bende bazen yoruldugumda esime yaptiriyorum isleri ama icime sinmiyorbiseyde diyemiyorum.
ben yogurdu kendim yapiyordum ama bu aralar useniyorumSimdi disardan geldim ama herkes bana bakiyormus gibi hissediyorum
yuruyusum hepten paytak ordek yavrusu gibi oldu
Bu arada hangi sut markasini ve hangi yogurt markasini tercih ediyorsunuz kizlar????
genital bölgemin rengi koyulaşmışvarismi olduki damarlandı galiba sizin de değişiklik oldu mu
genital bölgemin rengi koyulaşmışvarismi olduki damarlandı galiba sizin de değişiklik oldu mu
canim annenin vize isi ne oldu haber varmi?, umarim yetisir dicem ama yetistirmek zorundalar canim annen oldugu icin ve bebek icin yardimci olucagi icin.
canim valla kayinvalideninde biraz anlayisli olmasi lazim, sonucta oglu yaninda olacak, bilet aldik demissiniz neyse son anda esin der onlar gelemedi bebis biraz rahatsizlandi doktor izin vermedi diyebilir.
Ay arada kalmışsın gerçekten.. Bunu eşinin bir an önce söylemesi gerekiyor. Anlamadığım nokta. Bilet mi aldırtmış k.validen... Aman o kötü olur bak. Yoksa eşin aldı mı sanıyor... Eşin aldı sanıyorsa son anda eşinin dediği gibi dr. izin vermedi bebek rahatsızlandı diyebilir. Tabi k.validen ters bir insansa. Çok zorluk çıkarıp, küslük yapmayacaksa şimdiden söyleyin. Ayıp olur yoksa.
valla canim ben soyleyemem:)esim aramis dugun tarihini kesin soyle demis biletlere bakcam onceden alinca uygun oluyor.oda iste demis su tarihe al soyle yap falan demis benim annem turkiyeden gelcek ins ama burdan almanyaya gitmesi icin sengen vizesi gerek onada alin demis esimde vize cikmazsa demis cikar cikar al demi esim tamam tamam demis ama kendi bildigini yapmis tabi:)ama kadinin bundan haberi yok ona ben su tarihlere aldirttim biletleri falan diyor.kaynanam ters degilde kinci simdiye kadar yuz goz olmadik simdiden sonrada olmak istemiyorum bebegin pasaportu cikmadi diycez simiden bebege pasapot lazim diyoruz yok canikm ne gerek falan diyo ya kurallar boyle diyoruz cikar cikar iki gune diyor iste herseye birsey
bak icim rahatladi simdi, duzelsin yaBen de agda sicak miydi ondan mi etim yandi acaba diye dusunurken konuyu annem ile paylastim,annem de guldu ''hamilelikte olur o,sonra duzelecek''dedi... Ay insallahhhh
annem yarin gidicek basvurcak, biz ona davetiye yollamistik bugunde anneme form vermisler tekrar yabanci dil, ona yardim edicem aksam doldurmak icin. hadi bakalim hayirlisi insallah ikimizin anneside sorunsuz sIkIntIsiz yanimiza gelirler, amin.biz pasaport gecikecek diye korkuyorduk ama iki haftaya geldi cok sukur.vize kagitlarini hazirladik dun gonderdik postayla 3-4 gune gidermis .onumuzdeki cumada vize basvurusu icin gun aldik canim bakalim gidip basvurcak ins cikar.iki haftaya belli olurmus.biletinide ekimin ilk haftasi aldik.senin annende vize icin basvurcakti galiba basvurdu mu?vallahi canim kayinvalidem bu konuda hic anlayisli degil ben belki gelemeyiz demeye bile krkuyorum esim bir ara demeye kalkti tepki gosterdi.kirmadan halletmemiz gerek buyuk ihtimalle bebegin pasaportunu bahane etcez:)aslinda bahanede degil biz basvurup pasaport gelene kadar:)
