cimeka sen de öğretmendin değil mi? iznini nasıl ayarladın ne yapacaksın.. bide doğm izni 6 aya çıktı mı?
Bebek arabasi e bebekte pahalı aynı markalar sarachane köprü altın da pazarlıkla 400 tl filan ucuza geliyor canim Ayhan cocuk var orada üst katta önce bı oraya bakın derim
hmmm,yeni açıildıysa bilmem ben.ya çok genç olması bişey değiştirmez,eğer öneren varsa mutlaka memnuniyettendir.. pratisyen değildir sonuçta en az uzmandır.. benim doktorum 77 li,çok genç ama büyük başarılara imza atmış,duvarında yer kalmamış belgelerden,hepsini tek tek okudum az şeyler de değil..tecrübesi de çok.. hem daha hevesli gibi geliyor bana..mesela normal de sezeryanda da başından sonuna kadar o hallediyor işleri..bu da beni çok çekiyor... haaaa bu arada bayan kadın doğumcuları hiç sevemedim ben...
evet canım öğretmenim,sen de mi öğretmensin?hangi okulda? daha önce sormuşsam kusura bakma..32.haftamda çalışabilir raporumu aldım. 37de de ayrılcam.okulun ilk haftası oluyor. lisede olduğum için seminer sıkıntım da yok. sınav görevlerimi de kendi branşıma vermemişler sağolsunlar. ben sadece imza atıcam 1-2 saat durucam o kadar..
d.izni için meclisin açılması gerekli.inşallah bir an evvel olur o iş..çok seviniriz....
evet öğretmenim canım. şemsibey ilköğretim okulunda sınıf öğretmeniyim. bende 32, haftamı bitirdim ama rapor almadım ne olacak şimdi ya ban birazcık anlantan ne yapmam gerektiğini bu konuda yetersizim. doğm 27-28 ine gelecek büyük ihitmal(tabi normal olursa) bende eylül de çalışayım ekimde izne ayrılayım diyorum.3 hafta doğm öncesi kullanıp13 haftayı da doğm sonrasına atacam.. 2. dönemde heyetle bitirmeye çalışacam olmadı ücretsiz izin alcam.. iyi mi planım önerin var mı?
sağol canım önerin için biz bebek arabasını bugaboo,koltuğunu da maxicossi aldık.. onların da satış yerleri belli fiyatlarda değişmiyor canım arastırdım cok sağol önerin için...
sağol canım önerin için biz bebek arabasını bugaboo,koltuğunu da maxicossi aldık.. onların da satış yerleri belli fiyatlarda değişmiyor canım arastırdım cok sağol önerin için...
Ben ayhan cocuga da gittim hic uygun degil bebek arabasini aldigim gun ilk oraya gitmistik 1850 tl demisti neo concorda ve epey kotuluyordu orda almak isteyen birlerine illa jane i satmaya calisiyordu bende kactim ordan hosuma gitmedi tavirlari derken o gunu trump towers a gitmistik ve e bebek magazasini gorduk kocaman bi bakalim dedik icerisi cok buyuk en buyuk e bebek orada magazadaki cocukta detayli bir sekilde concordu anlatti 450tl de indirim olunca 1400 e aldik oto koltuklu travel systemi bende neo concordu begenerek aldim cok da goruyorum etrafimda
Seninki de hayirli olsun canim defne kizin gule gule eskitsin
hayırlı olsun sevcancım...sağlıkla güzel günlerde kullansın tatlı bebeğin
haklısın canım e bebek ve jokerde aradığı herşeyi bulabiliyor insan...ayrıca bişeyleri zorla satmaya çalışır gibi başka başka markaları ortalığa dökmüyorlar, ne istiyorsan sana onu gösteriyorlar...boş boş konuşup alakasız markaları övmüyorlar
En sinir oldugum satici tipi illa obur urune camur atacak elindekini pazarlamak icin hic hoslanmiyorum bu taktiklerden bizi bilmiyor anlamiyor muamelesi ediyorlar kucuk esnaf zihniyeti
canım bellona nın sanırım bu model..kayınvalidem oturma odasına almıştı bellonadan aynısını ve çok memnun
sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil.bebişler çok hızlı büyüyorlar canım.yeni eşyaların da hayırlı olsun bu arada.bazen ufacık şeylere takıyoruz,özellikle doktora gittiimde olumsuzn bişi söylediğinde çok canım sıkılıyor ama kendimizi üzdükçe minnaklarımız daha çok etkileniyor bundankızlar yarın kızımın kucuk besıgı gelıcek babaannesının evıne.bırde bugun basıma yenı ıs actım esım koltuk takımını degıstırmek ıstıyordu uzun zamandır.almaya karar verdı tamda evımı derleyıp toplamısen tekrar ıs cıktı.cuma gunu kontrole gıttık 1860 gr cıktı kızım.suan ıcın hersey yollunda ama benım cok sancım var eger boyle devam ederse tansıyonum felanda cıkarsa eylul sonu dogum olucak.37 hafta da dedı doktorumuz.kızım zaten kucuk dahada kucuk cıkıcak bakalım hepımızın hakkında hayırlısı...
keşke 6 aya çıksa çok rahat ederdikcimeka sen de öğretmendin değil mi? iznini nasıl ayarladın ne yapacaksın.. bide doğm izni 6 aya çıktı mı?
evet canım öğretmenim,sen de mi öğretmensin?hangi okulda? daha önce sormuşsam kusura bakma..32.haftamda çalışabilir raporumu aldım. 37de de ayrılcam.okulun ilk haftası oluyor. lisede olduğum için seminer sıkıntım da yok. sınav görevlerimi de kendi branşıma vermemişler sağolsunlar. ben sadece imza atıcam 1-2 saat durucam o kadar..
