2012 Ekim Anneleri

cimekacım ben de kilolu hamile kaldım ama hamilelik sürecinde daha kilo almadım..
normalde L beden giyiyordum..ama şuan ben zayıflayıp bebek kilo aldığı için ve sadece göbeğim olduğu için M beden olmaya başladı..
hatta hamilelik pijamalarımı M beden aldım L çok büyük geldi..
bence sana L yada XL olacaktır..bence kafana takmaa..kolay bulunan bedenler bunlar..

:):)ay canim guldurdun beni ya bizim iliskimiz degisik biraz aslinda fena bunu esimde soyluyor.vallhi bende uzak oldugumuz icin mutluyum ama bize almanyay gelin deyip duruyor burdan calis oglum diyor.biz onla zitlasmiyoruz hic he he deyip geciyoruz:):_)ama bildigimizi okuyoruz kavgada etmiyoruz.zaten kinci.esim diyor sen hersyi benim ustume at annem kkincidir diye.iste oyle vallahi hersey oyle kolayki ona vize almak kolaymi her ulkenin vize turu baska.allahtan esim hep benden yanada rahatim ama konu acilinca geriliyorum sadece.

Selam tatlislar,biz geldik kizimla
Doktor amcamiz iyi buldu kizimizi cok sukursize selam soyledii
Gordum cimcimemi,icim gitti gene,sarilmak opmek koklamak istiyorum yaaaa
Ama burayi cok ihmal etmissiniz,biraktigimdan beri simdi epey sayfa olmustur okunacak dedim ama yok oyle cok sayfa falan yok,cık cık cık!
Cinarefeninannesi gecmis olsun tatlim,Allahtan bebikimize gelmemis cok sukur,Allahindan bulsun o herifte!
Sevcanykcim gule gule kullan canim aldiklarini...

Bu arada artist sevcanyk,ayin 10 unda benim dr izne cikiyomus,mecbiren kontrol randevunuzu haftaya cumaya aldik ama ben gene sizle gelirim insallah,bir aksaklik olmazsa..

geçmiş olsun,allah korumuş,eğer karnına gelseydi çok kötü bişeyler olabilirdi..malesef böyle insanlar var...olmasa daha iyi olurlar ama malesef varlar..

öyle mi dersin?? ben relaxmode sitesinden baktım beğendim bir iki tane..xl ta var xxl ta var.onlardan alayım diyorum,ama kısa kollu olması düşündürdü.çünkü evim buzzzzz gibi,hastanede giyebilirim sadece..kalorifer yanana kadar da baya zaman geçer..zaten demiştim evimiz pek ısınmıyor kalorifer kendi kendine takılıyor...kısa kollu alıp üstüme ince ceket atabilirim..

sende benim gibi fanatik bayanlardansın galibaaaa

bu maçlar yüzünden erken doğurmadığıma şükrediyorum bazen

Valla işte canım.. Artık dnlemekle yetiniyorum. Eşim izlemeyi yasakladı Ama heyecan yine heyecan. Acayip fanatiğim. Tansiyonum oynuyor, ateşim çıkıyor, elim ayağım titriyor resmen.. Dayanamıyorummm...

Aman aman sen birşey deme. Eşinin üstüne at onun da dediği gibi. Bırak kızacaksa da ona kızsın. Neticede oğlu.. Kızar kızar unutur. Unutmasa da hallederler onlar. Ama sen kötü olma. Gerilmene de gerek yok bence. Yüzyüze bakıp yalan söylemiyorsun neticede. Öyle olsa tamam da telefonda geçiştirivereceksin altı üstü

hadi bakalim hayirlisi benimkide toparlandi yarin gidicek, umarim guzel sonuclar aliriz. valla izler lekeler napicaz bilmiyorum neyse bebislerimiz icin herseye deger dicez artik.

gecmis olsun canim ya valla artik öyle insanlar gamsizda degil direk ökuz olmuslar bence, valla iyiki karnina gelmemis, bende gecen yolda yururken adamin kolu karnima carpti, bide devam ediyor bisy olmamis gibi

cnm çok çok geçmiş olsun kendini insan zanneden insanlarr işteee kendii başınadaa gelirde inşallah yaptıgı yanlışı anlar belkii RABBİM kızını korumuştaa karnınaa gelmemişşş

Bu arada artist sevcanyk,ayin 10 unda benim dr izne cikiyomus,mecbiren kontrol randevunuzu haftaya cumaya aldik ama ben gene sizle gelirim insallah,bir aksaklik olmazsa..

canım güzel haberlerle gelmişsin ne güzel..
artiste uyarsa haftaya cuma da gidebiliriz aslında ben korkuyorum 10 unda iyi olurmuyum olmazmıyım.. 2 gündür yatıp kalkarken zorlanıyorum bundan öncesine kadar anlamıyordum hamile olduğumu ama şimdi son ay ya korkuyorum...

uymazsa 10 unda da olur farketmez de,ne kadar erken olsa o kadar iyi sanki :)

bu arada ÇINAREFENİN ANNESİ geçmiş olsun canım,sıkma canını ucuz atlatmışsın her dengesize böyle kafa yoracak olsak oooo... bebeğin ve sen iyisin ya boşver gerisini..

Son düzenleme:

markadan markaya değişir mi bilmiyorum ama bence sana XL olur..
netten bak bence XL kapsayan kilo aralığı ne..
çünkü hamile bayanlarda 100 kilo çok büyük bir rakam değil..
hamileliklerinde 30 kilo alan bayanlar tanıyorum..

ben 2 takım aldım biri uzun biri kısa kollu..
sezeryanda olsa normal de olsa operasyondan sonra üşüyorlarmış..
duruma göre giyinirim dedim..üstüme de ince bir hırka alırım tamam diye düşündüm..

kızlar bende bugün idrar tahlili yaptırıp nst ye girecektim resmi tatil olduğundan tahlili yaptıramadım pazartesi yaptır gel dedi nst sonucuda iyi sorun yok haftaya gel ultrason ve nst ye gireceksin dedi önemli bir gelişme yok perşembe gününü iple çekicem

Son düzenleme:
Valla işte canım.. Artık dnlemekle yetiniyorum. Eşim izlemeyi yasakladı Ama heyecan yine heyecan. Acayip fanatiğim. Tansiyonum oynuyor, ateşim çıkıyor, elim ayağım titriyor resmen.. Dayanamıyorummm...

bana da eşim yasaklamıştı ama sezon başlayınca durduramadı beni yine lig tv yi bağlattık..
ilk zamanlar bende korkuyordum hoplayıp zıplamaya ama bazen unutuyorum..
hele derbilerde tansiyonu bırak kalp dayanmıyor
bebişlerin vakti gelene kadar dayanabilseydik iyiydi

maç günleri sofralar hazırlamayı özledim..içecekler gözümde tütüyor şimdiden

başınız sağolsun çok üzüldümm..
böyle bir dönemde daha da üzücü olmuştur..
Allah rahmet eğlesin..

Sancim var, sol bacagim cekiyor, midem bulaniyor, halim yok, yumurtaliklarim agriyor, nefes alamiyorummmmmmmmmm bilmedigim dr a gitmek istemiyorum. Iki buklum anca yuruyebiliyorum. offffffffff

Evet cuma uyarsa cuma da bulusabiliriz canm.

merhaba
relax mode dan aldım bende gecelik ve sabahlığımı ürün açıklama kısmında sonbahar-kış yazan ama yinede indirim bölümünde olanlardan seç alacaklarını kumaşları çok hoş ve kalınca kesin üşümezsin eski pazen kumaşların daha ipeksi şekli gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…