2012 Ekim Anneleri

Günaydın kızlarr

Felaket bir bel ağrım var bu sabah sanki adet olacağım zaman ki ağrı gibi ve çok şiddetli...sanki belim yanıyor gibi
Eşimde bu sabah göreve gitti yanlız kaldık oğlumla kahvaltı bile yapmadık daha

Masumcum dolabın ilk tozunu aldıktan sonra bende ikinci kez silerken suya biraz dalin kattım öyle sildim çok güzel kokuyor dolabı şimdi hemde oda bile kokuyor artık ne kadar sindiyse üzerine dene istersen sende

O tüylü, kuyruklu paşanın iki kulağını da ısırırım beeeeen

Benimde kocis yok asudecim ayni kaderi paylasiyoruz ama tabi yalniz degilim artik kalmam da zaten esim yokken hep annemlerde kalicam ne olur ne olmaz
Bende dolaplari ajaxla falan mi silsem diyordum hem temizlenir hem guzel kokar diye ama dalinde koyabilirim tabi

Ah canım ya benim annem de akrep burcu ama bizimki ailesini kendi için hırpalayan cinsi Ben de yay burcu olunca 35 yıldır hırlaşırız ama birbirimizsiz de olamayız.

günaydın kızlar nasılsınız?
ya benm her tarafım ağrıyor özellikler belim ve bacaklarım :) sol bacağım kalçamdan ayağıma kadar sürekli uyuşup ağrıyor yaşlı neneler gibi yürüyorum uzandğm yerden yardımsız kalkamayacak duruma geldiğim oluyor.. bunlarda yetmez gibi doğum yapacğm hastane kapandı doktoruma ulaşamıyorum van zaten afet bölgesi iyi doktor sıkıntısı var ben şimdi ne yapacğm bilmiyorum.mecburen kalan doktorlardan iyi denen birine geçecemmm offf

canım sıkıntı yapma artık bu tür problemler yasamamız normal.. doktorunu da şimdiden ayarla ki arada bir bağ oluşsun doğum öncesi.. hayırlısı olsun bebeklerimiz sağlıkla gelsinde gerisi hikaye...

kızlar biz şimdi forum ist. e bebeke gidiyoruz defnoşun arabası,tentesi, araba koltuğu ve ısofix bazasını almaya.. eşim benim arabamı yıkatmaya gitti,benimkine koyacağız şimdilik.. eşim baza ve koltuğu senin arabanda dursun diyince önce bir bozuldum,eşim çok düşkündür arabasına acaba dağınıklıktan falan mı çekiniyor dedim ama garibim defnoşumuzu düşünmüş benim arabama inen binen belli olmuyor işi gereği,seninkinde daha hijyenik olur diye gönlümü aldı bakalım..

o arada defnoştan bir tekme,bende bu tekmeyi ''senin arabana kusayım'' baba diyor diye yorumladım eşim mahcup oldu :))

gitmişken lansinoh meme ucu catlak kremimi de alayım haftaya baslarım kullanmaya inş. ah kızlarrr ahh geliyor bebişler şaka maka..

bakalım bundan sonrası nasıl olacak bizim için.. hakkımızda hayırlısı...

Canim forumi st de joker magazasida var orda lasinoh urunlerde indirim vardi gogus ucu kremi 23 liraydi yanlis hatirlamiyosam orayada bak

Kizlarr size iyi pazarlarr Bizde malum hafta basi Alisamadim bu haftasonu olayina. Neyse efemm agrilarim sanki bugun daha iyi gibi oglusum kipir kipir. Bu cumartesi sonunda doktorcugumuda gorecegim. Hayir o degil ondan sonrada dogumda gorucem gibime geliyor Umarim kilo almistir(anasi baya iyi aliyor) 2 kilo ciksa sevinecegim o duruma geldim artik Sagligi iyi olsunda kilosu az olsun dert degil:) Bu ay son rahat yemek yiyecegim gunler sonraa yine eskisi gibi salataya talim O yuzden Eylul ayi benim yemek yeme ayim Unutmadan bu hafta alttan muayne edecek dr beni. Oyle soylemisti yani bakalim nasil gececek

ayy ben de o muayeneden cok korkuyorum agrı oluyomudur kızlar yaa :44:

ben hiç alttan muayene olmadım cok tırsıyorum ama bir nevi de doğum öncesi utanmamaya alışma olarak düşüneceğim ve kendimi öyle rahatlatacağım inşallah..

