2012 Ekim Anneleri

çıtçıtlı badi tabikide rahat cnm kendimden biliyorum bende yaz kış kullanırım bi hamileliğimde kullanamadım arada olunca beceremedim takamadım takmak için baya debelendimm ama ilk denememdi ve ben en son ne zaman bi bebeğe kıyafet giydirdim hatırlamıyorum

Guya gezmeye gidicem,popusumu kaldirmaya useniyorum valla...
Simdi bu bir ay hic gecmez yaaaa,tontikime kavusucam yaa,gunler gecmiyor,anne coyote hantal hantal oturuyor.gel ekim geell geeeeel geeeel...

Babasi gecen gun diyodu zaten,vermicem ben onu,otursun benimle hep diye
Oldu dedim

ya haklı ama bende son gunlerde onu dusunuyorum bunlar evlenecekler gıdecekler baska evde olacaklar ,belkı baska sehırde telefonla gorusecez falan ühüüüüüüüü annemde sankı sen dizimin dibinde kaldın da demesin mi :111::111: aldım cevabımı

eskiden velilerinde ödü kopardı öğretmenlerden..

şimdiki veliler dediğiniz gibi hep çocuklarını koruyor

ben hala yüce meslekli olduğunuzu düşünüyorum cnm benimm

inşallah sizide güzel hatırlar öğrencilerinizzz

gıcık olduğunuz öğrenciler varmı hiççç peki

olmaz mııı

bazen boğmak istediklerim bile oluyo

meb duymasın

ama en sinir olduğum öğrencime bişey olsa içim sızlar beni ne kadar üzmüş olursa olsun o bana emanet gibi ilgilenirim sıkıntısını gidermeye çalışırım sabır çok önemli
tabi başka gün kızdırırsa beni patlatırım o ayrı mesele

benımde annem ve k.validem olacak yanımda sen bir işe karısmazsın bebeğinle ilgilenirsin dediler,öyle öğrenebilirsin anca dediler :18: deneme yanılma yolu yani..zevkle yaparım diye düşünüyorum

kesinliklee benm hiç genç öğretmenim olmadı mesela en genç öğretmenle lisede tanıştım ilkokulda hep ya emekliliğine az kalmış yada emekliliği geçmiş öğretmenlerim oldu benim ve hep isteksiz mutsuz tiplerdi nedense

şırnakta çalışmış bir öğretmenden ilk defa böyle şeyler duyuyorum çoğu veli ilgisizliğinden şikayetçidir
yanlış anlama aslında öğretmenlik doğuda kutsallık kazanıyo ben de 2 buçuk yıl mardinin köyünde çalıştım ama öğrenci istekli olsada çok az veliden ilgi gördük 3 ü geçmez yani
ben de çok severek yapıyorum mesleğimi ama dediğin gibi idare-öğrenci-veli üçgeni çok etkiliyor bi öğretmeni
bize göre hala yüce meslek ama artık velilerin o kadar kutsal bakmadıkları da bi gerçek
eskiden bir veli öğrencisinin durumunu sormaya geldiğinde çekinirdi öğretmenden saygılı olurdu şimdi nerdeyse dövmeye geliyo alttan almak zorunda olan biz oluyoruz

Canım benim kendi yavrumuzu kucağımıza alınca, aman kimse ellemesin, ben çocuğuma yeterim, aman birşeyi eksik kalmasın düşüncesi ile nasılsa yaparız herşeyini... Tabi kimse ellemesin derken... Çocuğu da yabani gibi kimseye vermemekten bahsetmiyorum ama en çok kendimiz yapmak isteyeceğiz çocuğumuzun ihtiyaçlarını. Bu sayede de herşeyi nasılsa halledecek, öğreneceğiz. İkinci çocuğu olan insanlardan bile duyuyorum '' ben unutmuşum bebek bakmayı, aman minnacık şey '' dediklerini. Biz mi şaşırmayacağız yani Herşey olacak nasılsa bir şekilde.. Anne olunca anlarız...

evet şimdiki çocuklar çok sanşlı öğretmenleri yönünden ...ben ilk okula basladıgımda nedense öğretmenı kafamda hep kadın olarak canlandırmısım bır baktım erkek cıktı şok olmuştumüstelik emekliliğini bekliyor..hala unutamam ...oysa genc ,dınamık bır ögetmenle başlasam daha farklı olurdu hersey,adamın hiç suratı gulmezdı ,korku salardı hep..bildiğimizi korkudan söyleyemezdık.. onun yuzunden anadolu lisesi sınavlarına girmemiştim mesela ,çocuk aklı işte

biz eskiden öğretmenimizi yolda görsek günaydın demeye hatta konuşmaya korkar çekinirdik
şimdikiler biz genç öğretmenleri görünce hocaaaa naber yaaa bugün çok şıksınız

inşallah performans ödevime 100 verirsiniz vermezseniz de keyfiniz bilir diyecek kadar ........ o boşluğu doldurursun canım

ahhh canım kıyamam sana annen var diye yaramazlık yapamıyodun demi

benimde annemdi ilkokulda öğretmenim ve hep bana kızardı sanki hep ben konuşuyormuşum gibi
karnımın ağrıdığına bile inanmazdı neyse ki ortaokula başladım da kurtuldum

evet şekerim ilkokul hatıralarım hep hüzünlü hep fırça hep fırça üstelik sadece bana sanki cami avlusunda buldu beni

asude kalk tahtayı sil...asude kalk haritayı al öğretmenler odasından bu nasıl eğitim kardeşim annen mi var derdin var

emin ol o öğretmenlerden hala var
hatta birçoğu şehir merkezinde biz gençler ise doğuda ya da ilçelerdeyiz
ben 5 yıldır doğudayım mesela batıya gelsem şehir merkezine bi süre bocalarım düşünüyorum
biz buralarda imkansızlıklardan dolayı mesleğimizi iyi bir şekilde yapamadığımızı düşünürken adamlar her türlü imkanı olan okulda oturup çocuk korkutuyo

tabi bunların sayısı az

hanı hamıle oldugunda gözun hep hamılelerı secer ya kalabalık arasından bıle,bakarsın hmmm bu gebe dersın yada yok şişko göbeği dersin,ister istemez gözler ilk olarak göbişlere takılıyor,mesela bakıyorum kocaman bır göbis..aha kesın 8 aylık dıyorum sonra kafamı kaldırdıgımda erkek oldugunu göruyorum..bazı adamlar resmen 9 aylık lar ..ayy yazıkmış onlara yaaa nasıl yaşıyorlar ...göbekli olmak ne zor birşey miş hadı bız neyse dogumdan sonra rahatlayacağız... ya o adamlar cık cık cık yazık..resmen yaşam kalıtesini düşürüyorlar kendi elleriyle

aslında senin annenin sınıfında olman başlı başına bi hata zaten

annen diğer çocuklara sana torpil yapılmadığını gösstermek isterken harcamış seni

aslında senin annenin sınıfında olman başlı başına bi hata zaten

annen diğer çocuklara sana torpil yapılmadığını gösstermek isterken harcamış seni

evet şekerim hatta epey bi başarılı olmuştu... bana torpil yapmadığını ispatladığı gibi hiçbiri annem olduğuna da inanmıyordu o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…