dur bi de akrep e bakayım akrep daha ıyıyse kastırıp akrep yaparım
dur bi de akrep e bakayım akrep daha ıyıyse kastırıp akrep yaparım
öğreneceğiz doğumdan sonra:44::44:acaba bebeğin agzına kahverengı alanı nasıl sokuyoruz bende onu merak edıyorum :26::26::26:
o zaman başlıyım ben de haftaya falan..canım sadece ucunu değil geniş bir kısmı yapıştıryoruz bebeğin agzına 4 parmağımızla göğsümüzü asagıdan tutarak bas parmakta yukarda olcak :))
bu arada kızlar göğüs ucu kremini doğuma 1 ay kala kullanmaya baslayın demişlerdi kursta ben haftaya baslıycam kullanmaya.. ilk başlarda yara olursa cok fena zaten süt gelmiyor bir de acısı iyce stres olmak var bence erken baslayın doğumu beklemeyin lanolinli herhangi bir krem olabilir demişlerdi acıbadem bebek hemsireleri...
selam kızlar nasılsınız dün kontolümüz vardı bebeğim 35+4te 2708gr olmuş dr iy dedi ama bana az geldi baya bakalım...herşeyimiz normal veee 21eylüle gün aldık hastaneden odamızıda ayırttık sabah 9 da haberiniz olsun çok heyecanlandım tarihi belli olunca...
:))) zahmet olucak ama bi bakıversen:))
bende aynı şeylerı dusunuyordum..sen hangı kremı alacaksın canım ben kararsızım,,
ama kalorifer kurutuyor havayı ,kendımız mı odaya kap içinde su koyacağız acaba :26::26:
seçin kızlar bebeğimizi terazi burcumu yapalım yoksa basak mı,akrep misankı elimizde de
BAŞAK BURCU ÇOCUĞU (23 Ağustos-22 Eylül)
Başak burcu çocukları huzurlu, sessiz ve sakindirler. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli, titiz ve düzenli bebeklerdir. Bu çocukları büyütmek ve yetiştirmek kolaydır ve zevklidir. Çok dikkatli ve hiç bir detayı atlamayan Başak'lar okul hayatlarında başarılı olurlar, yüksek kavrama gücüne sahiptirler, herşeyin farkındadırlar ve hiç bir şeyi kaçırmazlar, çok iyi gözlemlerler.
Çok ciddi ve çok fazla soru sorarlar, her şeyi merak ederler, hayvanları çok severler. Başaklar çok vericidir, her zaman yararlı olmayı isterler ve etraflarındaki insanlar için bir şeyler yapmaktan çok hoşlanırlar.
TERAZİ BURCU ÇOCUĞU (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu çocukları sevgi dolu şen ve neşelidir. Terazi çocukları problemsiz ve kolay büyürler. Uslu, söz dinleyen, yemek problemleri olmayan, huzurlu çocuklar olarak bilinirler. Sakin ve gürültüsüz bir ortamda kendi kendilerine çok rahat kalabilirler. Sakin ve huzurlu bir ortamda olmayı tercih ederler.Gürültü ve yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler. En büyük özellikleri çok kararsız olmalarıdır, seçim yapmaları çok zordur. Yanlış karar vermekten korkarlar. Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar.
Terazi çocuklarını büyütmenin kolay olduğu düşünülür, ama orta yolu bulmakta yardıma ihtiyacı olabilir. Terazi çocuğu etrafındaki insanlarla anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak ister, insanlara değer veren saygı duyan bir kişiliği vardır. Beraber olduğu insanlarla iyi geçirmek için çaba harcar. Terazi güzel bir dünya ister ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakmaya dikkat eder. Ebeveynlerinin desteği, takdir ve sevgisi ile birlikte ileride çok başarılı olacak ve kişiliklerini kazanacaklardır. Küçük yaşlarında kabiliyeti olan konuları açığa çıkarmak ve bu yönde onları desteklemek gerekir.
AKREP BURCU ÇOCUĞU(24 EKIM-22 KASIM)
Akrep bebeği dünyaya gelince tüm gözler bu bebeğe çevrilir. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlılık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Bu durum uzun süre böyle devam edecektir, çünkü bu bebek ilgi odağı olmalıdır. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Minicikken bile insanları yönlendirmeye bayılır. Onunla iktidar çatışmalarına alışmanız gerekiyor, çünkü Akrep bebeği ebeveynleriyle birlikte, çevresindeki herkesin kendi kural ve planlarına uymasını bekler. Özetle Akrep bebeği son derece zekidir, istediği şeyleri kendi usulünce ister ve nasıl elde edeceğini çok iyi bilir. Akrep burcunun üreme organları hassastır. Dolayısıyla bebeğinizde idrar yolları, kalın bağırsak ve genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülebilir. Akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Doğal bir dedektif olan çocuğunuzdan pek çok şeyi sakladığınızı sanabilirsiniz. O ise pek çok şeyi en az sizin kadar bilir, ama belli etmez. Doğal sezgi ve analiz yeteneğini geliştireceği her türlü alanda başarılı olacaktır. Bebeğiniz büyüdüğünde matematik, tıp, petrol işleri, arkeoloji, antropoloji, maden mühendisliği, kimya ve fizik konuları ile ilgili işlerde başarılı olacaktır.
benım şu aldıgım kılolara canım sıkılmaya basladı kızlar..dogumdan 20 gun sonra falan kendıme geldıgımde eskı dıyetısyenıme baslama kararı aldım..bebeğimi sağlıklı bır şekılde emzırırken aynı zamanda zayıflamak istiyorum..guya butun gebelıgım boyunca kliniğin diyetisyenine gittimdikkat ettim ama listeye tam uyamadım şımardım azcık sonrası malum lök diye geldi kilolar..