bu arada bebeğin kilo almıştır annesi artık 2 yi geçmeye baslamıştır merak etme.. neden son ay sadece salata yiyeceksin anlamadım canım

Son düzenleme:
Hayırlı pazarlar canlar.. bizim doğum eylül ün 19 unda gibi ama tabi daha erken yada sonra da olabilir ,bana serklaj dikişlerim alındıktan hemen sonra gelecek gibi geliyor yani 14 ünde çünkü dün mesela sancım vardı.. böyle anlıyorum otururken bile oluyordu ama bilemiyorum korkuyorum :18: yarın doktoru arayıp anlatıcam durumu belki bebek gelecek ama serklaj olduğu için gelmiyo?! doktor eğer serklaj yerinde durursa normal doğum yapamazsın dedi bebekte yerleşmiş yani dikişler alınsa sanki her an açılma olacak, bugün 36+1 iz doktor dikişleri 37+5 te almak istiyor çünkü sancım falan çıkmadı nst de offf karışık yazdım hayırlısıyla Allahım kucağımıza lamayı nasip etsin çok heyecanlıyız eşimle

tüh ya üzüldüm son anda şanssızlık,vakit kaybetmeden bul doktorunu,belki kendi başka bir yere geçmiştir bile.hangi hastane kapandı merak ettim..

ben alttan çok muayene oldum ama çatı muayenesi nasıldır bilemem.vajinal ultrasonda zaten jel sürüyorlar karındaki gibi,ilk girerken bi huylanma oluyordu bende.çatı muayenesi sanırım kadından kadına değişiyor,darlığa bağlı olarak..bir de doktor 2 parmağını sokuyormuş,yani cinsel ilişkiden farklı değil gibi,ama bebeğin başını tutuyorum şu an falan demiş arkadaşıma,o kısmı beni tırstırdı azıcık,bebek mi o kadar aşağıda yoksa doktor sınırları mı zorluyor bilemedimoluruna bırakmak en iyisi. düşünsek te düşünmesek te başa gelen çekilecek...benim şimdi merak konum acaba ne zaman doğururum ben..tarihini beklemesini isterim d.iznimden kaynaklı...erken gelecek olursa,işe başlama durumu da öne gelecek..

Son düzenleme:

Yani bu aydan sonra hamilelik rahatligi bitecek ya ondan sonra yine diet yollari gozukur bana:) Yanlis anlatmisim pardon:) Ben cati muaynesinden korkmuyorum cunku canli canli hicbir agri kesici olmadan rahim ceperimi temizlemislerdi Yani ondan kotu olamiyacagina gore bakalim nasil:) Kadin olmak gercekten zor Bazen sirf gicikligina geceleri esimi uyandirmak istiyorum En azindan aci cekmesede uykusuz kalsin diye ama kiyamiyorum 3 hafta once 1310gr di oglum yani 2 kiloyu gecmesi zor cunku benim damar yollarim darmis iyi besliyemiyormusum her hafta 200gr aldiysam anca gecerim o da zor. Umarim dedigin gibi olurr

Ayy saglikla gelsin bebisin ama 14 Eylul de cok guzel bir tarih cunku bende 14 Eylul de dogdum Heycanlanirsiniz tabi ne kalmis bebisin gelmesine

Umarim saglikla sihhatle zamaninda gelir bebisin Calistigin icin haklisin cunku herseyi planlamak zorundasin en ufak bir tarih degisikligi seni sikintiya sokar o yuzden anliyorum seni

Bebek arabasi e bebekte pahalı aynı markalar sarachane köprü altın da pazarlıkla 400 tl filan ucuza geliyor canim Ayhan cocuk var orada üst katta önce bı oraya bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…