2012 Ekim Anneleri

evet canım 2 hafta gidicem
aslında benim okul da aynen senin bahsettğin gibi kahvaltılı ve bol sohbetli ancak sadece 1 haftasını okuldaki seminerde geçiricem sanırım 3 eylül de 4+4 semineri için bi okulun konferans salonuna tıkılıcaz 9 dan 2 ye kadar tek korktuğum o benim sıkılırım + sandalyede oturmak yorar beni
artık hamişliğimi kullanıcam gözlerine sokucam göbüşümü

sen ilköğretim de misin lisede mi?

aaa cnm 2 haftamı başlıcaksın 37 kadar?(cevap vermişsin yeni gördüm )
bu arada sen ne öğretmeniydin cnmm

Son düzenleme:

çok iyi anlattın canım bir hamişin dramını dinlediniz

ağlama kuzuuu ne guzel kahvaltı yapacaksın işte işyerinde arkadaşlarınla ..bende pazartesi gıdecem işe bak ağlıyormuyum hiççç

ben de ilköğretimdeyim canım fen öğretmeniyim.. dediğin gibi bebişleri kullanıp erken cıkabiliriz kullanmak da değil haklı olarak son haftalarımızda uzun süre oturamayız ve kalabalığa gelemeyiz di mi ama

o ne yapacağım korkusunu bende yaşıyorumm çok kalabalık insanda istemiyorum çocukla yalnız kalmayada korkuyorum ya bakamazsam diye nasıl kucaklıcam nasıl emzircem altını nasıl değiştircem nasıl giydircem minnacık bebeği bunlar hep kafamda doğumu değil sonrasını düşünüyorum hep ben geçen gün arkadaşımın oğluna bi çıtçıtlı atleti 2 saatte giydirdim ama canım çıktı resmen canını acıtırım diye korka korka dokundum çocuğa bide şunu anladım çok çıt çıtlı kıyafetler kullanışlı olmuyo aradaydı çıtçıtları atletin takana kadar çocuk sıkıldı ağlamaya başladı en iyisi omuzdan sanırım

demek fencisin pis fenci

bana da sosyalci diyolar notlar zayıf olunca pis sosyalci oluyorum

aynen gelemeyiz öyle uzun oturmalara ve de kalabalığa

tabiki insan kendini nasil guvende hissediyorsa o sekilde dogum yapmali.ama dogumda senle ilgilenecek kiside cok onemli tabi bende yurtdisinda yasiyorum bir arkadasin dogumunda bulundum ikinci bebegiydi normal dogum yapti ve tek bir ebeyle burda(midwife)diyorlar.butun dogum boyuca gencecik bir ebe vardi yanimizda ve arkadasin karnina bastirma falan gibi hicbir mudahalede bulunmadi onunla konustu psikolojik destek verdi cocugun kafasi cikinca cikardi aldi dikis atti ama inanilmaz kibar ve anlayisliydi dogum sonrasi hepimize sarildi falan ilk garip geldi bana ya dedim bu gencecik akdin mi dogurtcak ne olcak falan ama cok dogal bir dogumda.tabiki bir aksilik falan olsa uzman doktorlar falan hemen mudahele ediyor bunada sahit olmustum:)am gercekten insan kiymeti biliyorlar ve bu ozel hastanede degil 5kurusta para odemiyoruz:)iste boyle ins benim dogumumda rahat olur iyi insanlarla karsilasirim hayirlisi olsun cunku burda kesinlikle sezaryan tercih edemiyorsun sartlar gerektirise aliyorlar sezaryana.herkese kolay rahat dogumlar diliyorum:)

herkese selamlar..kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış..bizim kız boynuna 1.5 tur kordon dolamıştı ve şimdi açılmış kordonu..benimle aynı durumda olanlar vardı umarım sizin bebeklerin kordonlarıda sorun teşkil etmez..kızım 2319 gr ve yaklaşık 47 cm olmuş..biraz cılız ve hala yaklaşık 5 gün geriden geliyor..olsun sağlıklı olsun da zayıf olsun..herkese iyi haftasonları