valla canim ben soyleyemem:)esim aramis dugun tarihini kesin soyle demis biletlere bakcam onceden alinca uygun oluyor.oda iste demis su tarihe al soyle yap falan demis benim annem turkiyeden gelcek ins ama burdan almanyaya gitmesi icin sengen vizesi gerek onada alin demis esimde vize cikmazsa demis cikar cikar al demi esim tamam tamam demis ama kendi bildigini yapmis tabi:)ama kadinin bundan haberi yok ona ben su tarihlere aldirttim biletleri falan diyor.kaynanam ters degilde kinci simdiye kadar yuz goz olmadik simdiden sonrada olmak istemiyorum bebegin pasaportu cikmadi diycez simiden bebege pasapot lazim diyoruz yok canikm ne gerek falan diyo ya kurallar boyle diyoruz cikar cikar iki gune diyor iste herseye birsey
Dakika 69 gooooOOOOOOOOOOOooooooooooooOOOOOOOOOOOOOooooooollLLLLLLLLLLL
Sen relax ol,ne yapacaksa ne diyecekse esin konusup halledecek,sen bu guzel gunlerini bunlari dusunerek stress icinde gecirme canim...Bu son aylarimizda hep relax mode on
elbisende var mı dır nette :26:
benim baştan beri dümdüz o çizgiler..Kizlar gobeklerde ki cizgiden bahsetmissiniz. Bende de var ama dikkat ederseniz gobek deligine dogru yamuluyor bu cizgi. Bende annemlerdeyken sormustum. Aynisi annemde de olmus ve dogum yaklastigi zaman bu yamuk cizgi duz hale geliyormus. Tabi annemin tecrube ettigi birsey bu dogrumudur bilemem:) Ama ben her sabah kremlenirken manyak gibi gobek cizgim duzeldi mi diye bakiyorum
merhaba kızlar...
catlaklar ve çizgiden konuşulmuş... hemen dahil olayım ben de benim kızım olacak biliyorsunuz defnoşum ama çizgim oluştu hem de ilk aylardan :) ablamın oğlu oldu ve onda da vardı.. çatlaklara gelecek olursak ablamda hiç olmadı,annemde olmuş bende de biliyorsunuz oluşmaya baslamıstı sanırım oluşma aşamasında kaldı suan bir değişiklik yok ama sürekli kremliyorum inşallah artmaz suan belli belirsiz..
neyse catlak mı diye doktoruma gösterdiğim de catlağa benziyor ama senin vucut yapında kişilerden pek beklemeyiz aslında diyip sasırdı,daha cok beyaz tenli ve ince derili olanlarda olurmuş,ve tabi genetik boyutu da var ve alınan ani kilolarlada alakası var..
cinsiyetle alakası yok ama
neyse kızlar sabah eşimin peşine takıldım beni bir alışveriş merkezine bırakmasını istedim defnoşumun odasına minik kız bibloları aldım,kendim için sonunda spor bir sabahlık bulabildim.. ne kadar kullanırım bilmem ama öyle dantelli mantelli sevmiyordum olmuş olsun.. adet yerini bulsun.. bir de genişşşşş iç çamasırları aldım gecen kızlarla öyle konusmustuk hastane de giy kullan at cinsinden.. nü iç giyimde 10 tl den 3 tl ye düşmüş 5 tane öyle aldım.. aklınıza bulunsun güzel iç çamasırlarınızı götürüp ziyan etmeyin,ben cantama öyle koymuştum değiştiricem şimdi..
bir de lcw den bir elbise aldım sonrada giyebilecegim bir elbise kalıpları bana büyük gelirdi hep ilk defa içini doldurdum.. hamile elbisesi değil ama yakası dantelli geniş kesim yazlık çiçekli hoş bir elbise 19 tlgiderseniz bir bakın derim..
bak icim rahatladi simdi, duzelsin ya
annem yarin gidicek basvurcak, biz ona davetiye yollamistik bugunde anneme form vermisler tekrar yabanci dil, ona yardim edicem aksam doldurmak icin. hadi bakalim hayirlisi insallah ikimizin anneside sorunsuz sIkIntIsiz yanimiza gelirler, amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?