ne zaman gidiyoruz peki kızlarcım ,bu kez bende pasta yicemmmmm
Artistcim sana cuma uyuyor mu bebis?
Ayy pardon canim,bir daha oyle sey konusmayiz biz de.azicik nefsini körlemeye de izin vermiyor mu dr?
şekerimm konuşun sizzz bana bakmayınnn izin veriyor tabi sütlü tatlıya izin var dozunu kaçırmadığım sürece yasak olan herşey çekici gelir yaa pasta burnumda tütüyo şuan ama yemiyciğimmm yoksa bu oğlan doğana kadar 5 i geçecek
eşim dün çalıştı diye bugün evde nasıl adalet bu yaa
ben dünde bugünde yarında çalışorum
sipariş verdim bugün pazar var.cnm göbek salata çekti:)
salatayı yap sofrayı kur ben gelene kadar dedim.
biz oğlumla işten gelicez sonuçta
kızlar merhaba belki hatırlarsınız beni,
kızım Ece 27.07.2012 tarihinde doğdu 30.haftamda
ilk hafta çok zor zamanlar geçirdik.17.gün solunum makinasından çıktı, şuanda gün içerinde bazen biberonla bazen sonda ile besleniyor inatçı kızımız. az kaldı inşallah hastaneden çıkmamıza, rabbim onu bize bağışladı çok şükür.
sizler yani çoğunuz riskli haftaları atlattınız maşallah. erken doğum çok zor bişeymiş.
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
evet bende uyuz oluyorum simdiki zamanlarinin kiymetini bil cocuk olunca söyle olcak böyle olcak diyenlere, sanki cocugu onlara zorla vermisler gibi, insan her zamanin kiymetini bilmeli cocuklu olmak yeni bir boyut demek, guzel civil civil bir aile demek varsin uykusuz kalalim dizi izlemeyelim vs vs. sukredelim ki cocuk sahibi olabiliyoruz.Arkadaşlar bence burada acılı doğum hikayelerimizi paylaşmak yerine cesaretlendici olanları paylaşalım nede olsa Allahın izniylşe İnşallah öyle veya böyle bir şekilkde doğuracağız çok acı çekecek olsak da bunu o zmana kadar bilmemek bence biraz da olsa bizi rahatlatır, umu8t verici hikayelerde cesaretlendirir ha benbir de şunu anlamıyorum bir türlü neymiş çocuk doğmadan yapacağını yap sonra mahvolacaksın uyumayacaksın, şu olacak bu olacak aman doğurmasam daha iyyimiş dedirtecekler nerdeyse o derece bence doğumdan sonra bizi daha güzel bir gelecek bekleyecek İnşallah iki kişilik yuvamız bebişimizle tam bir aile olacak uyumamak belki terapi gibi gelecek ne bileyim zaten doğum sıkıntısına g,irmişiz bari doğum sonrasını düşünüp kendimizi motive edelim öyle değilmi ama bizim millet arabesk yok efendim doğumdan sonra uyku yokta dizi izleyemeyecende ayakta duramıyacakda sürekli ağlama sesleri olacakta felan filan.......
cok guzeller canim. bende avent aldim biberonlari ve emzigi, ama nukta guzel o da silikonmus bak avent gibi.Bu urunleri alayim mi onerir misiniz???
Eki Görüntüle 500029 Eki Görüntüle 500030
NUK Uyku Emzigi Silikon NO:1
Philips Avent 0% BPA PP İkili Biberon / 260ml
ilk hafta çok zor zamanlar geçirdik.17.gün solunum makinasından çıktı, şuanda gün içerinde bazen biberonla bazen sonda ile besleniyor inatçı kızımız. az kaldı inşallah hastaneden çıkmamıza, rabbim onu bize bağışladı çok şükür.
sizler yani çoğunuz riskli haftaları atlattınız maşallah. erken doğum çok zor bişeymiş.
aynen yaane zor oluyor dimi esin evdeyken ise gitmekolsun esin guzel bir sofra kurar, istedigin salatayi da yapar ogluyla annesini bekler
Bu urunleri alayim mi onerir misiniz???
Eki Görüntüle 500029 Eki Görüntüle 500030
NUK Uyku Emzigi Silikon NO:1
Philips Avent 0% BPA PP İkili Biberon / 260ml
canım bebeğinin kilo durumu falan nasıl.. Allahım bir an önce toparlanıp annesini emmeyi nasip etsin inşallah... bu zorlukları atlatır da coook mutlu güzel günler görürsünüz bebeğinizle inşallah...
Ah canim Rabbim size bagislamis,bir an once yuvanda bebeginle guzel gunlere insallah...
Bizim kiz da ECE. Bu Ece'ler aceleci oluyor galiba teyzesi...Doktor amcasi bizim kiza kizdi ''daha icerde oynaman lazim''diye :)
Soz dinler mi zilli,aldim ilaclari aldim ilaclari da oyle durdu...Bakalim daha ne kadar duracak :)
Adasimiza selamlar ederiz annesiiiiii
evet cam saglikli ama benim kullanan arkadaslarim biraz kullandik sonra kaldirdik kenara diyolar hem bebis tutamiyor agirmisfrhnrfhn tesekkurler tatlim,inan cok kararsiz kalmistim cam biberon mu yoksa polipropilen biberon mu alayim diye.
Bir yerde okumustum bu biberonlari temizlerken ici ciziliyormus o ciziklere mikrop giriyormus,baska bir yerde de sunu okudum cam biberon sutun yagini,vitaminini cama yapistiriyormus bebek kuru sut iciyormus...Bu okuduklarim beni cok kararsiz yapmisti iste :)
sagol tekrar cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?