2012 Ekim Anneleri

Merhabalar

Kontrol iyi gecti cok sukur...Suyum ne az ne de cok cikti,normal dedi.ilaclar calismis...
Kizim Ece 2 kilo 300 gr olmus :) 15 gun evvel 1 kilo 800 gr'di
Gobecigini,ellerini gordum.
Haftaya NST'ye girecegim.

Dogum odalarini gezdim.5 erkek 1 kiz bebek vardi :)))) Duygulandim,agladim...Hostes kiz da benle agladi...
Cikista dondurma aldim kendime odul :)

maşşallah cnm bebişine 500 gr almış bende haftaya gidicem bakalımm ne kadar aldı 2 haftada merak içindeyim 2050 gr dı bebişim geçen hafta umarım iyi beslenmiştir bu 2 haftada

maşşallah cnm bebişine 500 gr almış bende haftaya gidicem bakalımm ne kadar aldı 2 haftada merak içindeyim 2050 gr dı bebişim geçen hafta umarım iyi beslenmiştir bu 2 haftada

Sagol canim :)
Masallah yavruna,beslenmistir annesi beslenmistir insallah
incir,armut,seftali cok tuketmistim o mu ise yaradi acaba

maşallah ece bebege....

kızlar size bişi sorcam bebişe hastanede doğumdan çıkışta giymesi için ne koycaksınız ben 1 poşete doğumda hemşireye verilcek kıyafetleri koyucam ne koyayım sizce içine zıbın takımımı yoksa hastane çıkışının tamamınımı zıbın takımının alt ve üstü var tek beresi eldiveni yok benim aldıklarımın

maşallah prensese annesi allah nazarlardan saklasın minik kuzunu bende ilk kez nst ye gireceğim ayın 10da nihayet bizede sıra gelmiş

ben 2 hastane çıkışının yanı sıra normal takım (şapka eldiven önlük) tulumlardan koydum. hangisini isterlerse onu vereceğiz..

ben 5 li çıkışlardan vereceğim alt üst eldiven bere önlük artı olarak ta iç zıbın ve 1 adet bebek bezi,bir de penye battaniyesi..

göbek deliğim gün geçtikçe pörtlüyor. içindeki yumuşak kısım artık dışarıdan belli olmaya başlıycak sanırım.

maşallah ece prensese

hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım..
umarım çok aceleci davranmaz bebişin

kız doğuruyoz nerdesin şimdiye kadar :)

hoşgeldin canım aramızada niye bu kadar geç geldinkız doğuracaz neredeyse...

sormayın kızlar ya çok az kaldı ama ben ancak internete ulaşabildim 5 aydır deliriyorum ekim annelerine yazmak için ama
kısmet ...
kayınvalidemin yanında olduğum için geçmiş mesajları okuyamadım

hepinizin bebişleri hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin yavrularımızı :) çok heycanlıyım ÇOK ÖZLEDİM ONUUUUU

KIZLAR bu arada bişey sormak istiyorum babasling kanguru alan varmı tavsiye ediyomusunuz yada etrafınızda kullanıpta memnun kalan var mı ? çok pahalı 150 tl

ben takım koydum iç zıbını üstüne takımı beresi çorabı eldivenleriyle 2 tkm hazırladım bide bi pijama takımı eldiveleri bersiyle zıbınıyla çorabına kadar yine takım yani 3 tkm var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…