geçen doktor suyun sınırda demişti,plesanta yaşlanmış demişti,belki hatırlarsınız.bu sabah erkenden yine nst için hastaneye gittim,nst de ciddi bir problem çıkmadı ama suyum iyice azalmış.kritik sınırın altına düşmeek üzere,yani özetle 7 eylüle kadar beklerse iyi dedi doktorum,yani suyun idare etmesi açısından,bebeği sıkı takip et dedi doktor acil bişey olursa gel dedi,ve pazartesi tekrar gideceğim duruma bakacak,acil bişey gördüğü anda müdahale edecek.yani şuan beynim bomboş,hiçbişey hissetmiyorum,ne korku,ne stres ne üzüntü...herşeyin hayırlısı,bu arada benim doğum günüm de 7 eylül...birde bir ara başka bir doktora daha görünsemmi diye düşündüm,sonra dedim kafamı daha çok mu karıştırırım,doktoruma güvenmelimiyim.büyük ihtimalle güveneceğim...
benim sırnaktaki okulum ordaki memur cocuklarının gittiği bir okuldu merkezdeydi ve müdürümüz bayandı.. hersey cok güzeldi... bir cok öğrenciyi fen lisesine yerleştirmenin gururunu yasadık.. ki ben ankarada doğmuş istanbulda büyümüş biri olarak cok zorluk çekmedim.. genelde doğuda tam tersi tepkiler oluyor haklısın ama ben haklarını yiyemem.. 2 yıl boyunca beni mutsuz edecek birşeyle karsılaşmadım o kadar ön yargıyla gitmiş olmama ragmen..
aynıyız canım seninle.. 17 eylülde doktora gideceğiz,ve çalışamaz raporu alacağız..sonra onu da okula vereceğiz..bu kadar. herhalde hesaplamalar onlara ait olacak..
Canım Allah hayırlı zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin. İnşaallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
hmm anladım canım tamam inşallah yaz dönemindeki haftalarımızı da sayarlar doğum iznine
Pöfff sunlara bak
Hangisiiii..şşttt numara yapma tabii ki sagdaki
camoka bu arada tam 37+0 20 eylüle geliyor bizim..
kızz coyote bu adamlarda çatlak çizgi hiçbişey yok baksana
kızlar annem suan kuzenimin düğünü için 1 haftalığına avusturyada.. bebek için ne alayım diye arayıp arayıp soruyor,aklıma bişey de gelmiyor şükür coğu şeyini aldık artık ama aklınıza gelen ya da yurtdısında olup burda pek bulunmayan,ya da orda çok daha uygun olan ne aldırabilirim...
yurtdısında yasayan veya kendi eşi sık sık yurtdısına cıkan arkadaslar önerilerinizi bekliyorummm....:26:
kızlar annem suan kuzenimin düğünü için 1 haftalığına avusturyada.. bebek için ne alayım diye arayıp arayıp soruyor,aklıma bişey de gelmiyor şükür coğu şeyini aldık artık ama aklınıza gelen ya da yurtdısında olup burda pek bulunmayan,ya da orda çok daha uygun olan ne aldırabilirim...
yurtdısında yasayan veya kendi eşi sık sık yurtdısına cıkan arkadaslar önerilerinizi bekliyorummm....:26:
SAT a göre öyle ama ben raporu 32+0 dan 3 gün önce aldığım için 17 eylül 37+0 diye gözüküyo nolucak şimdi
tatlım şu kozmonot montların yurtdışında inanılmaz güzel modelleri var şayet bebeğine giydirmeyi düşünüyorsan isteyebilirsin...benim erkek kardeşim ingilterede burada hiç güzel bulamadım içim sinmedi ondan istedim bende
Sut sagma makinesi ya da buhar makinesi???
aa cok mantıklı... ben bir tane almıştım ama inceydi.. daha kalınını isteyebilirim sağol... kaç ay için aldırmam gerekir 3-6 ay sanırım dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?