2012 Ekim Anneleri

Arkadasim cok gecmis olsun ve gozun aydin diyeyim,sukurler olsun ki su an kizin iyiymis,en kisa zamanda da normal emmeye baslasin insallah.sancin mi geldi,suyun mu patladi,nasil oldu?minik kuzunla sana guzel bir hayat diliyorum...

sağol canım. aslında o güne kadar hiç bir problemimiz yoktu hatta o sabah ben burda fıldır fıldır dolanıyodum. öğlene doğru karnım ağrımaya başladı, yarım saat sonra ağrı biraz artınca üşüttüm heralde klimadan diye hastaneye gittik. meğer bebek plesentadan ayrılmaya ramak kalmış ve kanama başlamış. ama alttan kanamam yoktu. acil doğuma aldılar.

Tesekkurleeeer asudeD :13:

Guzel ve saglikli gunlerde kullansin minislerimiz insallah :)

Bu urunleri alayim mi onerir misiniz???

Eki Görüntüle 500029 Eki Görüntüle 500030

NUK Uyku Emzigi Silikon NO:1
Philips Avent 0% BPA PP İkili Biberon / 260ml

Evolution %0 BPA Biberon Serisi

ben bu biberonu aldım aynı marka silikon susulu olmayan emzik aldım anne memesi kıvamındaymış çok öneri aldım tavsiye ederim ayrıca biberonu yıkmak için altını açıyorsun çok pratık ucunun eğik olmasıda yeni doğan için uyumlu oku istersen

slm arkadaşlar..
bu gün yoğun bir gündü. randevular görüşmeler derken mesai bitecek neredeyse. giremedim topiğe,, sabah çalışabilir raporumu aldım.. 5 hafta geçecek mi bakalım...

alejcim demekki bebişler karnımızda daha çabuk gelişiyorlar dimi?
1.890 35 haftalık şuanda dışarıda daha yavaş alımları demekki.
ama maşallah sağlıklıysa problem yok.rabbim size bağışlamışştt

içim gidiyor okudukça
bebişler doğsun emzirelim güzelce ondan sonra devam ederiz artık napalım

benim sorunum mümkünse doğurana kadar derbi olmasın

Esiniz sizle doguma girecek mi?konustunuz mu?

evetttt canım eşim olmadan asla

şaka bir yana kendisi çok istiyor tabi bende hatta daha önce başka bir hastaneye gidiyorduk 14. haftada doğuma izin vermiyoruz dediler bizde hastanemizi değiştirdik...zaten doktoruda pek sevememiştik şimdi ki hastanemizde hiç sorun olmaz dediler...

yanımda olmayı elimi tutmayı istiyor...9 ay boyunca nasıl beraber yaşadıysak herşeyi o anı da beraber yaşayacağız diyor, bu da beni ziyadesiyle mutlu ediyor

can1 evet okudum cnm,senin biberon onerin de iyiymis gercekten.egim olayi guzel.
bir kac anneden chicco biberon serisinde kapak sorunu yasadik diye bir yazi okumustum ama hangi seriden bahsediyorlardi onu hatirlayamiyorum.

Coyote konustum ben bu doguma benle gireceksin diye.Konustuguma pisman oldum

st1984 sagol,valla benim de icime sinmemisti o site zaten.Ama urunlerine asik olmustummm...

aynen bende siniroluyorum bebeğe baş belası gözüyle bakanlara uyu bolbol mahfolcaksın çok arıcaksın bu günleri diye sayıyoyolar paso bozuyorum bende valla yeter artık insanlar biraz olumlu güzel konuşmayı bilsinler ya herşeye bi kötü olumsuz cümleleri var!

evet aynen öyle doğduktan sonra ilk haftalarda zaten bütün bebeklerin vücudunda ödem oluyor. 100-150 gr civarında onu atıyolarlar. sonra beslenme düzenine göre kilo alıp veriyorlar. benim bebeğim ödemlerini attıktan sonra biraz kilo almıştı. sonra ilaçlar falan derken süt vermeye başladıklarında yani normal beslenmeye başladığında biraz daha kilo vermişti. beslenme geçişlerinde normalmış. çünkü öncesinde serum alıyordu.yani düzenli olarak 2 haftadır falan kilo alıyor. yani önceki süreyi hesaba katmamak gerek. öncesinde alıp veriyordu. şuanda günlük ortalama 20-30 gr alıyor çok nadirende 40 gr. doktorumuz kilo alışının iyi olduğunu söylüyor. çok fazlası vücudu için iyi değilmiş zaten. neden bilmiyorum ama öyle söyledi.

Son düzenleme:

Niye ki,ne dedi?

merhaba bizim de beğendiğimiz arabdan almışsınız, güle güle kullanın :) internetten aldıysanız nerden öğrenebilir miyim?

E bebekten aldik ve sanirim e-bebek in internet satisi var. Guvenli bir yer istersen internet sitelerine bir bak canim. Ona benzer markalara gore fiyati da daha uygun geldi bize. Simdiden gule gule kullansin bebisin:)

hem gözün aydın hem geçmiş olsun diyelim.. allah sağlıkla eve götürmeyi de nasip etsin inşallah..
Esiniz sizle doguma girecek mi?konustunuz mu?

normal olursa istemem yanımda,sezeryan olursa isteyebilirm ama eşim bu konuda çelişkili ifadeler veriyor.bir girerim diyor bir korkarım diyor,bir öyle bir böyle..bakıcaz. hastaneye sormadım bile.bazıları almıyor çünkü kimseyi.. eşime diyoum sen gelirsen fotoları da sen çekersin..

benimkide doğuma giremem dayanamam senin canın acırken dio.bu arada can sıkıntısından neye aşersem die düşünmeye başladım

canım çok şükür allah eve götürmeyi ve emzirmeyi nasip etsin inşallah küçük prensesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…