2012 Ekim Anneleri

:) artık çocuklar da korkmuyor canımmm...

dimi artık öğretmene saygı yok..

biz sanki büyük aşk duyardık öğretmenlerimize yaa

ben ilkokul öğretmenim 4.sınıfta bizi bırakıp gitmişti ama çok seviyodum çok güzel bi bayandı..

sonra geçen sene buldum onu.okuluna çiçek gönderdim öğretmenler gününde

çok şaşırmıştı

sevcacım burdan sana ave bütün meslektaşlarıma sesleniyorum Brck ne güzel söyledi yüce meslekli insanlar diye

sizler de hala yüce meslekli olduğumuzu düşünüyor musunuz

Bizim siteden gelin cikti,hic tanimam etmem,ama aglayasim geldi,yuzum burustu,miy miy oldum birdenbireeeeee
Allah Allah ne garip bisey bu hamilelik,kizim da boyle mi olacak diye de abarttim dusuncelerimde,sonra kendi kendime yuh dedim,daha cocuk dogmamis ben gelinlikle evden cikacak diye huzunleniyorum,vay vay vay,kendimi iyi gormedim hic

hahahaaa sen dün akşam artisti görseydin gelini hamarat mı güzel mi olacakmış acaba doğmuş mu bunları merk ediyordu bacım

Herkese gunaydin kizlar... neseli ve depresyonsuz bir gun diliyorum :)

Erken dogum ve su azligimdan dolayi 15 gundur ilac tedavisindeydim,dun bitti ilaclarim ama bu sabah kasilmam oldu,sonra gecti...

Kendi dr.'um bugun izinde oldugu icin bende evimizin yakinina acilan yeni ozel bir hastane var oraya Prof.kadin dogumcu transfer olmus gidip kontrol olacagim.

Bir Prof kalmisti zaten onu da tecrube edinelim bakalim,umarim bir suru gereksiz tahlil vs istemez,ultrasondan gorur herseyi...
Moralim de cok bozuk zaten deli gibi agliyorum...Allah hayirlara cikarsin insallah...
Opuyorummm,gelince bilgilendiririm kizlar....

aa ne güzel benim öğretmenlerim de öyleydi taa o zamanlar ne kadar iyi bir okulda ne kadar iyi öğretmenlerim varmış diyorum bizler yeni nesil öğretmenler sanki onlar kadar her acıdan mükemmel olamıyoruz gibi geliyor bana,tabi öğrenci faktörü de cok önamli bizim gibi öğrenciler de yok suan...

inşallah bizleri de öyle güzel anıp hatırlarlar diyorum canım...

inşallah sana çekmez oğluuşun yoksa babası söylenip ddurur anası kılıklı diye haklısın işi tamamen annelere bırakmamak gerek arada sırada el atarız canım yoksa dediğin gibi meme yapışık gezeriz

inşallah benim prenses anasına çeker eğer öyle olursa hep güler ve de güldürür agulama döneminde espiri yapıyomuş

davul zurna sesi beni hep duygusallaştırır kendi düğünümden beri her gelin almada gözlerim dolar ağlamamk için zor tutarım kendimi kendi gelin almamı hala her izleyşimde ağlarımm hayatta unutlmuycak anlardan biri babamın ağlayışı hala gözümün önünde ve gözlerim doldu yinee

ayyy hep gülmesin camokaaa nazar olurrr bayramda ananemlere misafir geldii çocuk herkese güldü etti herkesde onla ilgilendi çok sevimliydi maşallah dedik durduk nazar olmasın diye akşamına çocuk ateşlenip hastaneye gitmiş hastaneye yatırmışlarr benim erkekim gülmesin kimseye tek bana gülsüün ben çok inanırım nazara

canim benim esimde benden cok guveniyor kendine:)annemin vizesi cikarsa gelcek ins annem yaptirir banyosunu falan diyorum yok olmaz ben yaptiricam kizimin banyosunu ben yaaparim herseyini altini degistiririm falan diyr:)cok hevesli bakalim yapabilecek mi.ay benden cok benim kocam pinpiriklidir valla oyle kimsenin kolay kolay kucaga almasina mudahalesini firsat vermez valla soyler direkt:)anneler tecrubeli oldugu icin daha rahat davraniyorlar cocuklara bizler acemi oldugumuz icin bu tip mudahaleler yapabilir.burdaki arkadaslardan biliyorum.anne basini tut,anne koluna dikkat,dur dur anne ben aliyim,insan anne olunca acaip oluyor galiba annesine bile guvenemiyor bebisi icin!