Tunaydin kizlar Ya ben ayaga kaltigimda sanki rahmim altimdan cikacakmis gibi agriyor. Iki buklum yurumekten ve sanki adetliymisim gibi agrilarimdan da korkmaya basladim. Dr um hala gelmedi baska dr a mi gitsem acaba Hic bildigim bir dr da yok yaww

haklısın canım ama tv ler günlerce bunu haykırırken bu gerçeği ne kadar üzücü ve acı vericide olsa göz ardı edemeyiz...burada söylemesek bile hepimiz biliyoruz bu olup bitenleri...elbette ki benimde ilk bebeğim ve aynı hassasiyeti bende yaşıyorum...lakin daha önce 21 haftalık gebe iken yumurtalığımdaki kisti 21 hafta boyunca farketmeyen üniv. hastanesinde prof. olarak görev yapan doktor müsfeddesi yüzünden yumurtalığımdaki kist patladı ve ben 21 haftalıkken bebeğimi kaybettim ayrıca bir yumurtalığım alındı...işte bu yüzden acı ve üzücüde olsa gerçek olan herşeyi okudum..ve bunlar ne kadar acıda olsa maalesef gerçekler bu ülkede yaşamanın bedeli belkide....yine de senin üzülmene sebep olduysam kusura bakma

evet yaaa 3-14 eylül arası haydi öğretmenler okulaaa

sosyal bilgiler öğrtmnym canım

ay ne kadar güzel kızlar yaaa öğretmenler var aramızda..

yüce meslekli insanlar sizi

ama sizden tırsmıyorummmmm kendi öğretmenlerimden çok korkuyodum hihi:)

çocuklara kötü notlar verirseniz pis olursunuz tabigaddar olmayın ulenn

Son düzenleme:

süperdi valla son kısım hariç gaza geldim heee

dediğin gibi kendim kaşındım,zorluklarına da katlanıcam son buluşmada bana bunları yinele olurmu artistcimmm motive et beni:)

ya da kadir inanırın çeliğin eşine attığı motive mesajlarından at bana

hatta ben senden erken doğururum büyük ihtimal defnoşumu görmeye de gel teyzesi

o zaman ben de seni motive ederim söyle güzel böyle güzel diye inşallahhhhhhh... Allahım sen hepimizin bebeklerini sağlıkla kucagımıza aldığımızı da göster yarabbbimm...

valla aynı korkular bende de var neyseki annem gelicek bana bırakmaz o ilgilenir
ama o ilgilense bile ben yine de karışırım
dur anne yavaş ol annne kolu acıdı bacağı takıldı
çok biliyosan gel de sen giydir dermiş kalırmışım ortada

Tunaydin kizlar Ya ben ayaga kaltigimda sanki rahmim altimdan cikacakmis gibi agriyor. Iki buklum yurumekten ve sanki adetliymisim gibi agrilarimdan da korkmaya basladim. Dr um hala gelmedi baska dr a mi gitsem acaba Hic bildigim bir dr da yok yaww

Lunacim korkutmak icin soylemiyorum ama su meshur sancilar da ayni adet sancisi gibi oluyormus,sen git bi doktora kuzum,en azindan ne yapman gerektigini soyler.

:) artık çocuklar da korkmuyor canımmm...

ben kendim ilgilenmek istiyorum aslında herşeyini yapabileyim hep annem yaparsa annem gittiğinde kalırız oğluşumla sap gibi ben bide ağlar susturamazsam diye korkuyorum artık memeyle yapışık bi hayat süreriz paşamla akşamlarıda babası ilgilenir biraz geçinir giderizzz inşallah huysuz olmaz bebişlerr arkadaşımın bebişi var sürekli ağlama modunda çocuk hep ağlıyo geceleri uyumuyo inşallah bizimkiler öyle olmazz annem sana çekerse yandın diyoo ben bebekken aynı sofrada yemek yiyemezlermiş babamla tam yemeğe başlıcakları zaman başlarmışım zırlamaya biri bakar biri yemek yermiş oğlumda anası gibi olursa eyvahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…