2012 Ekim Anneleri

hmm ütü bu hayatta sevmediğim 3 şeyden biri ilk evlendiğimizde eşim sivildi ve ütü sorunum olmuyordu ama bu mutlu tablo 5 ay sürdü ve eşim resmiye geçti ehh başa gelen çekilir dedik alıştık ütüye hele ki pantolonlar jilet gibi oluyor artık

pantolonlar hayatta beceremiyorum.daha doğrusu yapıyorum da canım çıkıyor çizgisini ayarlıcam diye..biraz da beceremiyorum deyip sıyrılmak işime geliyor bu yüzden evdeyken de lisede annem ütülerdi eteğimi..ünide pek ütülenen bişey giymezdim yurtta zor olurdu.. veya ne giyeceksem onu ütülerdim. ama şimdi öyle olmuyor,bir makine eşya çıkıyor nerede bekleteceksin,mecbur yerleşecek dolaba..

Ayyyyyyyyy profiterollu pasta,topu icindeymismis bi deeeHastaneye gittigimizde orda bi yerde yiyelimPasta oburu muyum neyim!

Allah kardesinle birlikte tum askerlerimizi korusun canim...

mavibattaniye rabbim kardeşini ve tüm askerlerimizi korusun cnm

Kizlar cok sag olun. Allah butun askerlerimizin yaninda olsun. Hepsine sag salim ailelerine kavusmak nasip olsun insallah.

ahhh annesii ahhh senin kızının lisede eteğini kim ütüleyecek senn tabii kii senn senn

Cnm korkma doktorunu dınle bence benım şuanlık bır problemım yok ama benımde sezeryan gunum 1 ekım benım oğlan kardesımı annem 20 gun erken doğurdu hiçte bı sorun olmadı allaha şukur o yuzden korkma sende rahat ol kordon dolanması çok önemlı bişey benım koluma dolanmış ve doktorun zorla normal doğum yaptırması uzerıne sıkışıp kalmışım yanlış yönede cevırıp çıkarmaya calıştıgı ıçın kolumda sınır ezılmesı var suanda annem her zmn der sezeryan yapsaydı bişey olmazdı der o yuzden kımseye bakma ve sezeyanını ol ben kendım yasadıgım için psıkolojık olarak sezeryan ıstıyorum şimdı çocugumun basınada benım basıma gelen gıbı bısey gelmesın dıe :2:

edammm, onlyisland86, alej, mavibattaniye+, gulcan87, luna82, Brck, asudeD+, frhnrfhn, Oglusum12, mutim, biftek, seherozcan, nergis67, Coyote+, jakobi, pinarny

Kızlar benim kalçamda müthiş bir ağrı var. Dün eşimle biraz yürümüştüm eve geldiğimde ağrım vardı ama şu an yürürken topallıyorum. Sabah ve öğlen bu kadar şiddetli değildi. Ayakta ve otururken sızlıyor sadece ama yürürken kopacak gibi. Sadece sağ tarafımda ama. Böyle olan var mı????:18::18::18:

şunu izleyin bi,renkli kısımları çokkkk güzel 35 weeks pregnant ultrasound yazdım,siz de haftanızı bu şekilde yazıp diğer videolara bakın isterseniz

35 week ultrasound - YouTube

ben sadece detaylıda bu kadar net görebildim hastaneye muayene gittiğim yerde hiç böyle net değil sizin ne durumda hep bu kadar net mi görüyosunuz?

bu arada farkındaysanız 5.bebeğimiz doğmuş oldu. gerçekten çok aceleciler..bu arada yarın 1 eylül:18::18::18::18:

Evet inanamiyorum hic gecmeyecekmis gibi elen zaman nasil da gecti,Allah a sukurler olsun...

Alej cim hayirli olsun,Rabbim saglikla kucagina alip eve goturmeyi nasip etsin minik kizini

ben sadece detaylıda bu kadar net görebildim hastaneye muayene gittiğim yerde hiç böyle net değil sizin ne durumda hep bu kadar net mi görüyosunuz?

benim doktorumda zaten siyah beyaz var.onda da kemiklerini ölçerken görüyorum çoğunlukla.kafatasını uyluk kemiğini midesini falann gösteriyor her defasında. bir kere yüzünü görmek istedim öyle gördüm. detaylıya da 30. haftada tekrar girmek isteyince hemen hemen böyle görebildim..

Ben varim 2 gundur benimde sol bacagim cekiyor. Kalca kemigimden asagiya kadar Otururken sizliyor, yururkende topallatiyor ve kalktigimda basta iki buklum oluyorum. Ben seye yordum hani diyorlarya kalca kemigi genislemesi herhalde o Haftaya dr a gidene kadar dayanicam offf

iste tam beni anlattin arkadasim, ayni problem bende de var bir iki gune gecer, ne zaman cok yurursem o gun ayni seyleri bende yasiyorum bir iki gune hafifliyor ama cok yurursem hep ayni sey oluyor.

evet bende senin gibi işte yüzünü net göremiyoruz ama geçen sefer gördükte detaylıdaki kadarnet olmuyoo

maşallah tosuncuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…