benimkinin içi dolmadı bile..
hamile kalmadan önceki halimle aynı..
neden acabaa :26:
sormayın kızlar ya çok az kaldı ama ben ancak internete ulaşabildim 5 aydır deliriyorum ekim annelerine yazmak için ama
kısmet ...
kayınvalidemin yanında olduğum için geçmiş mesajları okuyamadım
hepinizin bebişleri hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin yavrularımızı :) çok heycanlıyım ÇOK ÖZLEDİM ONUUUUU
KIZLAR bu arada bişey sormak istiyorum babasling kanguru alan varmı tavsiye ediyomusunuz yada etrafınızda kullanıpta memnun kalan var mı ? çok pahalı 150 tl
daha benimkide tam dolmadı ama küçüldüü
bizim hazır doğum çantalarıda hastaneden çıkarkengiyicem eşofmanlarım ayakkabım bi hırka alıcam bi poşete koyucam bide bikaç makyaj mlz. ayarlamam lazım bitkin görünesim yok kendimi salmak istemiyorummm bi hastaneden çıkarken giyceklerimiayarlamak kaldı
sağolun kızlarr anlamadığım zıbının üstüne bişey giydirilip giydirilmedğiydi demekki giydiriliyomuş 3 takım yapıcam bende 1 tanesini ayrı poşete koyucam doğum anında ebeye vermek için
zıbın bir nevi atlet canım. hani şu önü çapraz incecik şeyden bahsediyorsun dimi? zıbın takımı ne ola ki?bendeki zıbınlar tek üst.
neymiş bu ne işe yarıyormuş açılmayımı kolaylaştırıyor anlamadım
zıbın bir nevi atlet canım. hani şu önü çapraz incecik şeyden bahsediyorsun dimi? zıbın takımı ne ola ki?bendeki zıbınlar tek üst.
canım zıbınlar çift satılıyor biri daha ince oluyor kenarları oyasız gibi..diğerinin kenarları oyalı daha kalın..
ben zıbın almadım hiç direk yenidoğan çıtçıtlı kullanıcam..
sezeryan düşünenler 1 gece fazla kalacağı için ona göre alsınlar yanlarına..
ben bebiş için 4-5 takım koymayı düşünüyorum..süt falan damlarsa kokmasın üstü diye..
tatlım burda doğum yapan arkadaşlar var zıbın gerekli diyorlar göbek bağı düşene kadar bende 3 takım koydum hastane çıkışıyla birlikte 2 de zıbın ama iç dış değil sadece iç zıbın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?