2012 Ekim Anneleri

iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrr
nasıl gidiyor hamişlikkkk
ben artık otururken ve yatarken yardımsız kalkamıyorummvaginam felaket ağrıyorrrr artık bebeklermi zorluyor yoksa doğuma hazırlık esnemelerimi bilermiyorummm
yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorumm

şu an eşim oğluşların beşiklerini kuruyorrr
gardoroplarıda geldi kuruldu yarından itibaren yerleştiricez annemle

mc queen tülümüz alınacak bide halıya takım işte odamız bu kadar oluyorr
fazla teferruat yokiki çocuk olunca olması zor zatengardorap bile kocaman zaten

ne kadar sessiz bugün sayfaamızz

zaten kocişimde yok evde yanlızım canım sıkılıyor bari kaynanalarla gelinler topiğine bakayım

Asudem nasilsin? Bitirdin mi oglusunun odasini hazirliklarin ne alemde? Yatagini aldin mi kuzunun?

kızlar 2012 ağustos annelerinden bir alıntı.. hem çok güzel hem de çok zorlu günler bizi bekler anlayacağınız..

selammm taze annişlerr...
ben bu gün çok fenayım sabahtan beri bi sıkıntı bi ağlama hali ne birşey görmek istiyorum ne duymak. bıraksınlar durmadan ağlıyim. ama onuda yapamıyorum bu sefer büyük oğlum etkileniyo oda başlıyo ağlamaya iyice zıvanadan çıkıyorum. noldu bana böyle hiç anlamadım. sabah rutin gece uykusuzluğuyla yarı uyur yarı uyanık 6 da güne başladık bişey yoktu. ufaklık emiyo evde herkes uyuyo bende bir yandan kucağımda onu emziriyorum bir yandan büyüğümüze bişeyler hazırlamaya çalışıyorum. ( 7 de onun kalkma saati çünkü ve sofrada değişik bişeyler olmazsa kahvaltı etmez ) sonra birden ne olduysa bir öfke, bir isteksizlik, bir ağlama geldi. ama kendimi tutamıyorum. sandalyelerden birine bıraktım kendimi miniş kucağımda o emiyo benim gözlerimden süzülüyo derken büyüğü kalktı öyle görünce beni babasını kaldırmış eşim geldi ufaklığı kucağımdan aldı. dolaptaki hazır sütlerden ısıtıp vermiş uyutmuş büyüğünüde doyurmuş dedesinin pc ye yollamış beni apar topar odaya götürdü zaten. ama yok durmuyo öğlen 12 civarıydı susabildiğimde ama hala var. birde işin kötüsü heralde moral bozukluğundan göğüslerim bomboş normalde bu kadar saat emmicek taş gibi olurlardı biraz önce eşim geldi hadi biraz dışarı çıkalım sakinleşirsin dedi. git dedim bu haldemi dışarı çıkıcam gözler şiş kendime bakasım yok. ufffff anlıycanız çok fenayım kızlar. ona koş, buna yetiş, sürekli güler yüz, sakin olmaya çalış derken pil bittii acil şarja ihtiyacım var galiba ama nasıl olcak bilmiyorum. benim gibi olanınız varmı ????

iyiyim canım sen nasılsın minik kızın nasıl bakalım

belim ağrıyor bugün yaa

kızımın maşaAllah'ı var hareketli bayaca biraz ağrım basladı benim de belim kasıklarım falan bir de bugun özellikle akıntım cok ondan da korkuyorum... annemlere geldim bu yuzden

Asudem nasilsin? Bitirdin mi oglusunun odasini hazirliklarin ne alemde? Yatagini aldin mi kuzunun?

iyiyim canım ama çok zorlanıyorum artık karnım çok aşağı sarktı birde pelvik kemiği ağrısı çekiyorum...sonları yaşıyoruz artık buna da şükür diyelim dimi

aaa evet odamızı hallettik çok şükür... bizim aldıklarımız var şuan odamızda hepsini yerleştirdim şaka maka bayaa şey almışız, anneannemiz ve babannemiz doğuma gelirken getirecekler aldıklarını..Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin inş. hepimize

odayı yerleştirirken ağladım biliyormusun...öyle mutlu oldum kii...annem benim eşyalarımı böyle odama koyardı dolabımı açtığımda herşeyim katlı ütüklü düzenli olurdu...bende artık anne olmuştum yavrumun elbiselerini yıkayıp ütüledim dizdim...onun herşeyiyle ben ilgeneceğim artık anneyim kuzumun annesiyim...hamdolsun Rabbime bu hisleri bu mutluluğu yaşattığı için...

ona yaptığım herşeye baktım..kendimi aşmışım resmen yastıklar,alt minderleri, ince battaniyeler hatta emzirme yastığı bile yapmışım vayy bee dedim kendi kendimee herşeyden çabuk sıkılan ben nasıl saatlerce makine başında bunları dikmişim dedim

tatlım yatağımızı konuştuğumuz gibi bende istikbalden aldım birde üzerine babannesi pamuktan ince bi yatak yaptırdı..alez almadım henüz onu alacağım...60-1.20 dimi canım senin yatağında benimki de öyle...alezide o ölçülerde alacağım bir o eksiğimiz kaldı..

merhaba kizlaar

evde tekim bugun,disarisi da 38 derece kocisi bekliyoruz

sicaktan midem bulaniyor,klimadan sinuzitim aziyor..Pek bir nazliyim bugun peeeek

Canim ne buyuk mutluluk cok haklisin cok sukur ki Rabbim bize bugunleri nasip etti insallah evladimizla da bu mutluluklari kat kat yasayacaz bende o gunlerin hayalini kuruyorum
Bizde epey biseyler aldik hersey ortada onlari dolaba yerlestiricem oda da adim atacak yer yok
Yatagida biotech aldik iste istikbalden ben alezini de almistim onu da yerlestiricem insaallah cok isim var asummm coookkkkk

Kızlar merhaba... Herkese iyi pazarlar. Bugün kahvaltıyı dışarıda yaptık. Oh ne iyi geldi. Bir de esinti vardı oturduğumuz yerde. Acayip rahatladım. Ama sonra eve dönerken yine güneş, yine sıcak Neyse ki evde rahata kavuştuk...

Herşey bir yana sonunda bizim boya işi hallolacak galiba.. Kaç gündür boyacılarla irtibata geçmeye çalışıyoruz. Bir türlü ne fiyat vermeye, ne de boyamaya gelmediler.. Kaç farklı insanlar görüştük anlatamam. Hepsi yoğunuz bilmem neyiz diyorlar. Bir tane oda için gelmek istemiyorlar. Neyse en sonunda Sırrı Abi'mizi bulduk İlk başlarda oda telefonunu açmadı ama sonra ulaştık.. Salı günü fiyat verip rengi kararlaştırmaya gelecekmiş, çarşamba da boyamaya inşallah. Rengini ben uçuk mavi, gök mavisi istiyorum ama bakalım. Sırrı Abi bir gelsin de

Sonra da işte derin temizlik yapılır. Hoş biz kocişimle alt katı hallettik. Sadece camlar kaldı alt katta. Boya üst kata yapılacak. Orası temizlendi mi biter işimiz. Kaç gündür az konuşmamın sebebi de o. Bütün gün temizlik yapıyorduk. Aman aman neydi öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…