:) artık çocuklar da korkmuyor canımmm...
ay ne kadar güzel kızlar yaaa öğretmenler var aramızda..
yüce meslekli insanlar sizi
ama sizden tırsmıyorummmmmkendi öğretmenlerimden çok korkuyodum hihi:)
çocuklara kötü notlar verirseniz pis olursunuz tabigaddar olmayın ulenn
Bizim siteden gelin cikti,hic tanimam etmem,ama aglayasim geldi,yuzum burustu,miy miy oldum birdenbireeeeee
Allah Allah ne garip bisey bu hamilelik,kizim da boyle mi olacak diye de abarttim dusuncelerimde,sonra kendi kendime yuh dedim,daha cocuk dogmamis ben gelinlikle evden cikacak diye huzunleniyorum,vay vay vay,kendimi iyi gormedim hic
dimi artık öğretmene saygı yok..
biz sanki büyük aşk duyardık öğretmenlerimize yaa
ben ilkokul öğretmenim 4.sınıfta bizi bırakıp gitmişti ama çok seviyodum çok güzel bi bayandı..
sonra geçen sene buldum onu.okuluna çiçek gönderdim öğretmenler gününde
çok şaşırmıştı
ben kendim ilgilenmek istiyorum aslında herşeyini yapabileyim hep annem yaparsa annem gittiğinde kalırız oğluşumla sap gibi ben bide ağlar susturamazsam diye korkuyorum artık memeyle yapışık bi hayat süreriz paşamla akşamlarıda babası ilgilenir biraz geçinir giderizzz inşallah huysuz olmaz bebişlerr arkadaşımın bebişi var sürekli ağlama modunda çocuk hep ağlıyo geceleri uyumuyo inşallah bizimkiler öyle olmazz annem sana çekerse yandın diyoo ben bebekken aynı sofrada yemek yiyemezlermiş babamla tam yemeğe başlıcakları zaman başlarmışım zırlamaya biri bakar biri yemek yermiş oğlumda anası gibi olursa eyvahhh
Bizim siteden gelin cikti,hic tanimam etmem,ama aglayasim geldi,yuzum burustu,miy miy oldum birdenbireeeeee
Allah Allah ne garip bisey bu hamilelik,kizim da boyle mi olacak diye de abarttim dusuncelerimde,sonra kendi kendime yuh dedim,daha cocuk dogmamis ben gelinlikle evden cikacak diye huzunleniyorum,vay vay vay,kendimi iyi gormedim hic
inşallah sana çekmez oğluuşun yoksa babası söylenip ddurur anası kılıklı diyehaklısın işi tamamen annelere bırakmamak gerek arada sırada el atarız canım yoksa dediğin gibi meme yapışık gezeriz
inşallah benim prenses anasına çeker eğer öyle olursa hep güler ve de güldürüragulama döneminde espiri yapıyomuş
valla aynı korkular bende de var neyseki annem gelicek bana bırakmaz o ilgilenir
ama o ilgilense bile ben yine de karışırım
dur anne yavaş ol annne kolu acıdı bacağı takıldı
çok biliyosan gel de sen giydir dermişkalırmışım ortada
aynen beni de çok sever öğrencilerim ama bi o kadar da korkarlar koridorda ses olsun kafamı çıkardım mı herkes kaçışırevet sorma pis fenci daha cok uyuyor,diyen varmıdır bilmiyorum ya seviyor gözüküyolar ama belli olmaz öğrenci milleti işte
dimi artık öğretmene saygı yok..
biz sanki büyük aşk duyardık öğretmenlerimize yaa
ben ilkokul öğretmenim 4.sınıfta bizi bırakıp gitmişti ama çok seviyodum çok güzel bi bayandı..
sonra geçen sene buldum onu.okuluna çiçek gönderdim öğretmenler gününde
çok şaşırmıştı
o ne yapacağım korkusunu bende yaşıyorumm çok kalabalık insanda istemiyorum çocukla yalnız kalmayada korkuyorum ya bakamazsam diye nasıl kucaklıcam nasıl emzircem altını nasıl değiştircem nasıl giydircem minnacık bebeği bunlar hep kafamda doğumu değil sonrasını düşünüyorum hep ben geçen gün arkadaşımın oğluna bi çıtçıtlı atleti 2 saatte giydirdim ama canım çıktı resmen canını acıtırım diye korka korka dokundum çocuğa bide şunu anladım çok çıt çıtlı kıyafetler kullanışlı olmuyo aradaydı çıtçıtları atletin takana kadar çocuk sıkıldı ağlamaya başladı en iyisi omuzdan sanırım
sevcacım burdan sana ave bütün meslektaşlarıma sesleniyorum Brck ne güzel söyledi yüce meslekli insanlar diye
sizler de hala yüce meslekli olduğumuzu düşünüyor musunuz
aa ne güzel benim öğretmenlerim de öyleydi taa o zamanlar ne kadar iyi bir okulda ne kadar iyi öğretmenlerim varmış diyorum bizler yeni nesil öğretmenler sanki onlar kadar her acıdan mükemmel olamıyoruz gibi geliyor bana,tabi öğrenci faktörü de cok önamli bizim gibi öğrenciler de yok suan...
