2012 Ekim Anneleri

acaba ekim ortası soğukmu olur yada bebişler üşürmüki iç içe pijama giydirirmyiz

bence çok soğuk olmaz..uzun kollu götürürsün 1 takım..
ben 1 tane ince 1 tane kalın battaniye koyucam çantama..
bebişleri çok sıcağa alıştırmamak lazımmış..

bana da gereksiz dediler hiç alma çıtçıtlı koy dediler..
kafam karıştı şimdi :26:
al bence,göbek bağı düşene kadar giydiriliyor diye ben de duydum. arkadaşımın bebeği bugün 1 aylık ve hala giydiriyorum atlet olarak diyor..
acaba ekim ortası soğukmu olur yada bebişler üşürmüki iç içe pijama giydirirmyiz

ben şöyle düşünüyorum doğduğu ilk zamanlarda iç zıbın üstüne hastane çıkışlarından veya tulum ne istersek,bir de penye battaniyeyle duruyorlar genelde kucakta..yeterli olur,ama sonrası başlar soğuklar..o zamanlarda da penye türü yelekler yavaştan da yün yeleklere geçiş.ilk günler kat kat ihtiyaç olmaz bence.

edammm, artist, gulcan87, shbilgin, 14112006, oglushummm, dilfeza, cimeka, Coyote+, frhnrfhn, esr_esr, yeniyeni, evimicin

al bence,göbek bağı düşene kadar giydiriliyor diye ben de duydum. arkadaşımın bebeği bugün 1 aylık ve hala giydiriyorum atlet olarak diyor..

tamam canım o zaman ben dışarı çıktığımda 2 takım alayım..
yeterli olur mu?? siz kaç tane aldınız??

kızlar bebişlerin giysilerini yıkarken yıkama torbasına koydunuz mu,,küçük oldugu için giderden kaçıyor diye bir muhabbet olmuştu da benım öyle yıkama torbam yok pazartesi sevi bebe ye bakacam orada varmış tül den yapılmış

evet canım eldivenleri önlükleri bereleri ve çorapları ben file ile attım...benimki de sevi bebe ama hamile komşum var sitede dün bir ara ona gittim onun ki baby jeam sanki benimkinden daha büyüktü :44: birde baby jeem e bak istersen bulursan

yooo ben attım hiçbirinede bişe olmadı minnak çorapları bile biyerlerde kalmadı

yeterli olur bence. bende tek tek 7-8 tane var,benim ilk doğduğumda giydiğim falan da var. annem onları da verince çok oldu.ben de hepsini çıkarmadım,hediyelik götürürüm birilerine sakladım yani. yıkayıp hazırladığım 4 tane var... eeeeee güzelim hastane çıkışlarının içinde de oluyor ondan sende de vardır.. 5lilerde çıkmıyor da 10lu da var sanırım

aradakı buyukluk farkı cokmuydu canım ...

ben eldivenlerini çoraplarını elimde yıkadım cnmm diğerleride kaçmaz zaten

ben markasını bilmiyorum da 4 tl ye almıştım. onunla yıkadım bere önlük eldiven ve çorapları,ama ağzını bağlamayı unutmuşum hepsi çıkmış içinden sıkışan kaybolan yok..bundan sonra bağlarım...ayyyyy 3lü çorap almıştım mandaldan bile küçükler neredeyse canım kızııııııııımmmmmmmmmmmm

birde kızlar bu C&A nın bebe giysileri nasıl..güvenilir mi benım hiç bir fikrim yok ta..tulumlar,zıbın takımlar gördüm almadım ama sonra bakarım dedim..üretim yeri çin halk cumhuriyeti yazıyordu..:26::26: ama işçilik çinde olabilir yani..

dikişsiz zıbını 2 tane var onu zaten ilk haftagöbeği düşene kadar aynı tipte 6 tanedaha var ama iç çamaşırı olrak dikişsiz düşün çıtçıtıvarbitek bağpcık yerine 0-1 ay 6 tanede öylesinden var cnm

bende alicam yikama torbasi, coraplar eldivenler falan minik minik oldugu icin bir arada yikansinlar bazen makinanin ic tarafina lastigin aralarina kacabiliyormus.

ne olursa olsun çin dedi mi beklemeden kaç derim..isterse gelirken içinden geçmiş olsun

bende 4 tane varr 1i hastane çıkışının diğer iksini annem almış altlı üstlü bide ayrı bdaha almış neymiş bebekler doğunca yıkanmıyo ya dışındaki kremsi sıvı eskitiyomuş canım çıkışları oda eskimesin diye ucuz yollu bi zıbın takımı daha almış onun beresi eldiveni pijaması önlüğü bile var

aradakı buyukluk farkı cokmuydu canım ...

evet canım mesela sevi bebe nin torbasına istersen mesela badi falan pek atamazsın yıkamak için ama ona atabilirsin...sevi bebeninkini alırken büyüklüğünü görmediğim için tüllerimi yıkadığım bir filem vardı onun kadar büyüktür diye düşünerek almıştım herşeyini atarım içine filede yıkarım diyordum ama küçük çıktı...sadce eldivenleri bereleri vs atabildim içine...büyüklüğünü görmek istersen fotosunu koyarım canım ona göre alırsın...joker satıyor baby jeem ürünleri ben dün gördükten sonra tekrar ordan almayı düşünüyorum..

kadife tulum aldım ben C&a dan eve geldiğimizde farkettik eşim bir daha aldırmadı..bu aldıklarımı da giydirmem diyor ama ben çok beğenmiştim...renkleri çok canlı

oyyyyy oyuncak gibiler değilmi yaaaa.....cimekacım naptın çıkarabildin mi ütünün sarartmasını,denedinmi sana yazdığım tarifi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…