2012 Ekim Anneleri

En yakin zamanda saglicakla ciksin kizin hastaneden Ayy bizimkilerin ablasi oldu o yerim ben onu

oyyyyyy çok yoruldum,bugün okulda toplantı vardı,uzun sürmedi ama azıcık yürümek bile zorladı.okulum eve 7 dk yürüme mesafesinde.sonra bir iştahla geldim eve,kışlık hazırlıklarına giriştim.patlıcanları halledebildim henüz,kızarttığım közlediğim için o da yordu ayakta..sonra kızımın cicişlerini de yıkayım dedim,arada onlar da bitti sayılır..ip ve mandal yetmedi,ıslak ıslak bekleyenler var asılacak.dalin sıvı çokkkk güzel kokuyor bayıldım..7 kg makinaya 1 kapağa yakın koydum,elde yıkama ayarladım,şakır şukur suyuyla çıktı,biraz zor kururlar..missss koktu kızımın cicişleri...boyarlar diye çok korktum bazılarını ama şükür boyama yok.. hani 2 renkl,ler var ya mesela düz beyaz ama yakası manşetleri pembe kırmızı olanlardan çekinmiştim..şu an belim ağrıyor.az önce ter içindeydim k....dan ter aktı,bir de korktum su mu len bu dedim. dinlenmeye geçtim azıcık.. daha akşam yemeği yapıcam...

bu arada farkındaysanız 5.bebeğimiz doğmuş oldu. gerçekten çok aceleciler..bu arada yarın 1 eylül:18::18::18::18:

Son düzenleme:
Kizlar benimde esim doguma girmek istiyor. Tabi spinal sezeryan olursam girecek ve ben sirf esim icin spinali kabul edecegim:) Cunku gobek bagini o kesmek istiyor. Hem baba olarak bir bag kurmak istiyor dogum esnasinda. Umarim son dakika genel anestezi demem:18: Genel anestezide almiyolar esi Kameraya da o cekicek, kordonunu keserkende hemsirelere cektirtecek. Bakalim nasippp

merhaba kızlarcım hayırlısı ile bir haftayı geride bıraktık.bu gün rutin sil,süpür, çamaşır,ütü ile uğraştım.sağlık ocağına gidip ilaç yazdırıp geldim.yolda A 101 gördüm dolaştım orada dalin yumuşatıcılar piyasadan 2 lira daha ucuz bilgilerinizevee birazdan bavulumu hazırlayacağım artık.Demek ki Rabbim nasip edince oluyomuş herşey.o bavulu aldık aylar öncesinde acaba??? diyodum çokk şükür.yarın babişimizle gordion C&A ya gideceğiz fiyatları,neler var neler yok bir kolaçan edeyim yazarım size.birde bavuluma ekstradan su bardağı,çay bardağı,kaşık,çatal,küp şeker koydum temiz bir ayakkabı kutusunun içinde. Annem söyledi koy diye kıramadımsanki pikniğe gidiyoruz hadii hayırlısı

merhaba kızlarcım hayırlısı ile bir haftayı geride bıraktık.bu gün rutin sil,süpür, çamaşır,ütü ile uğraştım.sağlık ocağına gidip ilaç yazdırıp geldim.yolda A 101 gördüm dolaştım orada dalin yumuşatıcılar piyasadan 2 lira daha ucuz bilgilerinizevee birazdan bavulumu hazırlayacağım artık.Demek ki Rabbim nasip edince oluyomuş herşey.o bavulu aldık aylar öncesinde acaba??? diyodum çokk şükür.yarın babişimizle gordion C&A ya gideceğiz fiyatları,neler var neler yok bir kolaçan edeyim yazarım size.birde bavuluma ekstradan su bardağı,çay bardağı,kaşık,çatal,küp şeker,sıvı sabun koydum temiz bir ayakkabı kutusunun içinde. Annem söyledi koy diye kıramadımsanki pikniğe gidiyoruz hadii hayırlısı

merhaba kızlarcım hayırlısı ile bir haftayı geride bıraktık.bu gün rutin sil,süpür, çamaşır,ütü ile uğraştım.sağlık ocağına gidip ilaç yazdırıp geldim.yolda A 101 gördüm dolaştım orada dalin yumuşatıcılar piyasadan 2 lira daha ucuz bilgilerinizevee birazdan bavulumu hazırlayacağım artık.Demek ki Rabbim nasip edince oluyomuş herşey.o bavulu aldık aylar öncesinde acaba??? diyodum çokk şükür.yarın babişimizle gordion C&A ya gideceğiz fiyatları,neler var neler yok bir kolaçan edeyim yazarım size.birde bavuluma ekstradan su bardağı,çay bardağı,kaşık,çatal,küp şeker,sıvı sabun koydum temiz bir ayakkabı kutusunun içinde. Annem söyledi koy diye kıramadımsanki pikniğe gidiyoruz hadii hayırlısı

