumu aradım bebeğin boynunda kordon var dediğiiçin.. günde 10 kez hareket etmesi yeterli dedi.tekme değil sadece hareket. saatte falan demedi.. gün içinde 10 kez dedi. sabahtan beri bebişimde hiç kıpırdamıyordu ama şimdi başladı hareket etmeye.

Suresiyle ilgili konuşmadık 2. Ayımdan beri yüz diyor gecen ayda yürüyüşü ekledi onu pek yapamıyorum ama nette yüzme suresi 1 saat normal diyor suyun sıcaklığına dikkat et bence benim üye oldugum yerde suyun ısısı çok iyi birde klorlamasi sağlıklı olmalı bazı havuzlarda çok yogun kimyasal kullanıyormuş Oda bebege ve anneye zararlı

Kizlar gobeklerde ki cizgiden bahsetmissiniz. Bende de var ama dikkat ederseniz gobek deligine dogru yamuluyor bu cizgi. Bende annemlerdeyken sormustum. Aynisi annemde de olmus ve dogum yaklastigi zaman bu yamuk cizgi duz hale geliyormus. Tabi annemin tecrube ettigi birsey bu dogrumudur bilemem:) Ama ben her sabah kremlenirken manyak gibi gobek cizgim duzeldi mi diye bakiyorum

Ben bu tembellikle degil anne olmayi manne olursam iyidir Umarim dogduktan sonra bana bir enerji gelir hu huwww yerimde duramam Sabahlari erken kalkiyorum ama kalkmak birseye fayda etmiyor. Geceden planladigim butun isleri hep erteliyorum. Ayy zaten usengec biriydim simdi beter oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…