Canım çıtçıtlı badiler çok rahattır. Hele ki bizim için.. Kış bebekleri olacaklar. Atlet kilot giydirmek zor olur. Her seferinde kilotunu çıkar giydir. Çocuğa sarsıntı yani boş yere. Ama çıtçıtlı badi öyle mi ? Aç kapa artemaSen kendin de diyorsun 2 saatte giydirdim diye. Haliyle sıkmışsın bebişi ama merak etme evde başına kaldığı zaman minak bir bebek... Nasılsa öğreneceksin öyle veya böyle...
Ben de henüz anne değilim ama daha önce çalışan akrabalarımın bebiş ve çocuklarına baktım... Oradan tecrübem var bazı konularda. Tabi hiçbirzaman yeni doğmuş bir bebek değildiOnu kucaklamak, giydirmek, soymak, altını almak bambaşka olur
Babasi gecen gun diyodu zaten,vermicem ben onu,otursun benimle hep diye
Oldu dedim
Guya gezmeye gidicem,popusumu kaldirmaya useniyorum valla...
Simdi bu bir ay hic gecmez yaaaa,tontikime kavusucam yaa,gunler gecmiyor,anne coyote hantal hantal oturuyor.gel ekim geell geeeeel geeeel...
ben hala yüce meslekli olduğunuzu düşünüyorum cnm benimm
inşallah sizide güzel hatırlar öğrencilerinizzz
gıcık olduğunuz öğrenciler varmı hiççç peki
bende bendee allah yardımcımız olsun annemle kayınvalidem olcak yanımda ama olsun ben yinede kendim yapıcam sezeryanlı olmazsamm hep yatcam durcammm bi oğluma bakmak için kalkıp yine yatcam anneler bana baksın ben oğluma yada hemen ayaklanyım yoksa benim işime karışan çok olur herkes burda herkes burnunu sokar durur işime kafayı yerim artık
bence şimdiki gençler daha şanslı çünkü öğretmenleri daha genç ve taze beyin aslında kıymetini bilseler gençler daha şanslılar bizlerden...
ben ilkokula giderken annem öğretmenimdi ve sınıfın en mutsuz öğrencisi bendim
yok tatlım yaa.. ben sırnakta görev yaptım iki yıl,orda gercekten yaptığım mesleğin ne kadar yüce bir meslek olduğunu düşünüyordum öğrenciler öğrenmeye istekli,basarılı,azimliydi.. veliler öğretmene saygılı,düşünceliydi el üztünde tutuluyorduk.. ama istanbulda veli senle aşık atmaya calışıyor,muhalefet olmaya calışıyor,cocuğunun hatasını kabul etmek istemiyor,ögrenciler isteksiz bir cogunun dikkati dagınık.. böyle olunca alınan zevkte azalıyor canım.. görev yaptığın okulla,veli-öğrenci profiliyle cok alakalı diye düşünüyorummm.. ama hala cok severek yapıyorum mesleğimi hakkını vermeye calışıyorummm...
çıtçıtlı badi tabikide rahat cnm kendimden biliyorum bende yaz kış kullanırım bi hamileliğimde kullanamadım arada olunca beceremedim takamadım takmak için baya debelendimm ama ilk denememdi ve ben en son ne zaman bi bebeğe kıyafet giydirdim hatırlamıyorum
bence şimdiki gençler daha şanslı çünkü öğretmenleri daha genç ve taze beyin aslında kıymetini bilseler gençler daha şanslılar bizlerden...
ben ilkokula giderken annem öğretmenimdi ve sınıfın en mutsuz öğrencisi bendim
evet şimdiki çocuklar çok sanşlı öğretmenleri yönünden ...ben ilk okula basladıgımda nedense öğretmenı kafamda hep kadın olarak canlandırmısımbır baktım erkek cıktı şok olmuştum üstelik emekliliğini bekliyor..hala unutamam ...oysa genc ,dınamık bır ögetmenle başlasam daha farklı olurdu hersey,adamın hiç suratı gulmezdı ,korku salardı hep..bildiğimizi korkudan söyleyemezdık.. onun yuzunden anadolu lisesi sınavlarına girmemiştim mesela ,çocuk aklı işte
biz eskiden öğretmenimizi yolda görsek günaydın demeye hatta konuşmaya korkar çekinirdik
şimdikiler biz genç öğretmenleri görünce hocaaaa naber yaaa bugün çok şıksınız
inşallah performans ödevime 100 verirsiniz vermezseniz de keyfiniz bilir diyecek kadar ........ o boşluğu doldurursun canım
ahhh canım kıyamam sana annen var diye yaramazlık yapamıyodun demi
evet şimdiki çocuklar çok sanşlı öğretmenleri yönünden ...ben ilk okula basladıgımda nedense öğretmenı kafamda hep kadın olarak canlandırmısımbır baktım erkek cıktı şok olmuştum üstelik emekliliğini bekliyor..hala unutamam ...oysa genc ,dınamık bır ögetmenle başlasam daha farklı olurdu hersey,adamın hiç suratı gulmezdı ,korku salardı hep..bildiğimizi korkudan söyleyemezdık.. onun yuzunden anadolu lisesi sınavlarına girmemiştim mesela ,çocuk aklı işte
evet şekerim ilkokul hatıralarım hep hüzünlühep fırça hep fırça üstelik sadece bana sanki cami avlusunda buldu beni
asude kalk tahtayı sil...asude kalk haritayı al öğretmenler odasındanbu nasıl eğitim kardeşim annen mi var derdin var
aslında senin annenin sınıfında olman başlı başına bi hata zaten
annen diğer çocuklara sana torpil yapılmadığını gösstermek isterken harcamış seni
evet şekerim hatta epey bi başarılı olmuştu... bana torpil yapmadığını ispatladığı gibi hiçbiri annem olduğuna da inanmıyorduo derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?