2012 Ekim Anneleri

geçmişi okudum arkadaşlar başsağlığı veren dua eden herkesten Allah razı olsun.
Kayın validem küçük bir kalp krizi geçirdi üzüntüden geldi mi her şey üst üste gelir ya...
Yarın eşim babasını köye götürüp defnedecek bende ablamda kalıcam o dönene dek...
tekrar görüşene dek siz melekler ve küçük melekleriniz Allah'a emanet olun inşallah.

cimekacım,
birde dün yanılmıyorsam markafonide Arnetta nın satışı vardı lohusa gecelik 29 pijama 39 hatta sabahlıkta vardı ve spordu...oraya da bir bak canım maksat bir an evvel işimiz görülsün hayat süprizli malum.

hoşgeldin canım maşallah bebişine doktor da selam söylemiş aleykümselam

canım korkma herşey yolunda ve zamanında gelecek bizim bebişler bana farketmez ister 10 u ister cuma kararlaştırırız..

hayy Allah herşey üst üste gelmiş..
çok geçmiş olsun Allah sabır versin..

Hanılar DR dan geliyorum bebikimin başına kordon dolanmış onun için 1 ekimde sezaryen planlıyorum dedi dr um. 17 ekimdi SAT a göre ama 1 ekim olcakmış hayırlısı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Annemde duyunca hayır olmaz gününü bekleyin erken olmasın falan diye evham yaptı. sonuçta dr enine boyuna düşünüp sağlıklı olanını söylüyordur ama büyükler halam falan günün bekleyin aman kızım diyor. Ben dr u dinlemeyi planlıyorum ama içimdende acaba erken olması kötümü diye geçirmeden edemiyorum

bir kere dolandığıdan çok önemli değil diyorlarmış dr lar..
2. kere dolandığında teklike yaratıyormuş artık..
zaten sezeryanda 2 hafta erken alıyorlar bebişi..
benim dr um da bizim bebişi 17 gün civarı erken alıcak..
ama o dönemlere geldiğimde rahatsam ve açılmam falan yoksa biraz daha beklemesini rica etmeyi düşünüyorum..

Bebisin ve senin sagligin icin hayirlisi neyse o olsun canim ama doktoru dinlemekte fayda var zaten normalinde de 17 siymis dogum tarihin yani 2 hafta erken gelmesinde sIkInti olmaz canim, hadi bakalim hayirlisi.

Oh ohhh masallah kizina,Allah saglikla zamaninda sarilmayi nasip etsin...

Cinarefeninannesi o okuzlerden heryerde o kadar cok ki ben minibusten inemiyorum bi saat koca herifler beni ittirip iniyolar,durdurup tokatlamak istiyorum hepsini...

ayy ben görmedim yaa kayınpederinmi vefat etti canım allah rahmet eylesin yaaa

Canim dr na guveniyorsan sorun yok,bence kimseyi dinleyip kafani bulandirma,sonucta buyukler hep gorus bildirir ama sonucta herkesin basina gelen farkli bir olay,dolayisiyla dinleme kimseyi...

hayırlısı artık içimi rahatlattınız kızlar dr u dinliyorum bende. bugünlerde cabucak gelip geciyor. gün gün yaklaşıyoruz. Allah hepimizi saglıkla kavuştursun inşallah.

canım 1 ekim erken değilki hesaplasana kaç haftalık olacaksın o zman 36dan sonrasını prematüre bile saymıyolar allah korusun kordon dolanması daha kötü ben 3 gündür çok korkuyorum yaa dolanırsa diye allah korusun yaa hayırlısıyla sağsalim gelsin bebişlerde

coyotemmm canım maşallahh kızına çok şükür canım güzel haberler getirmişsin bize

tatlım bende yoktum bu kızlar sayfayıı çok boşlamışş çokkk

Allah korumuş canım seni ve evladını...geçmiş olsun..

canım hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin..

ayy bende acık girip çıktım kızar bişi sorucam bi arkadaş bebeğinin hareketlerini hissedemiyordu ne oldu bilen varmı yaa inşallah hissetmiştir

jakobi kullanıcısından alıntı
Hanılar DR dan geliyorum bebikimin başına kordon dolanmış onun için 1 ekimde sezaryen planlıyorum dedi dr um. 17 ekimdi SAT a göre ama 1 ekim olcakmış hayırlısı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Annemde duyunca hayır olmaz gününü bekleyin erken olmasın falan diye evham yaptı. sonuçta dr enine boyuna düşünüp sağlıklı olanını söylüyordur ama büyükler halam falan günün bekleyin aman kızım diyor. Ben dr u dinlemeyi planlıyorum ama içimdende acaba erken olması kötümü diye geçirmeden edemiyorum

bencede doktoruna güven. ay nı slorun bendede var. benim doktorum rahat gerçi.bişey olmaz bu normal ben neler görüyorum birbilsen falan dedi.ama bana da erken alacağım dese bende dinlerim sonuçta bu kadar bekledik allah korusun riske atamam.

AAaahhh ah sen mi ben mi? Daha geçen gün yazdım burada. Bir arkadaşla konuştuk hatta. Ne güzel hazırlardım soframı. Eşim işten koşa koşa gelirdi. Ben kızartmışım bişeyler, biralar buzz Bağıra çağıra izlerdik maçları...

Yok anam ben en son sinir krizi geçirince benimki kesinlikle açmıyor kanalı. Yasak da yasak !!!

jakobi kullanıcısından alıntı

bencede doktoruna güven. ay nı slorun bendede var. benim doktorum rahat gerçi.bişey olmaz bu normal ben neler görüyorum birbilsen falan dedi.ama bana da erken alacağım dese bende dinlerim sonuçta bu kadar bekledik allah korusun riske atamam.

kızlar hepinize pijama gecelik sabahlık önerileriniz için teşekkür ederim. yarın şu işi halledeyim..şimdi biberon ve emzikleri steril edeyim.nasıl yapıcam?dr.browns,içinde bir sürü ıvır zıvırı var.kaynamış suya atıcam di mi? ocağın altını kapadıktan sonra. sonra da bol köpükle mi yıkayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…