d.izni için meclisin açılması gerekli.inşallah bir an evvel olur o iş..çok seviniriz....
var canım kılıflar ben bi kaç internet sitesinde görmüştüm,ana kucağı kılıfı diye satılıyorkızlar bir düşünüyorum,yazın hamilelik çok zor,sıcaklarda diye.. bir de çok güzel diyorum tazecik meyveler sebzeler,bahaneyle bol bol su..kuzen diyor ki nisan mayısa gelecek doğum,çünkü hamilelere sıcak basıyor ya kışın hiç üşümeden geçiriyorsun.siz ne dersiniz? 2.bebeği hangi ayda doğursamsanki birinci doğdu büyüdü de.
kuzen demişken,kızlar bana kuzen oto koltuğu verdi,0-13 kg olanlarda,ama kılıfı biraz lekelenmiş biraz da yıpranmış,ne yapılabilir acaba. leke çıkmıyor..altına sürekli bir penye battaniyeyle kullansam sorun olmaz,acaba satılıyor mu tek kılıf?
oluyor canım böyle şeyler.bana da her gittiğimde erkek deyip gösteriyor.arkadasa 6 ay boyunca erkek demiş doktoru 6aydan sonra kız dedi ilginç vallatemizliğimizin de büyük bi kısmını hallettik şükür.kıyafetlerimizi yıkamıştık.ütülenip yerleştirmesi kaldı artık.bu arada eylül annelerine bakıyodum.doğurmaya başlamışlar.birine 9 ay boyunca erkek demişler kızı olmuşbizde de böyle bi sürpriz olur mu acaba dedim ama olmaz herhalde.dr.muz sağolsun her kontrolde ilk önce "bebeğimiz erkek biliyoruz dimi" diye başlıyo bu kadar da yanlışlık yapamaz herhalde dimi
aynen ben de ama ağda yaptırınca o bölgeye doğumu tetikler mi acaba ben ondan korkuyorum.kendim hep ağda yapıyorum o bölgeye ama baskasına hiç yaptırmadım daha önceden:44:zaten bu aralar kendimi muhtaç hissediyorum,tek başıma bişey yapamıyorum..çok zor bişey ya..çamaşır atıyorum makinaya balkona eşim çıkarıyor,bulaşık mak. yerleştirmek ve boşaltmak zaten zor,eğilecen uzanacan.ben hareket ettikçe eşim kızıyor dur yapma diye. eeee herşeyi de ondan istemek olmuyor...neyse bir süre daha bağımlı olacağız bu şekilde.
aynen canım eşim yardımcı oluyor Allah razı olsun ama o da iş yapmaktan kasık fıtığı oldu ameliyat olcak.Fıtık ettin beni diye espri yapıp duruyo.önce üzülmüştüm ameliyata ama şimdi alıştım basit bi operasyonmuş
ya kızlar ben sir için kuaföre gideceğim artık kesinlikle görmüyorum orayı..bir de popomda da çıkmış biraz.onları da alsın tertemiz diyorum,gitmişken bacaklarımı da kuaföre hallettireyim.ama merak ediyorum bacaklarımın arkasını nasıl alacak,eskiden yüzüstü yatardım tamamdı.bir de orası için sırtüstü de uzanamıcam nefesim kesiliyor,bu iş nasıl oluyor bilen var mı?ayakta mı yapıcaz?
planın tabi ki iyi,hemen hemen hepimiz aynısını yapacağız. 32 de doktordan çalışabilir raporunu alman gerekli mutlaka,aksi takdirde öncesini sonraya aktaramazsın..32 de çalışabiliri alacak 37 de de çalışamaz raporu alacaksın..onlar aradaki 5 haftayı sonraya geçirecekler...2.dönemin tamamını heytle kapatamam ama eğer 6 ay olursa d.sonrası. nisana kadar izinli olurum,sonrasında heyeti denerim..maddi durumlara göre de ücretsiz izin mümkün değil.. halbuki rahatta olsaydık 2 yıl bile düşünürdüm...
yarın raporunu unutma...
bu daha yenı cıkmıs bırtane buna benzeyen var ama bu daha yumusak.evlenırken kıracıyız dıye olesıne aldık esyaları gecn sene agustos ayında kendı evıme tasındım yatak odasını bellonadan aldım.eee kızımın odasını aldım 4 ay felan once sımdıde sıra koltuklara geldı bakalım bırde yemek odasını degıstırdık mı tamam.evım kucuk oldugu ıcın kose alıyorum kose tkm sınırlı modeller.
cok $IkmIs canim gule gule oturun
zaten bu aralar kendimi muhtaç hissediyorum,tek başıma bişey yapamıyorum..çok zor bişey ya..çamaşır atıyorum makinaya balkona eşim çıkarıyor,bulaşık mak. yerleştirmek ve boşaltmak zaten zor,eğilecen uzanacan.ben hareket ettikçe eşim kızıyor dur yapma diye. eeee herşeyi de ondan istemek olmuyor...neyse bir süre daha bağımlı olacağız bu şekilde.
ya kızlar ben sir için kuaföre gideceğim artık kesinlikle görmüyorum orayı..bir de popomda da çıkmış biraz.onları da alsın tertemiz diyorum,gitmişken bacaklarımı da kuaföre hallettireyim.ama merak ediyorum bacaklarımın arkasını nasıl alacak,eskiden yüzüstü yatardım tamamdı.bir de orası için sırtüstü de uzanamıcam nefesim kesiliyor,bu iş nasıl oluyor bilen var mı?ayakta mı yapıcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?