Seytan ayrintilarda gizli cunkuhiç güleceğim yoktu..
ben eşime ütüyü baştan söyledim ütü olayını,gömlekler tamam ama pantolonları yapamıyorum dedim,benim pantolonları da o ütülüyor.ama son zamanlarda artık öğrensen diyorum diyor söylene söylene yapıyor..ikimiz de öğretmen olunca çokkk zor tabi..bir de şimdi ufaklığınkiler gelecek,hergün ütü yaparım artık..
utu yapmayi tek seven kisi benim heralde
hmm ütü bu hayatta sevmediğim 3 şeyden biriilk evlendiğimizde eşim sivildi ve ütü sorunum olmuyordu ama bu mutlu tablo 5 ay sürdü ve eşim resmiye geçti ehh başa gelen çekilir dedik alıştık ütüye hele ki pantolonlar jilet gibi oluyor artık
Ayyyyyyyyy profiterollu pasta,topu icindeymismis bi deeeHastaneye gittigimizde orda bi yerde yiyelim Pasta oburu muyum neyim!
Allah kardesinle birlikte tum askerlerimizi korusun canim...
canım benım ...benım kardesımde karsta yapmıştı senı çok ıyı anlıyorum..Allah a emanetler sen kavustugunuz günü hayal et ,sevınç çığlıklarını vede yiğeni dayısının kucağında
mavibattaniye rabbim kardeşini ve tüm askerlerimizi korusun cnm
pantolonlar hayatta beceremiyorum.daha doğrusu yapıyorum da canım çıkıyor çizgisini ayarlıcam diye..biraz da beceremiyorum deyip sıyrılmak işime geliyor bu yüzdenevdeyken de lisede annem ütülerdi eteğimi..ünide pek ütülenen bişey giymezdim yurtta zor olurdu.. veya ne giyeceksem onu ütülerdim. ama şimdi öyle olmuyor,bir makine eşya çıkıyor nerede bekleteceksin,mecbur yerleşecek dolaba..
ütüyü sevenlere de hayranım..
Hanılar DR dan geliyorum bebikimin başına kordon dolanmış onun için 1 ekimde sezaryen planlıyorum dedi dr um. 17 ekimdi SAT a göre ama 1 ekim olcakmış hayırlısı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Annemde duyunca hayır olmaz gününü bekleyin erken olmasın falan diye evham yaptı. sonuçta dr enine boyuna düşünüp sağlıklı olanını söylüyordur ama büyükler halam falan günün bekleyin aman kızım diyor. Ben dr u dinlemeyi planlıyorum ama içimdende acaba erken olması kötümü diye geçirmeden edemiyorum
şunu izleyin bi,renkli kısımları çokkkk güzel35 weeks pregnant ultrasound yazdım,siz de haftanızı bu şekilde yazıp diğer videolara bakın isterseniz
35 week ultrasound - YouTube
bu arada farkındaysanız 5.bebeğimiz doğmuş oldu. gerçekten çok aceleciler..bu arada yarın 1 eylül:18::18::18::18:
ben sadece detaylıda bu kadar net görebildim hastaneye muayene gittiğim yerde hiç böyle net değil sizin ne durumda hep bu kadar net mi görüyosunuz?
Kızlar benim kalçamda müthiş bir ağrı var.Dün eşimle biraz yürümüştüm eve geldiğimde ağrım vardı ama şu an yürürken topallıyorum. Sabah ve öğlen bu kadar şiddetli değildi. Ayakta ve otururken sızlıyor sadece ama yürürken kopacak gibi. Sadece sağ tarafımda ama. Böyle olan var mı????:18::18::18:
Kızlar benim kalçamda müthiş bir ağrı var.Dün eşimle biraz yürümüştüm eve geldiğimde ağrım vardı ama şu an yürürken topallıyorum. Sabah ve öğlen bu kadar şiddetli değildi. Ayakta ve otururken sızlıyor sadece ama yürürken kopacak gibi. Sadece sağ tarafımda ama. Böyle olan var mı????:18::18::18:
benim doktorumda zaten siyah beyaz var.onda da kemiklerini ölçerken görüyorum çoğunlukla.kafatasını uyluk kemiğini midesini falann gösteriyor her defasında. bir kere yüzünü görmek istedim öyle gördüm. detaylıya da 30. haftada tekrar girmek isteyince hemen hemen böyle görebildim..
selam kızlarrr
doktordan geldik
oğlum yüzünü göstermedi bu sefer kıçı dönüktü bize
ve tosunsuk olmuş oğlum 20 günde 1 kilo almış 3100 gr olmuşmaşallah bu gidişle doktor bu çocuk 5 kilo doğar dedi ya ben normal doğum yapmak istiyordum ya bide bebeği besleyici şeyleri yemeyide kestim 1 aydır anlamadım ben nasıl alıyor ya nasıl doğuracam ben bu çocuğu normal doğuramam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?