önceden bende medical parka gidiyordum mehmet murat inal , 1 senedir değiştirdim , medisuda mehmet emin soysal var eşide seyide soysal karı koca proflar. oraya gidiyorum , çok memnunum ama çokkk , medical parkta doğum ücretini sordunmu hiç?
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız??
kızlar göğsünden süt gelen var mı aranızda bu sabah sol göğsümden süt gelmiş galiba:44: sütyen giymemiştim yatarken pijamama koca iki leke olmuş şaşırdım
link verdim cnm ordan bak 42 günlük bebeği… » MagazinMedya.net : Magazin Haber okuma keyfi » Her Telden
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız??
kızlar göğsünden süt gelen var mı aranızda bu sabah sol göğsümden süt gelmiş galiba:44: sütyen giymemiştim yatarken pijamama koca iki leke olmuş şaşırdım
herkes bu rüyayı görüyor,merak ettim,ben de görsem ya
evet,bende de kabuk gibi pütürlü bişeyler var.çeksen çıkacak gibi..sert değil.ellemiyorum.şampuan değdirmemeyi nasıl başardığını söylesene bi
link verdim cnm ordan bak 42 günlük bebeği » MagazinMedya.net : Magazin Haber okuma keyfi » Her Telden
herkes bu rüyayı görüyor,merak ettim,ben de görsem ya
evet,bende de kabuk gibi pütürlü bişeyler var.çeksen çıkacak gibi..sert değil.ellemiyorum.şampuan değdirmemeyi nasıl başardığını söylesene bi
yine sıcak ve bol günaşli bir antalya sabahından günaydın kızlar , ben çok ihmal ettim buraları ama pc başında oturmak istemediğim için birde bu sıcakta evde durmak istemediğim için böyle oldu , herşey yolundadır umarım , bizimde bi eksiğimiz bebek arabası kaldı , aslında hediye almak isteyen bi arkadaşımız var ama eşim tutturdu travel sistem olsun die :26: varmı içinizde travel sistem alan veya inceleyip fikir sahibi olan?
Bu bizim 4.doktorumuz...Cok talihsizlikler,uzuntuler yasadik dr. ve hastane yonunden...
3 aydir buraya gidiyoruz.Yarin kontrolum var soracagim cnm artik ucreti bakalim ne kadarmis :)
FactorB Medisu Hastanesinde dogum ne kadarmis cnm????
Canim biz kraft travel bebek arabasini aldik. Esim bayaa bir inceledi:) Bende begendim acikcasi. Cok kullanisli geldi bize. Tabi sizde bir bakin inceleyin ama kullanimi rahat 360 derece donebiliyor falan. Dedigim gibi hepsini bir deneyin hangisi hosunuza giderse:)
2 ay öncesine kadar baya uygundu normal doğum 500 sezeryan 750 eğer + epidural 250 ama 2 ay önce zam geldi şu an normal 750 sezeryan 1000 civarı +epidural 250 dediler ama bu fiyatların içinde prof farkıda var , mesela operator doktorlar 35-40 civarı 1 muayene prof olunca 50 veriyoruz biz ama yinede medicalparktan ucuzdur çünkü en son gittiğimde medicalparkta 70 di muayene :26: oda doç. di , biraz büyük bir hastane olunca istedikleri gibi fark koyuyorlar devletin belirlediği fiyat üstüne
bende daha yok akan ,ama ucu sızlıyor gibi,dokununca elektrik çarpmış gibi bişey oluyor..Son günlerde acayip göğüs uçlarımda ağrı başladı herkes böyle mi? şeffaf renkli sıvı geliyor ikisindende... hazırlık başladı galiba :)
özel bir teknik geliştirmiş değilim :)) sadece kafamı daha geriye atarak yıkıyorum , köpüklerde sırtımdan akıp gidiyo böyleceteyzem sağlıkçı o söylemişti şampuan sabun değirme die , sen nasılsın bu arada kısçen napıyo ? senin beğendiğin arabayı beğenmiştim bende , karar verebildinmi birine? eğer verdiysen link isterim :119:
günaydın kızlar dün geceden beri midem çok kötü bulanıyo yanıyo ve ağrıyo böyle sorun yaşayan oldu mu hiç ya benim ilk geliyo başıma mide sorunu offf çok kötüyüm hiç uyumadım hiçççç
benimde ilk gece oldu işte sabah görünce şaşırdım :)evet canım yatarken benımde gelıo öle boşa gidio gibi gelio bana
yok kabuk görmedim hiç canım göğsümde bende dokunamam gögüslerime hiç ovalamamda öyle olabiliyomuş ama okudum biraz nettensüt gelebilirmiş bazılarından , benden hiç gelmedi ama bikaç gün önce farkettim bende , göğüslerimde hafif bir sızı başladı ve uçlarında sanki yara olmuşta kabuk bağlamış gibi bişey var , yara kabuğu gibi sert değil ama sanırım süt gelmesini engellemek için onlar tıkıyo gözenekleri , ama ben göğüslerime hiç dokunmuyorum hatta şampuan sabun bile değirmiyorum , belki sen yıkanırken ovalıyorsan filan o tabaka gitmiş olabilir , herkeste varmı bilmiyorum tabii ama bende durum böyle :44:
Son günlerde acayip göğüs uçlarımda ağrı başladı herkes böyle mi? şeffaf renkli sıvı geliyor ikisindende... hazırlık başladı galiba :)
evettttttt ama süt değil şeffaf sıvı geliyor....
Canim melegin icin cok uzuldum,yiyecek ekmegi yokmusAllah bir daha yasatmasin o aciyi...
Benim de bir toxoplazma hikayem vardi bebegini alicaz dediler,tahlil vs derken bagisikligimin oldugu ortaya cikti,az kalsin 3,5 aylik bebegi almaya kalkacaklardi
Ben biliyorum o hastaneyi cok guzel,temiz,onceden tanismis olsaydik tercihim olurdu...Gercekten cok uygunmus fiyatlar.
Allah saglikli dogumlar nasip etsin insallah canim
bende daha yok akan ,ama ucu sızlıyor gibi,dokununca elektrik çarpmış gibi bişey oluyor..
iyiyiz çok şükür,sağol..
baby2 go proton dışında bir de bu var..eğer biri sürpriz yapıp başka bişey almazsa yaza doğru yüksek ihtimal bunu alacağım
Kraft Aura Çift Yönlü Bebek Arabası Siyah GittiGidiyor'da 60581409
inceledim denedim sürmeyi,çok hoş,pratik,hafif..isteklerimi karşılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?