kızlar hepinize pijama gecelik sabahlık önerileriniz için teşekkür ederim. yarın şu işi halledeyim..şimdi biberon ve emzikleri steril edeyim.nasıl yapıcam?dr.browns,içinde bir sürü ıvır zıvırı var.kaynamış suya atıcam di mi? ocağın altını kapadıktan sonra. sonra da bol köpükle mi yıkayım?
hoşgeldin canım maşallah bebişine doktor da selam söylemişaleykümselam
canım korkma herşey yolunda ve zamanında gelecek bizim bebişlerbana farketmez ister 10 u ister cuma kararlaştırırız..
Doktor soylemedi,benim minnocuk kizim sizlere selam soyledi teyzesiiiiii
Canım önce yıka.. İyice durula. Daha sonra kaynamış suya atıp sterilizasyon işlemine başla. Yoksa ne manası kalır yaptığın işlemin. Olay basit... Bebekler kullanırken de biberon önce yıkanır sonra steril edilir neticede...
anladım canım,sağol...bu arada markafonide arnettanın indirimleri baya iyiymiş lohusa gecelik pijamalar hepsi var..
ben ve yaramaz oglum, burdayiz biz
ben ve yaramaz oglum, burdayiz biz
ben ve oğlumda burdayızeşim işten gelecek bekliyoruz oğlumla kızımda şimdi uyudu bugün market alışverişi yaptm allah nasip ederse doğumdan sonra onu bunu getir demeden annemler bulsun elinin altında diye baya bir tuttu allahım yemeyi kullanmayı nasip eder inşallah
canim benim cok gecmis olsun. ekim annelerine nazar degiyor valla, Allah korumus canim. pijaman cok tatli cok sirin gule gule kullanMark-ha.com. Tuba Hamile Lohusa Pijama Takım 1262 selam kızlar nasılsınız annemlerdeydim 2gündür ufak bi kaza geçirdim bisiklet çarptı bana yürürken küçük bi çocuktu yere düştüm ama şükür bişey olmadı kollarım morardı sadece annemde dinlendim 2gün bugün geldim evime dün annemle bu pijamayı aldık sizce nasıl kızlar eklemeyi becerebildimmi bilmiyorum ama...
Mark-ha.com. Tuba Hamile Lohusa Pijama Takım 1262 selam kızlar nasılsınız annemlerdeydim 2gündür ufak bi kaza geçirdim bisiklet çarptı bana yürürken küçük bi çocuktu yere düştüm ama şükür bişey olmadı kollarım morardı sadece annemde dinlendim 2gün bugün geldim evime dün annemle bu pijamayı aldık sizce nasıl kızlar eklemeyi becerebildimmi bilmiyorum ama...
çok güzel canım güle güle giy.. senin sayende bende bu siteden sonunda pijama takımını beğendim ama daha önce alışveriş yapmadım burdan güvenilir midir acaba
Mark-ha.com. Tuba Hamile Lohusa Pijama Takım 1262 selam kızlar nasılsınız annemlerdeydim 2gündür ufak bi kaza geçirdim bisiklet çarptı bana yürürken küçük bi çocuktu yere düştüm ama şükür bişey olmadı kollarım morardı sadece annemde dinlendim 2gün bugün geldim evime dün annemle bu pijamayı aldık sizce nasıl kızlar eklemeyi becerebildimmi bilmiyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?