bizde bundan alıcaz aynı şekilde nette bulduk canlı görmedik dağıtım yeri perpadaymış gidip bakıcaktık hatta sonra nisana erteletik araba alma işini öyle kaldı :)) güle güle kullansın bebişiniz cnm
amanda aman hemen trip atmaya başlar böcüğümm
ben gördüm seni
günaydın kızlar ve bebişler...herşey yoludadır umarım..biz bir süredir yazamadık düğün kına derken yorulmuşum baya..anca toparlandık.. :)
faktorB murat inal'ı ben de tanıyorum eskiden izmirdeydi.kuzenlerim hep ona gitmişti.ben çok seviyordum onu..çok iyi bir doktor.burda olsaydı kesin ona giderdim..sen nede bıraktın merak ettim cnm..
çoooook sağol canım,o zaman bildiklerimin çoğu doğruymuş,sadece yuvarlakları közleyip ezmiyorum o halde..kırmızı biberim yok henüz,alınca ayrı olarak atayım
bende seni gördümmm
zaten son 5 günüm belki bugünden sonra
hatta hemen eleman alınırsa ona işi öğretirim belkide pazartesiden itibaren gelemem bile
bende seni gördümmm
zaten son 5 günüm belki bugünden sonra
hatta hemen eleman alınırsa ona işi öğretirim belkide pazartesiden itibaren gelemem bile
seni özleriz ama kuşum
Ayyy demek resim yapiyor,hikaye dinliyor anneden kuzucuk,aferin ona,uzmuyorhic anneyiii
Uyku duzenleri cok sasti,hele senin evde sorumlu oldugun bir kuzu daha var,Allah kolaylik versin canim.
Merhabaaa Brck
Ya ama komsudan ortak internet falan cekilse olmaz mi? PC var mi evde?
Tum gun evde ne yapican,bizi ozlersin sen internet olayini cozersin benceeeee :126:
sonrasına geldiğini hiç görmedim ama öncesinde geldiği cok oluyor.. güle güle kullan canım...
Biri bir hamaratlik yapip bir Turk Kahvesi yapsa soyle bol kopuklu de icsek
Kizim buyusunde annecigine kahveler yapsin insallahhhhhh
sonra sonra alistiririm ev islerine utuydu,bulasikdi,camasirdi,yemekdiKiyabilcek miyiz kizlarimiza acaba cok merak ediyorum :)
canim benim esimde bunlarin hayalini kuruyor.kizim olsada bana cay yapsa,kahvalti hazirlasa diye bende ben kiymam kizima diyorum.ama bizimki cok hevesli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?