teşekkürler canım.sakın yapma dediğin hareketi çoooook istesem bile yapamam kiköpek gibi de duramam göbeğim sarkar,demekk ki çoğunluk ayakta duracağım,azıcık zor olacak ama,çabucak bitse bari..bu ara ani bişey olacak ta kötü yakalanacağım diye korkar oldum yawwww..
valla doktorum verdi,hatta cildiyeci başka bişey vermişti,doktorum onu iptal etti bu güvenli değil diyerek..
döne döne yata kalka halledeceğiz demek kiben orayı jiletle hallederim bacaklarımı da makineyle devam ederim diyordum ama makineyle bile bacaklarımın arkalarına doğru ulaşamayacağımı anladım..bir de işin içine popo girince..
mavibattaniye tesekkur ederim canim.
Ben bu guzellik-bakim islerine merakli oldugum icin kursuna gidip M.E.B'den belgemi de almistim,hatta 2 sene kendi guzellik salonumu calistirmistim.
Belediye gun asiri ilaclama yapiyordu arac ile,o zaman cok rahattim hic sinek olmuyordu.Simdi o ilaclamayi biraktilar,sineklere gun dogdu...
Bebislerimiz insallah boyle alerjik bunyeli olmazlar.Esimin derisine islemez mesela sinek,cok kiskanirim :)
kizlar neler kaynatiyorsunuz bakalimbugun esimle bebisimin dolabini monteledik tabi yarisi yarina kaldi cekmeceleri internettende biseyler siparis etmistim sali yada carsamba gelir sanirim valla toparlanmaya basladim ben anca, bi annemi bekliyorum eylulun 24 unde geldigi gibi hic vakit kaybetmeden kiyafetleri yikayip yerlestirmek lazim, sonrada köseme cekilir dinlenirim bol bol
Ay ne güzel yaa.. Neden devam etmedin ki. Ne güzel kendi işin gücün varmış. Gerçi binbir türlü nsan. Uğraşmak zor demi :)
Ben de okudum bunu.
Bizim de pembeli her seyimiz valla boyle bir sey olursa ne yapariz...
9 ay boyunca erkek desinler sonra kiz dogur yada tam tersi
son kontrolumde sordum ben dr.'a ''kiz''di mi diye...artik gorunmuyor cunku buyudu baya bebek dedi :)
Hemcinslerim ama Kadinlarla ugrasmak gercekten zor,psikolojim alt ust olmustu...
Dukkani kapadim hemen maasli masa basi ithalat-ihracat isine geri dondum ohh mis :)
zaten bu aralar kendimi muhtaç hissediyorum,tek başıma bişey yapamıyorum..çok zor bişey ya..çamaşır atıyorum makinaya balkona eşim çıkarıyor,bulaşık mak. yerleştirmek ve boşaltmak zaten zor,eğilecen uzanacan.ben hareket ettikçe eşim kızıyor dur yapma diye. eeee herşeyi de ondan istemek olmuyor...neyse bir süre daha bağımlı olacağız bu şekilde.
ya kızlar ben sir için kuaföre gideceğim artık kesinlikle görmüyorum orayı..bir de popomda da çıkmış biraz.onları da alsın tertemiz diyorum,gitmişken bacaklarımı da kuaföre hallettireyim.ama merak ediyorum bacaklarımın arkasını nasıl alacak,eskiden yüzüstü yatardım tamamdı.bir de orası için sırtüstü de uzanamıcam nefesim kesiliyor,bu iş nasıl oluyor bilen var mı?ayakta mı yapıcaz?
tüh ya üzüldüm son anda şanssızlık,vakit kaybetmeden bul doktorunu,belki kendi başka bir yere geçmiştir bile.hangi hastane kapandı merak ettim..
vangölü hastanesi kapandı canm. zaten yeni açılmıştı kadın dogumcusu çok iyiydi yeni hastane daha temz olur diye orayı terch ettm ama kapandı şimdi lokmanhekime gidecem orda burcu hanımı önerdiler ama onunda yaşı çok genç güven vermedi
ben başak burcuyum.15 eylül doğum günüm,kızım ne olur acaba büyük bir ihtimalle terazi olur galiba.seçin kızlar bebeğimizi terazi burcumu yapalım yoksa basak mı,akrep misankı elimizde de
BAŞAK BURCU ÇOCUĞU (23 Ağustos-22 Eylül)
Başak burcu çocukları huzurlu, sessiz ve sakindirler. Arkadaş canlısı, güvenilir, becerikli, titiz ve düzenli bebeklerdir. Bu çocukları büyütmek ve yetiştirmek kolaydır ve zevklidir. Çok dikkatli ve hiç bir detayı atlamayan Başak'lar okul hayatlarında başarılı olurlar, yüksek kavrama gücüne sahiptirler, herşeyin farkındadırlar ve hiç bir şeyi kaçırmazlar, çok iyi gözlemlerler.
