2012 Ekim Anneleri

maşallahhhh naptın kız öyle 20 günde 1 kilo

evet canım aynen öyle mesela benim 10 eylülde kontrolüm var ve doktorum son kontrolde 18 yada 20 eylül ikisinden birine gün vereceğini söyledi ayın 10 un da kesinleştirelim bebeğin durumuna göre dedi...

ayyy ne güzelll ya.... allahım bizede sağlıkla doğacağı en kısa zamanı görmek kısmet olsun ya... valla sağlıklı olduktan sonra güzel bence çok meraklanmadan kucağına alabilmek.... kokusunu duyduğum gün deliricem gibi geliyor... eşime diyorum ki en güzeli de sevip bırakmıycaz hep bizimle kalacak... çünkü ben bebek ziyaretlerine gidince hep bebek benle kalsa diye düşünürüm ama sonra sevip geri verirsin ama şimdi bizimle kalacak sımsıcak, mis kokulu ne biliyim yaa düşünmesi bile çıldırtıyor insanı...

Sanirim ben hepsini utulemeye calisacagim tabi pelus olmaz degil mi?? Utulemeye calismamin nedenide annecigimin demesi yuzunden:) Yok olsun mikroplar hahahaa
hayatta hiç sevmediğim şeylerden biri ütü yapmak

battaniyelerden sadece penyeyi ütülerim,yün kıyafetler ütülenmez herhalde..diğer herşey ütülenecek,Allahtan bir damlacıklar.

benim kızım için de dr 4ü geçer dedi.sezeryan olur büyük ihtrimal dedi. o dediğinden beri ben sanki sezeryana alıştırmışım kendimi,normal doğum derse nolur bilmem:44::44::44:

Canim masallah oglusuna Damar yollarindan bebege giden kanin cok iyi demek ki. Aslinda dr um yediklerimizin degilde sol ve sagdaki damardan bebege giden kanimizin yaramasiyla kilo alacagini soyledi. Mesela benim sol damarim dar oldugu icin bebek yeterli beslenemiyor. Yediklerimle hicbir alakasi yokmus. Ne guzel iste beslemissin oglusunu

maşallahhhh naptın kız öyle 20 günde 1 kilo

valla bişey yapmadım ben önceden hergün fix 2 kase yoğurt yiyordum,he bide kaşar peyniri çok tüketiyorum ben dr beyaz peynire dön dedi kaşar çocuğa çok kilo aldırıyormuş ben çok kilo almasın diye yemekten çok meyve tüketiyordum meğerse meyvede kilo aldırıyormuş çocuğa ne bileyim ben tecrübesizlik işte:)))))))

cimeka, aycaca, GamseliM, carmentta, st1984, asudeD+, jakobi, luna82, esr_esr, seherozcan, Coyote, minataha, semayasar83, lotusdream, bebom, gulcan87, frhnrfhn+, evimicin

Hehe bende sevmem utu ama artik anne oluyoruz mecbur:) Kocam gecen gun beni utuyle tanistirdi. Bak utu bu benim karim diyor Bende gaza gelmek icin yeni utu alacagim kendime. Ders calismak icin kendine yeni kalem alan ogrenciler gibi. Kendimi kandiriyorumda yapacak birsey yok. Birde minik diyorsun ya o daha korkutucu geliyor. Seytan ayrintilarad gizli cunku

öyle canım hayırlısıyla sağlıkla bir alsak kucağımıza
akşamları otururken hep diyoruz şimdi burda ana kucağında uyuyor olsa seyretsek onu diyoruz...sürekli konuşuyoruz seni çok özledik oğlum diyoruz kontrole her gittiğimde bende alıp eve getirmek istiyorum şöyle çantama koysam alsam eve getirsem diyorum

hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz çünkü bizler artık anneyiz

evet doğru söylüosun dr da öle dedi benim yediklerimle alakası varmış ama genelde bebeğe kan pomğpalanmasıyla alakalıymış.sağlıklı olsunlarda artık ne yapayım sezeryanada razıyım Allah hepizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

maşallah bebişine benimkinide dr 17 gün erken alacak boynuna kordon dolanmış diye o zaman ben kaçar yiyim bol bolda bebek minik kalmasın. varmı başka önereceğin yiyecek?

Leyli canım nasıl deli gibi aradım bu mesajını bilemezsin. Bugün kontrolden hayırlı haberle gelmeni diliyordum hep. Okurken gözlerim doldu desem yeridir. İnşaallah haftaya perşembe bende güzel haberler alırım; inşaallah benim bebeğimin de değerleri yükselmemiştir. Maşallah kızına Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

bende istemem eşimi normal doğumda ben 1 doğurana kadar o 9 doğurur çünkü hiç gelemez acıya kana ama sezeryanda olmasını isterdim yanımda ben uyurken oğluşumuzu ilk o görsün kucaklasın malesef kan tutuyo bizimkini giremez arada takılıyorum gir diyede aslaaaa diye atılyo hemen ama hemşireyi doktoru tembihlicem doğuma girerken kesinlikle çıkarınca ilk babasına verin oğlumu diye ilk o görsün dicemmm

maşallah bebişine benimkinide dr 17 gün erken alacak boynuna kordon dolanmış diye o zaman ben kaçar yiyim bol bolda bebek minik kalmasın. varmı başka önereceğin yiyecek?

:)))bence sende kaşarala yoğuda ağırlık ver cnm bide dediğim gibi meyve özelliklede muz he bide ben hep sol tarafıma yatıyorum :)))

Seytan ayrintilarda gizli cunku hiç güleceğim yoktu..

ben eşime ütüyü baştan söyledim ütü olayını,gömlekler tamam ama pantolonları yapamıyorum dedim,benim pantolonları da o ütülüyor.ama son zamanlarda artık öğrensen diyorum diyor söylene söylene yapıyor..ikimiz de öğretmen olunca çokkk zor tabi..bir de şimdi ufaklığınkiler gelecek,hergün ütü yaparım artık..

evett yaa çok başka birşeymiş bu ve ilk bebek olunca gelecek nasıl olacak onuda bilemiyoruz yani bebekli bir yaşam... ama çocukları o kadar çok seviyorum ki sanırım çok sıkıntı çekmem alışmakta.. benim için zor olan onun aşıları falan olacak sanırım... yoksa uykusuzluk falan çok etkilemez beni... minik kızım iyi olsunda annesi dayanır herşeye...

Hic sorma 5 yildir evliyim saolsun esim hep kendi yapar utuleri Eskiden de annem hatta babam yapardi benim utuleri Ama simdi sIkIysa yapma utu Annemin dedigine gore surekli yapacakmisim utu Gecmisin intikamini aliyor hatun

normal dogumda kocasi yaninda olucak tek insan benim heralde ama benim kocis cok merakli her aninda yaninda olmak istiyorum diyor, tiksinme soguma konusuna gelince, esim böyle seylere cok takilmaz rahattir yani, kendi diyor senin yaptigin is cok buyuk cok kutsal. bir can cikaricaksin icinden diye. hadi bakalim hayirlisi tabi son anda stresten hersey degisebilir.

Hic sorma 5 yildir evliyim saolsun esim hep kendi yapar utuleri Eskiden de annem hatta babam yapardi benim utuleri Ama simdi sIkIysa yapma utu Annemin dedigine gore surekli yapacakmisim utu Gecmisin intikamini aliyor hatun
utu yapmayi tek seven kisi benim heralde

benim eşim hergün 1 gömlek giyiyor bıktım gömlek ütülemekten. pantalonlarını kendisi hallediyor benimkide çok şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…