2012 Ekim Anneleri

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

ilk kez bu topikten bir ricada bulunucam bir arkadasım var ve sağlık sorunları nedeniyle hamile kalamıyor. tedavi oluyor suan.
söyle bir isteği var benden. hamilelerden toplamda 41 tane ayetel kürs-i okunmasını diliyor. benimkiyle beraber 39 tane oldu. kimseyi okuması için zorlayamam ama okursanız da sayısını anlayabilmem için sadece duayı okuyan arkadaslar bu mesajımı beğenebilirler mi ki kıza net sayı verebileyim. şimdiden cok ama cok tesekkür ederim onun adına...

2 tane okudum arkdşm

2 tane okudum arkdşm ama bir tavsiye daha vereyim istersen tbi?

kızlarrr doğum sonrası yanınızda kim kalıcak eve döndüğünüzde falan ? benim eşim izne ayrılıyo çalıştığı şirkette 6 gün izin veriyolar eşin doğumuiçin ayrıca yıllık iznide var 2 hafta onuda kullanıcak ben evimden başka yerde kalmam zaten büyük ihtimalle annem kalır bende eşimin annesi gelir gider diye düşünüyorum.. Açıkcası curcuna istemiyorum zaten annemin desteğine ihtiyaç duyarım sadece onun dışında eşim zaten yanımda.

cümlemizden cnm ne demek... bu arada akadaşına söyle ne dileği varsa 7 tane vakia suresini dilek tutarak rabbmden istesin en bereketli sureelerden biridir..ama sadece kendi okuyacak güllü yasinlerde var...

cok saol canım benim ilettim kendisne dilerim tüm dualarımız kabul olur... o da bizim gibi en yakın zamanda anne olabilmenin heyecanını yaşar..

kızlar bir de bişi sorucam bu sancıların simdiden baslaması normal mi ? benim bu sabahtan beri yarım saat 45 dk. aralıklarla ya sağ kasığıma ya da sol kasığıma ağrı saplanıyor ve 3 - 4 dk kadar sürüyor. korkmaya basladım... benim normalde SAT'a göre yarın 33. haftam doluyor ama her USGde cocuğun gelişimi net 2 hafta önden olduğu görünüyordu yani o da sanırım 35. tamamlamıs olmalı gecen persembe 34+5 cıkmıstı :18: korkmaya basladım. sizce normal mi bunlar ?

canım bende 34+6 yım böyle bişey olmadı bana sadece 1 kez oldu oda ağrı saplandı doktorumu aradım normal dedi kanaman yada aşırı akıntın olmadıkça bunlar olabilir dedi bende gitmemiştim ama sık sık oluyorsa git tabi

inşaAllah erken gelmeye niyetli değildir minik fındığımız

bakalım gün içinde takip edicem devam ederse gidicem dr.a korkuyorum cünkü her ağrıda alt tarafa ağrı saplanıyor korkmamak elde dğeil...

kızlar ben artık kaçar... fazla duramıcam bugun ağrılardan dolayı cok öptüm hepinizi

benim dün geceden beri adet gibi belimde ve kasıklarıma sürekli düzenli ağrılar giriyo ama benim 36 haftalık bebeğim .. üstüne kirlenmişim ben ..
nstde sancılarım çıkıyo doktorum normal dedi şiddetlenirse gel dedi olucakmış son zamanlar:) ama bnm kızım acleci 2 defa muayne oldum bebek çok aşağıda her an gelebilir küçük cadım

Son düzenleme:

cnm bnmde oluyo doktoruna söle çnkü bnm ondan erken doğum dediler aşağıya erken bası yapmaya başlamış ufaklığın seninde aceleci galba çnkü bnmkide aşağıya çok vuruyo...vurduğu zamanda baya ağrıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…