Arkadasim cok gecmis olsun ve gozun aydin diyeyim,sukurler olsun ki su an kizin iyiymis,en kisa zamanda da normal emmeye baslasin insallah.sancin mi geldi,suyun mu patladi,nasil oldu?minik kuzunla sana guzel bir hayat diliyorum...
canım aynı biberonun bal renkli olanını aldım...emziğinde mavi arılısını aldım...umarım kullanırken memnun kalırım...
birde canımcım ben jokerden aldım bu emziği ,kutusunu farklı renk almıştım ama daha sonra carrefoure da kutusu ile beraber aynı fiyata satıldığını gördüm...oraya bir bak istersen :44:
Bu urunleri alayim mi onerir misiniz???
Eki Görüntüle 500029 Eki Görüntüle 500030
NUK Uyku Emzigi Silikon NO:1
Philips Avent 0% BPA PP İkili Biberon / 260ml
http://www.birmax.com/index.html Bu linkden alisveris yapan var mi?
Bebek sekeri icin...
AAaahhh ah sen mi ben mi? Daha geçen gün yazdım burada. Bir arkadaşla konuştuk hatta. Ne güzel hazırlardım soframı. Eşim işten koşa koşa gelirdi. Ben kızartmışım bişeyler, biralar buzzBağıra çağıra izlerdik maçları...
Yok anam ben en son sinir krizi geçirince benimki kesinlikle açmıyor kanalı. Yasak da yasak !!!
Esiniz sizle doguma girecek mi?konustunuz mu?
ben denedim ama dönüş yapan olmuyor yani ben güvenli bulmadım
evet bende uyuz oluyorum simdiki zamanlarinin kiymetini bil cocuk olunca söyle olcak böyle olcak diyenlere, sanki cocugu onlara zorla vermisler gibi, insan her zamanin kiymetini bilmeli cocuklu olmak yeni bir boyut demek, guzel civil civil bir aile demek varsin uykusuz kalalim dizi izlemeyelim vs vs. sukredelim ki cocuk sahibi olabiliyoruz.
cok guzeller canim. bende avent aldim biberonlari ve emzigi, ama nukta guzel o da silikonmus bak avent gibi.
alejcim demekki bebişler karnımızda daha çabuk gelişiyorlar dimi?
1.890 35 haftalık şuanda dışarıda daha yavaş alımları demekki.
ama maşallah sağlıklıysa problem yok.rabbim size bağışlamışştt
can1 evet okudum cnm,senin biberon onerin de iyiymis gercekten.egim olayi guzel.
bir kac anneden chicco biberon serisinde kapak sorunu yasadik diye bir yazi okumustum ama hangi seriden bahsediyorlardi onu hatirlayamiyorum.
Coyote konustum ben bu doguma benle gireceksin diye.Konustuguma pisman oldum
st1984 sagol,valla benim de icime sinmemisti o site zaten.Ama urunlerine asik olmustummm...
merhaba bizim de beğendiğimiz arabdan almışsınız, güle güle kullanın :) internetten aldıysanız nerden öğrenebilir miyim?
hem gözün aydın hem geçmiş olsun diyelim.. allah sağlıkla eve götürmeyi de nasip etsin inşallah..kızlar merhaba belki hatırlarsınız beni,
kızım Ece 27.07.2012 tarihinde doğdu 30.haftamda
ilk hafta çok zor zamanlar geçirdik.17.gün solunum makinasından çıktı, şuanda gün içerinde bazen biberonla bazen sonda ile besleniyor inatçı kızımız. az kaldı inşallah hastaneden çıkmamıza, rabbim onu bize bağışladı çok şükür.
sizler yani çoğunuz riskli haftaları atlattınız maşallah. erken doğum çok zor bişeymiş.
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
Niye ki,ne dedi?
kızlar merhaba belki hatırlarsınız beni,
kızım Ece 27.07.2012 tarihinde doğdu 30.haftamda
ilk hafta çok zor zamanlar geçirdik.17.gün solunum makinasından çıktı, şuanda gün içerinde bazen biberonla bazen sonda ile besleniyor inatçı kızımız. az kaldı inşallah hastaneden çıkmamıza, rabbim onu bize bağışladı çok şükür.
sizler yani çoğunuz riskli haftaları atlattınız maşallah. erken doğum çok zor bişeymiş.
hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?