tatlım bence poşete koyma ben bohça yaptım kendi iç çamaşırlarımı oğluşumunkini de battaniyesine bohçaladım teyzesi pek bi düzenli olduvee bu saydıklarından hepsini koydum ben hem hastane çıkışlarımızı hem de zıbınlar koydum ,tulumlar koydum
Güle güle kullanın canım...Bizde ayetel kürsili almıştık...annem ve kayınvalidem de almış ama henüz görmedim..
ahh ahh bu anneanneler ve babanneler olmasa ne yaparız acabasağolsunlar torunlarının herşeylerini düşünüyorlar..Rabbim yokluklarını göstermesinler
canımm birde bilezik al yaa çok tatlı oluyor böyle kız çocuklarının o tonton bileklerinde ohh tam ısırmalık...ece yi öyle hayal ettim de ne cimcime olur ama
valla hayatım ananemizde muhteşem babannemizde bir nazarlıkla kurtulamazlar onca para harcadık herşeyini biz aldık bunu biliyolar o yüzdendir ki büyük bir hediye bekliyorum valla.annem aldı tam istediğim gibi debabannemizin daha büyük bişey alması gerekli çünkü rahmetli eşinin adını koyacağız ilk ismine.çeyrek altınla çıkıp gelmese bari
bende çok güzel dantel oyalı bir havlunun içine koydum...havlu oğlumuzu giydiren hemşire ablamıza hediyemiz olacak verirken söyleyeceğiz :)
kişisel bakım zamanıııııııııııııııııııııı gece 00 den sonra doğum günüm tüm sürprizlere açığım hazır olmalıyım süslenmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hazırlanmalıyımmmmmmmmmmmm=))))))))))))))))
valla hayatım ananemizde muhteşem babannemizde bir nazarlıkla kurtulamazlar onca para harcadık herşeyini biz aldık bunu biliyolar o yüzdendir ki büyük bir hediye bekliyorum valla.annem aldı tam istediğim gibi debabannemizin daha büyük bişey alması gerekli çünkü rahmetli eşinin adını koyacağız ilk ismine.çeyrek altınla çıkıp gelmese bari
Kesinlikle sana katılıyorum benimde oğlum olacak kızıma aldırmayı niyet ettigim takıları kendime aldircam hasır bilezik filanbabaannesi de oyle bı çeyrekle kurtulamaz vala
evet onu bende duydum canım çok güzel bir olay tabi ama herkes o cesareti gösteremiyo işte
ya benim doktorun işine geliyo açıkçası paragöz sanırım eşim diyoki sezeryanın riskli yanları neler falan doktor da normal doğumda da risk var diyo yani adam tamamen sezeryancı bense kendi şartlarımı düşünüyorum
şehir merkezinde olsam kesin epidural normal isterdim ama ben öyle arabaya atlayıp 5-10 dk da hastaneye varamam en yakın hastane 45 km ve benim bulunduğum ilçedeki devlet hastanesi ilk doğumu kabul etmiyor yani yetersiz bi hastane
ve şartlar inanılmaz kötü hani bi hastanenin halini görseniz neden sezeryan istediğimi daha iyi anlarsınız
rabbim hepimize kolaylık versin dua dan başka yapabileceğimiz bişey yok
bizim kayınvalide mutlaka bir jest yapar bana bundan eminim pek sever çünkü sürprizleri ama yinede saolsun her istediğimi aldı..görümceme msn de verdiğim linklerin dili olsa da konuşsalargiyecek,yorgan, battaniye vs. şeylerin haricinde birde mama koltuğu,yürüteç, brightstar ana kucağını bile aldı...Allah razı olsun daha ne diyeyim ki...ne olursa olsun insan bekliyor büyüklerininde bişeylere katkıda bulunmasını..yarım elma gönül alma misalide olsa bekliyor canım haklısın
oooo Trabzon hasırı istiyoruz demek süperr inşallah gelir hediyen.benim o kadar yükseklerde gözüm yok hayatım düğünümde takmadı o kadarvalla şöyle bir gremse altın alsa kulplu boynuma takarım düğünde bayramda şıkır şıkır pekk gözell olurr
ne ince düşünmüşsün canım ne güzel bizdede havlu,para falan verilir göz aydın derlerse.bende eşime tembih ettim.doktorlara ve hemşirelere çikolata ve tatlı dağıtacak.
ii yapmışsın güle güle kullanın inşallah benim yerimede yolla hayatım linkbekliyorum valla canım maddiyatı geçtim manevi olarak daha bir kez beni ziyarete gelmedi hastamısın iyimisin diye.eşimi aramış yorgan yapayımmı diye oda gerek yok demiş.yorgandan da olduk maşallah kaynanana üstüne düşeni yapmış ne güzel.eşinde sana karşı mahcup olmaz.benim eşim hep mahçup bana karşı yazıkk kıyamam
valla 3.500 doğum ücreti vereceğiz hastaneye o yüzden pek para vermeyi düşünmüyoruzbi zahmet hastane bizden aldığı paradan versin ama pasta aldırırım eşime doğum yaptığım gece onu verdiririm afiyetle yesinler
ii yapmışsın güle güle kullanın inşallah benim yerimede yolla hayatım linkbekliyorum valla canım maddiyatı geçtim manevi olarak daha bir kez beni ziyarete gelmedi hastamısın iyimisin diye.eşimi aramış yorgan yapayımmı diye oda gerek yok demiş.yorgandan da olduk maşallah kaynanana üstüne düşeni yapmış ne güzel.eşinde sana karşı mahcup olmaz.benim eşim hep mahçup bana karşı yazıkk kıyamam
Güle güle kullanın canım...Bizde ayetel kürsili almıştık...annem ve kayınvalidem de almış ama henüz görmedim..
ahh ahh bu anneanneler ve babanneler olmasa ne yaparız acabasağolsunlar torunlarının herşeylerini düşünüyorlar..Rabbim yokluklarını göstermesinler
canımm birde bilezik al yaa çok tatlı oluyor böyle kız çocuklarının o tonton bileklerinde ohh tam ısırmalık...ece yi öyle hayal ettim de ne cimcime olur ama
valla 3.500 doğum ücreti vereceğiz hastaneye o yüzden pek para vermeyi düşünmüyoruzbi zahmet hastane bizden aldığı paradan versin ama pasta aldırırım eşime doğum yaptığım gece onu verdiririm afiyetle yesinler
Benim k.v senin ki kadar değil ama oda oyle herseyide almadi mama sandalyesi filan hak getire :)şimdi tek doğumdan önce illa bana gel bakayım bırakamam sizi aniden dogimun gelir aklim sende kalir filan diyo filan diyo bari o sekilde yardımı olsun gidicem herhalde Bakalım benim annem çok yogun çünkü oyle hergun hergun vakti olmaz
kızlar yaa bu nedir sabah bitkin kalktım yataktan hala geçmedi o bitkinlik insan duş alınca yorulurmu yaa yatma saati geldi ama ben bugün hiç kalkmadım zaten kafam ağıdı yatmaktan ben niye böyle oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?