ben ve oglusumdan herkese iyi pazarlar
ne kadar sessiz bugün sayfaamızz
zaten kocişimde yok evde yanlızım canım sıkılıyorbari kaynanalarla gelinler topiğine bakayım
ben geldim kuzum yalnız olduğunu duyunca dayanamadım geldim nasılsın
iyiyim canım sen nasılsınminik kızın nasıl bakalım
belim ağrıyor bugün yaa
Asudem nasilsin? Bitirdin mi oglusunun odasini hazirliklarin ne alemde? Yatagini aldin mi kuzunun?
iyiyim canım ama çok zorlanıyorum artık karnım çok aşağı sarktı birde pelvik kemiği ağrısı çekiyorum...sonları yaşıyoruz artık buna da şükür diyelim dimi
aaa evet odamızı hallettik çok şükür... bizim aldıklarımız var şuan odamızda hepsini yerleştirdim şaka maka bayaa şey almışız, anneannemiz ve babannemiz doğuma gelirken getirecekler aldıklarını..Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin inş. hepimize
odayı yerleştirirken ağladım biliyormusun...öyle mutlu oldum kii...annem benim eşyalarımı böyle odama koyardı dolabımı açtığımda herşeyim katlı ütüklü düzenli olurdu...bende artık anne olmuştum yavrumun elbiselerini yıkayıp ütüledim dizdim...onun herşeyiyle ben ilgeneceğim artık anneyim kuzumun annesiyim...hamdolsun Rabbime bu hisleri bu mutluluğu yaşattığı için...
ona yaptığım herşeye baktım..kendimi aşmışım resmen yastıklar,alt minderleri, ince battaniyeler hatta emzirme yastığı bile yapmışım vayy bee dedim kendi kendimeeherşeyden çabuk sıkılan ben nasıl saatlerce makine başında bunları dikmişim dedim
tatlım yatağımızı konuştuğumuz gibi bende istikbalden aldım birde üzerine babannesi pamuktan ince bi yatak yaptırdı..alez almadım henüz onu alacağım...60-1.20 dimi canım senin yatağında benimki de öyle...alezide o ölçülerde alacağım bir o eksiğimiz kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?