vücudun dinlenmek istiyor hayatım hepsi bu bazen bende kendimi pek yorgun hissediyorum dinlen bolca.yarına daha dinç olursun
ee yani bi zahmet haklısın hayatım.ben kendi doktorumda doğuramayacağım bizimkide medicanada doğurtuyor ve yaklaşık sizinki kadar ücret istiyor ben o paraya odasını aldım ne yapayım.devlette doğuracağım ama kalbim temizmiş galiba devlette gittiğim doktor özeline gittiğim prof'un öğrencisi çıktı. sağolsun benle çok ilgileniyor söyledikleride aşağı yukarı aynı çıkıyor.inşallah doğumuma o denk gelir.
dağıt pastaları şanın yürüsün hastanede bacımmdur bak sana ne anlatacağım.annem abimi doğurduğunda babam garibim ne götürüleceğini bilememiş yaptırmış lahmacunları almış ayranları gitmiş hastaneye ohhh her yer lahmacun kokmuş mis kokulu annem anlatır herkes doya doya yedi diye bir ben yiyemedim kokusu hala burnumda der
bugün yoğun bir gündü!giremedim henüz bu arada çok yorgunum dün evimi su bastı onunla uğraştık.bugünde oturma odama halıser döşettim onunla uğraştık kız kardeşim sağolsun evimi temizledi bende ayakta yoruldum baya bir çay içtik şimdi oturabildim ama oturma odası pek şirin oldu,mis gibi.evim sobalı olduğu için kışın soğuk olmasın diye halıser iyi oldu.bebişin bebişim üşümesin.beşiği kurulmadı bide onu kursaydık,sobayı kasımda kuracağız,ufoyla idare ediceğiz o zamana kadar.benim gibi sobalı evde oturan varmı?hazırlıklar başladımı.
bacım dün akşamdan beri yatıyorum ne dinlenmez vücutmuş yahu
kızlar bu göğüs ucu kreminden aldınız mı son ay sürüyo herlade bebedorun var alsak mı oacımasın diye mi ucu yara oluyomuş ya bazılarının.. bilemedim tam
saol aazzrraacim, hepimiz aldiklarimizi hep iyi gunlerde kullanalim insallahfrnfr çok tatlı canım bence güle güle kullan bende özeniyorum bakalım olsunda sonra bakıcam
canim cok gecmis olsun, ne guzel kiz kardes olunca yardimci oluyor, ohh gule gule mis gibi oturun canim oturma odanizdabugün yoğun bir gündü!giremedim henüz bu arada çok yorgunum dün evimi su bastı onunla uğraştık.bugünde oturma odama halıser döşettim onunla uğraştık kız kardeşim sağolsun evimi temizledi bende ayakta yoruldum baya bir çay içtik şimdi oturabildim ama oturma odası pek şirin oldu,mis gibi.evim sobalı olduğu için kışın soğuk olmasın diye halıser iyi oldu.bebişin bebişim üşümesin.beşiği kurulmadı bide onu kursaydık,sobayı kasımda kuracağız,ufoyla idare ediceğiz o zamana kadar.benim gibi sobalı evde oturan varmı?hazırlıklar başladımı.
ben lansinohun aldım.ama doğumdan önce sürmem, yara olmasın g.ucu çatlamasın diye kullanılıyor,her emzirmeden sonra sürülecek birşey..
bir de eğer bebeğe sadece göğüs ucumuzu verirsek yara olurmuş.kahverengi alanın tamamı girecekmiş ağzına ve neredeyse boğazına kadar çekmeliymiş bebek. şu göğüs ucu olmayanlar son ay kakao yağıyla masaj yapmalıymış..göğüs kalkanını fazla kulllanmak iyi değilmiş çünkü çocuğun ağzına direk süt akıyormuş,çocuk emme refleksini unutuyormuş veya zor geliyormuş çekmek..
git tabi hayatım erkek tarafına daha münasip böyle doğum işleri falan annem garibim gelecek banada ne yapsın
bugün yoğun bir gündü!giremedim henüz bu arada çok yorgunum dün evimi su bastı onunla uğraştık.bugünde oturma odama halıser döşettim onunla uğraştık kız kardeşim sağolsun evimi temizledi bende ayakta yoruldum baya bir çay içtik şimdi oturabildim ama oturma odası pek şirin oldu,mis gibi.evim sobalı olduğu için kışın soğuk olmasın diye halıser iyi oldu.bebişin bebişim üşümesin.beşiği kurulmadı bide onu kursaydık,sobayı kasımda kuracağız,ufoyla idare ediceğiz o zamana kadar.benim gibi sobalı evde oturan varmı?hazırlıklar başladımı.
kızlar bu göğüs ucu kreminden aldınız mı son ay sürüyo herlade bebedorun var alsak mı oacımasın diye mi ucu yara oluyomuş ya bazılarının.. bilemedim tam
acaba bebeğin agzına kahverengı alanı nasıl sokuyoruz bende onu merak edıyorum :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?