2012 Ekim Anneleri

Canıım çok geçmiş olsun. Hep korkarım şu bisikletlilerden biliyor musun... Hele ellerini bırakıp öyle sürüyorlar ya. Gördüm mü acayip güvensiz hissediyorum. Hayır söylenicem ama gençler ne yapsın... Onlar da yol kenarlarında anca bisiklet sürebiliyorlar.. Alanları yok. Bisiklet yolu yok. Geniş parklar bahçeler yok. Koca İzmir de bile birkaç yerde var. İşte karşılıklı dikkatle artık kaza olmamasını dileyeceğiz. Sana da tekrar tekrar gelmiş geçmiş olsun. Pijama da oldukça güzel. :) İyi gnlerde kullan canım.

Selam uykusu kacan annişler ve minişleri..... bugün havuzlu hana gittim ve mahmutpasada alışveriş festivali varmış oraya gittim saatlerce yürüdüm ama hiçbi indirim yoktu aksine bindirim vardı =)) pijama takımıyla elbise fln aldım bide ogluşuma tulum aldım ayıcıklı poposunda kuyruguda var cok tatlı bişey onun dısında normal magazayla fiyatlar aynıydı haberiniz olsun hanımlar

E simdi festival ayagina dikkat cektiler ya bu firsati kacirirlar mi...
Kurkculer Han'i inanilmaz uygundu bir de.
Mahmutpasa'da Altin Konfeksiyon var nakite super indirim yapmisti yaz basinda gittigimde.

bircan cok gecmis olsun...

Cok korkarim bisiklet carpmasindan,top gelmesinden,motorsiklet carpmasindan bi de...

Antalya'da her yer elektrikli bisiklet ve motorsiklet,ummadigin anda ara sokaktan cikiyorlar.Daha bugun kaldirimda giden bir elektrikli bisiklet 2 gence carpiyordu ucuz kurtuldular...
Su zamanlari hayirlisi ile kazasiz belasiz asalim insallah...

E simdi festival ayagina dikkat cektiler ya bu firsati kacirirlar mi...
Kurkculer Han'i inanilmaz uygundu bir de.
Mahmutpasa'da Altin Konfeksiyon var nakite super indirim yapmisti yaz basinda gittigimde.

Evet ya ben bikaç ay önce gitmiştim daha uygundu kürkçü hanada gittim orası daha uygundu aldıgım pijamanın aynısı onbeş liraydı şok oldum ama elledim kalite farkı vardı onun dısında ogluşuma göre tulumlar vardı onlar güzeldi bide resmen izdiham vardı acayip kalabalıktı bi magazaya bakmk için bile sıra bekliyoduk

Ama oralarin havasi,eglencesi de baska bir guzel oluyor...
Buram buram istanbul kokuyor.Hele bir de ver elini Kuru Kahveci Mehmet Efendi'ye,cektir taze kahveni ohh miss,ordan Haci Bekir'e al akide sekerlerini :))

sabun lifi,yastik kirlentleri,runner,kuru erzak saklama vakumlu kaplari da almistim.Bir de Pasabahce'nin Outlet'i var oraya da bakmistim ama cok kalabalikti fenalik geldi cikmistim hemen.

Dip Not: istanbul'u cok ozluyorummmmmmm.

Ben çeyiz alışverişimi ordan yapmıstım paşabahce outlet çok güzel gercekten ceşit cok insan ihtiyacı yoksa bile almak istiyo hosuna gidiyoo eminönünün gercekten baska bi havası var kokusu var istanbul dısındamı yasıyosun

Pierre Cardin outlet'de var :) ben de ceyiz,nisan bohcasi oralardan yapmistik hep...

Evet ist.disindayim Antalyadayim maalesef

günaydn güzel anneler ve minişler....hayırlı cumalar olsun....biz babamızı sabah işe gönderdik uyku tutmadı:) dün anneannemizi gecirdik evimizin tüm işi bitti çok şükür...oğlumun küveti haricinde bir eksiği kalmadı onuda ilk fırsatta alıcaz bakalım.dün hastane çantamızıda hazırladık.forumu çok ihmal ettim 10 gündür bayramdı temizlikti derken.

Günaydin güzellikler , ilk ben yazıyorum bugün galiba ayyy bugün yeni doktorumuzla görüşcez saat 10 da rdvumuz inşallah iyi gecer dua edin bizim için... şimdiye kadar kime gitdiysen ona git demez inşallah :26:

Günaydin güzellikler , ilk ben yazıyorum bugün galiba ayyy bugün yeni doktorumuzla görüşcez saat 10 da rdvumuz inşallah iyi gecer dua edin bizim için... şimdiye kadar kime gitdiysen ona git demez inşallah :26:

inşallah iyi geçer canım birşey demez doktorun merak etme.

Gunaydin tatliciklarrrrr,
Nasilsiniz bugun,bir yaramazlik yok di mi?Aman olmasin,guzel hayirli cumalar diliyorum hepimize...
Gene geldi haftasonu yasasinnnnn!bebiklerimize kavusmak icin bir hafta daha gecti,heyecanlaniyorum,once saglikli olsun tabii ki insallah ama ben kime benzeyecegini cooooooook merak ediyorum yaaaa!benim esimle tiplerimiz cok farkli,ayyyy bana benzesin nolur Allahim,dusunuyorum da kucuk coyoteee,ehehe...babaya caktirmadan ne sevinirim hee...

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız??
kızlar göğsünden süt gelen var mı aranızda bu sabah sol göğsümden süt gelmiş galiba:44: sütyen giymemiştim yatarken pijamama koca iki leke olmuş şaşırdım

evet canım yatarken benımde gelıo öle boşa gidio gibi gelio bana

Gunaydin kizlar Bugun bizim cumartesimiz oldugu icin esimle disarida olacagiz Bebeginde kordon dolanmasi olan arkadasi okudum. Sat gunlerimiz ayni tabi onun acil durum demis dr u 1 Ekim sezeyan demis ama benimkide 14 Ekim dedi normal takvimimden 3 gun once sadece:26: Planli sezeyan istiyorum ya bir anda suyum gelirse. 39 haftami bile doldurmus oluyorum Ay su adam haftaya tatilinden gelsinde ben sorularimi soriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…