2012 Ekim Anneleri

yaaa dr umada bitürlü gidemedimmm kızlarr sinir oldum bu hafta gidecektim izindeymiş haftaya pzrtesi geliyomuş ama perşembe sabahta dahil ameliyatları alacakmış anca öğleden sonra beklemeyi kabul ederseniz ara hasta olarak alırız diyorlar çok sinir oldum ama dr um bana 3 hafta demişti 4 haftayı geçecek şimdi ben bebişimi merak ediyom ama napsam kiii:44:

bendede oluyor son zamanlarda yanma ama yatar pozisyonda daha çok oluyo , önce dik oturuyorum , sonra süt alıyorum 2 yudum sadece fazla değil birde ılık olucak , 10-15 dk da bir 2 yudum ılık sütle geçiyor ,bikaç kez tekrarlaman yeterli, ilacın yoksa bunu deneyebilirsin

merhaba bizim de beğendiğimiz arabdan almışsınız, güle güle kullanın :) internetten aldıysanız nerden öğrenebilir miyim?

herkese günaydım. geceleri çarpıntıdan zor uyuyorum. yan yatıyorum yan yatıncada bebik sanki altta kalmış gibi çırpınuyor nasıl yatacağımı bilemedim yahu

yesil benimde geceliklerimin göğüs kısmı lekeleniyor şeffaf bişey geliyor hatta kuruyor ucunda

factorB bende antalyadayım. Bebek arabası seçimi en zor iş. İyice düşün dene arabanızın bagajına koyun sığıyomu deneyin öyle alın.

Ah feliscim,gormedim gece mesajini,oyle bigecmise bakip kapadim,gece kusuuu sen nezaman uyuyorsun?Alicik mi tepikliyor yoksa?elifcik nasil napiyo minik kus?

valla benim uyku düzeni ramazanın başından beri böyle alıştım artık. Gece 23de yatış, gece 2de kalkış, sabah 5te yatış, 9da kalkış. Kızım kahvaltı bekler, oyun, ilgi bekler. Neyse ki sakinledi kuzum, resim yapıyor, kitap okutuyor, yattığım yerden halledebiliyorum bunları da mecburi ev işlerini yapmasam olmaz, uyurgezer şekilde hallediyorum resmen. Sonra tabii tansiyon 4lerde 5lerde gezer, kendim ayakta olsam bile içim uyuyor bütün gün

evine yeni dönmüş,dolayısıyla kışlık hazırlıkları yeni başlayacak biri olarak soruyorum,patlıcanı dilimleyerek doğrayarak kızartsam,kızartmalık veya musakkalık olsa,sonra karnıyarıklık kızartsam bir kısmını,biberleri de bir kısmını çiğ bütün koysam,bir kısmını da doğrayarak kızartsam yemeklik,yuvarlak patlıcanları(biz topan diyoruz,her yerde aynı mı söyleniyor bilemedim) közlesem,ezip ezip atsam dolaba,doğru olur mu acaba? yardımmmmm

bir sikayetin agrin-sizin yoksa bekle...
simdi bu merakla gidersin baska doktora sana abuk birseyler soyler,sunu tahlil yap bunu tahlil yap der,moralini bozar.
en iyisi bekle kendi doktorunu canim bak az kalmis...

bir sikayetin agrin-sizin yoksa bekle...
simdi bu merakla gidersin baska doktora sana abuk birseyler soyler,sunu tahlil yap bunu tahlil yap der,moralini bozar.
en iyisi bekle kendi doktorunu canim bak az kalmis...

