2012 Ekim Anneleri

kizlar neler kaynatiyorsunuz bakalim bugun esimle bebisimin dolabini monteledik tabi yarisi yarina kaldi cekmeceleri internettende biseyler siparis etmistim sali yada carsamba gelir sanirim valla toparlanmaya basladim ben anca, bi annemi bekliyorum eylulun 24 unde geldigi gibi hic vakit kaybetmeden kiyafetleri yikayip yerlestirmek lazim, sonrada köseme cekilir dinlenirim bol bol

Aynen öyle canım.. Artık ne yapalım. son 1 ay. İdare etmece :) Başka çare yok.. Bu arada çok acımaz merak etme. herzamanki kadar yani. Ben de öyle düşnüyordum ama gerdirince fark olmuyor. İyi gerdir sadece. Ağdacı da yardım etsin.

Ay ne güzel yaa.. Neden devam etmedin ki. Ne güzel kendi işin gücün varmış. Gerçi binbir türlü nsan. Uğraşmak zor demi :)

temizliğimizin de büyük bi kısmını hallettik şükür.kıyafetlerimizi yıkamıştık.ütülenip yerleştirmesi kaldı artık.bu arada eylül annelerine bakıyodum.doğurmaya başlamışlar.birine 9 ay boyunca erkek demişler kızı olmuş bizde de böyle bi sürpriz olur mu acaba dedim ama olmaz herhalde.dr.muz sağolsun her kontrolde ilk önce "bebeğimiz erkek biliyoruz dimi" diye başlıyobu kadar da yanlışlık yapamaz herhalde dimi

Gule gule,saglikli-neseli gunlerde kullanin insallah...
Benim annem de eylulun 25'i gelcekti,su erken dogum hikayem cikinca Eylulun 10'u geliyor.
Cooook heyecanliyim cok ozledim annemi,anneme naz yapmayi da ozledim :)

hemen de kopyalayıp yapıştırayım,gerçekten büyük şokkk.. düşünüyorum da pembeli çok eşyamız yok ama işlemeleri falan hep kıza göre.erkek doğursam giyecek bişeyi yok..

alıntıdır

çarşamba gününden beri tansıyonlarım çok yüksekti idrarda protein çıktı hep acillerdeydim tansıyonum 15-9 larda geziyodu...we karar werildi cuma sabahı sezeryana aldılar beni bende normal doğuramayanlardanım maalesef..binbir korkuyla girdim ameliyata...sontamı takarlarken ağlıyodum açıkcası hiçbiri zor değil ama ben çok korkuyodum ameliyata girerken tiiir tiiirr titriyodum korkumdan genel anestezi istedim diğeri türlüsüne yüreğim dayanmazdı zaten tansıyonum tawanlardaydı :) we götürdüler benı ameliyata çook güzel bi ameliyat geçirdim maaşaallh diyim kendıme Allah sizede böle güzel doğmlar nasip etsin...ameliyattan çıktıktan sonra ağrım olmadı gaz sancım olmadı çook rahattım zaten cuma sabah sezeryan ldum cumartesi sabah ewimize geldık :) asıl süprizz şu kiii benımm kızımaa 9 AYDIR ERKEK DEDİLER AMA BİZİM KIZIMIZZ OLDUU : )))) herkes şoktaa minnak bi kızım war Allahın izniyle...karın bölgesi filan hep laf hiçbişeyi yok elhamdülillah :) 2300 gr doğdu minnak ama büyüycek teyzerli dualarınızla :) ben güzel bi sezeryan yaşadım inşallah sizler normal yollarla doğurursunuz ama sezeryanda çok kötü bişi değilmiş :) haa bide kızımıza isim arıyoz hamişler güzel annelerden fikir beklıyom :) mutluyum şükürler olsun dilerim sizlerde güzelce alırsınız miniklerinizi kucagınıza :) minikim yanımda uyuyo mışıl mışıl maaşallahh :) işte benım hikayemde böle oğluşum diye sewerken kızçem geldi :))

Ben de okudum bunu.
Bizim de pembeli her seyimiz valla boyle bir sey olursa ne yapariz...
9 ay boyunca erkek desinler sonra kiz dogur yada tam tersi
son kontrolumde sordum ben dr.'a ''kiz''di mi diye...artik gorunmuyor cunku buyudu baya bebek dedi :)

Ay ne güzel yaa.. Neden devam etmedin ki. Ne güzel kendi işin gücün varmış. Gerçi binbir türlü nsan. Uğraşmak zor demi :)

Hemcinslerim ama Kadinlarla ugrasmak gercekten zor,psikolojim alt ust olmustu...
Dukkani kapadim hemen maasli masa basi ithalat-ihracat isine geri dondum ohh mis :)

Yaa ben de sordum aynı şekilde görünmüyor dedi dr.um.. Kocaman olmuş artık göremeyiz dedi. Yalnız bu cinsiyet değişiklikleri yaşayanlar ayrıntılı ultrasound a girmiyor mu yaa :26: Yoksa girmesine rağmen böyle şeylerle karşılaşabiliyorlar mı? Ben onu anlamadım. Hadi bizim bebeğimiz erkek dendi, kız gelirse çok dert olmaz. Ufak tefek süslü eşyalar alınır, odasının halısı perdesi değişir okadar. İlk 3 ay giyecekleri kıza da olur. Sonrası için zaten birşey almadım. Alırken ona göre alırım ama kız denenlerin erkek doğarsa o kötü olur. Pembiş pembiş giyemez erkek çocuğu.