Bence girmeliler.. özellikle epidural doğum yapacak olanların o anı beraber yaşaması ne güzel olur...

doğum fotoğrafçısı albümünün linkini paylaşmıştı cimeka arkadaşımız belki hatırlarsınız orada ne güzel fotolar vardı...hele bir tane vardı ki baba eşinin başında oturuyor ve kızını yeşil örtüyle kucaklamış öpüyor anne ile beraber ne hoştu çok hoşumuza gitmişti eşimle baktığımızda...aynı karelerin bizimde doğum foto albümümüzde olmasını istiyoruz...

hepsinden önemlisi eşim yanımdayken kendimi daha huzurlu daha güvende hissedeceğim o masada yatarken

cnm benimde öyle çıktı sonra ben sıkma programını başlattım tekrar mis gibi çıktılar öyle çok ıslak kalıyo çok zor kurutursun yav..

bende normal dogum yapicam benim esimde gelmek istiyor yanima, seni asla o anda yalniz birakmam diyor gelip benim elimi tutup bana cesaret ve guc vericekmis kendisi bayilmassa tabi basimda durup oksijen vercek bana elinde maskeyle normal olcagi icin kendini kötu hissedermi diye dusunuyorum ama normal dogum izledik esimle ve arkadasimda esiyle girmisti, öyle kan revan icinde igrenclik olmuyormus, zaten basimda olcak kocis.

cnm benimde öyle çıktı sonra ben sıkma programını başlattım tekrar mis gibi çıktılar öyle çok ıslak kalıyo çok zor kurutursun yav..

aklıma geldi ama asmıştım artık

2 postaya artık..kızlar bebeğinizin hangi eşyasını ütülemeyeceksiniz?? mesela peluş battaniye??

Farkindamisiniz bilmiyorum ama 15-20 gun sonra teker teker dogum haberlerini almaya basliyacagiz. Suan zorlanmaya basladik biliyorum ama bu 9 aylik maratonda sona yaklastik:) Umarim hepimiz saglicakla bitis noktasina variriz veeee sonra emzirdim, emziremedim yok gogusum catladi, yok kilo veremiyorum ya da verdim yazismalarina baslariz. Hepsinin yeri ayri simdi ani yasayalim Hamile depresyonu yasayan ben bugun cok pozitifim amannnn masallah bana

ne güzel düşünmüşsünüz
ama ben asla eşimi yanımda istemiyorum o olursa doğuramam nazlanırım bağırır çağırırım diye korkuyorum:84: kendime güvenemiyorum. hepimizin burnundan gelir normal doğurcamda kısmetse

ayyyy süpersin canım ya koptummm insan kıramıo annecikleri napalım bide lasım olur yani koymazsan çıkar annelerin dedikleri

evet canım aynen öyle mesela benim 10 eylülde kontrolüm var ve doktorum son kontrolde 18 yada 20 eylül ikisinden birine gün vereceğini söyledi ayın 10 un da kesinleştirelim bebeğin durumuna göre dedi...

Canim normal dogumda haklisin kesinlikle. Cunku annem 2 cocuk dogurmasina ragmen yengemin dogumunu gordu ve hala aklina geldikce bir tuaf oluyor. Sonuc olarak bagirma kismi olmasa bile herseyi eslerin gormeside sonradan iliski acisindan hos olmiyabilir. Tabi bu tercih meselesi kimsenin birlikteligi kimseninkine benzemez sonucta. Ama sanirim bende senin gibi dusunurdum normal dogum olsa. Nazlan ama en dogal hakkin

selam kızlarrr
doktordan geldik
oğlum yüzünü göstermedi bu sefer kıçı dönüktü bize
ve tosunsuk olmuş oğlum 20 günde 1 kilo almış 3100 gr olmuşmaşallah bu gidişle doktor bu çocuk 5 kilo doğar dedi ya ben normal doğum yapmak istiyordum ya bide bebeği besleyici şeyleri yemeyide kestim 1 aydır anlamadım ben nasıl alıyor ya nasıl doğuracam ben bu çocuğu normal doğuramam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…