2012 Ekim Anneleri

Canım Allah hayırlı zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin. İnşaallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

çok şanslıymışsın canım böyle bir okulda çalıştığın için
ben sana şukadarını söylim anlarsın benim köy okulum da sabahları gelip sobaya odun kömür koyar yakardım çocukları sobanın etrafına yaklaştırır ders anlatırdım ve ders sırasında pamuk çöpü kırıp sobanın geçmemesini sağlardım imkanlarım böyleydi bütün kış hastaydım iyi olan çocuklar için çırpınırdım biyerleri kazansınlar diye diğerlerini de eğitmeye çalışırdık ama veliden 2-3 kişi dışında kapımızı kimse çalmazdı
allah doğudaki öğretmenlerimizin yardımcısı olsun

Selam annişler... bende gece uyuyamayanlardanım sabaha kdr bi sag bi sol dönüp durdum en sonunda kalktım agladım sinirden eşimide uyutmamısım rahat rahat uyumayı okadar özledim kii

hmm anladım canım tamam inşallah yaz dönemindeki haftalarımızı da sayarlar doğum iznine

hani bizim memur iş bilmeyenler var onlar aktarıyor ama asla aktarılmaz suç sayılır demişti ya,tayini çıkmış gitmişeee yeni memur da yok.. bizim müdüre kalırsa bence aktarır,yani umut ediyorum..

kızlar annem suan kuzenimin düğünü için 1 haftalığına avusturyada.. bebek için ne alayım diye arayıp arayıp soruyor,aklıma bişey de gelmiyor şükür coğu şeyini aldık artık ama aklınıza gelen ya da yurtdısında olup burda pek bulunmayan,ya da orda çok daha uygun olan ne aldırabilirim...

yurtdısında yasayan veya kendi eşi sık sık yurtdısına cıkan arkadaslar önerilerinizi bekliyorummm....:26:

tatlım şu kozmonot montların yurtdışında inanılmaz güzel modelleri var şayet bebeğine giydirmeyi düşünüyorsan isteyebilirsin...benim erkek kardeşim ingilterede burada hiç güzel bulamadım içim sinmedi ondan istedim bende

Sut sagma makinesi ya da buhar makinesi???

SAT a göre öyle ama ben raporu 32+0 dan 3 gün önce aldığım için 17 eylül 37+0 diye gözüküyo nolucak şimdi

bişey olmaz ya.. ben 19unda alırım diyordum ama müdür 17sinde al bari hiç başlamamış olursun döneme deyince mecbur 17 olacak..

aa cok mantıklı... ben bir tane almıştım ama inceydi.. daha kalınını isteyebilirim sağol... kaç ay için aldırmam gerekir 3-6 ay sanırım dimi..

aa cok mantıklı... ben bir tane almıştım ama inceydi.. daha kalınını isteyebilirim sağol... kaç ay için aldırmam gerekir 3-6 ay sanırım dimi..

evet canım 3- 6 ay aldırmak daha iyi olur...mart ayında zaten 6 aylık falan olacak kuzularımız o zamana kadar giyerler yeter...çok tatlı oluyorlar o montların içinde bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…