yok çok şükür öyle bi ağrı sızım ama merakım çok var
başka dr a da gitmek istemiyorum şimdi dediğin gibi kafamı karıştırmasın bide dr dicek doğurcan nerdeyse bana mı geldin
mecbur beklicem ama sinirliyim keşke deseydi izine çıkcam diye önce giderdim bende

kızlar günaydın herkese..geçmiş okumaktan yazamadım maşallah iyi kaynatmışsınız:)
benim göğsümün altında şiddetli bi ağrı var kızlar sizdede oluyo mu bilmiyorum? bebişimin başı aşağıda poposu yukardaymış. o mu baskı yapıyo bilmiyorumda, dayanaılacak gibi değil. çok şiddetli bi ağrı. kaburgam kırılıyor sanki sizce normal mi ne yapıcam bilemedim

bu arada dün defnemizin bebek arabsı geldi. netten almıştık, ama hiç biyerde canlı görüp deneme fırsartımızda olmamıştı. ne çıkarsa bahtımıza durumu:) çok şükür sorunsuzdu. sürüşü kullanımı çok güzel. birde bebek bakım çantasıda var. bayıldık:) becerebilirsem resim ekliycem:)

Son düzenleme:
biz geldik teyzoşlarrr doktordan şimdi geldim ilk önce nst ye girdik herşey normal sonra şu böbrek yolundaki genişlemeyi sordum hemen çok güzel bi haber aldık çok mutluyum genişleme olmamış herşey normalmiş.. kafası aşağıda yine yüzünü göstermedi tontişim bana o kadar da yedim gittim kaşıntılar için tahlil yapılıcak pazartesi o çok da önemli değil bebişim iyi olsun yeter.. kilosu 2565 olmuş haftaya tekrar randevumuz var en son istanbula gidebilir miyim düğüne dedim çok göbek atma dedi ona da izin çıktı bizden şimdilik bu kadarrr

patlıcanı dilimleyerek kızartınca daha güzel oluyor canım, karnıyarıklık kızartınca bütün olduğundanmıdır nedir bilmiyorum ama sanki içi kokuyor gibi geliyor bana pişireceğim zaman :44:

biberlere gelince bende ince olanları çiğ attım ama bir kısmını dediğin gibi kızarttım...

közlemek için bende yuvarlak patlıcan tercih ediyorum canım ama ezmiyorum bütün olarak buzdolabı poşetine koyuyorum yanına birde 2 tane kırmızı közlenmiş biber koyuyorum güzel oluyor...

hastanede tek kullanımlık terlik veriyorlarmış aslında..
ama yanıma yinede normal terliklerimi alıyım bari..

bugün kisme beni görmedi

bizde bundan alıcaz aynı şekilde nette bulduk canlı görmedik dağıtım yeri perpadaymış gidip bakıcaktık hatta sonra nisana erteletik araba alma işini öyle kaldı :)) güle güle kullansın bebişiniz cnm

Biri bir hamaratlik yapip bir Turk Kahvesi yapsa soyle bol kopuklu de icsek

Kizim buyusunde annecigine kahveler yapsin insallahhhhhh
sonra sonra alistiririm ev islerine utuydu,bulasikdi,camasirdi,yemekdi Kiyabilcek miyiz kizlarimiza acaba cok merak ediyorum :)

peki kızlar bu bıberonları sterilize ettikten sonra neye koyup çantaya yerlestıeceğiz..kapagını kapatıp buzdolabı posetıne koyup agzını baglasak olurmu..ben doguma 2 hafta kala falan sterilize ederim diye düşünüyorum..

Doktor soylemedi,benim minnocuk kizim sizlere selam soyledi teyzesiiiiii

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerım o zaman minnocuk kızınııııı............

Ayyy demek resim yapiyor,hikaye dinliyor anneden kuzucuk,aferin ona,uzmuyorhic anneyiii
Uyku duzenleri cok sasti,hele senin evde sorumlu oldugun bir kuzu daha var,Allah kolaylik versin canim.

çoooook sağol canım,o zaman bildiklerimin çoğu doğruymuş,sadece yuvarlakları közleyip ezmiyorum o halde..kırmızı biberim yok henüz,alınca ayrı olarak atayım

günaydın kızlar ve bebişler...herşey yoludadır umarım..biz bir süredir yazamadık düğün kına derken yorulmuşum baya..anca toparlandık.. :)

faktorB murat inal'ı ben de tanıyorum eskiden izmirdeydi.kuzenlerim hep ona gitmişti.ben çok seviyordum onu..çok iyi bir doktor.burda olsaydı kesin ona giderdim..sen nede bıraktın merak ettim cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…