yarın doktora gidiyorum kızlar.. inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin nolurr böbreklerle ilgili ufak bi sorun vardı o düzelmiş olsun inşallahh:26::26:
karlıdağ ve içim genellikle.ama bimin dost markalı ürünlerinide alıyorum.Simdi disardan geldim ama herkes bana bakiyormus gibi hissediyorum
yuruyusum hepten paytak ordek yavrusu gibi oldu
Bu arada hangi sut markasini ve hangi yogurt markasini tercih ediyorsunuz kizlar????
canım benim çok geçmiş olsun,haddini bilmez adam nolucak bende sinir oldum şimdi.çok kaba insanlar bazen karşımıza çıkıyor işte neyseki canım karnına gelmemiş,bir sadaka ver.kızlar dırek daldım ama çok sınırlıyım ınsanlar nekadar gamsız olmuş yaa çıldıracam
çarsıya ınmek ıçın duraktaydım dolmuş geldı ben tam bınıyordum on tarafa oturcaktım bu arada buranın dolmuşları doblo surgulu kapı acıldı bı adam ınerkek makınalı testereler olurya onu baldırıma bı gecırdı o acıyı anlatamam utanmasam aglıcam ınsanlar sasırdı panıkledı adama kadına carptın dıkkat et dıyolar adam napayım der gıbı bı duruşu var umursamadı yurudu gıttı gerıye curumuş bır baldırım kaldı morardı ya karnıma gelseydi(((
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım... nasıl gidiyor bakalım hamişlik ?
Günaydın Hanımlarr
Nasılsınız bakalım...biz oğlumla yorgun bir gece geçirdik dün epey yorulmuşuz...patlıcandı, reçeldi derken anlamadık yorgunluğumuzu gece yatağa girince hemen uyuyuverdik bebeğimle
Bir uyandım ki oğlum acıkmış kıpır kıpır vuruyor bana soldan soldan
Bugün kontrole gidecek arkadaşlar güzel ve hayırlı haberlerle dönerler inşallah
Şimdi kuzumla kahvaltı hazırlayalım sonra da babamızı kaldırıp kahvaltı yapalım
canım inş. güzel haberlerle döneceksin kontrolden...dualarımız seninle yüreğini fereh tut..inşallah Allahın izniyle o sorun düzelmiştir ve bize hayırlı haberlerle neşe içinde gelirsin
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız??
kızlar göğsünden süt gelen var mı aranızda bu sabah sol göğsümden süt gelmiş galiba:44: sütyen giymemiştim yatarken pijamama koca iki leke olmuş şaşırdım
yine sıcak ve bol günaşli bir antalya sabahından günaydın kızlar , ben çok ihmal ettim buraları ama pc başında oturmak istemediğim için birde bu sıcakta evde durmak istemediğim için böyle oldu , herşey yolundadır umarım , bizimde bi eksiğimiz bebek arabası kaldı , aslında hediye almak isteyen bi arkadaşımız var ama eşim tutturdu travel sistem olsun die :26: varmı içinizde travel sistem alan veya inceleyip fikir sahibi olan?
Merhaba gunaydin canim
Bende Antalyadanim,ama bu sicaklarda hep evde klima karsinsinda gecirdim :)
sen nerelerde gecirdin ki? yaylaya mi yoksa??
asu pek hamarat gördüm seniigece gece ne çok iş yapmışsın bense annemlerde ymek yedikten sonra eve gittim karpuzu bi devirdim o deviriş sabah uyandım serin serin uyumuşum bi güzelll
nerdeeee canım keşke kocişimde gelebilseydide gitseydik yaylalara ama onsuz gidemem , bol bol denizde geçirdim ben birde annemde , klimasız olmuyor ama klima çalışıncada 1 saat sonra havasız kalıyorum ben açıyorum heryeri sonra tekrar klima açıyorum havalanınca mecburen böyle böyle idare ediyorum ama az kaldı artık 15 gün sonra klimasız uyuruz sanırım , sen hangi doktora gidiyorsun acaba?
kızlar nette okudunuzmu 7 yaşındaki görme engelli kuzen 42 günlük bebeği heryerinden ısırmış hastanelik etmiş
Bende de sinuzit oldugu icin klima cok dokunuyor ama mecburen karsisindayim...
Erken dogum riskim oldugu icin evde yatiyorum hep mecburen.
Medical Park Tarik Keskin doktorum...Senin dr.kim?
Okumadim nerde yaziyor?
herkes bu rüyayı görüyor,merak ettim,ben de görsem yagünaydın kıslar cumanız mübarek olsun...kızımın ayağını gördüm rüyamda karnımdan gözüküodu
süt gelebilirmiş bazılarından , benden hiç gelmedi ama bikaç gün önce farkettim bende , göğüslerimde hafif bir sızı başladı ve uçlarında sanki yara olmuşta kabuk bağlamış gibi bişey var , yara kabuğu gibi sert değil ama sanırım süt gelmesini engellemek için onlar tıkıyo gözenekleri , ama ben göğüslerime hiç dokunmuyorum hatta şampuan sabun bile değirmiyorum , belki sen yıkanırken ovalıyorsan filan o tabaka gitmiş olabilir , herkeste varmı bilmiyorum tabii ama bende durum böyle :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?