2012 Ekim Anneleri

var canım ayarı..dikkat te ettim.herhslde ısısını mı anlamadım nedir..peki o leke çıkar mı?yanık gibi de değil. belli belirsiz sarı su gibi bişey..

cnmm içinde kireç biriktiyse buharla atıyo onu dışarıya onun lekeside olabilir çıkar mutlaka

canım takımları sıkıştıranlar sling değil kangurulardır. resimlere bak göreceksin. faydası olur diye kıyaslama listesi de ekledim.

http://www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS/index.php?do=dynamic/view&pid=8

Slingler Güvenli mi? | SlingoMOM

http://sormabulmadunyasi.blogspot.com/2011/03/hangi-slingi-kullanmalym.html

Son düzenleme:
Kızlar günaydın
Fenalardayım ben çıldırcam, eşim şehir dışında ben annemlerde kalıyorum, yerimi mi yadırgıyorum yoksa artık bebiş yüzündenmi bilmiyorum ama kaç gecedir 5 te ancak uyuyabiliyorum sabah da pıt diye 9da uyanıyorum. bir de 5te uyuyana kadar kaç kez bi sağ bi sol yapıyorum ve çok korkuyorum bu bbeğe zarar veririmii? o da ben uyumayınca kıpır kıpır oluyor zaten.. ooof offf ne zormuş anne olmak şimdiden bile :/ sizde durumlar ne bir de bizim uykusuz kalmamız onun gelişimini etkilermiki ?

bu hafta son diye ümit ediyorum cnm:)

daha eleman bulamadılar.o gelecek işi devredicem öğreticem falan
bu hafta ben buraya giremem eleman alınırsa zaten

anladım cnmm çekil artık istirahate ama bence sen evde daha çok bunalıma girersin kendini dinlicen ya her sabaha acaba bugün doğurcakmıyıym diye uyanırsın artık :))))

ahh ahh ahhh... sabah sabah ödümü kopardın asudeeee... normal doğum yapacaklar için fazla korkutucu olmuş yaa:84:

günaydın kızlar...
umarım hersey yolunda herkes iyidir...benim bacak kramplarımla basım dertte gece 10 kere falan kramp yüzünden uyanıyorumdur, eşimi uyandırıp masaj yaptırıyorum.birde karnımda da kramplar var.bacaklarımda çatladı...

gunaydin arkadslar yurtdisinda ki dogumdan bahsedilmis.ben gecen il oglumu yurtdisinda dogurdum normal dogum ile.simdide allah kismet ederse yine normal dogum yapicam.hersey mukemmeldi,hic agri hissetmedim sanci hissetmesim desem yeridir.

var canım ayarı..dikkat te ettim.herhslde ısısını mı anlamadım nedir..peki o leke çıkar mı?yanık gibi de değil. belli belirsiz sarı su gibi bişey..

valla benım arkadasım bır zamanlar nişastalı falan bir tarif vermişti ben denememıstım ama nette de aynı tarıfı gördum dene istersen bir de bebe giysisi oldugu için kimyasal da kullanamazsın bu doğal taif ama ne kadar doğru denersen senden öğreneceğiz :))

şöyle:Ütünün sararttığı çamaşırın sararan kısmını nemlendirin. Üstüne mısır nişastası serpin. Sonra, bir bez aracılığıyla, nemli kısmı ütü ile kurutun. Leke yok olur.

ahh ahh ahhh... sabah sabah ödümü kopardın asudeeee... normal doğum yapacaklar için fazla korkutucu olmuş yaa:84:

gunaydin arkadslar yurtdisinda ki dogumdan bahsedilmis.ben gecen il oglumu yurtdisinda dogurdum normal dogum ile.simdide allah kismet ederse yine normal dogum yapicam.hersey mukemmeldi,hic agri hissetmedim sanci hissetmesim desem yeridir.

asudecim tamamen katılıyorum sana! sevcancım, aslında korkutucu birşey değil bunlar, asude son derece güncel olaylardan bahsetmiş, eminim ki buna karşılık gelen kötü sezaryen örnekleri de vardır ama benim asudenin yazısından çıkarımım şu oldu: iyi ya da kötü doğum şekli diye birşey yoktur, kişiye/duruma uygun doğum şekli vardır. İkinci bir nokta da insana verilen değer ki, maalesef ülkelerin gelişmişliğiyle doğru orantılı görüyorum bunu. 35 sene öncesinde devlet hastanesinde doğumda bağıran kadınlara küfreden ebelerden sonra geldiğimiz noktaya bakınca geliştiğimiz kesin de daha kırk fırın ekmek yemek lazım. Tıp fakültelerine diyalog ve empati dersi koymak lazım. Ancak o zaman çoğumuzun doğum anıları askitomunki gibi olabilir.

