2012 Ekim Anneleri

Canim kabuslarin tavan yaptigi donemdeyiz,bende dua etmeden uyumam ama yine de rahatsiz edici ruyalar goruyorum...

Yaa evet bi yandan nasil gecti 35 hafta,yazaeken bile cok geliyo ama simsi kalan gunler nasil gecicek diyorum bir yandan da ne olursa olsun tum zorluklara ragmen onun karnimda benimle olmasini seviyorum,bir yandan da cok ozluyorum,cennet kokusunu bir alsam diyorum baska bisi istemem bu hayatta

Coyote bana da oluyor sik sik sag gogsumun altina dogru bi toplaniyor,oksuyorum seviyorum inmiyo bazen yuruyemiyorum yamuk yumuk sacma sapan hareket ediyorum oyle olunca:)))

Brck kizz bul bir yerden internet falan gir mutlaka,olmadi koy cocugu anakucagina kos internet kafeyesak maka ozleriz seni,en onemlisi normal mi sezeryan mi soylemen lazim,sen normal yaparsan bana cesaret gelicek

Brck kizz bul bir yerden internet falan gir mutlaka,olmadi koy cocugu anakucagina kos internet kafeyesak maka ozleriz seni,en onemlisi normal mi sezeryan mi soylemen lazim,sen normal yaparsan bana cesaret gelicek

ay vallahi ya ben sizi çok özlicem kızlar of ya
vallahi şuanki düşüncem sezeryan olmak yönünde ama bakalım.
ama artık çok zorlanıyorum sanki kafası şeyimde gibiyürürken çok zorlanıyorum ben kızlar kemiklerim kırılıcak gibi sizinde öylemi

uyuamayan anneleri okuyunca derdim ki hep ben mışıl mışıl uyuyorum valla ne güzel. o günler cabuk geçiyormuş. Dön dön dön uyuyamdadım akşam ya soluma yatıyorum belim ağrıyo sağıma yatıyorum kalcam tutuluyo doğuma kadar bu böyle mi sürcek ( daha 1 bucuk ay var

slm kızlarrrrrrr.....

Bugün bizim saat 17:15 de doktor kontrolümüz varrr kızımı özledimmm bakalım nerde ne yapmakta kaç kilo oldu boyu kaç cm oldu merak içerisindeyim

doğurana kadar ıhh uhh lara alışıcaz artık napalım yaa yazık ama bizee doğumdan sonra da inşallahh ohhhhhhhhhhhh çekicez kızlar bunu düşünelimmm bence

bi kolayını bul canım yaa özleriz seni samsung galaxy falan alsan oda doğum üstü kimbilir ne kadar seni sıkıntıya sokmayacak bir yöntem bulursun inşallah

tatlım bizde seni çok özleriz amaa kemiklerim kırılcak gibi değil artık sanki durmadan kırıyorlar kemiklerimi gece uykuları ne zmandır haram zaten gelsin artık bebişlerimiz olsun artık ekim

cimeka!

MARKAFONİ GENELDE O TARİHTEN BİR KAÇ GÜN ÖNCE GÖNDERİYOR..sonrasına geldiğini hiç görmedim ama öncesinde geldiği cok oluyor.. güle güle kullan canım...

teşekkürler.. inşallah pişman olmam.netten çooook alışveriş yaptım ama kıyafet ilk olacak....

kızlarr dün beni kv aradı rüyasında beni görmüşş bende hayırdır dedimm işte biyerde gezmekteymişiz birlikte ben uzanmışım hiç pas vermiyomuşum buna konuşmuyomuşum ondan aramış bişeymi var diye yoo dedim bende ne olcak alt tarafı rüya allah hayırlara çıkarsın dedimm içten içede şüphelendim ben bazen eşimin yanında sitem ediyorum hiç umursamıyo torununu istemiyomuş gibi davranıyo diye acaba gitti söyledimiki diye düşündüm hani zarfmı atıyoki bana acaba dedim akşam sordum eşime yemin etti bişey söylemedim dedi iyi o zaman hissetmiştir bozulduğumu annen dedim bende rüyalarına kadar etki etmişim helal banaaa

bi kolayını bul canım yaa özleriz seni samsung galaxy falan alsan oda doğum üstü kimbilir ne kadar seni sıkıntıya sokmayacak bir yöntem bulursun inşallah

tatlım bizde seni çok özleriz amaa kemiklerim kırılcak gibi değil artık sanki durmadan kırıyorlar kemiklerimi gece uykuları ne zmandır haram zaten gelsin artık bebişlerimiz olsun artık ekim

azracım samsung kkya giriyormu?
kimi telefonlar giriyor ama yazamıyosun buraya?
onun için ne özelliği gerekli telefonda acaba:26:

yeniyeni aynen yaa sabah zor kalkıyorum zor yürüyorum artık off ya

coyote cim nedendir bilemem ama benim oğlanda hep sağ tarafımda bide ayağını bi geçiriyor böbreğime vuruyor resmen diyorum oğlum orda ne işin var sırtımada vurda tam olsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…