2012 Ekim Anneleri

Simdi disardan geldim ama herkes bana bakiyormus gibi hissediyorum
yuruyusum hepten paytak ordek yavrusu gibi oldu

Bu arada hangi sut markasini ve hangi yogurt markasini tercih ediyorsunuz kizlar????

genital bölgemin rengi koyulaşmış varismi olduki damarlandı galiba sizin de değişiklik oldu mu

Simdi disardan geldim ama herkes bana bakiyormus gibi hissediyorum
yuruyusum hepten paytak ordek yavrusu gibi oldu

Bu arada hangi sut markasini ve hangi yogurt markasini tercih ediyorsunuz kizlar????
ben yogurdu kendim yapiyordum ama bu aralar useniyorum genelde turk markalarini tercih ediyorum yogurtta yani D.n..o.e markasini asla kullanmiyorum, suttede gunluk olanlari yani burda aldigim sutler 2, 3 gun dayaniyor.

genital bölgemin rengi koyulaşmış varismi olduki damarlandı galiba sizin de değişiklik oldu mu

Ben de agda sicak miydi ondan mi etim yandi acaba diye dusunurken konuyu annem ile paylastim,annem de guldu ''hamilelikte olur o,sonra duzelecek''dedi... Ay insallahhhh

biz pasaport gecikecek diye korkuyorduk ama iki haftaya geldi cok sukur.vize kagitlarini hazirladik dun gonderdik postayla 3-4 gune gidermis .onumuzdeki cumada vize basvurusu icin gun aldik canim bakalim gidip basvurcak ins cikar.iki haftaya belli olurmus.biletinide ekimin ilk haftasi aldik.senin annende vize icin basvurcakti galiba basvurdu mu?vallahi canim kayinvalidem bu konuda hic anlayisli degil ben belki gelemeyiz demeye bile krkuyorum esim bir ara demeye kalkti tepki gosterdi.kirmadan halletmemiz gerek buyuk ihtimalle bebegin pasaportunu bahane etcez:)aslinda bahanede degil biz basvurup pasaport gelene kadar:)

valla canim ben soyleyemem:)esim aramis dugun tarihini kesin soyle demis biletlere bakcam onceden alinca uygun oluyor.oda iste demis su tarihe al soyle yap falan demis benim annem turkiyeden gelcek ins ama burdan almanyaya gitmesi icin sengen vizesi gerek onada alin demis esimde vize cikmazsa demis cikar cikar al demi esim tamam tamam demis ama kendi bildigini yapmis tabi:)ama kadinin bundan haberi yok ona ben su tarihlere aldirttim biletleri falan diyor.kaynanam ters degilde kinci simdiye kadar yuz goz olmadik simdiden sonrada olmak istemiyorum bebegin pasaportu cikmadi diycez simiden bebege pasapot lazim diyoruz yok canikm ne gerek falan diyo ya kurallar boyle diyoruz cikar cikar iki gune diyor iste herseye birsey

Sen relax ol,ne yapacaksa ne diyecekse esin konusup halledecek,sen bu guzel gunlerini bunlari dusunerek stress icinde gecirme canim...Bu son aylarimizda hep relax mode on

Ben de agda sicak miydi ondan mi etim yandi acaba diye dusunurken konuyu annem ile paylastim,annem de guldu ''hamilelikte olur o,sonra duzelecek''dedi... Ay insallahhhh
bak icim rahatladi simdi, duzelsin ya
annem yarin gidicek basvurcak, biz ona davetiye yollamistik bugunde anneme form vermisler tekrar yabanci dil, ona yardim edicem aksam doldurmak icin. hadi bakalim hayirlisi insallah ikimizin anneside sorunsuz sIkIntIsiz yanimiza gelirler, amin.

Gerçekten zor durum.. Daha doğrusu sıkıcı :=))) Annenin vizesini ve bebeğin pasaportunu bile halletti maşallah. Canım allahtan yakın değilsiniz. K.validen fena bence Aman sen sıkma sakın kendini. Nasıl olsa eşin hallediyor..

geçmişi oku oku bitiremedim
devam okumayaaa

bu arada kızlar 2 gündür adet olacakmışım gibi sancılarım var..
pazartesi kontrolüm vardı ama dr umun yoğunluğundan randevu alamadım hala..
yarın gidicem inş sıra bana gelir..
pazartesi gittiğimde önümde 57 hasta vardı ve hala gelmeye devam ediyorlardı

Sen relax ol,ne yapacaksa ne diyecekse esin konusup halledecek,sen bu guzel gunlerini bunlari dusunerek stress icinde gecirme canim...Bu son aylarimizda hep relax mode on

genel olarak relaxim ama tlf kayinvalidemkonuyu acinca canim sikiliyor birseyde diyemiyorum yalanda soylemek istemiyorum ins ins deyip duruyorum.bilirsinya boyle dugun tarzi seyler onemlidir hayatimizda.aman neyse heresey olacagina varir bir o gune gelelim bakalim onemli olan bebisimi sag salim kucagimima almak.cumlemize ins

benim baştan beri dümdüz o çizgiler..

ani kilo da almadım,esmerim de,derim de kalın..ama çatlak yırtık herşey var..

ins canim anneler olmazsa zorlaniriz yabiz online doldurduk formu artik netten basvuruyormussun zaten yani ingiltere icin oyle zaten formda ingilizce annecikler nasil yapsin.burdan gerekli evraklari davetiyeyi gonderdik anneme oda evraklarini dosyaya koyup gidip basvurcak.hayirlisi baklaim.bu rada caninizi sikmak istemem ama gecen bir arkadas gelmisti kizi 3 yasinda ustunde uzun kollu birsey vardi cikar dedim cikarmak istemedi once altinda askili vardi koltuk altim rahatsiz ediyor dedi neden dedim koltuk altim ve vajinamda gebelikte kararma oldu ve gecmedi dedibende cikar bisey olmaz dedim cikardi

kızlar dırek daldım ama çok sınırlıyım ınsanlar nekadar gamsız olmuş yaa çıldıracam

çarsıya ınmek ıçın duraktaydım dolmuş geldı ben tam bınıyordum on tarafa oturcaktım bu arada buranın dolmuşları doblo surgulu kapı acıldı bı adam ınerkek makınalı testereler olurya onu baldırıma bı gecırdı o acıyı anlatamam utanmasam aglıcam ınsanlar sasırdı panıkledı adama kadına carptın dıkkat et dıyolar adam napayım der gıbı bı duruşu var umursamadı yurudu gıttı gerıye curumuş bır baldırım kaldı morardı ya karnıma gelseydi (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…