günaydın mutlu haftasonları herkese

bugün 1 eylül yani 15 gün sonra yavaş yavaş pırtlıcak herkes artık sancılardan bahsetcez

çok heyecanlı günler bizi bekliyo artık hamişliğin son demleri kızlar bi taraftan ağrılarımız oluyo ama bugünlerin de tadını çıkarmak gerek diye düşünüyorumm

çok teşekkür ederim canım dün gece yazdım duygularımı içim o kadar dolmuş ki
akşam eve gelene kadar yol boyu kafam karmakarışıktı
neden böyle oldu niye böyle bir düşünceye kapıldım anlamadım buraya yazdım içimi döktüm sağolsun arkadaşlar dinledi
senin cevabın da tekrardan rahatlattı içimi şimdi daha iiyiyim
en azından neyi neden istediğimi biliyorum rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin

feliscim haklı olabilirsiniz ama ben normal doğum yapmayı cok istiyorum biliyorsunuz ve ben doktoruma cok güveniyorummm.. inşallah bebeğim de normal doğumu zorlaştıracak kadar büyümezse,güzel bir normal doğum anısıyla dönmek istiyorumm..

tabi suan doktorumun dediği vucut yapımın elverişli olduğu,eger bu ay kılo alırsam ya da catı muayenesinde müsaitlik söz konusu olmazsa o zaman dediğin gibi kişiye uygun doğum sekli olan neyse onu yaparım...

Allahım hepimize en hayırlısını nasip etsin.. benim sadece bebeğin yüzüne çizik atılan,vajınası neşterle kesilen örneklerin, burda doğumu yaklaşmış ve normal doğum düşünen kişilere hatırlatılması hoşuma gitmedi o kadar... son zamanlarımız yeterince hassasız ve ilk doğumlarımız coğumuzun,o yüzden korkutucu geldi bana..

yoksa normal doğumun zorluğu ve hastaya verilen değer konusunda aynı fikirdeyim...

günaydın camokacımmm
bende neyi neden istediğimizin farkındayım senle

günaydın kader arkadaşım

ahh ahh anlarsın sen beni tabi

sen daha çaalışıyon mu kız sen bırak işi pazartesi ben devralıyorum
bütün yaz kıçımı devirip yattım 35. haftada sen kalk okula git olur mu bu ya yapılır mı bana

camokacım sen de 2 hafta gideceksin sanırım,ben seviniyorum vallahi seminer dönemi bizim okulda çok rahat geçiyor bol sohbetli,kahvaltılı vs.. öyle olunca doğum öncesi biraz sosyalleşmiş oluruz gibime geliyor,sabah erken saatte uyanırken aglamazsam tabi

bende kendı kendıme nazar degmeyım ama şu son 2 haftadır korku kalmadı belkı cevremdeki arkadaslarım yakın tarihte dogurdular birisi normal birisi sezaryenle dogurdu ve ikiside çok rahatız dediği için midir bilemiyorum artık,ya da kacacak yer yok o yuzden teslim de olmuş olabılırım 2 alternatıf var zaten ya normal dogacak oğlum yada kral sezar gibi dogacak kaçış yok kendim kaşındım yanı benım yapacagım bır sey yok kı önce Allah a sonra doktora güvenmek,boşuna stres e gırıp işi zorlaştırmak yerine o kısımları düşünmemek istiyorum... herkes kendı işini yapsın kardeşim,o doktor un işi doktor doktorluğunu,hamile hamileliğini yapsın ne yapabiliriz ki başka..ben hastane odama cıkmışım minnoşum kucagımda emzırıyorum,cici geceliğimi giymişim,lohusa tacımı takmışım,her yerden flaşlar patlıyor artistiz biz çünküm herkes mutlu sonra evımıze gıdecegız bebeğimi odasıyla tanıstıracam bunları düşünüp seviniyorum..ama bence esas kısım eve gelince başlıyacak minnocuk bebekle ben ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…