2012 Ekim Anneleri

Tunaydin kizlar Ya ben ayaga kaltigimda sanki rahmim altimdan cikacakmis gibi agriyor. Iki buklum yurumekten ve sanki adetliymisim gibi agrilarimdan da korkmaya basladim. Dr um hala gelmedi baska dr a mi gitsem acaba Hic bildigim bir dr da yok yaww

tatlım aynı ağrılar bende de oluyor ve alt tarafıma bazen bir ağrı saplanıyor diyorum simdi aha yırtıldı gitti cok sükür öyle bişi olmuyor... dinlenince geçiyor. geçmese hemen dr.a gidicem ama geçiyor cok sükür... sen yine bir dr.a görün derim ama sen bilirsin yine de

ya ne olursa olsun bence ilköğetimde öyle azar ,fırça,tehdit gibi şeyler olmamalı küçücük beyınler ,korkak ve kendıne güzensiz oluyor..mesela ben artık bir şey söylemeye çekınırdım yanlış mı söyleyecem acaba diye..cocugumun bunları yaşamasını istemem ama izinde vermem...eskiden sankı çocugu eğitmek azardan,tenkit ten gereksiz disiplin den gecer diye bir inanışları vardı..şimdi yemezler canım,yedirtmem ben oğlumu o tiplere ..hala varmış nesilleri tükenmemiş

Lunacim korkutmak icin soylemiyorum ama su meshur sancilar da ayni adet sancisi gibi oluyormus,sen git bi doktora kuzum,en azindan ne yapman gerektigini soyler.

Ne demek korkutmak canim haklisin kesinlikle amaa dr um yok ya baska birine gitmek istemiyorum. Oglumun haraketlerini takip ediyorum surekli. Daha da artarsa gidecegim artik baska care yok

hahahahaa tatlım sen gel benim kayınpederimi gör o zmn 15 aylık hamile sanki kaynımın oğlu dede kucak diyo nereye oturtayım oğlum yer yok kucağımda diyor hahaahauahaua

geçen doktor suyun sınırda demişti,plesanta yaşlanmış demişti,belki hatırlarsınız.bu sabah erkenden yine nst için hastaneye gittim,nst de ciddi bir problem çıkmadı ama suyum iyice azalmış.kritik sınırın altına düşmeek üzere,yani özetle 7 eylüle kadar beklerse iyi dedi doktorum,yani suyun idare etmesi açısından,bebeği sıkı takip et dedi doktor acil bişey olursa gel dedi,ve pazartesi tekrar gideceğim duruma bakacak,acil bişey gördüğü anda müdahale edecek.yani şuan beynim bomboş,hiçbişey hissetmiyorum,ne korku,ne stres ne üzüntü...herşeyin hayırlısı,bu arada benim doğum günüm de 7 eylül...birde bir ara başka bir doktora daha görünsemmi diye düşündüm,sonra dedim kafamı daha çok mu karıştırırım,doktoruma güvenmelimiyim.büyük ihtimalle güveneceğim...

hmmmmm,ben yokken mesleğimden bahsedilmeye başlanmış..

ben de 3 yıl van 3 yıl batmanda çalıştım,batıda ilk yılım bitti.
doğuda evet bence öğretmene değer veriliyor,ama eğitime değer verilmiyor,düzelteyim, benim gördüğüm bu..yani daha da doğrusu veli ne yapması gerektiğini bilmiyor ki,eti senin kemiği benim diyor atıyor çocuğu okula..batıda ise tam tersi bu sefer rahatsızlık verici bir durum aşırı bilinçlilik var,onlar bunu bilinçli olmak sanıyor aslında,bilinçsizce çocuklarının her hareketinin arkasındalar..çocuklarına zarar verdiklerinin farkında değiller. 6 yıl ilköğretimde çalıştım,çocuklar temizdi,çünkü öyle evde internetmiş,telefonmuş,tv keyfiymiş pek bilmezlerdi..yani gözlerini açmamışlardı..burada lisedeyim onun için fazla kıyaslayamıyorum,lisede öğrenci artık kendine gelmiş oluyor,sen bakıcı gibi onu yap bunu yap demiyorsun.. bazen ilköğretimde kendimi çoban gibi hissettiğimi hatırlarım..

Brck evet benim de gıcık olduğum öğrenciler var,genelde boş konuşan tipler..ama heryerde var onlardan,işte lisede çocuktur deyip gülüp geçemiyorsun da..

kızlar ben dün itibarıyla okula başladım.2011-12 kapanış toplantısı vardı.sene sonu değerlendirmesi ve sorumluluk ortalama yükseltme sınavı görevlerini aldık. 6-7-8 eylül görevim var.10 eylülde de toplantı var sene başı toplantısı. sonra yine boşum. dün müdürüme dedim ki verdiğim rapor noldu işlendi mi falan dedim o da duruyor dedi,çalışamaz raporunu getirince ikisinin arasındaki farkı hesaplıcaz donraya aktarıcaz dedi.bir de doğumda rapor veriyor ya dr., orada da şu tarihe kadar çalışamaz yazacakmış.bir de benim 18-19 eylül oluyor 37.hafta,onu sordum bana 2 günden ötürü program verecekmisiniz dedim,hani hocam gelmenize bile gerek yok idare ederiz der sandım. o da 17 eylülde alırsınız raporu dedi kaldım böyle.. amaaaaan 2 -3 günün hesabını yapamıycam..inşallah,şu hesaplamalarda hata yapmazlar..

