ayy canim sok olmussundursenin minik erkek meger kizmis o da degisik bir duygudur simdi senin icin.doktorda onca zaman nasil anlamadiysa artik
kesinlikle çok farklı bi dygubende anlamadım doktor neresiyle baktı
merhaba arkadaslar nasılsınız ?
ilk kez bu topikten bir ricada bulunucambir arkadasım var ve sağlık sorunları nedeniyle hamile kalamıyor. tedavi oluyor suan.
söyle bir isteği var benden. hamilelerden toplamda 41 tane ayetel kürs-i okunmasını diliyor. benimkiyle beraber 39 tane oldu. kimseyi okuması için zorlayamam ama okursanız da sayısını anlayabilmem için sadece duayı okuyan arkadaslar bu mesajımı beğenebilirler miki kıza net sayı verebileyim. şimdiden cok ama cok tesekkür ederim onun adına...
merhaba arkadaslar nasılsınız ?
ilk kez bu topikten bir ricada bulunucambir arkadasım var ve sağlık sorunları nedeniyle hamile kalamıyor. tedavi oluyor suan.
söyle bir isteği var benden. hamilelerden toplamda 41 tane ayetel kürs-i okunmasını diliyor. benimkiyle beraber 39 tane oldu. kimseyi okuması için zorlayamam ama okursanız da sayısını anlayabilmem için sadece duayı okuyan arkadaslar bu mesajımı beğenebilirler miki kıza net sayı verebileyim. şimdiden cok ama cok tesekkür ederim onun adına...
2 tane okudum arkdşm
2 tane okudum arkdşm ama bir tavsiye daha vereyim istersen tbi?
Allah razı olsun tatlım saolasın
cümlemizden cnm ne demek... bu arada akadaşına söyle ne dileği varsa 7 tane vakia suresini dilek tutarak rabbmden istesin en bereketli sureelerden biridir..ama sadece kendi okuyacak güllü yasinlerde var...
cok saol canım benim ilettim kendisne dilerim tüm dualarımız kabul olur... o da bizim gibi en yakın zamanda anne olabilmenin heyecanını yaşar..
kızlar bir de bişi sorucam bu sancıların simdiden baslaması normal mi ? benim bu sabahtan beri yarım saat 45 dk. aralıklarla ya sağ kasığıma ya da sol kasığıma ağrı saplanıyor ve 3 - 4 dk kadar sürüyor. korkmaya basladım... benim normalde SAT'a göre yarın 33. haftam doluyor ama her USGde cocuğun gelişimi net 2 hafta önden olduğu görünüyordu yani o da sanırım 35. tamamlamıs olmalı gecen persembe 34+5 cıkmıstı :18: korkmaya basladım. sizce normal mi bunlar ?
canım bende 34+6 yım böyle bişey olmadı bana sadece 1 kez oldu oda ağrı saplandı doktorumu aradım normal dedi kanaman yada aşırı akıntın olmadıkça bunlar olabilir dedi bende gitmemiştim ama sık sık oluyorsa git tabi
cok saol canım benim ilettim kendisne dilerim tüm dualarımız kabul olur... o da bizim gibi en yakın zamanda anne olabilmenin heyecanını yaşar..
kızlar bir de bişi sorucam bu sancıların simdiden baslaması normal mi ? benim bu sabahtan beri yarım saat 45 dk. aralıklarla ya sağ kasığıma ya da sol kasığıma ağrı saplanıyor ve 3 - 4 dk kadar sürüyor. korkmaya basladım... benim normalde SAT'a göre yarın 33. haftam doluyor ama her USGde cocuğun gelişimi net 2 hafta önden olduğu görünüyordu yani o da sanırım 35. tamamlamıs olmalı gecen persembe 34+5 cıkmıstı :18: korkmaya basladım. sizce normal mi bunlar ?
inşaAllah erken gelmeye niyetli değildir minik fındığımız
bakalım gün içinde takip edicem devam ederse gidicem dr.a korkuyorum cünkü her ağrıda alt tarafa ağrı saplanıyor korkmamak elde dğeil...
kızlar ben artık kaçar... fazla duramıcam bugun ağrılardan dolayı cok öptüm hepinizi
Guzel canim,iyi gunlerde kullan hangi siteden aldin,ne kadar?
eveeeet
Hepinizin zafer bayramini kutluyorum ben dee...
eveeeet
eveeeet
eveeeet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?