2012 Ekim Anneleri

sağol canım.. bizde çok kararsızdık..ama bunun rakamıda uygun geldi diğer travel sistemlere göre. birde taşıam koltuğu tek başına bebk arbasına takılıyor. hantal olmuyor. en çok o hoşumuza gitti. diğerlerinde pahalı oluyordu bayağı. bunu aldık işte:) bebişlerimizin herşeyi tmm sayılır, bi onlar eksik:) allah kucağımıza almamızı nasip etsin hayırlısı ile..

O hastanede kotu anilari var canim sanirim o yuzden...

çoooook sağol canım,o zaman bildiklerimin çoğu doğruymuş,sadece yuvarlakları közleyip ezmiyorum o halde..kırmızı biberim yok henüz,alınca ayrı olarak atayım

Rabbim ağız tadıyla yemek nasip etsin canım..bebişlerimize bol bol süt olsun yediklerimiz

bende seni gördümmm

zaten son 5 günüm belki bugünden sonra
hatta hemen eleman alınırsa ona işi öğretirim belkide pazartesiden itibaren gelemem bile

Merhabaaa Brck
Ya ama komsudan ortak internet falan cekilse olmaz mi? PC var mi evde?
Tum gun evde ne yapican,bizi ozlersin sen internet olayini cozersin benceeeee :126:

Ayyy demek resim yapiyor,hikaye dinliyor anneden kuzucuk,aferin ona,uzmuyorhic anneyiii
Uyku duzenleri cok sasti,hele senin evde sorumlu oldugun bir kuzu daha var,Allah kolaylik versin canim.

günaydın kızlar,hayırlı cumalar...

coyotecim aynen yaa gece 3 te yattım eşim 11 de uyudu aslında bende onla uyumak için yattım ama ne mümkün ilk kez ondan gec uyudum.. ki ben yatar yatmaz uyuyan biriyimdir normalde sıkıntı cekmem o konuda ama.. hamilelik baya değiştiriyor düzeni..

bu aksam arkadasım gelecek iş çıkışı biraz eve çekidüzen vereyim.. defnoşumun odasını da silip havalandırayım... sora gelirim

Günaydın güzel anneler ve minnoşlar...bir hafta daha bitirdik darısı güle oynaya sağlıkla kalan haftalara olsun inşallah..

sabah sabah cok guldum ben benım eşim meğersem bayağı bır zamandır ben nasılsa erken kalkıyorum diye alarmı kurmuyormuş,bende hergun duzenlı olarak erkenden oğlum uyandırdığı için uyanırım babasınıda uyandırırım..bugun bızım oğlan uyumus ben bır uyandım saat 10:00 bir baktım kociş yanımda aa dedım bugun de mi tatil :26::26: saat 10:00 canım dedım bir fırrlaadııııııı ama nıye uyandırmadın dıyo bana,bende neden alarm calmadı ki diyorum..ben alarm kurmuyorum sensın alarm demez mi bende oğlun uyandırmadı ben napim dedim biyolojik alarm yapmış bizi babamız oğlum da yenı uyandı bu arada

Son düzenleme:
bu arada 35. hafta şafak 35 :))) izmirrrr..memleketimizdeyiz kızımlaa...

dün bu arada kabus gördüm ben.bana doktor genel anestezi yapıyor..yatıyorum eşim de yanımda.tam uyuşmaya başlıyorum aklıma sezeryan olmak istemediğim geliyor.durun diyeceğim diyemiyorum tam da uyumuyorum ama hareket edemiyorum.kesiyolar beni hissediyorum kesildiğimi kimse anlamıyor..çok çaresiz kaldım bir sıçramışım ki sormayın..eşime sarıldım uyandı su getirdi bana hala titriyorum ama...berbattı resmen...

markafonide arnettadan 2 pijama bir gecelik aldım kızlar.teslim tarihi 7-10 eylül diyor..ilk defa markafoniden alışveriş yaptım.dediği tarihlerde mi geliyor kesin?öncesi sonrası olmuyor mu?

sizlerede günaydın güzel anneler ve bebişleri midem ağzımda oturuyorum yine allahın izniyle ortalama 20 gün kaldı inşallah geçecek diyorum korkuyorum heyecanlanıyorum inanamıyorum şokkktayım nasıl geçti okadar ay 20 günde hemen geçecek biliyorum biryandan çabuk geçsin diğer yandanda geçmesin diye bakıyorum yani ruh halim karmaşık

Merhabaaa Brck
Ya ama komsudan ortak internet falan cekilse olmaz mi? PC var mi evde?
Tum gun evde ne yapican,bizi ozlersin sen internet olayini cozersin benceeeee :126:

vallahi çok özlerim yaa off offf pc vardı kayınpederin dükkana yollamıştık ama zaten çok ağır bi laptop ama iş görürdü şimdide istenmez..

cimeka!

MARKAFONİ GENELDE O TARİHTEN BİR KAÇ GÜN ÖNCE GÖNDERİYOR..sonrasına geldiğini hiç görmedim ama öncesinde geldiği cok oluyor.. güle güle kullan canım...

Son düzenleme:
Ya bu benim cimcime var ya bir saattir iyice sol tarafima gecti,orayi doldurdu ne yapsam ortaya gecmiyo,yanimdan cikacak bu seferde ama tuhaf bir gerilme oluyor yan tarafimda,huzursuz oluyorum,size oluyo mu,napiyosunuz bu durumlarda?

canim benim esimde bunlarin hayalini kuruyor.kizim olsada bana cay yapsa,kahvalti hazirlasa diye bende ben kiymam kizima diyorum.ama bizimki cok hevesli:)

Sevcanykcim ohhh arkadasla kaynatacaksiniz hee,ne guzel!Benim yerime de keyif kahvesi icin...
Artistim cok uyuyosuuuuuuun,uykucu ana ogulcuk siziiiiii....baba bile uyumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…