Ya bu benim cimcime var ya bir saattir iyice sol tarafima gecti,orayi doldurdu ne yapsam ortaya gecmiyo,yanimdan cikacak bu seferde ama tuhaf bir gerilme oluyor yan tarafimda,huzursuz oluyorum,size oluyo mu,napiyosunuz bu durumlarda?
Canim kabuslarin tavan yaptigi donemdeyiz,bende dua etmeden uyumam ama yine de rahatsiz edici ruyalar goruyorum...bu arada 35. hafta şafak 35 :))) izmirrrr..memleketimizdeyiz kızımlaa...
dün bu arada kabus gördüm ben.bana doktor genel anestezi yapıyor..yatıyorum eşim de yanımda.tam uyuşmaya başlıyorum aklıma sezeryan olmak istemediğim geliyor.durun diyeceğim diyemiyorum tam da uyumuyorum ama hareket edemiyorum.kesiyolar beni hissediyorum kesildiğimi kimse anlamıyor..çok çaresiz kaldım bir sıçramışım ki sormayın..eşime sarıldım uyandı su getirdi bana hala titriyorum ama...berbattı resmen...
sizlerede günaydın güzel anneler ve bebişlerimidem ağzımda oturuyorum yine allahın izniyle ortalama 20 gün kaldı inşallah geçecek diyorum korkuyorum heyecanlanıyorum inanamıyorum şokkktayım nasıl geçti okadar ay 20 günde hemen geçecek biliyorum biryandan çabuk geçsin diğer yandanda geçmesin diye bakıyorum yani ruh halim karmaşık
Soruma cevap verecek yok muuu?
markafonide arnettadan 2 pijama bir gecelik aldım kızlar.teslim tarihi 7-10 eylül diyor..ilk defa markafoniden alışveriş yaptım.dediği tarihlerde mi geliyor kesin?öncesi sonrası olmuyor mu?
Brck kizz bul bir yerden internet falan gir mutlaka,olmadi koy cocugu anakucagina kos internet kafeyesak maka ozleriz seni,en onemlisi normal mi sezeryan mi soylemen lazim,sen normal yaparsan bana cesaret gelicek
1-Bebek sekeri
2-Hastaneye gelenler icin ikram
3-Kapi susuyardimmmmm
Bence babalari calistiralim biz kizlarla oturalimmmm
ay vallahi ya ben sizi çok özlicem kızlar of ya
vallahi şuanki düşüncem sezeryan olmak yönünde ama bakalım.
ama artık çok zorlanıyorum sanki kafası şeyimde gibiyürürken çok zorlanıyorum ben kızlar kemiklerim kırılıcak gibi sizinde öylemi
ay vallahi ya ben sizi çok özlicem kızlar of ya
vallahi şuanki düşüncem sezeryan olmak yönünde ama bakalım.
ama artık çok zorlanıyorum sanki kafası şeyimde gibiyürürken çok zorlanıyorum ben kızlar kemiklerim kırılıcak gibi sizinde öylemi
slm kızlarrrrrrr.....
Bugün bizim saat 17:15 de doktor kontrolümüz varrr kızımı özledimmm bakalım nerde ne yapmakta kaç kilo oldu boyu kaç cm oldu merak içerisindeyim
cimeka!
MARKAFONİ GENELDE O TARİHTEN BİR KAÇ GÜN ÖNCE GÖNDERİYOR..sonrasına geldiğini hiç görmedim ama öncesinde geldiği cok oluyor.. güle güle kullan canım...
bi kolayını bul canım yaa özleriz seni samsung galaxy falan alsan oda doğum üstü kimbilir ne kadar seni sıkıntıya sokmayacak bir yöntem bulursun inşallah
tatlım bizde seni çok özleriz amaa kemiklerim kırılcak gibi değil artık sanki durmadan kırıyorlar kemiklerimi gece uykuları ne zmandır haram zaten gelsin artık bebişlerimiz olsun artık ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?