2012 Ekim Anneleri

azracım samsung kkya giriyormu?
kimi telefonlar giriyor ama yazamıyosun buraya?
onun için ne özelliği gerekli telefonda acaba:26:

yeniyeni aynen yaa sabah zor kalkıyorum zor yürüyorum artık off ya

kız kardeşimde var face griyo ama kk girermi bilmiyorum bence girer kardeşim paylaşımda yapıyo ama yanımda olsa deneyiverirdim cnm

giriyo giriyo,ben eşimden giriyom bazen..galaxy s2 var onda..
bende de turkcel t20 var o da çok rahat giriyo...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar herkese hayirli cumalar
Cok sukur bir haftayi daha bitiriyoruz saglikla az kaldi sona hayirlisiyla tamamina ereriz insaallah
Benimde dun kizimin marangozdan siparis ettigimiz gardropla komidini geldi cok guzel olmus begendiknsimdi actim kapaklarini havalandiriyorum.
Yarin anneeme gidicemkalmaya ptz donucem esim ist disinda olucak eve dondugumde dolaplari siler kiyafetleri yikamaya baslarim sonra utuleyip dolaba yerlestiririm artik epey is var aslinda ama bunlari da yaptik mi bitiyor hazirliklarim herseyini aldik cunku eksik kalmadi hayirlisiyla agiz tadiyla kullanmak nasip olur insaallah

Aminnnnnnn canım inşallahhhhh

Ya bu benim cimcime var ya bir saattir iyice sol tarafima gecti,orayi doldurdu ne yapsam ortaya gecmiyo,yanimdan cikacak bu seferde ama tuhaf bir gerilme oluyor yan tarafimda,huzursuz oluyorum,size oluyo mu,napiyosunuz bu durumlarda?
dönüp sağa yatıyorum ben, öyle zamanlarda.

herkese hayırlı cumalar
bu gün doktor kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuşuz merak ediyorum gelince detayını yazarım
kaç kilo olmuş merak içindeyim :)))))

Gittik geldik yeni doktorumuzu çok şükür çok iyiydi dinledi bizi, sen merak etme dedi.. bebeğimize baktı çok iyi dedi şükür, dikişlerimi hemen alcaktı ben hemen mi deyince hazır değilsen bir dahaki sefer geldiğinde alalım dedi bende tamam dedim korkarak :) 14 eylül e gün verdi o zaman inşallah dikişler alıncak..

doğurana kadar ıhh uhh lara alışıcaz artık napalım yaa yazık ama bizee doğumdan sonra da inşallahh ohhhhhhhhhhhh çekicez kızlar bunu düşünelimmm bence

ayyy canım yaa inşallah öyle olurda sonuçta bebek bakmaya başlıcaz o zman kimi uyumıcak kiminin gazı sancısı ohhhhhhhh dicek günlerimize bence çok var daha

cnm samsung wave 2'yi tavsiye ederim, fiyatı uygun, kamerası da çok iyi ve çok hafif, öyle Ipad boyutlarında da değil, alırsın bir tane de internet paketi oh nefis!

ne dikişi annem ben yine ne kaçırdım yahuu

cnm samsung wave 2'yi tavsiye ederim, fiyatı uygun, kamerası da çok iyi ve çok hafif, öyle Ipad boyutlarında da değil, alırsın bir tane de internet paketi oh nefis!

şıkmışta cnm fiyatıda uygun
zaten pahalı bişi bakamam işten çıkıcam ya
bişi dicem eğer hani bu teller olmassa başka baktık..
kkya girip yazmak için ne özelliği olması gerek biliymuusnuz?
ben hiç anlamam tel işlerinden hevesimde yoktu.telim eski bi telefon benim:)

benimde popomdan bi ağrı saplandı otururken zorlanıyorum sabahtırda ayaklarımda sızlama var taa dizime kadar yağmur yağcak sanırsammm

Ya birden giriyo ahh oluyorum o derece.ama hemen geçiyor..
yok bu bacak ağrısı gibi diil.fıtık ağrısı gibi sanki boynumdan vuruyo gibi damarı çekiyolar gibi

Kizlar merhaba... Bugun sabah tatsiz uyandim. Gece askerdeki kardesimi gordum ruyamda. Hic iyi gormedim. Cok etkilendim. Hakkaride kardesim. Gelecegi gunu bekliorum. Ruyama takilip kalmiyorum tabikiama ara aklima gelijce icim fena olyor. Aglayasim geliyor.... Aman neyse yaaaa. Aglamayacagimiza soz verdik ve hamile olmama ragmen 1 kere agladim o yokken. Bir gelsin nasil sevincten agliycam.... Kucagimda Ender 'imle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…