Bu arada kızlar duş aldım geldim. Duştan sonra bir baktım mememin ucundan sıvı gelmiş. Azıcık ama olsun. Bir de bazen akıyor herhalde mememin ucundaki deliklerde kremsi bir birikinti oluyor. Oda azıcık

"Eşinizin en çok hangi huylarına gıcık oluyorsunuz??" konusunda 13.sayfada #122 ve #124 fena saydirmis

Yan yatiririyorlar beni canim Bu sefer gittigimde ayakta halledicem demisti bakalim bende cuma gidicem:26: Kadin olmak zor iss

cinsiyet durumunu bırebır bı tanıdıkta hemde yenı gördum hemde 2 kışıde bırı 2 ay önceydı kız denılıp erkek dogurmuş.bıtanesıde esımın burdakı yengesı erkek denıldı elıne mavı bıleklık takıldı dogumdan bı çıktı pembe bıleklık takılmış kızı oldu
banada hep kız dendı ama göbegım sıvrı gıbı acaba erkek çıkarmı demıyor degılım.

kızlar bir düşünüyorum,yazın hamilelik çok zor,sıcaklarda diye.. bir de çok güzel diyorum tazecik meyveler sebzeler,bahaneyle bol bol su..kuzen diyor ki nisan mayısa gelecek doğum,çünkü hamilelere sıcak basıyor ya kışın hiç üşümeden geçiriyorsun.siz ne dersiniz? 2.bebeği hangi ayda doğursam sanki birinci doğdu büyüdü de.

kuzen demişken,kızlar bana kuzen oto koltuğu verdi,0-13 kg olanlarda,ama kılıfı biraz lekelenmiş biraz da yıpranmış,ne yapılabilir acaba. leke çıkmıyor..altına sürekli bir penye battaniyeyle kullansam sorun olmaz,acaba satılıyor mu tek kılıf?

tüh ya üzüldüm son anda şanssızlık,vakit kaybetmeden bul doktorunu,belki kendi başka bir yere geçmiştir bile.hangi hastane kapandı merak ettim..

vangölü hastanesi kapandı canm. zaten yeni açılmıştı kadın dogumcusu çok iyiydi yeni hastane daha temz olur diye orayı terch ettm ama kapandı şimdi lokmanhekime gidecem orda burcu hanımı önerdiler ama onunda yaşı çok genç güven vermedi

hmmm,yeni açıildıysa bilmem ben.ya çok genç olması bişey değiştirmez,eğer öneren varsa mutlaka memnuniyettendir.. pratisyen değildir sonuçta en az uzmandır.. benim doktorum 77 li,çok genç ama büyük başarılara imza atmış,duvarında yer kalmamış belgelerden,hepsini tek tek okudum az şeyler de değil..tecrübesi de çok.. hem daha hevesli gibi geliyor bana..mesela normal de sezeryanda da başından sonuna kadar o hallediyor işleri..bu da beni çok çekiyor... haaaa bu arada bayan kadın doğumcuları hiç sevemedim ben...

ben başak burcuyum.15 eylül doğum günüm,kızım ne olur acaba büyük bir ihtimalle terazi olur galiba.

canım benimde çevremde herkes seninki erkek diyorlar,hatta inanmıyorlar kız olduğuna o oğlan oğlan bende alınıyorum hayır benim kızıma oğlan demeyin lütfen!diyorum
komşunun kocası bile o gelinin oğlu olacak kesin,annesi ebeymiş önceden adam anlıyormuş.dün akşam komşu geldi çaya,işte eskiden süte bakılırdı dedi nasıl dedim 1 yemek kaşığına su koy ve göğsünden 1 damla içine süt damlat dedi yaptık.kesin erkek demezmi şaşırttı beni.eğer süt suyun içinde dağılmaz dibe çökerse erkekmiş,yok süt suya bulanır karışırsa kızmış.bide benim karnım sivri ve çok güzelleştim yüzüm çok parlakmış arkadan gebe olduğum belli değilmiş sütte tutunca erkek kesin diyorlarda ben inanmıyorum doktorum %95 kız dedi ayrıntılıdada kız denildi.aman hakkımda hayırlısı olsun.

bende ikinciyi mayis gibi hamile kalmayi dusunuyorum tabi ne zamana kalirim belli olmazda, yazin tr de tatildeyken kalmayi dusunuyorum ki seneye yaza bebisle gideyim tekrar, bu sene gidemedim cunku kilif ayri satiliyordur belki canim bebek magazalarina bir sormanda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…