günaydın güzeller..bu gece çooook üşümüşüm,farketmedim,inşallah hasta olmam.. evin içi buzzzzzzzzzzzzzzzz...evim evim güzel evim,dün geldik, artık daha da bir yere gitmem,evimle ilgileneyim.hatta gelir gelmez banyo dolaplarını ayarladım,kızımın banyo bakım eşyaları için yer ayırdım.. şifonyerimdeki 1 çekmeceyi ona açtım.bugün de yıkama işlemlerine girişeyim..çamaşır yıkama filesi var ya çok küçükmüş,ben tüm eşyalar onda yıkanır sanmıştım ama sadece önlük çorap ve eldivenleri koyacağım. ondan sonra da d.çantamı hazırlayım artık,bi zahmet!!!bu arada 100 kiloluk şu bünyeye ne gecelik var ne pijama ne giyecem bilmiyorumbir de ben çanta almadım,nasıl çanta alayım onu da bilmiyorum,normal bebek çantaları mı yoksa büyük bayan çantası mı??önerilerinizi dinliyorum..bir de ben emzirme önlüğü alacağım..alan var mı??
Gerçekten zor durum.. Daha doğrusu sıkıcı :=))) Annenin vizesini ve bebeğin pasaportunu bile halletti maşallah. Canım allahtan yakın değilsiniz. K.validen fena benceAman sen sıkma sakın kendini. Nasıl olsa eşin hallediyor..
benim baştan beri dümdüz o çizgiler..
ani kilo da almadım,esmerim de,derim de kalın..ama çatlak yırtık herşey var..
geçmiş olsun,allah korumuş,eğer karnına gelseydi çok kötü bişeyler olabilirdi..malesef böyle insanlar var...olmasa daha iyi olurlar ama malesef varlar..kızlar dırek daldım ama çok sınırlıyım ınsanlar nekadar gamsız olmuş yaa çıldıracam
çarsıya ınmek ıçın duraktaydım dolmuş geldı ben tam bınıyordum on tarafa oturcaktım bu arada buranın dolmuşları doblo surgulu kapı acıldı bı adam ınerkek makınalı testereler olurya onu baldırıma bı gecırdı o acıyı anlatamam utanmasam aglıcam ınsanlar sasırdı panıkledı adama kadına carptın dıkkat et dıyolar adam napayım der gıbı bı duruşu var umursamadı yurudu gıttı gerıye curumuş bır baldırım kaldı morardı ya karnıma gelseydi(((
cimekacım ben de kilolu hamile kaldım ama hamilelik sürecinde daha kilo almadım..
normalde L beden giyiyordum..ama şuan ben zayıflayıp bebek kilo aldığı için ve sadece göbeğim olduğu için M beden olmaya başladı..
hatta hamilelik pijamalarımı M beden aldım L çok büyük geldi..
bence sana L yada XL olacaktır..bence kafana takmaa..kolay bulunan bedenler bunlar..
sende benim gibi fanatik bayanlardansın galibaaaa
bu maçlar yüzünden erken doğurmadığıma şükrediyorum bazen
:):)ay canim guldurdun beni ya bizim iliskimiz degisik biraz aslinda fena bunu esimde soyluyor.vallhi bende uzak oldugumuz icin mutluyum ama bize almanyay gelin deyip duruyor burdan calis oglum diyor.biz onla zitlasmiyoruz hic he he deyip geciyoruz:):_)ama bildigimizi okuyoruz kavgada etmiyoruz.zaten kinci.esim diyor sen hersyi benim ustume at annem kkincidir diye.iste oyle vallahi hersey oyle kolayki ona vize almak kolaymi her ulkenin vize turu baska.allahtan esim hep benden yanada rahatim ama konu acilinca geriliyorum sadece.
