azracım samsung kkya giriyormu?
kimi telefonlar giriyor ama yazamıyosun buraya?
onun için ne özelliği gerekli telefonda acaba:26:
yeniyeni aynen yaa sabah zor kalkıyorum zor yürüyorum artık off ya
Kızlar bendede nokıa c3 var hatta suan ordan yazıyorum gayet rahat gırıyor.dogurur dogurmaz yazıcam sıze.
Merhaba arkadaslar herkese hayirli cumalar
Cok sukur bir haftayi daha bitiriyoruz saglikla az kaldi sona hayirlisiyla tamamina ereriz insaallah
Benimde dun kizimin marangozdan siparis ettigimiz gardropla komidini geldi cok guzel olmus begendiknsimdi actim kapaklarini havalandiriyorum.
Yarin anneeme gidicemkalmaya ptz donucem esim ist disinda olucak eve dondugumde dolaplari siler kiyafetleri yikamaya baslarim sonra utuleyip dolaba yerlestiririm artikepey is var aslinda ama bunlari da yaptik mi bitiyor hazirliklarim herseyini aldik cunku eksik kalmadi hayirlisiyla agiz tadiyla kullanmak nasip olur insaallah
dönüp sağa yatıyorum ben, öyle zamanlarda.Ya bu benim cimcime var ya bir saattir iyice sol tarafima gecti,orayi doldurdu ne yapsam ortaya gecmiyo,yanimdan cikacak bu seferde ama tuhaf bir gerilme oluyor yan tarafimda,huzursuz oluyorum,size oluyo mu,napiyosunuz bu durumlarda?
doğurana kadar ıhh uhh lara alışıcaz artık napalım yaa yazık ama bizeedoğumdan sonra da inşallahh ohhhhhhhhhhhh çekicez kızlar bunu düşünelimmm bence
ayyy canım yaa inşallah öyle olurda sonuçta bebek bakmaya başlıcaz o zman kimi uyumıcak kiminin gazı sancısı ohhhhhhhh dicek günlerimize bence çok var daha
kızlar benim bide popomun sol tarafına damar çekilir gibi ağrı giriyo arada bi:26:
Gittik geldik yeni doktorumuzu çok şükür çok iyiydi dinledi bizi, sen merak etme dedi.. bebeğimize baktı çok iyi dedi şükür, dikişlerimi hemen alcaktı ben hemen mi deyince hazır değilsen bir dahaki sefer geldiğinde alalım dedi bende tamam dedim korkarak :) 14 eylül e gün verdi o zaman inşallah dikişler alıncak..
cnm samsung wave 2'yi tavsiye ederim, fiyatı uygun, kamerası da çok iyi ve çok hafif, öyle Ipad boyutlarında da değil, alırsın bir tane de internet paketi oh nefis!
benimde popomdan bi ağrı saplandı otururken zorlanıyorum sabahtırda ayaklarımda sızlama var taa dizime kadar yağmur yağcak sanırsammm
ne dikişi annem ben yine ne kaçırdım yahuu
şorik ne:26:
bebeciklerin ağızından akar ya hani balon balon olur akarkentükürük işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?