Mark-ha.com. Tuba Hamile Lohusa Pijama Takım 1262 selam kızlar nasılsınız annemlerdeydim 2gündür ufak bi kaza geçirdim bisiklet çarptı bana yürürken küçük bi çocuktu yere düştüm ama şükür bişey olmadı kollarım morardı sadece annemde dinlendim 2gün bugün geldim evime dün annemle bu pijamayı aldık sizce nasıl kızlar eklemeyi becerebildimmi bilmiyorum ama...
Selam uykusu kacan annişler ve minişleri..... bugün havuzlu hana gittim ve mahmutpasada alışveriş festivali varmış oraya gittim saatlerce yürüdüm ama hiçbi indirim yoktu aksine bindirim vardı =)) pijama takımıyla elbise fln aldım bide ogluşuma tulum aldım ayıcıklı poposunda kuyruguda var cok tatlı bişey onun dısında normal magazayla fiyatlar aynıydı haberiniz olsun hanımlar
E simdi festival ayagina dikkat cektiler ya bu firsati kacirirlar mi...
Kurkculer Han'i inanilmaz uygundu bir de.
Mahmutpasa'da Altin Konfeksiyon var nakite super indirim yapmisti yaz basinda gittigimde.
Evet ya ben bikaç ay önce gitmiştim daha uygundu kürkçü hanada gittim orası daha uygundu aldıgım pijamanın aynısı onbeş liraydı şok oldum ama elledim kalite farkı vardı onun dısında ogluşuma göre tulumlar vardı onlar güzeldi bide resmen izdiham vardı acayip kalabalıktı bi magazaya bakmk için bile sıra bekliyoduk
Ama oralarin havasi,eglencesi de baska bir guzel oluyor...
Buram buram istanbul kokuyor.Hele bir de ver elini Kuru Kahveci Mehmet Efendi'ye,cektir taze kahveni ohh miss,ordan Haci Bekir'e al akide sekerlerini :))
sabun lifi,yastik kirlentleri,runner,kuru erzak saklama vakumlu kaplari da almistim.Bir de Pasabahce'nin Outlet'i var oraya da bakmistim ama cok kalabalikti fenalik geldi cikmistim hemen.
Dip Not: istanbul'u cok ozluyorummmmmmm.
Ben çeyiz alışverişimi ordan yapmıstım paşabahce outlet çok güzel gercekten ceşit cok insan ihtiyacı yoksa bile almak istiyo hosuna gidiyoo eminönünün gercekten baska bi havası var kokusu var istanbul dısındamı yasıyosun
Günaydin güzellikler , ilk ben yazıyorum bugün galibaayyy bugün yeni doktorumuzla görüşcez saat 10 da rdvumuz inşallah iyi gecer dua edin bizim için... şimdiye kadar kime gitdiysen ona git demez inşallah :26:
coyotecim online görünüyorsun?
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız??
kızlar göğsünden süt gelen var mı aranızda bu sabah sol göğsümden süt gelmiş galiba:44: sütyen giymemiştim yatarken pijamama koca iki leke olmuş şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?