Son düzenleme:

oğlun okuyana kadar nesilleri tükenir canım merak etme

kızlar bız zamanı gelsınde miniklerimizi kucağımıza alalım diyoruz ya..alışmıştık tepiklere falan sonra özlermiyiz acaba göbişimizde oluşlarınız

kızlar bız zamanı gelsınde miniklerimizi kucağımıza alalım diyoruz ya..alışmıştık tepiklere falan sonra özlermiyiz acaba göbişimizde oluşlarınız

bir süre adapte sorunu yaşayacağımızı düsünüyorum ben en azından kendi adıma... dilerim cabuk atlatırız

evet canım kesinliklee katılıyorum yedirmemmm oğluşumu

işte bu yüzden diyorum ya şimdi öğretmenler daha iyi hepsi genç ve taze beyin...çocuklara sadece öğretim vermiyorlar aynı şekilde eğitimde vermeyi başarıyorlar...inş. böyle öğretmenlere düşer evlatlarımız

ayyy canım ya allah yardımcın olsun inşallahh en uygun zamanda doğar doktoruna güveniyorsan gitmezsin başka doktora

yinede sen bilirsin bu arada kaç haftasında bebişin

tatlım dilerim sağlıkla bebişini kucağına alırsın dualarım bundan yana... iyi haberlerini bekliyoruz...

o zaman benim 37.haftamda çalışamaz raporu almam gerekiyo yani öyle mi

ben 32. hafta raporumu 13 ağustosta aldım ve 37. haftam tam 17 eylül oluyo şimdi napmam gerekiyo canım:26:

Allaha emanet olun canim,en hayirlisi olsun hakkinizda.

insanın kendi çocuğu inan çok farklı oluyor, benim hayatım boyunca doğru düzgün tuttuğum ilk ve tek bebek kendi kızım valla!

ayyy canım ya allah yardımcın olsun inşallahh en uygun zamanda doğar doktoruna güveniyorsan gitmezsin başka doktora

yinede sen bilirsin bu arada kaç haftasında bebişin

tatlım dilerim sağlıkla bebişini kucağına alırsın dualarım bundan yana... iyi haberlerini bekliyoruz...

Allaha emanet olun canim,en hayirlisi olsun hakkinizda.

teşekkürederim kızlar,sağolun...bebeğim pazartesi günü 36 haftayı bitirecek nasipse. bimiyorum garip bir şekilde güvenesim geldi doktoruma ,belkide riske atmak istemediğim için,bilmiyorum...

Canım bende böyleyim. 5'ten önce uyumak mümkün değil. aynen senin gibi dönüp duruyorum; ben döndükçe bebiş de dönüyor. hatta bazen uyuyyor sanırım ama benim dönüşlerim onu uyandırıyor. kendime kızıyorum uyuyan bebeğimi uyandırıyorum diye. nedenini bilmiyorum ama forumda pek çok arkadaş aynı dertten muzdarip

Özleniyormuş canım. benim bir arkadaşım var; 2 sene önce bebeği oldu. beni hamile görünce nasıl mutlu oldu anlatamam. keşke yine hamile olsam diye hayıflanmıştı. geçen gün aradı yine hamileymiş. sevinçten deliye dönmüştü

benim sırnaktaki okulum ordaki memur cocuklarının gittiği bir okuldu merkezdeydi ve müdürümüz bayandı.. hersey cok güzeldi... bir cok öğrenciyi fen lisesine yerleştirmenin gururunu yasadık.. ki ben ankarada doğmuş istanbulda büyümüş biri olarak cok zorluk çekmedim.. genelde doğuda tam tersi tepkiler oluyor haklısın ama ben haklarını yiyemem.. 2 yıl boyunca beni mutsuz edecek birşeyle karsılaşmadım o kadar ön yargıyla gitmiş olmama ragmen..

o zaman benim 37.haftamda çalışamaz raporu almam gerekiyo yani öyle mi

ben 32. hafta raporumu 13 ağustosta aldım ve 37. haftam tam 17 eylül oluyo şimdi napmam gerekiyo canım:26:

aynıyız canım seninle.. 17 eylülde doktora gideceğiz,ve çalışamaz raporu alacağız..sonra onu da okula vereceğiz..bu kadar. herhalde hesaplamalar onlara ait olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…