evet canım 3- 6 ay aldırmak daha iyi olur...mart ayında zaten 6 aylık falan olacak kuzularımız o zamana kadar giyerler yeter...çok tatlı oluyorlar o montların içinde bayılıyorum
Merhabalar
Kontrol iyi gecti cok sukur...Suyum ne az ne de cok cikti,normal dedi.ilaclar calismis...
Kizim Ece 2 kilo 300 gr olmus :) 15 gun evvel 1 kilo 800 gr'di
Gobecigini,ellerini gordum.
Haftaya NST'ye girecegim.
Dogum odalarini gezdim.5 erkek 1 kiz bebek vardi :)))) Duygulandim,agladim...Hostes kiz da benle agladi...
Cikista dondurma aldim kendime odul :)
maşşallah cnm bebişine500 gr almış bende haftaya gidicem bakalımm ne kadar aldı 2 haftada merak içindeyim 2050 gr dı bebişim geçen hafta umarım iyi beslenmiştir bu 2 haftada
Merhabalar
Kontrol iyi gecti cok sukur...Suyum ne az ne de cok cikti,normal dedi.ilaclar calismis...
Dogum odalarini gezdim.5 erkek 1 kiz bebek vardi :)))) Duygulandim,agladim...Hostes kiz da benle agladi...
Merhabalar
kızlar size bişi sorcam bebişe hastanede doğumdan çıkışta giymesi için ne koycaksınız ben 1 poşete doğumda hemşireye verilcek kıyafetleri koyucam ne koyayım sizce içine zıbın takımımı yoksa hastane çıkışının tamamınımı zıbın takımının alt ve üstü var tek beresi eldiveni yok benim aldıklarımın
kızlar size bişi sorcam bebişe hastanede doğumdan çıkışta giymesi için ne koycaksınız ben 1 poşete doğumda hemşireye verilcek kıyafetleri koyucam ne koyayım sizce içine zıbın takımımı yoksa hastane çıkışının tamamınımı zıbın takımının alt ve üstü var tek beresi eldiveni yok benim aldıklarımın
göbek deliğim gün geçtikçe pörtlüyor. içindeki yumuşak kısım artık dışarıdan belli olmaya başlıycak sanırım.
Merhabalar
geçen doktor suyun sınırda demişti,plesanta yaşlanmış demişti,belki hatırlarsınız.bu sabah erkenden yine nst için hastaneye gittim,nst de ciddi bir problem çıkmadı ama suyum iyice azalmış.kritik sınırın altına düşmeek üzere,yani özetle 7 eylüle kadar beklerse iyi dedi doktorum,yani suyun idare etmesi açısından,bebeği sıkı takip et dedi doktor acil bişey olursa gel dedi,ve pazartesi tekrar gideceğim duruma bakacak,acil bişey gördüğü anda müdahale edecek.yani şuan beynim bomboş,hiçbişey hissetmiyorum,ne korku,ne stres ne üzüntü...herşeyin hayırlısı,bu arada benim doğum günüm de 7 eylül...birde bir ara başka bir doktora daha görünsemmi diye düşündüm,sonra dedim kafamı daha çok mu karıştırırım,doktoruma güvenmelimiyim.büyük ihtimalle güveneceğim...
göbek deliğim gün geçtikçe pörtlüyor. içindeki yumuşak kısım artık dışarıdan belli olmaya başlıycak sanırım.
kız doğuruyoz nerdesin şimdiye kadar :)
hoşgeldin canım aramızada niye bu kadar geç geldinkız doğuracaz neredeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?