Kızlar merhaba... Herkese iyi pazarlar. Bugün kahvaltıyı dışarıda yaptık. Oh ne iyi geldi. Bir de esinti vardı oturduğumuz yerde. Acayip rahatladım. Ama sonra eve dönerken yine güneş, yine sıcakNeyse ki evde rahata kavuştuk...
Herşey bir yana sonunda bizim boya işi hallolacak galiba.. Kaç gündür boyacılarla irtibata geçmeye çalışıyoruz. Bir türlü ne fiyat vermeye, ne de boyamaya gelmediler.. Kaç farklı insanlar görüştük anlatamam. Hepsi yoğunuz bilmem neyiz diyorlar. Bir tane oda için gelmek istemiyorlar. Neyse en sonunda Sırrı Abi'mizi buldukİlk başlarda oda telefonunu açmadı ama sonra ulaştık.. Salı günü fiyat verip rengi kararlaştırmaya gelecekmiş, çarşamba da boyamaya inşallah. Rengini ben uçuk mavi, gök mavisi istiyorum ama bakalım. Sırrı Abi bir gelsin de
Sonra da işte derin temizlik yapılır. Hoş biz kocişimle alt katı hallettik. Sadece camlar kaldı alt katta. Boya üst kata yapılacak. Orası temizlendi mi biter işimiz. Kaç gündür az konuşmamın sebebi de o. Bütün gün temizlik yapıyorduk. Aman aman neydi öyle.
Ohh bu hafta bebisini beklemeye hazirsiniz o zaman:))
Kızlar merhaba... Herkese iyi pazarlar. Bugün kahvaltıyı dışarıda yaptık. Oh ne iyi geldi. Bir de esinti vardı oturduğumuz yerde. Acayip rahatladım. Ama sonra eve dönerken yine güneş, yine sıcakNeyse ki evde rahata kavuştuk...
Herşey bir yana sonunda bizim boya işi hallolacak galiba.. Kaç gündür boyacılarla irtibata geçmeye çalışıyoruz. Bir türlü ne fiyat vermeye, ne de boyamaya gelmediler.. Kaç farklı insanlar görüştük anlatamam. Hepsi yoğunuz bilmem neyiz diyorlar. Bir tane oda için gelmek istemiyorlar. Neyse en sonunda Sırrı Abi'mizi buldukİlk başlarda oda telefonunu açmadı ama sonra ulaştık.. Salı günü fiyat verip rengi kararlaştırmaya gelecekmiş, çarşamba da boyamaya inşallah. Rengini ben uçuk mavi, gök mavisi istiyorum ama bakalım. Sırrı Abi bir gelsin de
Sonra da işte derin temizlik yapılır. Hoş biz kocişimle alt katı hallettik. Sadece camlar kaldı alt katta. Boya üst kata yapılacak. Orası temizlendi mi biter işimiz. Kaç gündür az konuşmamın sebebi de o. Bütün gün temizlik yapıyorduk. Aman aman neydi öyle.
dubleks ev düşünemiyorum,bizim ev küçücük 2+1 ama gözüm yemiyor dip temel girmeye.. annemde aura cleanmax süpürge var,inanılmaz bir alet,mucize gibi bişey,allahım bir kir bir çamur birikiyor suyuna,utanıyor insan..onu getirdik, bugün eşimle salonda tüm koltukları yastıkları halıyı çektirdik.(daha doğrusu ben oturdum eşim yaptı)yarabbim ne pismiş oda!!!! iyi oldu salon bitti..bu aletle yüzeyin 15 cm aşağısına kadar olan tozu tüyü çekebiliyorsun..halım berbatmış özellikle..hergün bir odayı halletsek tamamdır. annem gelince de cam kapı silme olayı olur.perdeleri yıkarız asarız en son.tamaaaaaam......keşke evimiz 3+1 olsaymış.sığamayız annem ve bebek te aramıza katılınca...bu sene idare edelim de seneye taşınırız artık..
Bacaklarimi onden arkadan bir gusel sokmus sivrisinekleeeer,alerjik manyak bir bunyem oldugu icin de kasinti inanilmaz yuksek boyutta.
Hamile oldugumuz icin de kortizonlu merhemlerden kullanamiyoruz.Ben de arastirdim nette ne iyi gelir bu kasintiya diye.
1-Aspirin ezilerek toz haline getirilir ve soğuk su ile karıştırılır, elde edilen karışım ısırığın olduğu bölgeye uygulanır.
2-Diş macunu sürmek, kaşıntının verdiği rahatsızlığı ortadan kaldırır ve serinlik hissini de beraberinde getirir.
3-Lavanta yagi,hanimeli yagi,tuzlu su da iyi gelirmis...
