kişisel bakım zamanıııııııııııııııııııııı gece 00 den sonra doğum günüm tüm sürprizlere açığım hazır olmalıyım süslenmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hazırlanmalıyımmmmmmmmmmmm=))))))))))))))))[/QUOT
saglıklı mutlu yıllar bebişinle :)
selam kızlar nasılsınız dün kontolümüz vardı bebeğim 35+4te 2708gr olmuş dr iy dedi ama bana az geldi baya bakalım...herşeyimiz normal veee 21eylüle gün aldık hastaneden odamızıda ayırttık sabah 9 da haberiniz olsun çok heyecanlandım tarihi belli olunca...
bence bebeginin kilosu iyi canim masallahselam kızlar nasılsınız dün kontolümüz vardı bebeğim 35+4te 2708gr olmuş dr iy dedi ama bana az geldi baya bakalım...herşeyimiz normal veee 21eylüle gün aldık hastaneden odamızıda ayırttık sabah 9 da haberiniz olsun çok heyecanlandım tarihi belli olunca...
selam kızlar nasılsınız dün kontolümüz vardı bebeğim 35+4te 2708gr olmuş dr iy dedi ama bana az geldi baya bakalım...herşeyimiz normal veee 21eylüle gün aldık hastaneden odamızıda ayırttık sabah 9 da haberiniz olsun çok heyecanlandım tarihi belli olunca...
kişisel bakım zamanıııııııııııııııııııııı gece 00 den sonra doğum günüm tüm sürprizlere açığım hazır olmalıyım süslenmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hazırlanmalıyımmmmmmmmmmmm=))))))))))))))))[/QUOT
saglıklı mutlu yıllar bebişinle :)
teşekkür ederimm :))
gulcan87
dogum gunun kutlu olsun canim, Allah esin, bebisin ve sevdiklerinle beraber daha nice yillar göstersin. mutlu yillar:124:
cnm maşşallah bebişineedemek günün belli oldu e gözünaydın diyimm :))) sezeryan senin tercihin mi cnm ?
saol canım...ilk doğumum sezeryan olmuştu kızımın boynuna kordon dolanmıştı bu da mecbur sezeryan yani...bu ara sağlıklı nice yaşlar dilerim...
hemde çok zor ya....oo çok geçmiş olsun zordur su basması .. benim herşeyim hazır bekliyoruz cnm
teşekkür ederim canım..saol aazzrraacim, hepimiz aldiklarimizi hep iyi gunlerde kullanalim insallah
canim cok gecmis olsun, ne guzel kiz kardes olunca yardimci oluyor, ohh gule gule mis gibi oturun canim oturma odanizda
allah kolaylık versin canım tertemiz oturun inşallah ekim 15 de sobalar yanmaya başlar canım benim doğalgazlı ufuda havayı kurutur buhar makinesi lazım kasım başı kurun sobayı bece birde makina alma
artistcim öğrenicez inşallah göğsünü sıkma harekeetiyle değil4 parmağınla alttan kaldıraarak dedi ebe kızımı zorla 2 ay emzirmiştim aradan 7 yıl geçti oğlum inşallah emer
canım sadece ucunu değil geniş bir kısmı yapıştıryoruz bebeğin agzına 4 parmağımızla göğsümüzü asagıdan tutarak bas parmakta yukarda olcak :))
bu arada kızlar göğüs ucu kremini doğuma 1 ay kala kullanmaya baslayın demişlerdi kursta ben haftaya baslıycam kullanmaya.. ilk başlarda yara olursa cok fena zaten süt gelmiyor bir de acısı iyce stres olmak var bence erken baslayın doğumu beklemeyin lanolinli herhangi bir krem olabilir demişlerdi acıbadem bebek hemsireleri...
bu arada buhar makinesini de doktorlar istanbulda önermiyor zaten nemli hava olduğu için alerjiyi tetikler demişlerdi...
seçin kızlar bebeğimizi terazi burcumu yapalım yoksa basak mısankı elimizde de
BAŞAK BURCU ÇOCUĞU (23 Ağustos-22 Eylül)
Başak burcu çocukları huzurlu, sessiz ve sakindirler. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli, titiz ve düzenli bebeklerdir. Bu çocukları büyütmek ve yetiştirmek kolaydır ve zevklidir. Çok dikkatli ve hiç bir detayı atlamayan Başak'lar okul hayatlarında başarılı olurlar, yüksek kavrama gücüne sahiptirler, herşeyin farkındadırlar ve hiç bir şeyi kaçırmazlar, çok iyi gözlemlerler.
Çok ciddi ve çok fazla soru sorarlar, her şeyi merak ederler, hayvanları çok severler. Başaklar çok vericidir, her zaman yararlı olmayı isterler ve etraflarındaki insanlar için bir şeyler yapmaktan çok hoşlanırlar.
TERAZİ BURCU ÇOCUĞU (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu çocukları sevgi dolu şen ve neşelidir. Terazi çocukları problemsiz ve kolay büyürler. Uslu, söz dinleyen, yemek problemleri olmayan, huzurlu çocuklar olarak bilinirler. Sakin ve gürültüsüz bir ortamda kendi kendilerine çok rahat kalabilirler. Sakin ve huzurlu bir ortamda olmayı tercih ederler.Gürültü ve yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler. En büyük özellikleri çok kararsız olmalarıdır, seçim yapmaları çok zordur. Yanlış karar vermekten korkarlar. Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar.
Terazi çocuklarını büyütmenin kolay olduğu düşünülür, ama orta yolu bulmakta yardıma ihtiyacı olabilir. Terazi çocuğu etrafındaki insanlarla anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak ister, insanlara değer veren saygı duyan bir kişiliği vardır. Beraber olduğu insanlarla iyi geçirmek için çaba harcar. Terazi güzel bir dünya ister ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakmaya dikkat eder. Ebeveynlerinin desteği, takdir ve sevgisi ile birlikte ileride çok başarılı olacak ve kişiliklerini kazanacaklardır. Küçük yaşlarında kabiliyeti olan konuları açığa çıkarmak ve bu yönde onları desteklemek gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?