2012 Ekim Anneleri

herkese merhabalar...ne çok yazmışsınız..henüz geçmişi okuyamadım..

biz bugün doktor amcamıza gittik. her şey yolundaymış. tosuncuğum 32+2 de 2300 gr olmuş. 27 günde 1 kilo almış..doktorumuz iyi beslemişsin dedi. gelişimi normalden öndeymiş. kordonumuz aynı yerinde ama sınıntı değil dedi. yapılı bir bebek dedi.sanırım bana çekmiş.eşim minyon çünkü:)) 20 eylülde kan ve idrar tahlili yaptırda gel, nst ye de gireceksin dedi..bunada şükür 1 aydan 20 güne düştük en azından:)))

e bebek te buldum baby jem.. bak bır fotoya yıne noel baba cuvalı koymuslar..komsununki böylemiydi ..alttada ölçüleri yazıyor..

valla resmen çuval bu kadar büyük olmasa da benimkinden büyüktü ama bunun ölçülerine baktım da aşağı yukarı sevi bebenin ki kadar..acaba boy boy mu bunlar :44: bizim mi gözümüz doymuyor yahuu çuval gibimi olsun istiyoruz iyice

bende alicam yikama torbasi, coraplar eldivenler falan minik minik oldugu icin bir arada yikansinlar bazen makinanin ic tarafina lastigin aralarina kacabiliyormus.

yok canım hiç bişey olmuyor. benim makinem saç tellerini bile ayırıp ön kapağa koyuyor:)) ben file falan kullanmadım. hepsini attım makineye yıkadım. kaybolan falanda olmadı:))

bugune kadar benım eşimin bazı çoraplarının tek i kendiliğinden kayboldu.. bu mevzuları konusunca acaba maknemi yuttu diyorum

bende evde görunmez varlıklar mı var acep diye kafamda kuruyordum :18::18: acaipte korkagımdır ha:18::18:

bilmemki boy boy mu acaba :26:fotoya dıkkat ettıysen ıcıne battanıye bile koymuş

bilmemki boy boy mu acaba :26:fotoya dıkkat ettıysen ıcıne battanıye bile koymuş

o fotodakinin ebatlarını göz önüne alırsak bizim oğlanların kokulu donları bile sığmaz utanmadan bide battaniye koymuşlar bari ölçülerini büyük yazında inandırıcı olsun

bence boy boy olabilirler.benimki de sevibebe,ben büyük sanmıştım ama küçükmüş yalnız mesela içine 8 çift çorap 5 önlük ve 5 eldiven koyunca içinde kayboldular resmen.yani küçük ama zarf kadar da değil.hatta deneme amaçlı sonradan içini doldurdum neler alıyor diye,fulleyince 7-8 tane alt üst takım aldı,onları çıkarınca 3 tane penye battaniyeyi rahat aldı.bence o kadar da küçük değilmiş bendeki..haaaa bir makine eşyayı doldurup onunla yıkarım diye düşünmüştüm,öyle bişey de değil..

yok canım hiç bişey olmuyor. benim makinem saç tellerini bile ayırıp ön kapağa koyuyor:)) ben file falan kullanmadım. hepsini attım makineye yıkadım. kaybolan falanda olmadı:))
evde kendime ait makinam olsa tamamda burda apartmanin alt katinda camasirhaneler var, gun ve sure aliyorum o gun bana ait oluyor camasirhane o yuzden ben yine de riske atmiyim bebisimin kiyafetlerini, bir kac kez kulot ve corap kaybetmisligim var

kişisel bakım zamanıııııııııııııııııııııı gece 00 den sonra doğum günüm tüm sürprizlere açığım hazır olmalıyım süslenmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hazırlanmalıyımmmmmmmmmmmm =))))))))))))))))

İyi aksamlar arkadaslar
Bugun anneme geldim ptz gunu donucem kismetse evime
Bugun yine biseyler aldik anneannemiz Ece kizimiza cok cici bir altin aldi Allah yazanlardan her daim takariz kiyafetine etrafi tasli cok tatli bir hatira olucak babannesi de kunyesini aldi ay ne tatli seyler var secmesi cok zor kizimin kollarinda nasil durucak kim bilir ama 6 aydan once takamam herhalde

şimdiden iyiki doğdun canım

bugünde çok şey kaçırdım galiba:44:sabahtan beri annemlerin salça yapmasını seyrediyorum belim koptu yoruldum tabi onlara yemek falanda hazırladım hala karıştırıyorlar kazanları birde kyınpederim 125 kilo daha ısmarlamamışmı kaynanam çıldırdıinşallah gelmez başka çok yoruldular çok

Canim gule gule taksin,ayy bende oglusuma bi nazarlik aliyim gerci annem alir kesin ama!!!!!

güle güle kullansın anneciği kelebeğin inşallah.bizde bu gün ayetel kürsi yazılı nazarlığımızı aldık sizin gibi

güle güle kullansın anneciği kelebeğin inşallah.bizde bu gün ayetel kürsi yazılı nazarlığımızı aldık sizin gibi

Bende oyle niyetliydim ayetel kursi li alacaktim ama bu modeli begendik Annemle ,hediye olarak gelmezse ilerde oyle de alirim.
Sizde gule gule kullanin canim

Güle güle kullanın canım...Bizde ayetel kürsili almıştık...annem ve kayınvalidem de almış ama henüz görmedim..
ahh ahh bu anneanneler ve babanneler olmasa ne yaparız acaba sağolsunlar torunlarının herşeylerini düşünüyorlar..Rabbim yokluklarını göstermesinler

canımm birde bilezik al yaa çok tatlı oluyor böyle kız çocuklarının o tonton bileklerinde ohh tam ısırmalık...ece yi öyle hayal ettim de ne cimcime olur ama

tatlım bence poşete koyma ben bohça yaptım kendi iç çamaşırlarımı oğluşumunkini de battaniyesine bohçaladım teyzesi pek bi düzenli oldu vee bu saydıklarından hepsini koydum ben hem hastane çıkışlarımızı hem de zıbınlar koydum ,tulumlar koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…