inşallah bizleri de öyle güzel anıp hatırlarlar diyorum canım...
aynen beni de çok sever öğrencilerim ama bi o kadar da korkarlar koridorda ses olsun kafamı çıkardım mı herkes kaçışır
karneye yakın etrafımız dolar hocam teşekkür alcam 1 puanım eksik
afferin kız sana ben şimdi ilkokul öğretmenimi bulsam ayaklarına kapanırım heralde çok emeği var üstümde
ahh bebeğimmm sen baya duygusala bağladın yahu:) dur bakalım daha 20 küsür yıl inşallahhhhhh kızlarımızın tadını cıkarıcazzz ne vermesi kolaymı öyleee
o ne yapacağım korkusunu bende yaşıyorumm çok kalabalık insanda istemiyorum çocukla yalnız kalmayada korkuyorum ya bakamazsam diye nasıl kucaklıcam nasıl emzircem altını nasıl değiştircem nasıl giydircem minnacık bebeği bunlar hep kafamda doğumu değil sonrasını düşünüyorum hep ben geçen gün arkadaşımın oğluna bi çıtçıtlı atleti 2 saatte giydirdim ama canım çıktı resmen canını acıtırım diye korka korka dokundum çocuğa bide şunu anladım çok çıt çıtlı kıyafetler kullanışlı olmuyo aradaydı çıtçıtları atletin takana kadar çocuk sıkıldı ağlamaya başladı en iyisi omuzdan sanırım
evet bende işin o kısmındayım ve hiç minik bir bebeğin altını değişmedim ...rezil olacam hastanede falan6 aylık arkadasımın bebeği vardı baydy sini giydireyim dedım kafasından gecerken ağladı nasıl panık oldum halbukı soguk kanlı davranan insanımdır ama telaşlandım belkı emanet diye ama zor geliyor bana..bir de bakıyorum mıllet bebek arabasında uzman kaldırımdan ındııyor hooop otobuse atlıyor oradan vapura falan geçiyor hop tek elle arabayı kapatıyor,uzmanlaşmıslar kendımı düşünemıyorum bile
ayyy hep gülmesin camokaaa nazar olurrr bayramda ananemlere misafir geldii çocuk herkese güldü etti herkesde onla ilgilendi çok sevimliydi maşallah dedik durduk nazar olmasın diye akşamına çocuk ateşlenip hastaneye gitmiş hastaneye yatırmışlarr benim erkekim gülmesin kimseye tek bana gülsüün ben çok inanırım nazara
canim benim esimde benden cok guveniyor kendine:)annemin vizesi cikarsa gelcek ins annem yaptirir banyosunu falan diyorum yok olmaz ben yaptiricam kizimin banyosunu ben yaaparim herseyini altini degistiririm falan diyr:)cok hevesli bakalim yapabilecek mi.ay benden cok benim kocam pinpiriklidir valla oyle kimsenin kolay kolay kucaga almasina mudahalesini firsat vermez valla soyler direkt:)anneler tecrubeli oldugu icin daha rahat davraniyorlar cocuklara bizler acemi oldugumuz icin bu tip mudahaleler yapabilir.burdaki arkadaslardan biliyorum.anne basini tut,anne koluna dikkat,dur dur anne ben aliyim,insan anne olunca acaip oluyor galiba annesine bile guvenemiyor bebisi icin!
sevcacım burdan sana ave bütün meslektaşlarıma sesleniyorum Brck ne güzel söyledi yüce meslekli insanlar diye
sizler de hala yüce meslekli olduğumuzu düşünüyor musunuz
aa ne güzel benim öğretmenlerim de öyleydi taa o zamanlar ne kadar iyi bir okulda ne kadar iyi öğretmenlerim varmış diyorum bizler yeni nesil öğretmenler sanki onlar kadar her acıdan mükemmel olamıyoruz gibi geliyor bana,tabi öğrenci faktörü de cok önamli bizim gibi öğrenciler de yok suan...
inşallah bizleri de öyle güzel anıp hatırlarlar diyorum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?