aklıma geldi ama asmıştım artık
2 postaya artık..kızlar bebeğinizin hangi eşyasını ütülemeyeceksiniz?? mesela peluş battaniye??
selam kızlarrr
doktordan geldik
oğlum yüzünü göstermedi bu sefer kıçı dönüktü bize
ve tosunsuk olmuş oğlum 20 günde 1 kilo almış 3100 gr olmuşmaşallah bu gidişle doktor bu çocuk 5 kilo doğar dedi ya ben normal doğum yapmak istiyordum ya bide bebeği besleyici şeyleri yemeyide kestim 1 aydır anlamadım ben nasıl alıyor ya nasıl doğuracam ben bu çocuğu normal doğuramam heralde
evet canım aynen öyle mesela benim 10 eylülde kontrolüm var ve doktorum son kontrolde 18 yada 20 eylül ikisinden birine gün vereceğini söylediayın 10 un da kesinleştirelim bebeğin durumuna göre dedi...
hayatta hiç sevmediğim şeylerden biri ütü yapmakSanirim ben hepsini utulemeye calisacagim tabi pelus olmaz degil mi?? Utulemeye calismamin nedenide annecigimin demesi yuzunden:) Yok olsun mikroplar hahahaa
selam kızlarrr
doktordan geldik
ve tosunsuk olmuş oğlum 20 günde 1 kilo almış 3100 gr olmuşmaşallah bu gidişle doktor bu çocuk 5 kilo doğar dedi ya ben normal doğum yapmak istiyordum ya bide bebeği besleyici şeyleri yemeyide kestim 1 aydır anlamadım ben nasıl alıyor ya nasıl doğuracam ben bu çocuğu normal doğuramam heralde
selam kızlarrr
doktordan geldik
maşallahhhh naptın kız öyle 20 günde 1 kilo
hayatta hiç sevmediğim şeylerden biri ütü yapmak
battaniyelerden sadece penyeyi ütülerim,yün kıyafetler ütülenmez herhalde..diğer herşey ütülenecek,Allahtan bir damlacıklar.
benim kızım için de dr 4ü geçer dedi.sezeryan olur büyük ihtrimal dedi. o dediğinden beri ben sanki sezeryana alıştırmışım kendimi,normal doğum derse nolur bilmem:44::44::44:
ayyy ne güzelll ya.... allahım bizede sağlıkla doğacağı en kısa zamanı görmek kısmet olsun ya... valla sağlıklı olduktan sonra güzel bence çok meraklanmadan kucağına alabilmek.... kokusunu duyduğum gün deliricem gibi geliyor... eşime diyorum ki en güzeli de sevip bırakmıycaz hep bizimle kalacak... çünkü ben bebek ziyaretlerine gidince hep bebek benle kalsa diye düşünürüm ama sonra sevip geri verirsin ama şimdi bizimle kalacak sımsıcak, mis kokulu ne biliyim yaa düşünmesi bile çıldırtıyor insanı...
Canim masallah oglusunaDamar yollarindan bebege giden kanin cok iyi demek ki. Aslinda dr um yediklerimizin degilde sol ve sagdaki damardan bebege giden kanimizin yaramasiyla kilo alacagini soyledi. Mesela benim sol damarim dar oldugu icin bebek yeterli beslenemiyor. Yediklerimle hicbir alakasi yokmus. Ne guzel iste beslemissin oglusunu
selam kızlarrr
doktordan geldik
biz geldik teyzoşlarrrdoktordan şimdi geldim ilk önce nst ye girdik herşey normal sonra şu böbrek yolundaki genişlemeyi sordum hemen çok güzel bi haber aldık çok mutluyum genişleme olmamış herşey normalmiş.. kafası aşağıda yine yüzünü göstermedi tontişim bana o kadar da yedim gittim kaşıntılar için tahlil yapılıcak pazartesi o çok da önemli değil bebişim iyi olsun yeter.. kilosu 2565 olmuş haftaya tekrar randevumuz var en son istanbula gidebilir miyim düğüne dedim çok göbek atma dedi ona da izin çıktı bizden şimdilik bu kadarrr
Canim normal dogumda haklisin kesinlikle. Cunku annem 2 cocuk dogurmasina ragmen yengemin dogumunu gordu ve hala aklina geldikce bir tuaf oluyor. Sonuc olarak bagirma kismi olmasa bile herseyi eslerin gormeside sonradan iliski acisindan hos olmiyabilir. Tabi bu tercih meselesi kimsenin birlikteligi kimseninkine benzemez sonucta. Ama sanirim bende senin gibi dusunurdum normal dogum olsa. Nazlan ama en dogal hakkin
maşallah bebişine benimkinide dr 17 gün erken alacak boynuna kordon dolanmış diye o zaman ben kaçar yiyim bol bolda bebek minik kalmasın. varmı başka önereceğin yiyecek?
öyle canım hayırlısıyla sağlıkla bir alsak kucağımıza
akşamları otururken hep diyoruz şimdi burda ana kucağında uyuyor olsa seyretsek onu diyoruz...sürekli konuşuyoruz seni çok özledik oğlum diyoruzkontrole her gittiğimde bende alıp eve getirmek istiyorum şöyle çantama koysam alsam eve getirsem diyorum
hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz çünkü bizler artık anneyiz
Seytan ayrintilarda gizli cunkuhiç güleceğim yoktu..
ben eşime ütüyü baştan söyledim ütü olayını,gömlekler tamam ama pantolonları yapamıyorum dedim,benim pantolonları da o ütülüyor.ama son zamanlarda artık öğrensen diyorum diyor söylene söylene yapıyor..ikimiz de öğretmen olunca çokkk zor tabi..bir de şimdi ufaklığınkiler gelecek,hergün ütü yaparım artık..
utu yapmayi tek seven kisi benim heraldeHic sorma 5 yildir evliyim saolsun esim hep kendi yapar utuleriEskiden de annem hatta babam yapardi benim utuleri Ama simdi sIkIysa yapma utu Annemin dedigine gore surekli yapacakmisim utu Gecmisin intikamini aliyor hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?