acaba ekim ortası soğukmu olur yada bebişler üşürmüki iç içe pijama giydirirmyiz
al bence,göbek bağı düşene kadar giydiriliyor diye ben de duydum. arkadaşımın bebeği bugün 1 aylık ve hala giydiriyorum atlet olarak diyor..bana da gereksiz dediler hiç alma çıtçıtlı koy dediler..
kafam karıştı şimdi :26:
acaba ekim ortası soğukmu olur yada bebişler üşürmüki iç içe pijama giydirirmyiz
göbek deliğim gün geçtikçe pörtlüyor. içindeki yumuşak kısım artık dışarıdan belli olmaya başlıycak sanırım.
al bence,göbek bağı düşene kadar giydiriliyor diye ben de duydum. arkadaşımın bebeği bugün 1 aylık ve hala giydiriyorum atlet olarak diyor..
kızlar bebişlerin giysilerini yıkarken yıkama torbasına koydunuz mu,,küçük oldugu için giderden kaçıyor diye bir muhabbet olmuştu da benım öyle yıkama torbam yokpazartesi sevi bebe ye bakacam orada varmış tül den yapılmış
kızlar bebişlerin giysilerini yıkarken yıkama torbasına koydunuz mu,,küçük oldugu için giderden kaçıyor diye bir muhabbet olmuştu da benım öyle yıkama torbam yokpazartesi sevi bebe ye bakacam orada varmış tül den yapılmış
tamam canım o zaman ben dışarı çıktığımda 2 takım alayım..
yeterli olur mu?? siz kaç tane aldınız??
evet canım eldivenleri önlükleri bereleri ve çorapları ben file ile attım...benimki de sevi bebe ama hamile komşum var sitede dün bir ara ona gittim onun ki baby jeam sanki benimkinden daha büyüktü :44: birde baby jeem e bak istersen bulursan
bende alicam yikama torbasi, coraplar eldivenler falan minik minik oldugu icin bir arada yikansinlar bazen makinanin ic tarafina lastigin aralarina kacabiliyormus.kızlar bebişlerin giysilerini yıkarken yıkama torbasına koydunuz mu,,küçük oldugu için giderden kaçıyor diye bir muhabbet olmuştu da benım öyle yıkama torbam yokpazartesi sevi bebe ye bakacam orada varmış tül den yapılmış
birde kızlar bu C&A nın bebe giysileri nasıl..güvenilir mi benım hiç bir fikrim yok ta..tulumlar,zıbın takımlar gördüm almadım ama sonra bakarım dedim..üretim yeri çin halk cumhuriyeti yazıyordu..:26::26: ama işçilik çinde olabilir yani..
aradakı buyukluk farkı cokmuydu canım ...
birde kızlar bu C&A nın bebe giysileri nasıl..güvenilir mi benım hiç bir fikrim yok ta..tulumlar,zıbın takımlar gördüm almadım ama sonra bakarım dedim..üretim yeri çin halk cumhuriyeti yazıyordu..:26::26: ama işçilik çinde olabilir yani..
ben markasını bilmiyorum da 4 tl ye almıştım. onunla yıkadım bere önlük eldiven ve çorapları,ama ağzını bağlamayı unutmuşum hepsi çıkmış içindensıkışan kaybolan yok..bundan sonra bağlarım...ayyyyy 3lü çorap almıştım mandaldan bile küçükler neredeyse canım kızııııııııımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?