hadi bakalim hayirlisi benimkide toparlandi yarin gidicek, umarim guzel sonuclar aliriz. valla izler lekeler napicaz bilmiyorumins canim anneler olmazsa zorlaniriz yabiz online doldurduk formu artik netten basvuruyormussun zaten yani ingiltere icin oyle zaten formda ingilizce annecikler nasil yapsin.burdan gerekli evraklari davetiyeyi gonderdik anneme oda evraklarini dosyaya koyup gidip basvurcak.hayirlisi baklaim.bu rada caninizi sikmak istemem ama gecen bir arkadas gelmisti kizi 3 yasinda ustunde uzun kollu birsey vardi cikar dedim cikarmak istemedi once altinda askili vardi koltuk altim rahatsiz ediyor dedi neden dedim koltuk altim ve vajinamda gebelikte kararma oldu ve gecmedi dedi bende cikar bisey olmaz dedim cikardi
gecmis olsun canim ya valla artik öyle insanlar gamsizda degil direk ökuz olmuslar bence, valla iyiki karnina gelmemis, bende gecen yolda yururken adamin kolu karnima carpti, bide devam ediyor bisy olmamis gibikızlar dırek daldım ama çok sınırlıyım ınsanlar nekadar gamsız olmuş yaa çıldıracam
çarsıya ınmek ıçın duraktaydım dolmuş geldı ben tam bınıyordum on tarafa oturcaktım bu arada buranın dolmuşları doblo surgulu kapı acıldı bı adam ınerkek makınalı testereler olurya onu baldırıma bı gecırdı o acıyı anlatamam utanmasam aglıcam ınsanlar sasırdı panıkledı adama kadına carptın dıkkat et dıyolar adam napayım der gıbı bı duruşu var umursamadı yurudu gıttı gerıye curumuş bır baldırım kaldı morardı ya karnıma gelseydi(((
kızlar dırek daldım ama çok sınırlıyım ınsanlar nekadar gamsız olmuş yaa çıldıracam
Bu arada artist sevcanyk,ayin 10 unda benim dr izne cikiyomus,mecbiren kontrol randevunuzu haftaya cumaya aldik ama ben gene sizle gelirim insallah,bir aksaklik olmazsa..
öyle mi dersin?? ben relaxmode sitesinden baktım beğendim bir iki tane..xl ta var xxl ta var.onlardan alayım diyorum,ama kısa kollu olması düşündürdü.çünkü evim buzzzzz gibi,hastanede giyebilirim sadece..kalorifer yanana kadar da baya zaman geçer..zaten demiştim evimiz pek ısınmıyor kalorifer kendi kendine takılıyor...kısa kollu alıp üstüme ince ceket atabilirim..
Valla işte canım.. Artık dnlemekle yetiniyorum. Eşim izlemeyi yasakladıAma heyecan yine heyecan. Acayip fanatiğim. Tansiyonum oynuyor, ateşim çıkıyor, elim ayağım titriyor resmen.. Dayanamıyorummm...
günaydın arkadaşlar,
gerçi bizim günümüz kara oldu.
Kayınpederimi bu sabah kaybettik eşimi çocuk gibi ağlarlen görünce bende mahvoldum, bende babasızım zaten içim kaldırmadı, bebeğim dedelerini hiç tanıyamayacak...Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Adı Ali idi..Bir fatiha okuyup bağışlarsanız ruhuna sizler hamile meleklerseniz umarım onunda yardımcısı olacak dualarınız...teşekkürler.
canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel..
artiste uyarsa haftaya cuma da gidebiliriz aslında ben korkuyorum 10 unda iyi olurmuyum olmazmıyım.. 2 gündür yatıp kalkarken zorlanıyorum bundan öncesine kadar anlamıyordum hamile olduğumu ama şimdi son ay ya korkuyorum...
uymazsa 10 unda da olur farketmez de,ne kadar erken olsa o kadar iyi sanki :)
bu arada ÇINAREFENİN ANNESİ geçmiş olsun canım,sıkma canını ucuz atlatmışsın her dengesize böyle kafa yoracak olsak oooo... bebeğin ve sen iyisin ya boşver gerisini..
geçmiş olsun,allah korumuş,eğer karnına gelseydi çok kötü bişeyler olabilirdi..malesef böyle insanlar var...olmasa daha iyi olurlar ama malesef varlar..
öyle mi dersin?? ben relaxmode sitesinden baktım beğendim bir iki tane..xl ta var xxl ta var.onlardan alayım diyorum,ama kısa kollu olması düşündürdü.çünkü evim buzzzzz gibi,hastanede giyebilirim sadece..kalorifer yanana kadar da baya zaman geçer..zaten demiştim evimiz pek ısınmıyor kalorifer kendi kendine takılıyor...kısa kollu alıp üstüme ince ceket atabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?