evet canım mesela sevi bebe nin torbasına istersen mesela badi falan pek atamazsın yıkamak için ama ona atabilirsin...sevi bebeninkini alırken büyüklüğünü görmediğim için tüllerimi yıkadığım bir filem vardı onun kadar büyüktür diye düşünerek almıştım herşeyini atarım içine filede yıkarım diyordum ama küçük çıktı...sadce eldivenleri bereleri vs atabildim içine...büyüklüğünü görmek istersen fotosunu koyarım canım ona göre alırsın...joker satıyor baby jeem ürünleri ben dün gördükten sonra tekrar ordan almayı düşünüyorum..
kadife tulum aldım ben C&a dan eve geldiğimizde farkettik eşim bir daha aldırmadı..bu aldıklarımı da giydirmem diyor ama ben çok beğenmiştim...renkleri çok canlı
oyyyyy oyuncak gibiler değilmi yaaaa.....cimekacım naptın çıkarabildin mi ütünün sarartmasını,denedinmi sana yazdığım tarifi...
yeterli olur bence. bende tek tek 7-8 tane var,benim ilk doğduğumda giydiğim falan da var. annem onları da verince çok oldu.ben de hepsini çıkarmadım,hediyelik götürürüm birilerine sakladım yani. yıkayıp hazırladığım 4 tane var... eeeeee güzelim hastane çıkışlarının içinde de oluyor ondan sende de vardır.. 5lilerde çıkmıyor da 10lu da var sanırım
kızlar bişey sorucam gecen kıştan kalma buzluğumda tazefasulye kalmış atmaya kıyamadım pişirsem yenir mi acaba yoksa zaman aşımına uğradımı ki :26:
artistcim ben de gecen gördüğümüz zıbın takımını almaya karar verdim idil bebeydi dimi orası.. pembe leopar gibi vardı ya büyügü yok diye bırakmıştım napıym 1 haftada olsa giysin kuzumm yaaaa sevdim ben onu
kızlar bişey sorucam gecen kıştan kalma buzluğumda tazefasulye kalmış atmaya kıyamadım pişirsem yenir mi acaba yoksa zaman aşımına uğradımı ki :26:
dikişsiz zıbını 2 tane var onu zaten ilk haftagöbeği düşene kadar aynı tipte 6 tanedaha var ama iç çamaşırı olrak dikişsiz düşün çıtçıtıvarbitek bağpcık yerine 0-1 ay 6 tanede öylesinden var cnm
bişey olmaz canım yiyebilirsin bence...
ben olsam atardım..geçen kız derken 2011 kıştan mı bahsediyorsun???dolaba da 2010 yazın girmiş olmuyor mu?dolaba hangi yıl hangi ay girdi onu deyiver bi.
valla benım arkadasım bır zamanlar nişastalı falan bir tarif vermişti ben denememıstım ama nette de aynı tarıfı gördum dene istersen bir de bebe giysisi oldugu için kimyasal da kullanamazsın bu doğal taif ama ne kadar doğru denersen senden öğreneceğiz :))
şöyle:Ütünün sararttığı çamaşırın sararan kısmını nemlendirin. Üstüne mısır nişastası serpin. Sonra, bir bez aracılığıyla, nemli kısmı ütü ile kurutun. Leke yok olur.
ben olsam atardım..geçen kız derken 2011 kıştan mı bahsediyorsun???dolaba da 2010 yazın girmiş olmuyor mu?dolaba hangi yıl hangi ay girdi onu deyiver bi.
evet canım hatırladım çok tatlıydı..idil baby di orası ama bakırköye mı gideceksin taa,başka idil baby mağazalarında var mı acaba ??
evet canım hatırladım çok tatlıydı..idil baby di orası ama bakırköye mı gideceksin taa,başka idil baby mağazalarında var mı acaba ??
süpermiş...deniyim ama önce mısır nişastası almalıyım..iç zıbın oldu zaten kötü bişey olursa olsun napalım..cimeka sana yazdıgımı alıntı yaptımmm..hatta begenenler olmuş dogru demek ki
yok tatlım gecen yaz bitimi girdi dolaba 1 yıla yakın işte :)
bir de çiftkaplanın mermerşahi zıbınına bakmıştık hatırladın mı..annem kendisi mermerşahi den dikmiş 3-4 tane aynısı olmuş
kendı kendıme yazmıs gıbı oldum ama sana yazdım sevcnyk
süpermiş...deniyim ama önce mısır nişastası almalıyım..iç zıbın oldu zaten kötü bişey olursa olsun napalım..
Eki Görüntüle 500794
canım büyüklüğü bu kadar..
evet yaa uyuz oluyor takıntılı çin yazıyor diye chıcco nun dönencesini bile almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?