2012 Ekim Anneleri

acaba bebeğin agzına kahverengı alanı nasıl sokuyoruz bende onu merak edıyorum :26::26::26:
öğreneceğiz doğumdan sonra:44::44:
o zaman başlıyım ben de haftaya falan..

:18::18::18::18: valla tarihler belli oldukça ve ne kadar az kaldığını gördükçe heyecanlanmaya başlıyorum..

herkese günaydın ve iyi pazarlar..

dün annemle konuşuyorum ben doğurcam sen daha nerdesin diye bastım kalayı kadıncağıza,ama panik olmaya başladım,çünkü daha ev temizlenecek eşyalar yerleşecek,yapamıyorum tek başıma,eşim yardım ediyor ama incik cincik işlerle uğraştıramam onu..aniden bişey olsa evi b.. götürüyo afedersiniz..annem de kızım haftaya ordayım işte diyor..sabırsızlanıyorum,bir an önce bitsin de prenses olayım diorum..

bende aynı şeylerı dusunuyordum..sen hangı kremı alacaksın canım ben kararsızım,,

ama kalorifer kurutuyor havayı ,kendımız mı odaya kap içinde su koyacağız acaba :26::26:

canım, ablama bol bol havalandırılacak oda denilmişti bunun dışında birşey yapmadı bir arkadasımda minik kaplarda su koyuyordu kalorifer üstüne..

kremi ben lansinoh almayı düşünüyorum kursta isim vermeden bunu tavsiye ettiler çaktırmadan :))

benım şu aldıgım kılolara canım sıkılmaya basladı kızlar..dogumdan 20 gun sonra falan kendıme geldıgımde eskı dıyetısyenıme baslama kararı aldım..bebeğimi sağlıklı bır şekılde emzırırken aynı zamanda zayıflamak istiyorum..guya butun gebelıgım boyunca kliniğin diyetisyenine gittim dikkat ettim ama listeye tam uyamadım şımardım azcık sonrası malum lök diye geldi kilolar..

akrep zordur eminim... annem akrep cok hassas,kendini ailesi için hırpalayan güçlü karakterdir ama yakınları için kendini yer bitirir

basaklar da sanki fazla sessiz oluyor yani benim tanıdıklarım öyle...

ben terazden yana kullanıcam sansımı

saka maka hayırlısı olsun en hayırlı zamanda gelsin sağlıkla bebeklerimiz inş.

alıyoruz canım artık son ay engellenemiyor kilo alımı,sonrasında kosturmadan uykusuzluktan emzirmekten veririz nasıl olsa boşver enerji depolayalım...

kızlar ne şirin dimi

defnoşumun odasında demonte rafının askılıkları var yaptırıp oraya assam mı diye düşündüm aslında kapı süsü olarak yapılmış ama.. bakalım yapan kişiden fiyat ve gönderim süresi bilgisi bekliyorum

Eklentiler

• $nefes.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 24
bu arada buhar makinesini de doktorlar istanbulda önermiyor zaten nemli hava olduğu için alerjiyi tetikler demişlerdi...

Gunaydin Hanimlar
Bende yesilkoyde Annemlerdeyim burada erkenden uyandim kendi evimde 11 e kadar uyuyorum valla bir uyku hali sormayin. Karnimda acikti herkes uyuyor kiz kipir kipir bir tane muz yedim simdilik sonra guzel bir kahvalti yapariz ailecek
Eeee bir de pasam var sagolsun o da erkenden ayaklandirdi beni mamasi bitmis
Esim yarin alacak beni evde bir suru is var dolaplar geldi yatak kuruldu onlari havalandirdim kapaklarini acik biraktim artik silinip icinin yerlestirilmesi lazim esimde biraz yardim eder insaallah :26:

eşin de yardım eder canım ya,gerci benim ki pek yardımcı olamadı ama mobilya geldikten sonra cok cabuk bitiyor işler sıkıntı yapma hatta cok eglenceli oluyor yerleştirmek

eşin de yardım eder canım ya,gerci benim ki pek yardımcı olamadı ama mobilya geldikten sonra cok cabuk bitiyor işler sıkıntı yapma hatta cok eglenceli oluyor yerleştirmek

Dolaplarin ustunu silse yeter zaten ben uzanamam bu halimle
İyice sileyim sonra cicileri yika utule fasli olucak isimde bitecek hayirlisiyla

Terazi olsun! Hiç çirkin terazi burcu görmedim, güzel olmasa bile ve çooook şirin oluyorlar! Pek becerikli oluyorlar. Sözel yetenekleri de çok gelişmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…