ahh bebeğimmm sen baya duygusala bağladın yahu:) dur bakalım daha 20 küsür yıl inşallahhhhhh kızlarımızın tadını cıkarıcazzz ne vermesi kolaymı öyleee

evet sorma pis fenci daha cok uyuyor,diyen varmıdır bilmiyorum ya seviyor gözüküyolar ama belli olmaz öğrenci milleti işte
aynen beni de çok sever öğrencilerim ama bi o kadar da korkarlar koridorda ses olsun kafamı çıkardım mı herkes kaçışır

karneye yakın etrafımız dolar hocam teşekkür alcam 1 puanım eksik

afferin kız sana ben şimdi ilkokul öğretmenimi bulsam ayaklarına kapanırım heralde çok emeği var üstümde

evet bende işin o kısmındayım ve hiç minik bir bebeğin altını değişmedim ...rezil olacam hastanede falan 6 aylık arkadasımın bebeği vardı baydy sini giydireyim dedım kafasından gecerken ağladı nasıl panık oldum halbukı soguk kanlı davranan insanımdır ama telaşlandım belkı emanet diye ama zor geliyor bana..bir de bakıyorum mıllet bebek arabasında uzman kaldırımdan ındııyor hooop otobuse atlıyor oradan vapura falan geçiyor hop tek elle arabayı kapatıyor,uzmanlaşmıslar kendımı düşünemıyorum bile

sevcacım burdan sana ave bütün meslektaşlarıma sesleniyorum Brck ne güzel söyledi yüce meslekli insanlar diye

ben hala yüce meslekli olduğunuzu düşünüyorum cnm benimm

inşallah sizide güzel hatırlar öğrencilerinizzz

gıcık olduğunuz öğrenciler varmı hiççç peki

Canım çıtçıtlı badiler çok rahattır. Hele ki bizim için.. Kış bebekleri olacaklar. Atlet kilot giydirmek zor olur. Her seferinde kilotunu çıkar giydir. Çocuğa sarsıntı yani boş yere. Ama çıtçıtlı badi öyle mi ? Aç kapa artema Sen kendin de diyorsun 2 saatte giydirdim diye. Haliyle sıkmışsın bebişi ama merak etme evde başına kaldığı zaman minak bir bebek... Nasılsa öğreneceksin öyle veya böyle...

Ben de henüz anne değilim ama daha önce çalışan akrabalarımın bebiş ve çocuklarına baktım... Oradan tecrübem var bazı konularda. Tabi hiçbirzaman yeni doğmuş bir bebek değildi Onu kucaklamak, giydirmek, soymak, altını almak bambaşka olur

bende bendee allah yardımcımız olsun annemle kayınvalidem olcak yanımda ama olsun ben yinede kendim yapıcam sezeryanlı olmazsamm hep yatcam durcammm bi oğluma bakmak için kalkıp yine yatcam anneler bana baksın ben oğluma yada hemen ayaklanyım yoksa benim işime karışan çok olur herkes burda herkes burnunu sokar durur işime kafayı yerim artık

ben de inanırım nazara aslında doğrusun sevimli olunca bazılarının nazarı değiyo istemeden de olsa
dualarımızı okuruz canım

valla iyiymiş benim kociş napar bilmiyom ikimizde acemi balık
ama en azından yıkarken tutar bebişimizi kuvvetli olduğu için korkmam
anne olunca herşey değişiyor canım gözünden bile sakınıyosun

yok tatlım yaa.. ben sırnakta görev yaptım iki yıl,orda gercekten yaptığım mesleğin ne kadar yüce bir meslek olduğunu düşünüyordum öğrenciler öğrenmeye istekli,basarılı,azimliydi.. veliler öğretmene saygılı,düşünceliydi el üztünde tutuluyorduk.. ama istanbulda veli senle aşık atmaya calışıyor,muhalefet olmaya calışıyor,cocuğunun hatasını kabul etmek istemiyor,ögrenciler isteksiz bir cogunun dikkati dagınık.. böyle olunca alınan zevkte azalıyor canım.. görev yaptığın okulla,veli-öğrenci profiliyle cok alakalı diye düşünüyorummm.. ama hala cok severek yapıyorum mesleğimi hakkını vermeye calışıyorummm...

bence şimdiki gençler daha şanslı çünkü öğretmenleri daha genç ve taze beyin aslında kıymetini bilseler gençler daha şanslılar bizlerden...

ben ilkokula giderken annem öğretmenimdi ve sınıfın en mutsuz öğrencisi bendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…