2012 Ekim Anneleri

bende çok güzel dantel oyalı bir havlunun içine koydum...havlu oğlumuzu giydiren hemşire ablamıza hediyemiz olacak verirken söyleyeceğiz :)

valla hayatım ananemizde muhteşem babannemizde bir nazarlıkla kurtulamazlar onca para harcadık herşeyini biz aldık bunu biliyolar o yüzdendir ki büyük bir hediye bekliyorum valla.annem aldı tam istediğim gibi de babannemizin daha büyük bişey alması gerekli çünkü rahmetli eşinin adını koyacağız ilk ismine.çeyrek altınla çıkıp gelmese bari

Kesinlikle sana katılıyorum benimde oğlum olacak kızıma aldırmayı niyet ettigim takıları kendime aldircam hasır bilezik filan babaannesi de oyle bı çeyrekle kurtulamaz vala

bende çok güzel dantel oyalı bir havlunun içine koydum...havlu oğlumuzu giydiren hemşire ablamıza hediyemiz olacak verirken söyleyeceğiz :)

ne ince düşünmüşsün canım ne güzel bizdede havlu,para falan verilir göz aydın derlerse.bende eşime tembih ettim.doktorlara ve hemşirelere çikolata ve tatlı dağıtacak.

Süslen Canim süslen dogum gunün kutlu. Olsun

bizim kayınvalide mutlaka bir jest yapar bana bundan eminim pek sever çünkü sürprizleri ama yinede saolsun her istediğimi aldı..görümceme msn de verdiğim linklerin dili olsa da konuşsalar giyecek,yorgan, battaniye vs. şeylerin haricinde birde mama koltuğu,yürüteç, brightstar ana kucağını bile aldı...Allah razı olsun daha ne diyeyim ki...ne olursa olsun insan bekliyor büyüklerininde bişeylere katkıda bulunmasını..yarım elma gönül alma misalide olsa bekliyor canım haklısın

Kesinlikle sana katılıyorum benimde oğlum olacak kızıma aldırmayı niyet ettigim takıları kendime aldircam hasır bilezik filan babaannesi de oyle bı çeyrekle kurtulamaz vala

oooo Trabzon hasırı istiyoruz demek süperr inşallah gelir hediyen.benim o kadar yükseklerde gözüm yok hayatım düğünümde takmadı o kadar valla şöyle bir gremse altın alsa kulplu boynuma takarım düğünde bayramda şıkır şıkır pekk gözell olurr

Merhaba, doğum şekliyle ilgili tereddütlerini çok çok ama çoook iyi anlıyorum, zira ben de Urfa'da yaşıyorum. Sen hangi hastaneye gidiyorsun, doktorunun sezeryana karşı istekli tavrı tuhaf geldi, keşke seni rahatlatıp normali tavsiye ettiğini ama senin tercihlerini de önemsediğini söyleyebilseymiş, üstelik nasıl bir tavırdır o yahu, işim olmazsa doğuma gelirim ! Bu arada korkuların var ama çok normal bence, ben de aynılarını yaşıyorum, önemli olan bebeğini sağ sağlim ve seninde sıkıntıya girmeyeceğin bir şekilde doğurmak, günah mı işlerim diye düşünme canım, neyi yapabileceğini düşünüyorsan ona yönlen, inşallah hakkında, hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.

ii yapmışsın güle güle kullanın inşallah benim yerimede yolla hayatım link bekliyorum valla canım maddiyatı geçtim manevi olarak daha bir kez beni ziyarete gelmedi hastamısın iyimisin diye.eşimi aramış yorgan yapayımmı diye oda gerek yok demiş.yorgandan da olduk maşallah kaynanana üstüne düşeni yapmış ne güzel.eşinde sana karşı mahcup olmaz.benim eşim hep mahçup bana karşı yazıkk kıyamam

Benimki 2 sene basımın etini yedi cocuk cocuk diye bak biz pahalıya patlariz annecim demiştim ona biraz tuzlu olacak ama oğluma ve bana ortak almış olacak iste kiZ olsaydı ona küpe bilezik künye vs alacaktı hemde her Ozel günde şimdi hepsini toptan aldircam erkeğe altın takamam ben çünkü haram dinimizde

ne ince düşünmüşsün canım ne güzel bizdede havlu,para falan verilir göz aydın derlerse.bende eşime tembih ettim.doktorlara ve hemşirelere çikolata ve tatlı dağıtacak.

valla 3.500 doğum ücreti vereceğiz hastaneye o yüzden pek para vermeyi düşünmüyoruz bi zahmet hastane bizden aldığı paradan versin ama pasta aldırırım eşime doğum yaptığım gece onu verdiririm afiyetle yesinler

kızlar yaa bu nedir sabah bitkin kalktım yataktan hala geçmedi o bitkinlik insan duş alınca yorulurmu yaa yatma saati geldi ama ben bugün hiç kalkmadım zaten kafam ağıdı yatmaktan ben niye böyle oldum yaaa

Benim k.v senin ki kadar değil ama oda oyle herseyide almadi mama sandalyesi filan hak getire :)şimdi tek doğumdan önce illa bana gel bakayım bırakamam sizi aniden dogimun gelir aklim sende kalir filan diyo filan diyo bari o sekilde yardımı olsun gidicem herhalde Bakalım benim annem çok yogun çünkü oyle hergun hergun vakti olmaz

Çok haklisin lokum yada pasta yeter :)) parayı fasla fazla alıyorlar

ehh tabi bi taraf eksik yapınca haliyle bir mahcupluk oluyor...bizimkinin şöyle bi huyu var sürekli annenden bişey isteme sen artık bizim evladımızsın biz alırız herşeyi diyor...eşimide sürekli tembihliyor sakın sakın biz alalım herşeyi istemeyin diyor...ama annem hiç rahat durur mu ben istemesem bile alıyor

Canim babannesi de kunyesini aldi nazarligi ve ugur bocegi var bileklik seklinde o da cok tatli bende Ecenin kolunda hayal ediyorum onun isirmalik kollarinda

ee yani bi zahmet haklısın hayatım.ben kendi doktorumda doğuramayacağım bizimkide medicanada doğurtuyor ve yaklaşık sizinki kadar ücret istiyor ben o paraya odasını aldım ne yapayım.devlette doğuracağım ama kalbim temizmiş galiba devlette gittiğim doktor özeline gittiğim prof'un öğrencisi çıktı. sağolsun benle çok ilgileniyor söyledikleride aşağı yukarı aynı çıkıyor.inşallah doğumuma o denk gelir.

dağıt pastaları şanın yürüsün hastanede bacımm dur bak sana ne anlatacağım.annem abimi doğurduğunda babam garibim ne götürüleceğini bilememiş yaptırmış lahmacunları almış ayranları gitmiş hastaneye ohhh her yer lahmacun kokmuş mis kokulu annem anlatır herkes doya doya yedi diye bir ben yiyemedim kokusu hala burnumda der

git tabi hayatım erkek tarafına daha münasip böyle doğum işleri falan annem garibim gelecek banada ne yapsın

kızlar yaa bu nedir sabah bitkin kalktım yataktan hala geçmedi o bitkinlik insan duş alınca yorulurmu yaa yatma saati geldi ama ben bugün hiç kalkmadım zaten kafam ağıdı yatmaktan ben niye böyle oldum yaaa

vücudun dinlenmek istiyor hayatım hepsi bu bazen bende kendimi pek yorgun hissediyorum dinlen bolca.yarına daha dinç olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…