2012 Ekim Anneleri

hadi yaaa o kadar küçük demek ki,baby jem e bakayım o zaman,olmadı 2 tane alırım..

kadife tulum aldım ben C&a dan eve geldiğimizde farkettik eşim bir daha aldırmadı..bu aldıklarımı da giydirmem diyor ama ben çok beğenmiştim...renkleri çok canlı

senin eşin demi çin yazanları görünce kıllanıyor

artistcim ben de gecen gördüğümüz zıbın takımını almaya karar verdim idil bebeydi dimi orası.. pembe leopar gibi vardı ya büyügü yok diye bırakmıştım napıym 1 haftada olsa giysin kuzumm yaaaa sevdim ben onu

Son düzenleme:
hadi yaaa o kadar küçük demek ki,baby jem e bakayım o zaman,olmadı 2 tane alırım..

senin eşin demi çin yazanları görünce kıllanıyor

canım büyüklüğü bu kadar..

evet yaa uyuz oluyor takıntılı çin yazıyor diye chıcco nun dönencesini bile almadı

kızlar bişey sorucam gecen kıştan kalma buzluğumda tazefasulye kalmış atmaya kıyamadım pişirsem yenir mi acaba yoksa zaman aşımına uğradımı ki :26:

canım ben 10 lu almadım 5 li var bende 7-8 takım..
olmadı 2-3 tane alayım dışarı çıkınca..göbeği düşene kadar kullanırım artık..
daha sonra küçük geliyormuş zaten..

evet canım hatırladım çok tatlıydı..idil baby di orası ama bakırköye mı gideceksin taa,başka idil baby mağazalarında var mı acaba ??

kızlar bişey sorucam gecen kıştan kalma buzluğumda tazefasulye kalmış atmaya kıyamadım pişirsem yenir mi acaba yoksa zaman aşımına uğradımı ki :26:

ben olsam atardım..geçen kız derken 2011 kıştan mı bahsediyorsun???dolaba da 2010 yazın girmiş olmuyor mu?dolaba hangi yıl hangi ay girdi onu deyiver bi.

Son düzenleme:

zıbınlar daha bir minik fazla giyilmiyormuş değil mi??
ilk ay yeter zaten sana canımm..ben göbeğinden çok korkuyorum nedense..
iyileşene kadar kullanırız olmadı..

cimeka sana yazdıgımı alıntı yaptımmm..hatta begenenler olmuş dogru demek ki

evet canım hatırladım çok tatlıydı..idil baby di orası ama bakırköye mı gideceksin taa,başka idil baby mağazalarında var mı acaba ??

bir de çiftkaplanın mermerşahi zıbınına bakmıştık hatırladın mı..annem kendisi mermerşahi den dikmiş 3-4 tane aynısı olmuş

kendı kendıme yazmıs gıbı oldum ama sana yazdım sevcnyk

Son düzenleme:
cimeka sana yazdıgımı alıntı yaptımmm..hatta begenenler olmuş dogru demek ki
süpermiş...deniyim ama önce mısır nişastası almalıyım..iç zıbın oldu zaten kötü bişey olursa olsun napalım..
yok tatlım gecen yaz bitimi girdi dolaba 1 yıla yakın işte :)

oooo yenir yenir afiyetle hem de. 1 yıl durma süresi t. fasulyenin..

Son düzenleme:

evet pahalı söylemişti,ne güzel ya anneye bak süper bişi akıl etmiş benim annemde mermersahinin daha yumusagı tülbentin daha kalını cok amaclı bebek bezleri almış,buluştuğumuzda size de getiririm inşallah annem döndüğünde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…