Çok ciddi ve çok fazla soru sorarlar, her şeyi merak ederler, hayvanları çok severler. Başaklar çok vericidir, her zaman yararlı olmayı isterler ve etraflarındaki insanlar için bir şeyler yapmaktan çok hoşlanırlar.
TERAZİ BURCU ÇOCUĞU (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu çocukları sevgi dolu şen ve neşelidir. Terazi çocukları problemsiz ve kolay büyürler. Uslu, söz dinleyen, yemek problemleri olmayan, huzurlu çocuklar olarak bilinirler. Sakin ve gürültüsüz bir ortamda kendi kendilerine çok rahat kalabilirler. Sakin ve huzurlu bir ortamda olmayı tercih ederler.Gürültü ve yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler. En büyük özellikleri çok kararsız olmalarıdır, seçim yapmaları çok zordur. Yanlış karar vermekten korkarlar. Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar.
Terazi çocuklarını büyütmenin kolay olduğu düşünülür, ama orta yolu bulmakta yardıma ihtiyacı olabilir. Terazi çocuğu etrafındaki insanlarla anlaşma, barış ve işbirliği içinde olmak ister, insanlara değer veren saygı duyan bir kişiliği vardır. Beraber olduğu insanlarla iyi geçirmek için çaba harcar. Terazi güzel bir dünya ister ve diğer insanlar üzerinde olumlu izlenimler bırakmaya dikkat eder. Ebeveynlerinin desteği, takdir ve sevgisi ile birlikte ileride çok başarılı olacak ve kişiliklerini kazanacaklardır. Küçük yaşlarında kabiliyeti olan konuları açığa çıkarmak ve bu yönde onları desteklemek gerekir.
AKREP BURCU ÇOCUĞU(24 EKIM-22 KASIM)
Akrep bebeği dünyaya gelince tüm gözler bu bebeğe çevrilir. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlılık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Bu durum uzun süre böyle devam edecektir, çünkü bu bebek ilgi odağı olmalıdır. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Minicikken bile insanları yönlendirmeye bayılır. Onunla iktidar çatışmalarına alışmanız gerekiyor, çünkü Akrep bebeği ebeveynleriyle birlikte, çevresindeki herkesin kendi kural ve planlarına uymasını bekler. Özetle Akrep bebeği son derece zekidir, istediği şeyleri kendi usulünce ister ve nasıl elde edeceğini çok iyi bilir. Akrep burcunun üreme organları hassastır. Dolayısıyla bebeğinizde idrar yolları, kalın bağırsak ve genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülebilir. Akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Doğal bir dedektif olan çocuğunuzdan pek çok şeyi sakladığınızı sanabilirsiniz. O ise pek çok şeyi en az sizin kadar bilir, ama belli etmez. Doğal sezgi ve analiz yeteneğini geliştireceği her türlü alanda başarılı olacaktır. Bebeğiniz büyüdüğünde matematik, tıp, petrol işleri, arkeoloji, antropoloji, maden mühendisliği, kimya ve fizik konuları ile ilgili işlerde başarılı olacaktır.
cinsiyet durumunu bırebır bı tanıdıkta hemde yenı gördum hemde 2 kışıde bırı 2 ay önceydı kız denılıp erkek dogurmuş.bıtanesıde esımın burdakı yengesı erkek denıldı elıne mavı bıleklık takıldı dogumdan bı çıktı pembe bıleklık takılmış kızı oldu
banada hep kız dendı ama göbegım sıvrı gıbı acaba erkek çıkarmı demıyor degılım.
kızlar bir düşünüyorum,yazın hamilelik çok zor,sıcaklarda diye.. bir de çok güzel diyorum tazecik meyveler sebzeler,bahaneyle bol bol su..kuzen diyor ki nisan mayısa gelecek doğum,çünkü hamilelere sıcak basıyor ya kışın hiç üşümeden geçiriyorsun.siz ne dersiniz? 2.bebeği hangi ayda doğursamsanki birinci doğdu büyüdü de.
kuzen demişken,kızlar bana kuzen oto koltuğu verdi,0-13 kg olanlarda,ama kılıfı biraz lekelenmiş biraz da yıpranmış,ne yapılabilir acaba. leke çıkmıyor..altına sürekli bir penye battaniyeyle kullansam sorun olmaz,acaba satılıyor mu tek kılıf?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?