günaydın kızlar dün geceden beri midem çok kötü bulanıyo yanıyo ve ağrıyo böyle sorun yaşayan oldu mu hiç ya benim ilk geliyo başıma mide sorunu offf çok kötüyüm hiç uyumadım hiçççç
Canim biz kraft travel bebek arabasini aldik. Esim bayaa bir inceledi:) Bende begendim acikcasi. Cok kullanisli geldi bize. Tabi sizde bir bakin inceleyin ama kullanimi rahat 360 derece donebiliyor falan. Dedigim gibi hepsini bir deneyin hangisi hosunuza giderse:)
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız??
kızlar göğsünden süt gelen var mı aranızda bu sabah sol göğsümden süt gelmiş galiba:44: sütyen giymemiştim yatarken pijamama koca iki leke olmuş şaşırdım
yine sıcak ve bol günaşli bir antalya sabahından günaydın kızlar , ben çok ihmal ettim buraları ama pc başında oturmak istemediğim için birde bu sıcakta evde durmak istemediğim için böyle oldu , herşey yolundadır umarım , bizimde bi eksiğimiz bebek arabası kaldı , aslında hediye almak isteyen bi arkadaşımız var ama eşim tutturdu travel sistem olsun die :26: varmı içinizde travel sistem alan veya inceleyip fikir sahibi olan?
Ah feliscim,gormedim gece mesajini,oyle bigecmise bakip kapadim,gece kusuuu sen nezaman uyuyorsun?Alicik mi tepikliyor yoksa?elifcik nasil napiyo minik kus?
yaaa dr umada bitürlü gidemedimmm kızlarr sinir oldum bu hafta gidecektim izindeymiş haftaya pzrtesi geliyomuş ama perşembe sabahta dahil ameliyatları alacakmış anca öğleden sonra beklemeyi kabul ederseniz ara hasta olarak alırız diyorlar çok sinir oldum ama dr um bana 3 hafta demişti 4 haftayı geçecek şimdi ben bebişimi merak ediyom amanapsam kiii:44:
bir sikayetin agrin-sizin yoksa bekle...
simdi bu merakla gidersin baska doktora sana abuk birseyler soyler,sunu tahlil yap bunu tahlil yap der,moralini bozar.
en iyisi bekle kendi doktorunu canim bak az kalmis...
evine yeni dönmüş,dolayısıyla kışlık hazırlıkları yeni başlayacak biri olarak soruyorum,patlıcanı dilimleyerek doğrayarak kızartsam,kızartmalık veya musakkalık olsa,sonra karnıyarıklık kızartsam bir kısmını,biberleri de bir kısmını çiğ bütün koysam,bir kısmını da doğrayarak kızartsam yemeklik,yuvarlak patlıcanları(biz topan diyoruz,her yerde aynı mı söyleniyor bilemedim) közlesem,ezip ezip atsam dolaba,doğru olur mu acaba? yardımmmmm
kızlar günaydın herkese..geçmiş okumaktan yazamadım maşallah iyi kaynatmışsınız:)
benim göğsümün altında şiddetli bi ağrı var kızlar sizdede oluyo mu bilmiyorum? bebişimin başı aşağıda poposu yukardaymış. o mu baskı yapıyo bilmiyorumda, dayanaılacak gibi değil. çok şiddetli bi ağrı. kaburgam kırılıyor sankisizce normal mi ne yapıcam bilemedim
bu arada dün defnemizin bebek arabsı geldi. netten almıştık, ama hiç biyerde canlı görüp deneme fırsartımızda olmamıştı. ne çıkarsa bahtımıza durumu:) çok şükür sorunsuzdu. sürüşü kullanımı çok güzel. birde bebek bakım çantasıda var. bayıldık:) becerebilirsem resim ekliycem:)
Eki Görüntüle 499846
hastanede tek kullanımlık terlik veriyorlarmış aslında..
ama yanıma yinede normal terliklerimi alıyım bari..
bugün kisme beni görmedi
kızlar hepinize pijama gecelik sabahlık önerileriniz için teşekkür ederim. yarın şu işi halledeyim..şimdi biberon ve emzikleri steril edeyim.nasıl yapıcam?dr.browns,içinde bir sürü ıvır zıvırı var.kaynamış suya atıcam di mi? ocağın altını kapadıktan sonra. sonra da bol köpükle mi yıkayım?
peki kızlar bu bıberonları sterilize ettikten sonra neye koyup çantaya yerlestıeceğiz..kapagını kapatıp buzdolabı posetıne koyup agzını baglasak olurmu..ben doguma 2 hafta kala falan sterilize ederim diye düşünüyorum..Canım önce yıka.. İyice durula. Daha sonra kaynamış suya atıp sterilizasyon işlemine başla. Yoksa ne manası kalır yaptığın işlemin. Olay basit... Bebekler kullanırken de biberon önce yıkanır sonra steril edilir neticede...
Doktor soylemedi,benim minnocuk kizim sizlere selam soyledi teyzesiiiiii
valla benim uyku düzeni ramazanın başından beri böyle alıştım artık. Gece 23de yatış, gece 2de kalkış, sabah 5te yatış, 9da kalkış. Kızım kahvaltı bekler, oyun, ilgi bekler. Neyse ki sakinledi kuzum, resim yapıyor, kitap okutuyor, yattığım yerden halledebiliyorum bunları da mecburi ev işlerini yapmasam olmaz, uyurgezer şekilde hallediyorum resmen. Sonra tabii tansiyon 4lerde 5lerde gezer, kendim ayakta olsam bile içim uyuyor bütün gün
patlıcanı dilimleyerek kızartınca daha güzel oluyor canım, karnıyarıklık kızartınca bütün olduğundanmıdır nedir bilmiyorum ama sanki içi kokuyor gibi geliyor bana pişireceğim zaman :44:
biberlere gelince bende ince olanları çiğ attım ama bir kısmını dediğin gibi kızarttım...
közlemek için bende yuvarlak patlıcan tercih ediyorum canım ama ezmiyorum bütün olarak buzdolabı poşetine koyuyorum yanına birde 2 tane kırmızı közlenmiş biber koyuyorum güzel oluyor...
önceden bende medical parka gidiyordum mehmet murat inal , 1 senedir değiştirdim , medisuda mehmet emin soysal var eşide seyide soysal karı koca proflar. oraya gidiyorum , çok memnunum ama çokkk , medical parkta doğum ücretini sordunmu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?