Allah razı olsun canım.30.haftamda 1460 gr 40 cm doğdu ilk haftalarda ödemleri falan gittiğinde 1320ye kadar düştü şu anda 1890 gr yani dün akşam öyleydi, 4-5 cmde uzadı, çok inatçı bi kızım var. doktoru ve hemşireler emme refleksinin çok kuvvetli olduğunu söylüyorlar ama inat ediyormuş biberona tam olarak geçmek için. biraz daha zamanımız var. ama rabbime şükürler olsunki başka sağlık problemimiz yok. rabbim sizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin. inşallah
adaşımıza selamlar. beklesin acelesi yok. ama eğer erken gelirsede korkma rabbim çok büyük ben çok ağladım ilk hafta, kendimi çok suçladım. ama doktorum ve eşim en büyük destekçimdi. rabbim büyük. duayla herşey inandım, çok dua ettik. 32.haftadan sonra doğan bebeklerin solunum sıkıntısı az oluyormuş doktorum söylemişti. korkmayın. bu dünyada yiyeceği lokma varsa yaşıyorlar.
oyyyyyy çok yoruldum,bugün okulda toplantı vardı,uzun sürmedi ama azıcık yürümek bile zorladı.okulum eve 7 dk yürüme mesafesinde.sonra bir iştahla geldim eve,kışlık hazırlıklarına giriştim.patlıcanları halledebildim henüz,kızarttığım közlediğim için o da yordu ayakta..sonra kızımın cicişlerini de yıkayım dedim,arada onlar da bitti sayılır..ip ve mandal yetmedi,ıslak ıslak bekleyenler var asılacak.dalin sıvı çokkkk güzel kokuyor bayıldım..7 kg makinaya 1 kapağa yakın koydum,elde yıkama ayarladım,şakır şukur suyuyla çıktı,biraz zor kururlar..missss koktu kızımın cicişleri...boyarlar diye çok korktum bazılarını ama şükür boyama yok.. hani 2 renkl,ler var ya mesela düz beyaz ama yakası manşetleri pembe kırmızı olanlardan çekinmiştim..şu an belim ağrıyor.az önce ter içindeydim k....dan ter aktı,bir de korktum su mu len bu dedim. dinlenmeye geçtim azıcık.. daha akşam yemeği yapıcam...
cnm benimde öyle çıktı sonra ben sıkma programını başlattım tekrar mis gibi çıktılar öyle çok ıslak kalıyo çok zor kurutursun yav..
Kizlar benimde esim doguma girmek istiyor. Tabi spinal sezeryan olursam girecek ve ben sirf esim icin spinali kabul edecegim:) Cunku gobek bagini o kesmek istiyor. Hem baba olarak bir bag kurmak istiyor dogum esnasinda. Umarim son dakika genel anestezi demem:18: Genel anestezide almiyolar esiKameraya da o cekicek, kordonunu keserkende hemsirelere cektirtecek. Bakalim nasippp
merhaba kızlarcım hayırlısı ile bir haftayı geride bıraktık.bu gün rutin sil,süpür, çamaşır,ütü ile uğraştım.sağlık ocağına gidip ilaç yazdırıp geldim.yolda A 101 gördüm dolaştım orada dalin yumuşatıcılar piyasadan 2 lira daha ucuz bilgilerinizevee birazdan bavulumu hazırlayacağım artık.Demek ki Rabbim nasip edince oluyomuş herşey.o bavulu aldık aylar öncesinde acaba??? diyodum çokk şükür.yarın babişimizle gordion C&A ya gideceğiz fiyatları,neler var neler yok bir kolaçan edeyim yazarım size.birde bavuluma ekstradan su bardağı,çay bardağı,kaşık,çatal,küp şeker,sıvı sabun koydum temiz bir ayakkabı kutusunun içinde. Annem söyledi koy diye kıramadım sanki pikniğe gidiyoruz hadii hayırlısı
aklıma geldi ama asmıştım artık
2 postaya artık..kızlar bebeğinizin hangi eşyasını ütülemeyeceksiniz?? mesela peluş battaniye??
Farkindamisiniz bilmiyorum ama 15-20 gun sonra teker teker dogum haberlerini almaya basliyacagiz. Suan zorlanmaya basladik biliyorum ama bu 9 aylik maratonda sona yaklastik:) Umarim hepimiz saglicakla bitis noktasina variriz veeee sonra emzirdim, emziremedim yok gogusum catladi, yok kilo veremiyorum ya da verdim yazismalarina baslariz. Hepsinin yeri ayri simdi ani yasayalimHamile depresyonu yasayan ben bugun cok pozitifim amannnn masallah bana
aklıma geldi ama asmıştım artık
2 postaya artık..kızlar bebeğinizin hangi eşyasını ütülemeyeceksiniz?? mesela peluş battaniye??
ne güzel düşünmüşsünüz
ama ben asla eşimi yanımda istemiyorum o olursa doğuramam nazlanırım bağırır çağırırım diye korkuyorum:84: kendime güvenemiyorum. hepimizin burnundan gelirnormal doğurcamda kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?