Soruma cevap verecek yok muuu?
şorik ne:26:
bebeciklerin ağızından akar ya hani balon balon olur akarkentükürük işte
ben onu salya diye biliyordum :26: şorik ilk defa duydum
Ayyyyyyyyy profiterollu pasta,topu icindeymismis bi deeecanım şekerli bir şeyler ye sağına yat..profetorollü pasta ye meselaayyy koptum yine
Kizlar merhaba... Bugun sabah tatsiz uyandim. Gece askerdeki kardesimi gordum ruyamda. Hic iyi gormedim. Cok etkilendim. Hakkaride kardesim. Gelecegi gunu bekliorum. Ruyama takilip kalmiyorum tabikiama ara aklima gelijce icim fena olyor. Aglayasim geliyor.... Aman neyse yaaaa. Aglamayacagimiza soz verdik ve hamile olmama ragmen 1 kere agladim o yokken. Bir gelsin nasil sevincten agliycam.... Kucagimda Ender 'imle beraber.
Kizlar merhaba... Bugun sabah tatsiz uyandim. Gece askerdeki kardesimi gordum ruyamda. Hic iyi gormedim. Cok etkilendim. Hakkaride kardesim. Gelecegi gunu bekliorum. Ruyama takilip kalmiyorum tabikiama ara aklima gelijce icim fena olyor. Aglayasim geliyor.... Aman neyse yaaaa. Aglamayacagimiza soz verdik ve hamile olmama ragmen 1 kere agladim o yokken. Bir gelsin nasil sevincten agliycam.... Kucagimda Ender 'imle beraber.
Ayyyyyyyyy profiterollu pasta,topu icindeymismis bi deeeHastaneye gittigimizde orda bi yerde yiyelim Pasta oburu muyum neyim!
yıyelım valla mado var yakınında hemenhala guluyorum ben nedense coyote neden değiştirin demedik ki adama
ben onu salya diye biliyordum :26: şorik ilk defa duydum
yöresel bi kelime olabilir belkide ondan bilmiyosun
köpeciğim var benim ondaki salya, bebişlerde ki şorik
Ayyyyyyyyy profiterollu pasta,topu icindeymismis bi deeeHastaneye gittigimizde orda bi yerde yiyelim Pasta oburu muyum neyim!
yıyelım valla mado var yakınında hemenhala guluyorum ben nedense coyote neden değiştirin demedik ki adama
Oglusun napiyo kiz,pasta istiyo mu o daa?bu arada sait beyden memnun kaldin mi?
ooofff çok sıkıcı bi gün geçmio kızlar zaman
eşim yeni gitti işe bende ütülerimi yaptım bitirdim offf gece 1 de gelicek asıl bana nasıl geçicek zamantemizlk yapsam oram buram ağrıcak biliyorum bide temiz ev delilik olur biraz
ne zaman gidiyoruz peki kızlarcım ,bu kez bende pasta yicemmmmm
ne zaman gidiyoruz peki kızlarcım ,bu kez bende pasta yicemmmmm
kızlarrr siz pasta dedikçe ağzımın suları akıyo tatlı yiyemiyorummmm canımda çok feci çekiyooo özsütte panna cotta var sütlü ondan yesem şekerimi etkilermiki yaaa
kızlarrr siz pasta dedikçe ağzımın suları akıyo tatlı yiyemiyorummmm canımda çok feci çekiyooo özsütte panna cotta var sütlü ondan yesem şekerimi etkilermiki yaaa
canım hamilelik sekeri vardı dimi sende,gün içinde diğer besinlere dikkat edip küçük sütlü bir tatlının yarısını yesen bişey olmaz heralde,ben normalde tatlı yemezdim ama sekerim mi düştü ne kızlar bahsedince benim de canım cekti..
Merhaba arkadaslar herkese hayirli cumalar
Cok sukur bir haftayi daha bitiriyoruz saglikla az kaldi sona hayirlisiyla tamamina ereriz insaallah
Benimde dun kizimin marangozdan siparis ettigimiz gardropla komidini geldi cok guzel olmus begendiknsimdi actim kapaklarini havalandiriyorum.
Yarin anneeme gidicemkalmaya ptz donucem esim ist disinda olucak eve dondugumde dolaplari siler kiyafetleri yikamaya baslarim sonra utuleyip dolaba yerlestiririm artikepey is var aslinda ama bunlari da yaptik mi bitiyor hazirliklarim herseyini aldik cunku eksik kalmadi hayirlisiyla agiz tadiyla kullanmak nasip olur insaallah
Ayy pardon canim,bir daha oyle sey konusmayiz biz de.azicik nefsini körlemeye de izin vermiyor mu dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?