2012 Ekim Anneleri

hoşgeldin aramıza

ben daha hastane çantamı hazırlamadım..
ama eksiğimiz yok çok şükür..
bugün nevresim takımını yıkadım..
uyku seti sipariş verdim onu bekliyorum sadece..
yatağını hazırlamayı düşünüyorum..
1-2 gün içinde de çantamızı hazırlarım..
yıkandı güzel güzel kokuyor herşeyimiz

bizim hazır doğum çantalarıda hastaneden çıkarkengiyicem eşofmanlarım ayakkabım bi hırka alıcam bi poşete koyucam bide bikaç makyaj mlz. ayarlamam lazım bitkin görünesim yok kendimi salmak istemiyorummm bi hastaneden çıkarken giyceklerimiayarlamak kaldı

o konuda bende kararsızım eşortman götürmeyi düşünüyorum ama onun için kendime eşortman altı almam lazım..
capri götürürüm diyordum beli lastikli ama üşür müyüm acaba diyorum..

sağolun kızlarr anlamadığım zıbının üstüne bişey giydirilip giydirilmedğiydi demekki giydiriliyomuş 3 takım yapıcam bende 1 tanesini ayrı poşete koyucam doğum anında ebeye vermek için

sağolun kızlarr anlamadığım zıbının üstüne bişey giydirilip giydirilmedğiydi demekki giydiriliyomuş 3 takım yapıcam bende 1 tanesini ayrı poşete koyucam doğum anında ebeye vermek için

zıbın bir nevi atlet canım. hani şu önü çapraz incecik şeyden bahsediyorsun dimi? zıbın takımı ne ola ki?bendeki zıbınlar tek üst.

zıbın bir nevi atlet canım. hani şu önü çapraz incecik şeyden bahsediyorsun dimi? zıbın takımı ne ola ki?bendeki zıbınlar tek üst.

canım zıbınlar çift satılıyor biri daha ince oluyor kenarları oyasız gibi..diğerinin kenarları oyalı daha kalın..
ben zıbın almadım hiç direk yenidoğan çıtçıtlı kullanıcam..

sezeryan düşünenler 1 gece fazla kalacağı için ona göre alsınlar yanlarına..
ben bebiş için 4-5 takım koymayı düşünüyorum..süt falan damlarsa kokmasın üstü diye..

evet cnm ondan bahsediyorum annem almış 2 tane patikli pijamasıda var ondan takım diyorum alt üst yani

tatlım burda doğum yapan arkadaşlar var zıbın gerekli diyorlar göbek bağı düşene kadar bende 3 takım koydum hastane çıkışıyla birlikte 2 de zıbın ama iç dış değil sadece iç zıbın

bana da gereksiz dediler hiç alma çıtçıtlı koy dediler..
kafam karıştı şimdi :26:

acaba ekim ortası soğukmu olur yada bebişler üşürmüki iç içe pijama giydirirmyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…