Yurt dışındayim 3 saat fln daha kiirdamazsa hastaneye gitmeyi dusunuyorum korkuyorumda ya
kızlarrr doğum sonrası yanınızda kim kalıcak eve döndüğünüzde falan ? benim eşim izne ayrılıyo çalıştığı şirkette 6 gün izin veriyolar eşin doğumuiçin ayrıca yıllık iznide var 2 hafta onuda kullanıcak ben evimden başka yerde kalmam zaten büyük ihtimalle annem kalır bende eşimin annesi gelir gider diye düşünüyorum.. Açıkcası curcuna istemiyorum zaten annemin desteğine ihtiyaç duyarım sadece onun dışında eşim zaten yanımda.
benim esim 3 hafta izin aldi canim annemde gelecek ins vizesi cikarsa tabi.dedigin gibi cok kalabalik iyi degil zaten es ve anne super iki yardimci:)
valla öyle canım inşallah kafama üşüşmezler boş kalabalıktan hiç hoşlanmam ki doğum yorgunluğuyla hiç ve hiçç =)[/QUOTE
turkiyede severler hemen ikinci gun gelmeye baslarlar.kendi cevrem adina konisiyim her kafadan bir ses soyle yap boyle yap.yurt disinda olmanin tek avantaji bu galiba karisanim olmayacak bizim ailelerde uzak kendi kurallarimizla istedigimiz gibi yetistiririz ins bebisimizi..
kızımın şorikleri geldi bi an gözümün önüneşu önlük altı muşamba vs...mevzusundan oyy onun şoriklerine kurban olsun annesi yaa çok sevimliii böyle ağzından akıcak bal gibi
allah'ım o duygulardan mahrum bırakma istiyen her kadına yaşattır
merhaba kızlar...
neyse kızlar sabah eşimin peşine takıldım beni bir alışveriş merkezine bırakmasını istedim defnoşumun odasına minik kız bibloları aldım,kendim için sonunda spor bir sabahlık bulabildim.. ne kadar kullanırım bilmem ama öyle dantelli mantelli sevmiyordum olmuş olsun.. adet yerini bulsun.. bir de genişşşşş iç çamasırları aldım gecen kızlarla öyle konusmustuk hastane de giy kullan at cinsinden.. nü iç giyimde 10 tl den 3 tl ye düşmüş 5 tane öyle aldım.. aklınıza bulunsun güzel iç çamasırlarınızı götürüp ziyan etmeyin,ben cantama öyle koymuştum değiştiricem şimdi..
bir de lcw den bir elbise aldım sonrada giyebilecegim bir elbise kalıpları bana büyük gelirdi hep ilk defa içini doldurdum.. hamile elbisesi değil ama yakası dantelli geniş kesim yazlık çiçekli hoş bir elbise 19 tlgiderseniz bir bakın derim..
canim annenin vize isi ne oldu haber varmi?, umarim yetisir dicem ama yetistirmek zorundalar canim annen oldugu icin ve bebek icin yardimci olucagi icin.benim esim 3 hafta izin aldi canim annemde gelecek ins vizesi cikarsa tabi.dedigin gibi cok kalabalik iyi degil zaten es ve anne super iki yardimci:)
canim valla kayinvalideninde biraz anlayisli olmasi lazim, sonucta oglu yaninda olacak, bilet aldik demissiniz neyse son anda esin der onlar gelemedi bebis biraz rahatsizlandi doktor izin vermedi diyebilir.ya kizlar daha oncede bahsetmistim benim dogum ekimin 23.gorumcemin kasimin 24 dugun bir hafta oncesi kina gecesi.esim bastan beri bizi goturme tarafrtarri degil bebis kucuk sen yeni dogum yapmis olacaksin diyor bende pek istemiyorum ama kayananma bunu soylemek yure ister:)neyse esim gecen aramis tarihleri falan ogrenmis dugunun 1 gun oncesi ucak bileti almis kendine bize degil ama kaynanam bizide gidecek biliyor hemde kina oncesiki biz dugune bile gidemiyoruz esimde dugunun 1gun oncesi gidiyor.ya ben simdiye kadar esime kadina bisey deme kalbini kirma ogune gelelim falan diyodum ama o simdi bizi bilet aldik saniyor.esimde almiyorum dersem basimizin etine yer 2 ay boyunca diyo.ama bugun kadin plan kuruyo falan anlatiyo biletinizi aldirttim flan diyo.ben bisey diyemiyorum ya arada kaldim offf.