2.maddeyi yani dis macunu nu denedim,sonuc inanilmaz kasinti gecti
ama cok tutmak istemedim cildimde korktum,yikadim hemen yine kasinma basladiNaaaaapicaaaammm ?
zaten bu aralar kendimi muhtaç hissediyorum,tek başıma bişey yapamıyorum..çok zor bişey ya..çamaşır atıyorum makinaya balkona eşim çıkarıyor,bulaşık mak. yerleştirmek ve boşaltmak zaten zor,eğilecen uzanacan.ben hareket ettikçe eşim kızıyor dur yapma diye. eeee herşeyi de ondan istemek olmuyor...neyse bir süre daha bağımlı olacağız bu şekilde.
ya kızlar ben sir için kuaföre gideceğim artık kesinlikle görmüyorum orayı..bir de popomda da çıkmış biraz.onları da alsın tertemiz diyorum,gitmişken bacaklarımı da kuaföre hallettireyim.ama merak ediyorum bacaklarımın arkasını nasıl alacak,eskiden yüzüstü yatardım tamamdı.bir de orası için sırtüstü de uzanamıcam nefesim kesiliyor,bu iş nasıl oluyor bilen var mı?ayakta mı yapıcaz?
hatırlarsın belki benim kolumun arkasında kırmızı kaşıntılı bişey çıkmıştı alerjik.acayip kaşınıyordu,doktorum felistil jel verdi,içinde sinek ısırmaları böcek sokmaları falan da yazıyor. rahatlıkla kullan dedi.benim o alerjiyi hemenn geçirdi..sinek ısırmalarına da alerjiğim..ben onu sürüyorum valla.ama 24 saatte 2 kere falan.eskisi gibi zırt pırt süremiyorum.
zaten bu aralar kendimi muhtaç hissediyorum,tek başıma bişey yapamıyorum..çok zor bişey ya..çamaşır atıyorum makinaya balkona eşim çıkarıyor,bulaşık mak. yerleştirmek ve boşaltmak zaten zor,eğilecen uzanacan.ben hareket ettikçe eşim kızıyor dur yapma diye. eeee herşeyi de ondan istemek olmuyor...neyse bir süre daha bağımlı olacağız bu şekilde.
ya kızlar ben sir için kuaföre gideceğim artık kesinlikle görmüyorum orayı..bir de popomda da çıkmış biraz.onları da alsın tertemiz diyorum,gitmişken bacaklarımı da kuaföre hallettireyim.ama merak ediyorum bacaklarımın arkasını nasıl alacak,eskiden yüzüstü yatardım tamamdı.bir de orası için sırtüstü de uzanamıcam nefesim kesiliyor,bu iş nasıl oluyor bilen var mı?ayakta mı yapıcaz?
teşekkürler canım.sakın yapma dediğin hareketi çoooook istesem bile yapamam kiHayat musterek yardim edecekler tabi,hele etmesinler:)
popis icin =sedyenin uzerinde,dizlerin uzerinde ters doneceksin,kopek pozisyonu gibi...ama bu seni zorlarsa ayaktayken one egileceksin kafani sedyeye koyup...
bacak arkan icin = sedyenin uzerine ayakta cikmani tavsiye etmiyorum cok tehlikeli,sen yerde ayakta duracaksin eleman oyle calisacak.
sakin ''sirtustu yatin,bacaklarinizi havaya kaldirin derse asla yapma''
valla doktorum verdi,hatta cildiyeci başka bişey vermişti,doktorum onu iptal etti bu güvenli değil diyerek..ya ben de alerjigim iste cok izdirabim var.Hay Allah razi olsun felistil jel kullanabiliyoruz yani hamileler di mi ????
döne döne yata kalka halledeceğiz demek kiCanim cevap verecektim ama aycaca arkadasimiz 10 numara anlatmis. Birde bacak icin ben sedyede yan yatiyorum artik agdaci ugrasiyor :) Bir onu bir oburunu uzatiyorum. Donerek.
Aycaca bende de alerji var. Ama hic sokulmadim bu yaz. Yani toplam birkac tane. Ne yapabilirsin bilmiyorum. Istersen dr.u ara sor.
mavibattaniye tesekkur ederim canim.
Ben bu guzellik-bakim islerine merakli oldugum icin kursuna gidip M.E.B'den belgemi de almistim,hatta 2 sene kendi guzellik salonumu calistirmistim.
Belediye gun asiri ilaclama yapiyordu arac ile,o zaman cok rahattim hic sinek olmuyordu.Simdi o ilaclamayi biraktilar,sineklere gun dogdu...
Bebislerimiz insallah boyle alerjik bunyeli olmazlar.Esimin derisine islemez mesela sinek,cok kiskanirim :)
cimeka bir de simdi senin jiletten cikma ya...
Canin acimamasi icin sir agdanin da kalitesinin cok iyi olmasi onemli en az elemanin el becerisi kadar agdanin kalitesi de onemli...
Bol pudra sursun bu arada calismaya baslamadan once ki,agda kil koklerine yapissin derine yapismasin.
cimeka "Şu anda Sizi Anlatan Bir Kelime" forumuna yazdigin yaziya koptum yaaaa ne komik hatunsun
ühüüüüüüüüüçok canım yanacak di mi? zaten derim de sanki gevşedi hamile kaldığımdan beri.. böyle çekince sünecek diye korkuyorum.offfff..yanıma pudra alayım..o hayır derse ben basarım pudrayı.. burda hiç gitmedim de sire,giden de tanımıyorum.. aman beeee....
ne yazmışım kıııııııııııııııııııı?? unuttum bile.. ben bu aralar çok giriyom her yere,herşeye bi yorum yapıyorum,okuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?