alıyoruz canım artık son ay engellenemiyor kilo alımı,sonrasında kosturmadan uykusuzluktan emzirmekten veririz nasıl olsa boşver enerji depolayalım...
kızlar ne şirin dimi
defnoşumun odasında demonte rafının askılıkları var yaptırıp oraya assam mı diye düşündüm aslında kapı süsü olarak yapılmış ama.. bakalım yapan kişiden fiyat ve gönderim süresi bilgisi bekliyorum
bu arada buhar makinesini de doktorlar istanbulda önermiyor zaten nemli hava olduğu için alerjiyi tetikler demişlerdi...
günaydınlar.kızlar ya sanki zamn geçmiyor.bi eylül 27 hayırlısıyla
Gunaydin Hanimlar
Bende yesilkoyde Annemlerdeyim burada erkenden uyandim kendi evimde 11 e kadar uyuyorum valla bir uyku hali sormayin. Karnimda acikti herkes uyuyor kiz kipir kipir bir tane muz yedim simdilik sonra guzel bir kahvalti yapariz ailecek
Eeee bir de pasam var sagolsun o da erkenden ayaklandirdi beni mamasi bitmis
Esim yarin alacak beni evde bir suru is var dolaplar geldi yatak kuruldu onlari havalandirdim kapaklarini acik biraktim artik silinip icinin yerlestirilmesi lazim esimde biraz yardim eder insaallah :26:
ne güzel cnm senin az kalmış,ben daha 31. haftadayım...
eşin de yardım eder canım ya,gerci benim ki pek yardımcı olamadı amamobilya geldikten sonra cok cabuk bitiyor işler sıkıntı yapma hatta cok eglenceli oluyor yerleştirmek
seçin kızlar bebeğimizi terazi burcumu yapalım yoksa basak mı,akrep misankı elimizde de
BAŞAK BURCU ÇOCUĞU (23 Ağustos-22 Eylül)
Başak burcu çocukları huzurlu, sessiz ve sakindirler. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli, titiz ve düzenli bebeklerdir. Bu çocukları büyütmek ve yetiştirmek kolaydır ve zevklidir. Çok dikkatli ve hiç bir detayı atlamayan Başak'lar okul hayatlarında başarılı olurlar, yüksek kavrama gücüne sahiptirler, herşeyin farkındadırlar ve hiç bir şeyi kaçırmazlar, çok iyi gözlemlerler.
Çok ciddi ve çok fazla soru sorarlar, her şeyi merak ederler, hayvanları çok severler. Başaklar çok vericidir, her zaman yararlı olmayı isterler ve etraflarındaki insanlar için bir şeyler yapmaktan çok hoşlanırlar.
TERAZİ BURCU ÇOCUĞU (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu çocukları sevgi dolu şen ve neşelidir. Terazi çocukları problemsiz ve kolay büyürler. Uslu, söz dinleyen, yemek problemleri olmayan, huzurlu çocuklar olarak bilinirler. Sakin ve gürültüsüz bir ortamda kendi kendilerine çok rahat kalabilirler. Sakin ve huzurlu bir ortamda olmayı tercih ederler.Gürültü ve yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler. En büyük özellikleri çok kararsız olmalarıdır, seçim yapmaları çok zordur. Yanlış karar vermekten korkarlar. Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar.
Terazi çocuklarını büyütmenin kolay olduğu düşünülür, ama orta yolu bulmakta yardıma ihtiyacı olabilir. Terazi çocuğu etrafındaki insanlarla anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak ister, insanlara değer veren saygı duyan bir kişiliği vardır. Beraber olduğu insanlarla iyi geçirmek için çaba harcar. Terazi güzel bir dünya ister ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakmaya dikkat eder. Ebeveynlerinin desteği, takdir ve sevgisi ile birlikte ileride çok başarılı olacak ve kişiliklerini kazanacaklardır. Küçük yaşlarında kabiliyeti olan konuları açığa çıkarmak ve bu yönde onları desteklemek gerekir.
AKREP BURCU ÇOCUĞU(24 EKIM-22 KASIM)
Akrep bebeği dünyaya gelince tüm gözler bu bebeğe çevrilir. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlılık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Bu durum uzun süre böyle devam edecektir, çünkü bu bebek ilgi odağı olmalıdır. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Minicikken bile insanları yönlendirmeye bayılır. Onunla iktidar çatışmalarına alışmanız gerekiyor, çünkü Akrep bebeği ebeveynleriyle birlikte, çevresindeki herkesin kendi kural ve planlarına uymasını bekler. Özetle Akrep bebeği son derece zekidir, istediği şeyleri kendi usulünce ister ve nasıl elde edeceğini çok iyi bilir. Akrep burcunun üreme organları hassastır. Dolayısıyla bebeğinizde idrar yolları, kalın bağırsak ve genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülebilir. Akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Doğal bir dedektif olan çocuğunuzdan pek çok şeyi sakladığınızı sanabilirsiniz. O ise pek çok şeyi en az sizin kadar bilir, ama belli etmez. Doğal sezgi ve analiz yeteneğini geliştireceği her türlü alanda başarılı olacaktır. Bebeğiniz büyüdüğünde matematik, tıp, petrol işleri, arkeoloji, antropoloji, maden mühendisliği, kimya ve fizik konuları ile ilgili işlerde başarılı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?