şorik ne:26:
hayırlı olsun canım nerden buldun sabahlığı,bende bi elbise istiyordum bakayım lcw ye o zaman :26:
sağol canım sabahlığı ten den buldum.. netten bulabilirsem gösteriymm
ya kizlar daha oncede bahsetmistim benim dogum ekimin 23.gorumcemin kasimin 24 dugun bir hafta oncesi kina gecesi.esim bastan beri bizi goturme tarafrtarri degil bebis kucuk sen yeni dogum yapmis olacaksin diyor bende pek istemiyorum ama kayananma bunu soylemek yure ister:)neyse esim gecen aramis tarihleri falan ogrenmis dugunun 1 gun oncesi ucak bileti almis kendine bize degil ama kaynanam bizide gidecek biliyor hemde kina oncesiki biz dugune bile gidemiyoruz esimde dugunun 1gun oncesi gidiyor.ya ben simdiye kadar esime kadina bisey deme kalbini kirma ogune gelelim falan diyodum ama o simdi bizi bilet aldik saniyor.esimde almiyorum dersem basimizin etine yer 2 ay boyunca diyo.ama bugun kadin plan kuruyo falan anlatiyo biletinizi aldirttim flan diyo.ben bisey diyemiyorum ya arada kaldim offf.
canim benim yorma kendini fazla, hele duvarlara falan fazla uzanma sen, annem bana hep der artik hic bir yere kendini gerip uzanma diye, bebek plesentadan ayrilirmis Allah korusun. ne kadar dogrudur bilemem ama artik fazla uzanmayalim dolaplara falan, erisemedigimiz yerlere.Yaa temizlik yapıyordum... Banyoyu boşalttım, küveti ovdum, dolabın içini temizledim. İç dış cifledim... Yalnız bittim. Duvarlarını da ovmam lazım ama halim mi kalmadı ne... Daha doğrusu belim tutmuyor. Yapsam yaparım ama belim hep tutuluyor işte böyle yaa :Çok moralim bozukkkk bu yüzden
canim benim yorma kendini fazla, hele duvarlara falan fazla uzanma sen, annem bana hep der artik hic bir yere kendini gerip uzanma diye, bebek plesentadan ayrilirmis Allah korusun. ne kadar dogrudur bilemem ama artik fazla uzanmayalim dolaplara falan, erisemedigimiz yerlere.
Daha geçen hafta ne güzel yapabiliyordum. Şimdi ise temizlik çok yoruyor beni.. Şuan belim kitlendi kaldım öyle. Çok zoruma gidiyor şöyle haldır huldur temizlik yapamamak... Aslında ne güzel işte hamilelik yaşıyorum. Herkesin hayali.. Ama insan yine de evine yetemiyormuş gibi düşünüyor. Her geçen hafta değişiyor işler. Dip temel girişmeseydim halledebilirdim ama bütün banyoyu döktüğüm için gücüm yetmedi. Allahtan akşam eşim gelince silermiş duvarları. Söz verdi...
iyi bari esin aksama silicekmisaman bacim biz hamileligin tadini cikaralim temizligi dert etmeyelim kocisler yapsin zaten butun hayatimiz temizlik yemek cocuklar ve kocalari memnun etmekle gecicek, hamilelikte bizim molamiz olsun
Daha geçen hafta ne güzel yapabiliyordum. Şimdi ise temizlik çok yoruyor beni.. Şuan belim kitlendi kaldım öyle. Çok zoruma gidiyor şöyle haldır huldur temizlik yapamamak... Aslında ne güzel işte hamilelik yaşıyorum. Herkesin hayali.. Ama insan yine de evine yetemiyormuş gibi düşünüyor. Her geçen hafta değişiyor işler. Dip temel girişmeseydim halledebilirdim ama bütün banyoyu döktüğüm için gücüm yetmedi. Allahtan akşam eşim gelince silermiş duvarları. Söz verdi...
bende bazen yoruldugumda esime yaptiriyorum isleri ama icime sinmiyorDoğru diyorsun da işte nedense insan yine de dert ediyor.. Aman artık yapacak birşey yok. Bekliycem kocişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?