küçük göünüyor canım beee..internete de noel babanın çuvalı kadar görünen fotosunu koymuslar
bende o noel baba çuvalına aldanıp aldım işte ama fotoda bile büyük aslında
e bebek te buldum baby jem.. bak bır fotoya yıne noel baba cuvalı koymuslar..komsununki böylemiydi ..alttada ölçüleri yazıyor..
bende alicam yikama torbasi, coraplar eldivenler falan minik minik oldugu icin bir arada yikansinlar bazen makinanin ic tarafina lastigin aralarina kacabiliyormus.
valla resmen çuvalbu kadar büyük olmasa da benimkinden büyüktü ama bunun ölçülerine baktım da aşağı yukarı sevi bebenin ki kadar..acaba boy boy mu bunlar :44: bizim mi gözümüz doymuyor yahuu çuval gibimi olsun istiyoruz iyice
bilmemki boy boy mu acaba :26:fotoya dıkkat ettıysen ıcıne battanıye bile koymuş
evde kendime ait makinam olsa tamamda burda apartmanin alt katinda camasirhaneler var, gun ve sure aliyorum o gun bana ait oluyor camasirhane o yuzden ben yine de riske atmiyim bebisimin kiyafetlerini, bir kac kez kulot ve corap kaybetmisligim varyok canım hiç bişey olmuyor. benim makinem saç tellerini bile ayırıp ön kapağa koyuyor:)) ben file falan kullanmadım. hepsini attım makineye yıkadım. kaybolan falanda olmadı:))
kişisel bakım zamanıııııııııııııııııııııı gece 00 den sonra doğum günüm tüm sürprizlere açığım hazır olmalıyım süslenmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hazırlanmalıyımmmmmmmmmmmm=))))))))))))))))
İyi aksamlar arkadaslar
Bugun anneme geldim ptz gunu donucem kismetse evime
Bugun yine biseyler aldik anneannemiz Ece kizimiza cok cici bir altin aldi Allah yazanlardan her daim takariz kiyafetine etrafi tasli cok tatli bir hatira olucak babannesi de kunyesini aldi ay ne tatli seyler var secmesi cok zor kizimin kollarinda nasil durucak kim bilirama 6 aydan once takamam herhalde
İyi aksamlar arkadaslar
Bugun yine biseyler aldik anneannemiz Ece kizimiza cok cici bir altin aldi Allah yazanlardan her daim takariz kiyafetine etrafi tasli cok tatli bir hatira olucak babannesi de kunyesini aldi ay ne tatli seyler var secmesi cok zor kizimin kollarinda nasil durucak kim bilirama 6 aydan once takamam herhalde
güle güle kullansın anneciği kelebeğin inşallah.bizde bu gün ayetel kürsi yazılı nazarlığımızı aldık sizin gibi
İyi aksamlar arkadaslar
kızlar size bişi sorcam bebişe hastanede doğumdan çıkışta giymesi için ne koycaksınız ben 1 poşete doğumda hemşireye verilcek kıyafetleri koyucam ne koyayım sizce içine zıbın takımımı yoksa hastane çıkışının tamamınımı zıbın takımının alt ve üstü var tek beresi eldiveni yok benim aldıklarımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?