2012 Ekim Anneleri

Bu bizim 4.doktorumuz...Cok talihsizlikler,uzuntuler yasadik dr. ve hastane yonunden...
3 aydir buraya gidiyoruz.Yarin kontrolum var soracagim cnm artik ucreti bakalim ne kadarmis :)

Son günlerde acayip göğüs uçlarımda ağrı başladı herkes böyle mi? şeffaf renkli sıvı geliyor ikisindende... hazırlık başladı galiba :)

canım dua edip yatıorum kızımı göriyim die ayagınaymıs kısmet

özel bir teknik geliştirmiş değilim :)) sadece kafamı daha geriye atarak yıkıyorum , köpüklerde sırtımdan akıp gidiyo böylece teyzem sağlıkçı o söylemişti şampuan sabun değirme die , sen nasılsın bu arada kısçen napıyo ? senin beğendiğin arabayı beğenmiştim bende , karar verebildinmi birine? eğer verdiysen link isterim :119:

Canim biz kraft travel bebek arabasini aldik. Esim bayaa bir inceledi:) Bende begendim acikcasi. Cok kullanisli geldi bize. Tabi sizde bir bakin inceleyin ama kullanimi rahat 360 derece donebiliyor falan. Dedigim gibi hepsini bir deneyin hangisi hosunuza giderse:)

Bu bizim 4.doktorumuz...Cok talihsizlikler,uzuntuler yasadik dr. ve hastane yonunden...
3 aydir buraya gidiyoruz.Yarin kontrolum var soracagim cnm artik ucreti bakalim ne kadarmis :)

hmmm geçmiş olsun o zaman umarım birdaha yaşamazsınız , bende 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum medicalparkta temiz bir hastane , doktorundanda memnunsan ohhh için rahat olsun

FactorB Medisu Hastanesinde dogum ne kadarmis cnm????

2 ay öncesine kadar baya uygundu normal doğum 500 sezeryan 750 eğer + epidural 250 ama 2 ay önce zam geldi şu an normal 750 sezeryan 1000 civarı +epidural 250 dediler ama bu fiyatların içinde prof farkıda var , mesela operator doktorlar 35-40 civarı 1 muayene prof olunca 50 veriyoruz biz ama yinede medicalparktan ucuzdur çünkü en son gittiğimde medicalparkta 70 di muayene :26: oda doç. di , biraz büyük bir hastane olunca istedikleri gibi fark koyuyorlar devletin belirlediği fiyat üstüne

çift yönlü ve hafif olmasını istiyorum ben ama eşim travel sistem alalım die tutturdu , ben arabayı eve sokmam nede olsa sokağın pisliği bulaşacak tekerlerine , o kadar para verip dışarıda bırakmaya insan kıyamaz , uygun bişey alalım diorum , kraftta aklımda olsun , aslında görerek deneyerek almak lazım sanırım

Canim melegin icin cok uzuldum,yiyecek ekmegi yokmus Allah bir daha yasatmasin o aciyi...

Benim de bir toxoplazma hikayem vardi bebegini alicaz dediler,tahlil vs derken bagisikligimin oldugu ortaya cikti,az kalsin 3,5 aylik bebegi almaya kalkacaklardi

Ben biliyorum o hastaneyi cok guzel,temiz,onceden tanismis olsaydik tercihim olurdu...Gercekten cok uygunmus fiyatlar.
Allah saglikli dogumlar nasip etsin insallah canim

Son günlerde acayip göğüs uçlarımda ağrı başladı herkes böyle mi? şeffaf renkli sıvı geliyor ikisindende... hazırlık başladı galiba :)
bende daha yok akan ,ama ucu sızlıyor gibi,dokununca elektrik çarpmış gibi bişey oluyor..

iyiyiz çok şükür,sağol..

baby2 go proton dışında bir de bu var..eğer biri sürpriz yapıp başka bişey almazsa yaza doğru yüksek ihtimal bunu alacağım

Kraft Aura Çift Yönlü Bebek Arabası Siyah GittiGidiyor'da 60581409

inceledim denedim sürmeyi,çok hoş,pratik,hafif..isteklerimi karşılıyor...

günaydın kızlar dün geceden beri midem çok kötü bulanıyo yanıyo ve ağrıyo böyle sorun yaşayan oldu mu hiç ya benim ilk geliyo başıma mide sorunu offf çok kötüyüm hiç uyumadım hiçççç

zaman zaman mide yanması yaşıyorum,rennie duo şurup mucize gibi neredeyse mideme inmeden geçiriyor..

evet canım yatarken benımde gelıo öle boşa gidio gibi gelio bana
benimde ilk gece oldu işte sabah görünce şaşırdım :)
yok kabuk görmedim hiç canım göğsümde bende dokunamam gögüslerime hiç ovalamamda öyle olabiliyomuş ama okudum biraz netten

evettttttt ama süt değil şeffaf sıvı geliyor....

valla ben süt e yorumladım hamile olunca bide aktığını görmedim sabah pjamamda vardı

Aminnn , 3 sene önceydi 1500 tl ödemiştik kürtaj için , tabii insan o üzüntüyle hiçbirşey umrunda olmuyor ama sonradan düşününce baya bi pahalıymış dedim , Allahım minik Hümama uzun ve sağlıklı bir ömür ömür nasip etsin inşallah toxo cidden zor bi durum annemdede vardı , bende çok korkmuştum ama bende çıkmadı hamdolsun , inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci , Allahım meleklerimizi korusun

baya rahat görünüyor bunuda aldım listeye , bencede yaza doğru mantıklı ama kociş çok hevesleniyo , bakalım artık kısmet hangisi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…